Találatok a következő kifejezésre: A Caulophyllum gyógyszer (2 db)

Szedtétek szülés előtt ezt a homeopátiás gyógyszert caulophyllum thalictroides 9ch?

Hogyan szedtétek?Napi 5szemet kell elszopogatni?Gondoltam mellé még innám a málnalevél teát.Használt nektek?36hetes km.köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Szia én szedtem, meg még mást is, ittam a málnalevelet és harmadik szülésem volt, 16 órán át tartott. Szóval szerintem semmit nem ér. Legalább is nekem nem használt

Szia én szedtem, meg még mást is, ittam a málnalevelet és harmadik szülésem volt, 16 órán át tartott. Szóval szerintem semmit nem ér. Legalább is nekem nem használt
En malnalevel teat ittam es caullophyllum 5ch-t szedtem. Napi ot golyocskat a 36. hettol. Bo harom orat vajudtam, de hozzateszem, hogy a keves ido miatt nagyon-nagyon intenziv volt, egybol harom perces fajasok voltak, hosszuak es nagyon intenzivek, az utolso egy oraban mar nem tudtam merni a fajast, mert szinte mindig fajt. Gyorsan "kellett" tagulni, ezert volt ennyire eros. De igy sem bantam meg, kiegyeznek egy hasonloval masodik babanal is. Hogy ezek miatt voltam-e ilyen gyors, azt nem tudom.
Szia! Szedheted nyugodtan. Én is szedem, de én C-30-as meg szedek mellé Arnica-t, Cimicifuga-t ezekbõl is C-30-ast meg iszom a málna levél teát is. Ha indul a szülés szedem még a Hyperciumot meg a Pulsatillát ezekbõl is C-30-ast. Én nagyon bízom bennük, remélem segíteni fognak. Próbáld ki, nem veszíthetsz semmit. Sok sikert! Könnyû szülést!
Szia. Szedtem, de 24 órán át vajúdtam. Én kicsit késõn kezdtem el, a 39. héten. :-)
használnak, de azért azt vegyük figyelembe, hogy a méhizomzat elsimulásáért, a felpuhulásért és a tágulásért felelõsek. csodát ne várjunk, lehet hogy nem lesz rövid a vajúdás, de odabenn minden simábban megy a látszat ellenére. a vajúdás többi része pedig azon múlik, kinek mennyire kötöttek az izmai és hogyan sikerül a csipõcsontnak rugalmassá válnia, és kitágulnia, hogy átférjen a gyerek. ez nem megy könnyen. de ettõl még segítenek a homeós bogyók (lehet pl. hogy aki sokáig vajúdott, a végén megunta volna a doki és császárra küldi, akkor melyik a jobb?) próbáld meg, nem veszítesz semmit!
én is szedtem és 5 órát vajúdtam elsõ szülésnél. nem tudom, hogy ez segített-e de biztosan köze lehetett hozzá, mert a szobatársamnak is adtam, aki már másfél órája semmit sem tágult és utánna egyszerre mentünk szülni! Én csak ajánlani tudom, de szerintem sok minden fejben dõl el.

A Caulophyllum homeopátiás gyógyszer szedését - ami állítólag megkönnyíti a szülést - a 36. héttől el lehet kezdeni? Mik a tapasztalatok a hatásáról?

Legjobb válasz: 36. héttõl. nekem bevált, de soha nem lehet tudni hogy amiatt volt rendben a dolog vagy anélkül is simán mentek volna a dolgok. Ártani mindenesetre nem árt meg.

36. héttõl. nekem bevált, de soha nem lehet tudni hogy amiatt volt rendben a dolog vagy anélkül is simán mentek volna a dolgok. Ártani mindenesetre nem árt meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Az elsõ kisfiam túlhordás és indított szülést követõen császárral született meg úgy, hogy reggel 6-tól du. 2-ig nyomták belém az oxytocint de nem tágultam SEMMIT. A második kisfiam 4 óra /!!!/ alatt született meg spontán módon, épen, egészségesen úgy, hogy a kórházba zárt méhszájjal mentem be. A doki azt mondta, ilyen gyors tágulást még életében nem látott. A 37. héttõl ittam a málnalevélteát és szedtem a Caullophylumot. Én azóta esküszöm a homeopátiára és mindenkinek ajánlom! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!