Találatok a következő kifejezésre: A Champ mit jelent a (2 db)

Kiállítók, tenyésztők! Mit jelent az a Junior Champion kérelemben, hogy. (lent)?

"serleget átvettem vagy serleget nem kapott"? Azt is nekem kell kitölteni? Ha a bizonyítványt postán kérem, az oké, hogy bejelölöm a postai "átvételt". De a serlegnél mi ez a két opció?

Legjobb válasz: a serleget nem postázzák, azért neked kell bemenned. de jobban jársz ha egy kiállitáson adod be a kérelmet, mert ott rögtön át is tudo venni a serleget. ha postán kéred a papirt, akkor a "nem kapott serleget" kockát ixeld be.

a serleget nem postázzák, azért neked kell bemenned. de jobban jársz ha egy kiállitáson adod be a kérelmet, mert ott rögtön át is tudo venni a serleget. ha postán kéred a papirt, akkor a "nem kapott serleget" kockát ixeld be.
Ne jelölj be semmit, majd az irodában fogják ráírni. Ha nem nyomják a kezedbe a serleget, mikor leadod a kérelmet, akkor fognak küldeni egy kis cetlit és azzal kell besétálnod az irodába, hogy megkapd. Nem szeretik kiállításra kivinni, esélyes, hogy nem úszod meg, hogy be kell sétálni a központba.
Küldenek majd egy "kupont" amivel átveheted a serleget egy MEOE által szervezett kiállításon.
Postán kell elküldened, ha CACIB kiállításon gyûltek össze a címeid akkor ott kiválthattad volna a címet bár ahhoz kellenek a bírálati lapok és a HPJ kártyák. Ha CAC kiállításon gyûlt össze akkor kell postáznod a papírok fénymásolatát és a pénzt. Mivel nem kapott serleget azt jelölöd be. A serleget neked kell majd átvenned.
csak CAC-on nem gyüjtehette össze, mert ahhoz egy CACIB-os HPJ is kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor üresen hagyom azt a részt... Annak nem örülök, hogy valószínûleg a központban tudom csak átvenni, azért megpróbálkozom majd egy nagyobb MEOE-s CACIB-on beszerezni, hátha Komáromba visznek néhány serleget. Ha nem, akkor marad az iroda.
Komáromban tuti, hogy átveheted!
Nem tuti, oda kell szólni telefonon és megkérni õket, hogy vigyék oda. Aztán reménykedni, hogy nem felejtik el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!