Találatok a következő kifejezésre: A CORAX teszt mennyire (12 db)

A Corax teszt mennyire jó, mikor nézzem meg vele, hétfőre nem vártam?

Kedden a LIlly negatív volt.Késett 3 napot a peteérésem.

Legjobb válasz: Nekem ez mutatta ki a babámat kétszer is, de volt akiknél hamisat mutatott, mint bármelyik más teszt. Nagyon sok nõ írt rossz tapasztalatot olyan tesztekrõl amit mások agyondícsértek. Nemvárt után 3-4 nappal már mindegyiknek ki kell hogy mutassa, erre sincs szabály, ahány szervezet, annyi tesztelés :)

Nekem ez mutatta ki a babámat kétszer is, de volt akiknél hamisat mutatott, mint bármelyik más teszt. Nagyon sok nõ írt rossz tapasztalatot olyan tesztekrõl amit mások agyondícsértek. Nemvárt után 3-4 nappal már mindegyiknek ki kell hogy mutassa, erre sincs szabály, ahány szervezet, annyi tesztelés :)
Ha nem kazettás, akkor ajánlom:) Nekem a sugaras corax mutatta ki jóval menzi elõtt.
Nekem kazettás mutatta ki :) Mensi elõtt-után +-2 nappal (sosem volt totál pontos)
A sugaras tesztes vagyok. Pontosítanék, peteérés után 9. napon mutatta ki.

A Corax teszt mennyire megbízható? 5 napja késik, tegnap teszteltem nap közben, és negatív lett. Egyéb tünet néha szédelgés, állandóan aludnék, sírok minden műsoron.

A mellem nem fáj, mint eddig minden hónapban, csak érzek valami megvastagodott valamit a melbimbóm felett. Olyan hosszúkás valamit. Szerintetek?

Legjobb válasz: A qupido teszt a legjobb,a legérzékenyebb

A qupido teszt a legjobb, a legérzékenyebb
A narancssárga vagy a zöld dobozos coraxot használtad?
A kérdező hozzászólása: Narancssárgát. Az nem jó?
De, szerintem az a legjobb. Nekem a pé utáni 9. napon már pozitív volt :( Azért ne add fel, lehet hogy nem középidõben fogant vagy csak egyszerûen még alacsonyabb a hormonszinted. Inkább reggel tesztelj, éjszaka ne nagyon igyál.

A Corax teszt mennyire pontos, a nemvárt előtt négy nappal? Clearblue-val mikor érdemes tesztelni? Nem szeretném elkapkodni, de már kiváncsi is vagyok rá.

A Corax-ot most megcsináltam, neg. lett, a Clearblue-val még várok. Meddig tegyem?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nem várt mensi napján mutatta ki a terhességet a Clearblue teszt.

Szia! Nekem a nem várt mensi napján mutatta ki a terhességet a Clearblue teszt.
Légy egy kicsit türelmes. A tesztekre csak feltételes módban van az ráírva, hogy X nappal a nem várt kimutathatja a terhességet. De nincs ez így mindenkinél, minden esetben. Én egyáltalán nem vagyok a korai tesztelés híve, sokszor csak felesleges csalódás az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Igen, az eszemmel tudom, hogy türelmesnek kell lenni, de mindig gyõz a kiváncsiság. A Clearblue-val türelmes leszek, mert nem olcsó sajnos :-( Igaz, mindent a babáért, de még ahhoz képest is sok sajna. Pláne, ha negatív az eredmény.

A CORAX terhességi teszt mennyire jó?

Nektek mikor mutatott eredményt?Menstruáció el?tt 2 nappal már használhatom?

Legjobb válasz: két nap türelem nem a világ vége! Minden tesztre rá van írva , hogy legalább az elmaradó mensi napját várd meg..lehet , hogy kimutatná, de hatürelmetlen vagy kaphatsz téves nega eredményt..két dolog történhet..két nap múlva megjönés akkor nem kell tesztet pazarolni, a másik-remélem:két nap múlva nem jön meg és akkor már sejthetõ a terhesség, errepedig pontot tehet egy jól elvégzett tesz. Nem mindig függ a fajtájától..inkább a te szervezetedtõl, hogy mikor volt a beágyzódás és mennyi hcg termelõdik. szerintem várj.DRUKKOLOK

két nap türelem nem a világ vége! Minden tesztre rá van írva , hogy legalább az elmaradó mensi napját várd meg..lehet , hogy kimutatná, de hatürelmetlen vagy kaphatsz téves nega eredményt..két dolog történhet..két nap múlva megjönés akkor nem kell tesztet pazarolni, a másik-remélem:két nap múlva nem jön meg és akkor már sejthetõ a terhesség, errepedig pontot tehet egy jól elvégzett tesz. Nem mindig függ a fajtájától..inkább a te szervezetedtõl, hogy mikor volt a beágyzódás és mennyi hcg termelõdik. szerintem várj.DRUKKOLOK
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszi!

Mennyire megbízható teszt a Corax Be sure Direct?

Legjobb válasz: Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Én próbáltam. Jan. 6-án volt az utolsó mensim. Jan.19-én, valamikor elõtte is (nem emlékszem pontosan) és 25-én voltam a párommal. Meg február 2-án. A teszt febr. 13-án lett pozitív, egy jan.30-ai tesztem elõtte negatív. Valószinûleg jan. 10-e körül fogant az összes UH szerint. Tehát kb. 5 hetes lehettem, amikor kimutatta. Nem tudom, ez érzékenynek számít-e!

Mennyire megbízható a corax ovulacios teszt? Ma vagyok a ciklus 6. napján és picit lett halvanyabb a T vonal, mint a C! Lehet ilyen hamar elkezd emelkedni az Lh hormon vagy nem jó a teszt?

A ciklusaim 24-30 nap között szokott változni!Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

Én is mindig azt használom, nekem egyértelmûen bejött. Ismételd holnap, holnapután.

A "CORAX Be sure" nevű terhességi teszt mennyire megbízható? DM-ben vettem. Haszált valaki ilyet?

És meddig várjak vele, hogy minél biztosabb legyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia

Szia! Nekem nem jött be. Hibás volt amikor én csináltam vele. Nem lehetett értelmezni az eredményt. az elmaradt menzi után tesztelhetsz. szia
Nekem bevált, nekem viszont a claerblue volt hibás
Szia, nekem bevált. A menstruáció kimaradását követõen egy hétre teszteltem, teljesen egyértelmûen terhességet jelzett. Másodszorra csak azért teszteltem, mert egyszerûen nem akartam elhinni, hogy elsõre összejött a baba. A második teszt is corax volt, és nagyon hamar kiadta az eredményt. Drukkolok neked!

A corax be sure teszt csík mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.

Én azt olvastam, hogy az jó. És hogy 20-as érzékenységû.
A kérdező hozzászólása: akkor ha azzal teszteltem már véglegesen negatív?:-((
Mikor teszteltél? A mensi elõtt vagy után? És hány nappal?
A kérdező hozzászólása: a mensi napján reggel, 2 napja volt még nem jött meg fáj a hasam, hányingerem is szokott lenni, és nagyon fáradt vagyok néhány naja, hasmenésem is van.Szóval mintha valami másképp lenne..legalábbis nagyon szeretném
A kérdező hozzászólása: és nincs semmi folyás, csak szárazság, pedig mensi elõtt mindig van bõven
Sziasztok! Én csak a Coraxhoz annyit tudok hozzáfûzni, hogy bár délben csínáltam a tesztet, mert már 11. napja késett és türelmetlen voltam. Sajnos délutánra rosszul lettem, másnap meg is jött. Azt mondják nincs tévesen pozitív teszt, csak tévesen negatív. Hát nem tudom. Én csak annyit vettem észre magamon, hogy valamiért hirtelen pattanásos lettem, de mind emellett az utóbbi idõben szokatlanul higgadt és jó étvágyú, amit még párom is megjegyzett. Az orvostól 10-ére kaptam idõpontot, de szerintem akkor már nem tud semmit sem mondani.
Minden Corax termék használónak üzenem, hogy olvassa el a eekh.hu honlapon a forgalomból kivont termékek listáját, sajnos ez is köztük van. Hamis termék van a dobozban. :((
Megnéztem az oldalt, és összehasonlítottam az enyémmel. Az enyém is hamis. Köszi az infót.

A dm-ben kapható corax be sure terhességi teszt mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Szerintem megbízhat, de várd meg a nemvárt legalább elsõ napját!

Szerintem megbízhat, de várd meg a nemvárt legalább elsõ napját!
nekem megbízható volt s kb 700ft
Megbízhatósága attól függ, hogy milyen a Hcg érzékenysége. Vannak tesztek amik már 10 mlU Hcg hormont kimutatnak és vannak amik csak 25mlU.Az elsõ a beágyazódás utáni elsõ nap már pozitiv lehet, a második csak a mensi körül.
A mensi kimaradása után egy nappal erõs két csíkos lett. Szépen alszik a kisfiam a másik szobában:-)) És tényleg jó az ára!
Én is ilyet csináltam, de nekem aza gondom, hogy nem sötét rózsaszin csikot, hanem sötét narancssárga csik lett. az is pozitivat [email protected] a cimem, légyszi ide válaszoljatok!

A Corax mennyire megbízható terhességi teszt? Vagy használjak másikat.

Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban.El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem kimutatta a babát.A csík a helyén volt,nem mosódott el.A medilabbal voltak ilyen gondok.

Nekem kimutatta a babát.A csík a helyén volt, nem mosódott el.A medilabbal voltak ilyen gondok.
Szia! Én ovulációs tesztet használtam Corax-ot. Meg voltam vele elégedve. De sztem úgy van ez, hogyha megfelelõ idõben tesztelsz, nagy valószínûleg mutatni fogja, mindegy milyen márkájú... Sok sikert:)
Szia! Használd nyugodtan, jó teszt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!