Találatok a következő kifejezésre: A Chiccho illetve rá való cumi (1 db)

A Chiccho cumisüveg illetve rá való cumi milyen? Tud belőle szopzni a baba? Nem lesz cumizavara?

olyan nagy a választék és ez t?nt szimpatikusnak.olyan mint a cici és mozog is amikor szopizza a baba.

Legjobb válasz: Ha nem tápszeres a gyerek,hanem csak teázni,biztonság kedvéért stb akarsz cumisüveget,akkor szerintem ne vegyél.Nagyon ügyesen tudnak kiskanálból inni a babák,és úgysem fognak egyszerre deciket bevedelni,csak néhány ml-t.Arra kell figyelni a kanál után,hogy alaposan böfiztesd meg,mert sok levegõt nyelnek miatta,de biztos,hogy nem lesz cumizavar.Meg lehet tanítani pohárból is inni. Cumisüveget ráérsz akkor is venni,ha esetleg nincs tejed,mert ha csak 1-2 étkezés lenne üvegbõl,azt nyugodtan bele lehet diktálni kanállal is,csak kicsit több idõ kell hozzás és türelem.De azért vagyunk,hogy legyen hozzájuk türelmünk.

Ha nem tápszeres a gyerek, hanem csak teázni, biztonság kedvéért stb akarsz cumisüveget, akkor szerintem ne vegyél.Nagyon ügyesen tudnak kiskanálból inni a babák, és úgysem fognak egyszerre deciket bevedelni, csak néhány ml-t.Arra kell figyelni a kanál után, hogy alaposan böfiztesd meg, mert sok levegõt nyelnek miatta, de biztos, hogy nem lesz cumizavar.Meg lehet tanítani pohárból is inni. Cumisüveget ráérsz akkor is venni, ha esetleg nincs tejed, mert ha csak 1-2 étkezés lenne üvegbõl, azt nyugodtan bele lehet diktálni kanállal is, csak kicsit több idõ kell hozzás és türelem.De azért vagyunk, hogy legyen hozzájuk türelmünk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legjobb junior ital? Te melyiket veszed?

Babám a Humana tápszert issza (Humana3). Arra gondoltam, hogy szintén Humana terméket vennék neki 12 hónapos kora után.

5

Mennyi idős korától fényképeztétek a babót vakuval?

4

Mennyi idős babát tennétek ilyen hintába? Feltétele, hogy tudjon ülni már?

http://www.brendon.hu/Products/Details/24602

8

Éjjelre hosszú ujjú rugi alá, rövid vagy hosszú ujjú bodyt adjak? 21, 22fokban. Nem tudom hogy lenne a jobb neki? !

9honapos

8

Hogyha egy baba (15 hónapos) ivott már bolti tejet és nem lett tőle semmi kiütése akkor később (2-3 év múlva) lehet tejfehérje allergiás?

8

Nem túlzás ennyire beöltöztetni a lakásban egy 9 hónapost?

Barátnőmnél voltunk délelőtt, akinek van egy 9 hónapos kislánya. Jó meleg volt bent a lakásban náluk, 23-24 fok kb. A kislányon kisnadrág, alatta harisnya, azon egy zokni, hosszú ujjú body, azon egy vékonyabb felső, meg még egy kapucnis cipzáras pulcsi. Egyébként a kislány már sétál a bútorok mellett és mászik, szóval elég sokat mozog. Szegénykém le volt izzadva, láttam hogy melege van, de nem mertem szólni. Igaz az én lányom már másfél éves, de rajta csak kisnadrág, zokni, body, és egy hosszú ujjú van a lakásban.

7

Fiús Anyukák! Mi lehet a baj? Vigyem orvoshoz?

18 hónapos fiamnak ma pelenkacserekor átlátszó folyadék volt a kukiján mármint a nyíláson, az is lehet, hogy pisi, viszont piros is ott középen és mikor hozzányúltam, hogy megnézzem sírdogált szerintem fájt neki.

4

Jogosult lesz így a babám orvosi és egyéb ellátásra?

Az a helyzet, hogy az én állandó lakcímem vidéken van és ideiglenes lakcímmel élek Budapesten. Így én itt mindenféle orvosi ellátásra jogosult vagyok. Azonban úgy tudom, hogy a baba lakcímkártyája az én állandó lakcímemre fog szólni. Az ideiglenes lakcímemet is megkapja? Ha nem, vihetem gyerekorvoshoz Budapesten? Az állandó címünk innen 3 órára van.

3

Szerintetek egy 14 hónapos gyerek kieshet a kiságyból?

Létezik az, hogy egy teljesen leengedett kiságyból valahogy kimászik?

9

Mit kell venni egy decemberben születő babának? Mikor lehet kivinni az utcára?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!