Találatok a következő kifejezésre: A Chiccho illetve rá való cumi (1 db)

A Chiccho cumisüveg illetve rá való cumi milyen? Tud belőle szopzni a baba? Nem lesz cumizavara?

olyan nagy a választék és ez t?nt szimpatikusnak.olyan mint a cici és mozog is amikor szopizza a baba.

Legjobb válasz: Ha nem tápszeres a gyerek,hanem csak teázni,biztonság kedvéért stb akarsz cumisüveget,akkor szerintem ne vegyél.Nagyon ügyesen tudnak kiskanálból inni a babák,és úgysem fognak egyszerre deciket bevedelni,csak néhány ml-t.Arra kell figyelni a kanál után,hogy alaposan böfiztesd meg,mert sok levegõt nyelnek miatta,de biztos,hogy nem lesz cumizavar.Meg lehet tanítani pohárból is inni. Cumisüveget ráérsz akkor is venni,ha esetleg nincs tejed,mert ha csak 1-2 étkezés lenne üvegbõl,azt nyugodtan bele lehet diktálni kanállal is,csak kicsit több idõ kell hozzás és türelem.De azért vagyunk,hogy legyen hozzájuk türelmünk.

Ha nem tápszeres a gyerek, hanem csak teázni, biztonság kedvéért stb akarsz cumisüveget, akkor szerintem ne vegyél.Nagyon ügyesen tudnak kiskanálból inni a babák, és úgysem fognak egyszerre deciket bevedelni, csak néhány ml-t.Arra kell figyelni a kanál után, hogy alaposan böfiztesd meg, mert sok levegõt nyelnek miatta, de biztos, hogy nem lesz cumizavar.Meg lehet tanítani pohárból is inni. Cumisüveget ráérsz akkor is venni, ha esetleg nincs tejed, mert ha csak 1-2 étkezés lenne üvegbõl, azt nyugodtan bele lehet diktálni kanállal is, csak kicsit több idõ kell hozzás és türelem.De azért vagyunk, hogy legyen hozzájuk türelmünk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mennyi és milyen 56-os ruhát vennétek második téli babátoknak, ha az első gyereknek kicsi volt az 56-os méret?

Nem akarok ruha nélkül maradni,ha esetleg kisebb lesz,mint az első,de feleslegesen sem szeretnék venni egy csomó ruhát.
Mennyit vennétek rövid és hosszú ujjú bodyból,mennyit plüss rugiból? Télre csak plüss rugit érdemes,vagy bentre sima vékony rugi?
Köszi

8

Akiknek sokáig evett éjszaka a babája, mégis mennyi idősen szokott le róla?

Nekem 11 hónapos a kislányom és még mindig eszik éjszaka. Akkor adok neki tápszert, mikor látom hogy a víz és a cumi kevés ahhoz, hogy visszaaludjon. Ha nem adok neki időben tejet, akkor úgy felébred, hogy akár 2-3 órát is fent van. Viszont most komplikáltabb a helyzet, mert csak most jött ki az első foga és a doki szerint most már nincs megállás és sorba fog jönni a többi is. Szóval most van úgy, hogy hiába a tej így is úgy is fent van több órát és vagy 10-szer ébred éjszaka. Azelőtt sem volt jó alvó, mindig kelt min. 3-szor. Majd csak vége lesz a nem alvásoknak... Bocsi, egy kicsit eltértem a fő kérdésemtől, de úgy gondoltam ez fontos kiegészítés.

8

Hol vesztek overált? (1 évesre)

13

Baj ha 10 hónaposan nem tud még ülni?

Eldől mint egy zsák. Normál időre született 3300 grammal.

19

Mikortol lehet adni a babanak mezet?

4

Milyen csattal fogjam oldalra 10 hónapos kislányom haját, hogy ne lógjon a szemébe?

Gyér haja van, nem engedi felgumizni, a műanyag csat kicsúszik. Levágni sajnálnám neki meg nem is állna jól a frufru. Használhatok fémcsatot? Lehet tőle allergiás?
Ti milyet használtok?

6

Fiús anyukák! Nektek hány kg volt a babátok 15 hónaposan?

15

Anyukák, ti meddig használtatok melltartobetétet? Már 4 hos a babám és még midig kell

5

Mitől lehetnek fehérebb pöttyök az 1 éves kisfiam fogain?

Néha kijönnek rajta ilyen fehéredések,de mi miatt? Már mosom a fogát,de még fogkrém nélkül,bevizezett fogdörzsölővel.

1

Nyugtalan alvásra van vmi természetes csodaszer?

10 hónaposomat györti a fogzás így nagyon rosszul alszik,de mikor alszik akkor is sokszor dobálja magát,mint mikor vki nem találja a helyét, állandóan helyezkedik..levendulaolajon kívül van vmi,ami nyugtató hatású lehet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!