Találatok a következő kifejezésre: A Canesten mennyibe (45 db)

Mennyire hatásos a Canesten hüvelytabletta és mennyibe kerül?

Ezt a tablettát, vagy hüvelykúpot, (pontosan nem tudom)írta fel a dokim. A tünetem, fehér folyás és kellemetlen szag. De egy kicsit kétkedve fogadtam, mert sajnos az én orvosom szabin van és ? helyettesítette, ami nem lenne baj, de nem hallottam róla túl sok jót. Viszont ezzel nem szeretnék játszani, úgyhogy a ti tanácsotokat is kikérem. Segítsetek légyszike.

Legjobb válasz: A Canesten hüvelytabletta gombás fertõzésre van,ami nálad valószinû a tüneteid alapján. Szerintem csináld meg a kúrát,mert a gomba meddõséget is okozhat ill. más szövõdménye is lehet ha nem kezeled ki magad! Azt nem tudom mennyi most az ára,de a patikába megmondják.

A Canesten hüvelytabletta gombás fertõzésre van, ami nálad valószinû a tüneteid alapján. Szerintem csináld meg a kúrát, mert a gomba meddõséget is okozhat ill. más szövõdménye is lehet ha nem kezeled ki magad! Azt nem tudom mennyi most az ára, de a patikába megmondják.
Szerintem a mostani új formulája jobb, mint a régi volt és úgy érzem, hogy jobban használt mint a többi. Most duóban adják a krémmel, ezt reklámozták sokáig, a férjem többször ki akart szökni a világból miatta, olyan 1500 körül lehet

Ha elkezded kezelni a hüvelygombát canestennel mikor vehető észre a változás? És mennyiben nagy az a változás? Mennyi idő alatt lehet kigyógyulni?

Legjobb válasz: A kezelés befejeztével már biztosan el kell, hogy múljon a fertõzés, ezáltal a tünetek. De 1-2 nap után is már kell érezni enyhülést. Csak tudod nagyon sokan nem tudják, hogy a Caneseten csak bizonyos gombás fertõzésre van, nem az összes gombára és a gombán kívül is még van számos kórokozó, ami fertõzést tud okozni és azok egyikére sem jó a Canesten. És olyankor nem is lesz jobban az ember. Csak, hát ez a könnyû, hogy vegyél Canestent a patikába, minthogy elmenne az illetõ az orvoshoz, ahol pontosan megmondják, hogy mi a baja és célzottan tudják kezelni!

A kezelés befejeztével már biztosan el kell, hogy múljon a fertõzés, ezáltal a tünetek. De 1-2 nap után is már kell érezni enyhülést. Csak tudod nagyon sokan nem tudják, hogy a Caneseten csak bizonyos gombás fertõzésre van, nem az összes gombára és a gombán kívül is még van számos kórokozó, ami fertõzést tud okozni és azok egyikére sem jó a Canesten. És olyankor nem is lesz jobban az ember. Csak, hát ez a könnyû, hogy vegyél Canestent a patikába, minthogy elmenne az illetõ az orvoshoz, ahol pontosan megmondják, hogy mi a baja és célzottan tudják kezelni!
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, de most kenegetem és akkor ha 1-2 napon belül nincs változás megyek orvoshoz!!
Akkor ezek szerint rólad van szó? És csak kenegeted? Ha csak kenegeted, akkor nem fog egyáltalán elmúlni még akkor sem, ha olyan gombád van, amire történetesen jó is a Canesten. Kúp és krém egyaránt kell. Mert a krém csak kívülrõl hat, viszont a fertõzés ott van a hüvelyedben is, amit ha nem kezelsz, akkor el sem múlik. Arról nem is beszélve, ha még kúpot is használnál és nem jönnél rendbe, akkor a nõgyógyászaton nem is tudnának célzottan kezelni, ugyanis bármi, amit hüvelyben használsz, az befolyással van a tenyésztés eredményére.
Bocs, pontosítanék, tudnak úgy is kezelni, de nem célzottan. Ugyanis célzott kezelést csak akkor tudnak adni, ha a tenyésztés sikeres és abból kiderül, hogy pontosan milyen kórokozó van a hüvelyben.
Valóban kúppal együtt kellene használnod Nekem tükéletes volt, teljesen elmúlt tõle 3 nap alatt.

Mennyibe kerül a canesten kúp a gyógyszertárban? ( krém nélkül)

Legjobb válasz: Google --->> http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CANESTEN_G_200_..A canesten krém mennyi idő alatt tünteti el a hüvelygombát?

Legjobb válasz: Soha. Kúppal együtt alkalmazva 3 nap alatt, feltéve, hogy tényleg gombád van, és az a fajta, amire jó a Canesten.

Soha. Kúppal együtt alkalmazva 3 nap alatt, feltéve, hogy tényleg gombád van, és az a fajta, amire jó a Canesten.
Általában önmagában csak a canesten krém nem szünteti meg, csak a tünetek csillapodnak, ameddig használod. Kell még hozzá tabletta, vagy kúp, hogy megszûnjön. Saját többszöri tapasztalatom alapján írom.
Mielõtt bármivel is kísérleteznél menj orvoshoz, hogy kiderüljön tényleg gombád van-e, és ha igen, akkor mi okozza, és mi rá a legmegfelelõbb gyógymód!

Hölgyek! Mennyi idő alatt múlt el nektek a hüvelygomba a canesten-es 3 tablettás+ kenőcsös módszerrel? Számoljak olyan egy hétre?

Legjobb válasz: szia,sztem a canesten egy nagy gagyi sz.ar. ha el is múlik egy hét múlva visszajön. a gombát nehez kiirtani,még a receptköteles kúpok sem szoktak hasznalni,csak ha életmódót vált vki.,

szia, sztem a canesten egy nagy gagyi sz.ar. ha el is múlik egy hét múlva visszajön. a gombát nehez kiirtani, még a receptköteles kúpok sem szoktak hasznalni, csak ha életmódót vált vki.,
Én kb 5 nap után nem éreztem a tüneteket. És, hogy az elsõ válaszra reagáljak, nem tért vissza a fertõzés.
Nekem is bevált a Canesten Kombi, a 4. napon már semmi probléma nem volt.
Nekem sem ért semmit sem ez sem az orvos által felírtak sem... , életmódváltás jó ötlet!
Bocs, de a kenõcsöt hogyan használtátok?
Ahogy a betegtájékoztatóba is le van írva.
Szerintem menj el orvoshoz. Õ ír fel kúpot és antibiotikumot is - így biztosan azt kezeled ami bajod van.
google
A kérdező hozzászólása: Értem. És azt meg tudjátok még mondani h magánrendelésért kb mennyit kell fizetni?
Az attól függ, ha magánrendelõbe mész a nõgyógyászhoz, akkor azért fizetni kell, de ha simán a kórházba, akkor nem és oda be se kell jelentkezned. Elég, ha megnézed, hogy mikor rendel és odamész rendelési idõben.
A kérdező hozzászólása: És a nõgyógyásznak kell fizetni a vizsgálatért/kezelésért? Vagy csak bejelentkezek, elmegyek a megbeszélt idõpontban és kész?
De egyébként, ha gombafertõzésre utaló tüneteid vannak, akkor jobb lenne, ha felkeresnél ezzel egy nõgyógyászt. Mert a Canesten csak bizonyos gombafajtákat pusztít, de nem biztos, hogy neked is olyan van. Ezért lenne jobb, ha dokihoz mennél. Õ csinálna egy gombatesztet és akkor célirányos kezelést kapnál, ami 100%-os biztonsággal el fogja mulasztani a tüneteidet. Így meg lehet, hogy kidobsz egy csomó pénzt és nem is múlik el.
Nem vényköteles, bemész a gyógyszertárba és kikéred.
A kérdező hozzászólása: És egyébként nem vényköteles?
http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/canesten_ko.. Ha a hármas kiszerelést veszed, akkor a hüvelykúp 3 napig elég, a krém pedig egy kicsit tovább, mondjuk 5-6 napig, attól függ, hogy mennyit kensz rá.
En kremet 1700 ert vettem kb a kupot nem tudom
Ez magánrendelõje válogatja, hogy hol, melyik nõgyógyász mennyit kér el érte, itt eltérõek lehetnek az árak. Hozzávetõlegesen írom, hogy akihez én járok, õ pl. egy gombatenyésztésért 5000 Ft-ot kér el.

Mennyi idő alatt olvad el a Canesten hüvelytabletta? Kb mennyi idő alatt múlik el? "beszedjem" az összes tablettát még ha elis múlt?

Mit gondoltok arról, hogy amikor úgymond " felnyomtam " magamnak a hüvelytablettát a petefészkemben elkezdett valami csípni meg fáj is mintha " görcsölne " ez a hüvelytablettától lehet? El?ször van ilyen gombás fert?zésem úgyhogy bocsi ha valami hülyeséget kérdeztem!:)

Legjobb válasz: A tablettát este kell fekrakni alvás elõtt.Órák alatt olvad el,de még reggel sokáig csurok,használj valami betétet.Ha csíp,akkor használ.És igen ,el kell használni mindet.

A tablettát este kell fekrakni alvás elõtt.Órák alatt olvad el, de még reggel sokáig csurok, használj valami betétet.Ha csíp, akkor használ.És igen , el kell használni mindet.
Még ha úgy látod, hogy el is múlt, muszáj a 3 tabletta, mert 1-tõl nem leszel jobban. Nem véletlen adtak ennyit. Nekem 3 nap után el is múlik. A csípésrõl nem tudok nyilatkozni, mert nekem sosem csíp.
A kérdező hozzászólása: ÉS ilyenkor amikor kifolyik akkor tampon vagy betét?
Mindenképpen kell a 3om tabletta, mert ha nem szeded be mindet vissza fog jönni a fertõzés.Nekem nem csípett és nem is fájt tõle semmim, szerintem ez nem jó jel.Olvasd el a betegtájékoztatót, hogy milyen mellékhatásai lehetnek a gyógyszernek.Szerintem jobban járnál ha nõgyógyászhoz mennél.Az meg nem igaz, hogy ha csíp akkor használ.Nem kellene csípnie.

A canesten-kombi hatásos gyógyszer? És mennyibe kerül?

nem tudom eldönteni mert sokan mondják hogy jó, de hallottam olyat is akinek meg nem volt jó..

Legjobb válasz: Ez egy nagyon széles spektrumu gyógyszer, sokkal biztonságosabb, ha orvoshoz mész és õ ir fel gyógyszert/kupot. Elõfordulhat , hogy nagyobb bajt okozol vele, mint amekkora van.

Ez egy nagyon széles spektrumu gyógyszer, sokkal biztonságosabb, ha orvoshoz mész és õ ir fel gyógyszert/kupot. Elõfordulhat , hogy nagyobb bajt okozol vele, mint amekkora van.
Ami egyik embernek jó, az nem biztos, hogy másnak is. Ezért kell orvoshoz menni ha baj van.
A kérdező hozzászólása: oké köszi:)

A Canesten kombi mennyibe kerül?

És az, hogy vény nélküli, azt jelenti, hogy nem kell receptet íratni, csak besétálok a patikába és megveszem?

Legjobb válasz: Igen, kiadják recept nélkül. 2300 ft körül van.

Igen, kiadják recept nélkül. 2300 ft körül van.
Lehet recept nélkül venni, de jobb elõbb orvoshoz menni és kideríteni, hogy mi bajod van, és hogy mi kell rá pontosan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Lábgombára a Canesten krémet mennyi ideig kell használnom?

Miután kollégiumba költöztem, hiába járkálok mindig papucsban, még zuhanyzáskor is, mégis előjött ez a probléma, hámlik a lábamon a bőr, piros, viszket. Vettem Canesten krémet, 2 hete mindennap reggel és este kenem vele a lábam, lassan kezd már szebb lenni, de valahol előzőleg azt hallottam, hogy még azután is kenni kell egy ideig, hogy teljesen elmúltak a tünetek. Kb. meddig kenjem?

Legjobb válasz: nekem szörnyû 4 hónap volt :/

nekem szörnyû 4 hónap volt :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!