Találatok a következő kifejezésre: A Canesten mennyibe kerül (14 db)

A gyógyszertárban mennyibe kerül egy canesten hüvelykúp?

Vidéki vagyok, de mindennap megyek be a városba, hol érdemes megvennem? Hol olcsóbb?

Legjobb válasz: 2400körül

2400körül
Jóval olcsóbb, 1500 körül van. 2400 a canesten kombi, ebben krém is van. Szerintem a gyógyszertárak árai hasonlóak, minimális különbségek lehetnek.
A kérdező hozzászólása: okés. köszönöm. :)
hüvelykúpot magába nem adnak. csak canesten krémmel együtt, az úgy pedig benne van 2400ft-ba, tudom, 2 hete vettem.
Én vettem már hüvelykúpot krém nélkül. És ha megnézed a neten, több helyen van is.

A Canesten-kombi (bocsi, ha nem jól írtam le a nevét) mennyibe kerül? Lehet recept nélkül kapni?

Félek, hogy hüvelygombám van..már 3 hete viszket ott lent, de nem merek szólni anyának, hátha megtudom oldani magam is..:/ kérlek válaszoljatok a kérdésemre.

Legjobb válasz: Magától elmúlni nem fog,csak még rosszabb lesz és ha sokáig vársz szövõdményei lehetnek. A Pevaryl hüvelykúp valamivel olcsóbb, ez szintén gombára van: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PEVARYL_150_mg_.. . Ha a 3 nap alatt nem szûnnek a tünetek, elkerülhetetlen, hogy meglátogasd a nõgyógyászt. Elég nagy butaság, hogy nem szólsz anyukádnak... Gombát bárki kaphat, nem kell hozzá szexelni sem.

A kérdező hozzászólása: nemsokára megyek nõgyógyászhoz, más okok miatt, addig kibírom valahogy. Nem az, hogy nem merem megmondani anyának, csak széggyelem kicsit magam, hiszen már 8 éves koromban volt hasonló betegségem, bár ez nem annyira vészes, mint az volt.
nyuszika, nem fog magától elmúlni, viszont lehet tõle jó kis gyulladásod....viszont anyunak nem kell szólni, (bár nem igazán értem, miért akkora gond ez), hanem elmész szépen egyedül egy nõgyógyászati vizsgálatra ;)
Magától elmúlni nem fog, csak még rosszabb lesz és ha sokáig vársz szövõdményei lehetnek. A Pevaryl hüvelykúp valamivel olcsóbb, ez szintén gombára van: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PEVARYL_150_mg_.. . Ha a 3 nap alatt nem szûnnek a tünetek, elkerülhetetlen, hogy meglátogasd a nõgyógyászt. Elég nagy butaság, hogy nem szólsz anyukádnak... Gombát bárki kaphat, nem kell hozzá szexelni sem.
NEM FOG MAGÁTÓL ELMÚLNI!!! Viszont kaphatsz tõle jó kis gyulladásokat, amik végleges meddõséget okozhatnak. Ez azt jelenti, hogy nem lehet gyereked. Ha most elmész dokihoz, pár nap alatt rendbejössz, egy hét alatt el is felejted. Ha nem mész, elõbb-utóbb muszáj lesz, de akkor más sokkal rosszabbul jársz. Felnõtt korodban meg majd rohangálhaszt segítségért, fájdalmas vizsgálatokra, lombikra, aztán jön a vetélés, a férjed meg majd keres egy olyan nõt, aki tud neki szülni. Gondolom, erre nincs szükséged. Bocsi de nem bírom kihagyni ezt a gyönyörû megfogalmazást! Mindenki a saját hibájából tanul q...a nem ide való SÕTT NEM VÁLASZ az hogy majd kit miért hagynak el stb.....(ez egy B...Z...íííííí)
Kicsit érthetetlen/érthetõ hogy nem szól az anyukájának(nem minden gyerek anyuciszemefénye, vagy nem meri elmondani)De it sztem az a lényeg hogy a kérdezõ választ vár NEM véleményt!Nem kell ide írni Bunkóknak!!Ennyire egyszerû... Elhiszem h félsz de ha téll nem múlik akkor doki.. :S
NEM FOG MAGÁTÓL ELMÚLNI!!! Viszont kaphatsz tõle jó kis gyulladásokat, amik végleges meddõséget okozhatnak. Ez azt jelenti, hogy nem lehet gyereked. Ha most elmész dokihoz, pár nap alatt rendbejössz, egy hét alatt el is felejted. Ha nem mész, elõbb-utóbb muszáj lesz, de akkor más sokkal rosszabbul jársz. Felnõtt korodban meg majd rohangálhaszt segítségért, fájdalmas vizsgálatokra, lombikra, aztán jön a vetélés, a férjed meg majd keres egy olyan nõt, aki tud neki szülni. Gondolom, erre nincs szükséged. Szólj anyukádnak, az is lehet, hogy õ maga megveszi neked a Canestent. Vagy keres neked egy orvost.
Elõször is szólj nyugodtan Anyukádnak és menj el orvoshoz. Nem is biztos, hogy gombád van, lehet, hogy valami más hüvelyi fertõzés. Majd orvos megmondja.
Jó drága. Az én véleményem az, hogy inkább orvos, mert közel sem biztos, hogy gomba és használni fog a Canesten. Ha használ szerencse, ha nem, akkor meg úgymond kidobtál 2500 ft-ot az ablakon.
A kérdező hozzászólása: annyi pénzem most nincs sajnos..:S akkor megvárom míg elmúlik, vagy ha nem, akkor szólok anyának.://
2500 Ft körül van, nem kell hozzá recept. Ha nem javulsz ettõl sem, akkor irány a nõgyógyász!
Nem mersz szólni? Ez meg micsoda butaság!!!! http://www.pirulapatika.hu/210222266/adatlap

Mennyire hatásos a Canesten hüvelytabletta és mennyibe kerül?

Ezt a tablettát, vagy hüvelykúpot, (pontosan nem tudom)írta fel a dokim. A tünetem, fehér folyás és kellemetlen szag. De egy kicsit kétkedve fogadtam, mert sajnos az én orvosom szabin van és ? helyettesítette, ami nem lenne baj, de nem hallottam róla túl sok jót. Viszont ezzel nem szeretnék játszani, úgyhogy a ti tanácsotokat is kikérem. Segítsetek légyszike.

Legjobb válasz: A Canesten hüvelytabletta gombás fertõzésre van,ami nálad valószinû a tüneteid alapján. Szerintem csináld meg a kúrát,mert a gomba meddõséget is okozhat ill. más szövõdménye is lehet ha nem kezeled ki magad! Azt nem tudom mennyi most az ára,de a patikába megmondják.

A Canesten hüvelytabletta gombás fertõzésre van, ami nálad valószinû a tüneteid alapján. Szerintem csináld meg a kúrát, mert a gomba meddõséget is okozhat ill. más szövõdménye is lehet ha nem kezeled ki magad! Azt nem tudom mennyi most az ára, de a patikába megmondják.
Szerintem a mostani új formulája jobb, mint a régi volt és úgy érzem, hogy jobban használt mint a többi. Most duóban adják a krémmel, ezt reklámozták sokáig, a férjem többször ki akart szökni a világból miatta, olyan 1500 körül lehet

A 6db canesten kúp mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A Canesten Combi (krémmel együtt) került nekem 2200 körüli összegbe egy éve.

A Canesten Combi (krémmel együtt) került nekem 2200 körüli összegbe egy éve.
A kérdező hozzászólása: igen tudom, de lehet külön is venni kúpokat. 6db-ot. És én arra lennék kíváncsi.

Mennyibe kerül a canesten kúp a gyógyszertárban? ( krém nélkül)

Legjobb válasz: Google --->> http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CANESTEN_G_200_..

google
A kérdező hozzászólása: Értem. És azt meg tudjátok még mondani h magánrendelésért kb mennyit kell fizetni?
Az attól függ, ha magánrendelõbe mész a nõgyógyászhoz, akkor azért fizetni kell, de ha simán a kórházba, akkor nem és oda be se kell jelentkezned. Elég, ha megnézed, hogy mikor rendel és odamész rendelési idõben.
A kérdező hozzászólása: És a nõgyógyásznak kell fizetni a vizsgálatért/kezelésért? Vagy csak bejelentkezek, elmegyek a megbeszélt idõpontban és kész?
De egyébként, ha gombafertõzésre utaló tüneteid vannak, akkor jobb lenne, ha felkeresnél ezzel egy nõgyógyászt. Mert a Canesten csak bizonyos gombafajtákat pusztít, de nem biztos, hogy neked is olyan van. Ezért lenne jobb, ha dokihoz mennél. Õ csinálna egy gombatesztet és akkor célirányos kezelést kapnál, ami 100%-os biztonsággal el fogja mulasztani a tüneteidet. Így meg lehet, hogy kidobsz egy csomó pénzt és nem is múlik el.
Nem vényköteles, bemész a gyógyszertárba és kikéred.
A kérdező hozzászólása: És egyébként nem vényköteles?
http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/canesten_ko.. Ha a hármas kiszerelést veszed, akkor a hüvelykúp 3 napig elég, a krém pedig egy kicsit tovább, mondjuk 5-6 napig, attól függ, hogy mennyit kensz rá.
En kremet 1700 ert vettem kb a kupot nem tudom
Ez magánrendelõje válogatja, hogy hol, melyik nõgyógyász mennyit kér el érte, itt eltérõek lehetnek az árak. Hozzávetõlegesen írom, hogy akihez én járok, õ pl. egy gombatenyésztésért 5000 Ft-ot kér el.

A canesten-kombi hatásos gyógyszer? És mennyibe kerül?

nem tudom eldönteni mert sokan mondják hogy jó, de hallottam olyat is akinek meg nem volt jó..

Legjobb válasz: Ez egy nagyon széles spektrumu gyógyszer, sokkal biztonságosabb, ha orvoshoz mész és õ ir fel gyógyszert/kupot. Elõfordulhat , hogy nagyobb bajt okozol vele, mint amekkora van.

Ez egy nagyon széles spektrumu gyógyszer, sokkal biztonságosabb, ha orvoshoz mész és õ ir fel gyógyszert/kupot. Elõfordulhat , hogy nagyobb bajt okozol vele, mint amekkora van.
Ami egyik embernek jó, az nem biztos, hogy másnak is. Ezért kell orvoshoz menni ha baj van.
A kérdező hozzászólása: oké köszi:)

A Canesten kombi mennyibe kerül?

És az, hogy vény nélküli, azt jelenti, hogy nem kell receptet íratni, csak besétálok a patikába és megveszem?

Legjobb válasz: Igen, kiadják recept nélkül. 2300 ft körül van.

Igen, kiadják recept nélkül. 2300 ft körül van.
Lehet recept nélkül venni, de jobb elõbb orvoshoz menni és kideríteni, hogy mi bajod van, és hogy mi kell rá pontosan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Mitöl tér vissza a hüvelygombám minden menszesz után? A canesten kombi mennyibe kerül? Mennyire hatásos és megbizható?

minden menszeszem után viszatér a gombás fertözésem.nappal tampont használok este betétet.mindg kezet mosok és odafigyelek h ne fertüzüdjek vissza. de mégis mért jön akkor visza??hogyan mulaszam el végleg?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a fogamzásgátlótól van? Azok a nõk ugyanis, akik fog.-gátlót szednek, bizonyítottan fogékonyabbak a gombákra, mint azok, akik más módon védekeznek.

Nem lehet, hogy a fogamzásgátlótól van? Azok a nõk ugyanis, akik fog.-gátlót szednek, bizonyítottan fogékonyabbak a gombákra, mint azok, akik más módon védekeznek.
A kérdező hozzászólása: nem nem zedek fogamzásgátlót

Mennyibe kerül a Canesten kúp?

Legjobb válasz: http://justfuckinggoogleit.com/

Kétezer valamennyi.
1700-1800 ft körül mozog szerintem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!