Találatok a következő kifejezésre: A Canesten elkezdtem használni, (6 db)

A Canesten Kombit elkezdtem használni, de csak az első tablettáig jutottam, mert másnap megjött, és a menstruáció alatt nem lehet használni. Ha elmúlt, folytassam tovább a kúrát?

Legjobb válasz: Igen, folytasd a kúrát, mert ha gombás ferõzésed van, az nem múlik el magától (tapasztalatból írom!). Amúgy ha elmész orvoshoz, õ gyógyszert is ad rá, ami még hatékonyabb és segít a megelõzésben is. Az én orvosom szerint például a Canesten Combi sem jó mindenkinek. Erre van hatásosabb kúp is (pl: Klion) Remélem, hamar túl leszel rajta, szörnyû egy dolog, én is tudom ! :(

Igen, folytasd a kúrát, mert ha gombás ferõzésed van, az nem múlik el magától (tapasztalatból írom!). Amúgy ha elmész orvoshoz, õ gyógyszert is ad rá, ami még hatékonyabb és segít a megelõzésben is. Az én orvosom szerint például a Canesten Combi sem jó mindenkinek. Erre van hatásosabb kúp is (pl: Klion) Remélem, hamar túl leszel rajta, szörnyû egy dolog, én is tudom ! :(
menstruáció alatt nem szabad folytatni, benne van a betegtájékoztatóban. O.o
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak üzenem: elõbb olvasd el a kérdésemet rendesen, utána válaszolj. Azt kérdeztem, hogy ha ELMÚLT, akkor utána folytassam-e, és nem alatta, ezt én is tudom, el szoktam olvasni a papírt! Kösz a választ.
Én is így jártam, hogy megjött másnap, de miután elmúlt, már nem használtam. A kenõcsöt attól még használtam, hogy megvolt.

Ha tegnap elkezdtem a Canesten Kombi Unot használni jövõhétre elmúlhat a gomba?

a papírra az van írva hogy általában használatkor a 4. nap után elmúlik

Legjobb válasz: igen, néhány nap alatt tényleg elmúlik a probléma

igen, néhány nap alatt tényleg elmúlik a probléma
Elvileg elmúlhat. HA használ. Nekem max 1-2 napig szokott jobb lenni... :(
3-4 nap kell.
Nekem kb 3 nap kellett.

Elkezdtem használni a Canesten hüvelytablettát, de közben megjött a menstruációm. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 1. Olvasd el a tabletta betegtájékoztatóját. 2. Hagyd abba a tabletta használatát, amíg el nem múlik.

1. Olvasd el a tabletta betegtájékoztatóját. 2. Hagyd abba a tabletta használatát, amíg el nem múlik.
Igen, és kell is.
nem, kezdened kéne elölrõl 3 új tablettával, de jobban járnál, ha öndiagnózis és szar canesten helyett dokihoz mennél, aki felír olyat, amire szükséged van... ha gombaellenes szerre van szükséged, akkor felír valami olyat, amire nem rezisztens a gombák 99 %-a, hanem használ is valamit
Ahogy a 19.13 mondja.

32 hetes kismama. Elkezdtem szedni a canesten hüvely tablettát ami 6 db-os muszáj mind el használni? Vagy elég hogy ha csak a felét használom el igaz ez gyengébb mint a combi változat 100ml grammos.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a harmadik db után megszûntek a problémáim, így én nem is használtam tovább, azóta semmi gondom nincs, szerintem nem muszáj mindet elhasználni, hogyha már 1-2 tablettától rendbe jössz. :) Jó babázást, szia!

Szia! Nekem a harmadik db után megszûntek a problémáim, így én nem is használtam tovább, azóta semmi gondom nincs, szerintem nem muszáj mindet elhasználni, hogyha már 1-2 tablettától rendbe jössz. :) Jó babázást, szia!
A kérdező hozzászólása: A harmadik válasz adótol kérdezem te akkort ki voltál nyílva középsõ vagy külsõ méhszájra és úgy használtad?
Szió.Nekem Klion hüvelytabit ír fel a doki mindig(sajna már vagy 7szer), ez 10 db-os.A felénél már én is jól vagyok, de mindig elhasználom mindet, biztos, ami biztos alapon.Nekem a Canesten egyáltalán nem segített.Dalacin krémet szoktam még kapni, meg tabit, amik meg marha drágák. üdv:36heteske
Nekem a doki a 36. hétben írt fel Canestent - elhasználtam mindet. Szülés után tudtam meg, hogy azért fontos, mert ha nem múlik el teljesen a gomba, akkor a hüvelyi szülés után a babánál légzési gondok lehetnek a gomba miatt, amit esetlegesen összeszedhet "kifelé" jövet. Szerintem használd el mindet!

Hüvelygomba gyanúval (már volt egyszer) elkezdtem canesten kombit használni. A 2. napon rózsaszínes véres folyásom lett és a krém darabkái is a betétemen voltak. Nem szívódott fel, vagy nekem ez nem válik be?

Legjobb válasz: a hüvelytabletta nagy része ki is kell, hogy jöjjön, és a krém se szívódik be teljesen, ez természetes! Ha nem válik be, azt onnan érzed, hogy nem múlnak el a tünetek pár napon belül, vagy folyton visszatér a fertõzés. (ez esetben szájon át szedhetõ gyógyszert kell íratni)

a hüvelytabletta nagy része ki is kell, hogy jöjjön, és a krém se szívódik be teljesen, ez természetes! Ha nem válik be, azt onnan érzed, hogy nem múlnak el a tünetek pár napon belül, vagy folyton visszatér a fertõzés. (ez esetben szájon át szedhetõ gyógyszert kell íratni)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!