Találatok a következő kifejezésre: A CORAX teszt mennyire jó (3 db)

A Corax teszt mennyire jó, mikor nézzem meg vele, hétfőre nem vártam?

Kedden a LIlly negatív volt.Késett 3 napot a peteérésem.

Legjobb válasz: Nekem ez mutatta ki a babámat kétszer is, de volt akiknél hamisat mutatott, mint bármelyik más teszt. Nagyon sok nõ írt rossz tapasztalatot olyan tesztekrõl amit mások agyondícsértek. Nemvárt után 3-4 nappal már mindegyiknek ki kell hogy mutassa, erre sincs szabály, ahány szervezet, annyi tesztelés :)

Nekem ez mutatta ki a babámat kétszer is, de volt akiknél hamisat mutatott, mint bármelyik más teszt. Nagyon sok nõ írt rossz tapasztalatot olyan tesztekrõl amit mások agyondícsértek. Nemvárt után 3-4 nappal már mindegyiknek ki kell hogy mutassa, erre sincs szabály, ahány szervezet, annyi tesztelés :)
Ha nem kazettás, akkor ajánlom:) Nekem a sugaras corax mutatta ki jóval menzi elõtt.
Nekem kazettás mutatta ki :) Mensi elõtt-után +-2 nappal (sosem volt totál pontos)
A sugaras tesztes vagyok. Pontosítanék, peteérés után 9. napon mutatta ki.

A CORAX terhességi teszt mennyire jó?

Nektek mikor mutatott eredményt?Menstruáció el?tt 2 nappal már használhatom?

Legjobb válasz: két nap türelem nem a világ vége! Minden tesztre rá van írva , hogy legalább az elmaradó mensi napját várd meg..lehet , hogy kimutatná, de hatürelmetlen vagy kaphatsz téves nega eredményt..két dolog történhet..két nap múlva megjönés akkor nem kell tesztet pazarolni, a másik-remélem:két nap múlva nem jön meg és akkor már sejthetõ a terhesség, errepedig pontot tehet egy jól elvégzett tesz. Nem mindig függ a fajtájától..inkább a te szervezetedtõl, hogy mikor volt a beágyzódás és mennyi hcg termelõdik. szerintem várj.DRUKKOLOK

két nap türelem nem a világ vége! Minden tesztre rá van írva , hogy legalább az elmaradó mensi napját várd meg..lehet , hogy kimutatná, de hatürelmetlen vagy kaphatsz téves nega eredményt..két dolog történhet..két nap múlva megjönés akkor nem kell tesztet pazarolni, a másik-remélem:két nap múlva nem jön meg és akkor már sejthetõ a terhesség, errepedig pontot tehet egy jól elvégzett tesz. Nem mindig függ a fajtájától..inkább a te szervezetedtõl, hogy mikor volt a beágyzódás és mennyi hcg termelõdik. szerintem várj.DRUKKOLOK
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszi!

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!