Találatok a következő kifejezésre: A CORAX teszt (40 db)

Mivel a Corax teszt becsapott. Melyiket ajánljátok? Melyik nem változik át poz-ba az idő elteltével?

Legjobb válasz: mindegyik teszt haszn.utasításában benne van, hogy mikor kell megnézni az eredményt. ha késõbb nézed meg, fals eredmény jön ki.

mindegyik teszt haszn.utasításában benne van, hogy mikor kell megnézni az eredményt. ha késõbb nézed meg, fals eredmény jön ki.
ez minden teszt sajátossága, hogy egy idõ után pozitív lesz, tisztelet a kivételnek, nem véletlenül írják, hogy a megadott idõ után átválthat fals pozitívba, de ettõl NEM vagy/voltál terhes! inkább dobd el a tesztet a megadott idõ után, mint, hogy olyan eredményt olvass le, ami nem igaz.
nem a corax-szal van a baj. nem csapott be. csak be kell tartani a használati útmutatót.
Szia!Olyan nincs, hogy álpozitív, ott akkor baba volt, csak sajnos elment.Nekem a rossmannos tesztek, és a gyógyszertári gabriel jött be.
A kérdező hozzászólása: Szia!Tegnap csiltam, mikor néztem negatív, ma mikor megnéztem meg már pozitív volt.Elolvastam újra a használati útmutatót, és írta, hogy a poz. napokig látható, és a neg. egy idõ után átvált halvány csíkká!
Nekem a Gravi-HCG vált be. 700 ft, patikában vettem annak idején. De dícsérik a Gabriel is nagyon. A Lily és a Corax már engem is becsapott. A kimaradt mensi után tesztelj csak, 3-4-5 nappal, akkor már 1-2 percen belül bármelyik teszten ott lesz a 2. csík. :) Addig nem érdemes elhasználni egyet sem.
Én a Gabriellt ajánlom! sok tesztet csináltam már és nekem azon még soha nem jelent meg másik csik, még 10 perc után sem! Egyébként meg sajnos én is jártam igy, hogy a 10-11. percben jelent meg a második csík, és nem is volt olyan halvány.... Persze nem voltam babás, de a tesztet eltettem és még mindig látszik rajta a két csík, pedig már 3 hónapja teszteltem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A Corax teszt mennyire jó, mikor nézzem meg vele, hétfőre nem vártam?

Kedden a LIlly negatív volt.Késett 3 napot a peteérésem.

Legjobb válasz: Nekem ez mutatta ki a babámat kétszer is, de volt akiknél hamisat mutatott, mint bármelyik más teszt. Nagyon sok nõ írt rossz tapasztalatot olyan tesztekrõl amit mások agyondícsértek. Nemvárt után 3-4 nappal már mindegyiknek ki kell hogy mutassa, erre sincs szabály, ahány szervezet, annyi tesztelés :)

Nekem ez mutatta ki a babámat kétszer is, de volt akiknél hamisat mutatott, mint bármelyik más teszt. Nagyon sok nõ írt rossz tapasztalatot olyan tesztekrõl amit mások agyondícsértek. Nemvárt után 3-4 nappal már mindegyiknek ki kell hogy mutassa, erre sincs szabály, ahány szervezet, annyi tesztelés :)
Ha nem kazettás, akkor ajánlom:) Nekem a sugaras corax mutatta ki jóval menzi elõtt.
Nekem kazettás mutatta ki :) Mensi elõtt-után +-2 nappal (sosem volt totál pontos)
A sugaras tesztes vagyok. Pontosítanék, peteérés után 9. napon mutatta ki.

A peteérés utáni 12-13. napon a Corax teszt már mutat eredményt?

Legjobb válasz: Szerintem ez egyénenként változó, kinek milyen magas a hormonszintje. Nekem elég sokára mutatta ki egy nega teszt után, amikor már biztosan babás voltam egy ideje.

Szerintem ez egyénenként változó, kinek milyen magas a hormonszintje. Nekem elég sokára mutatta ki egy nega teszt után, amikor már biztosan babás voltam egy ideje.
igen.


Ilyenkor mi van? 15. DPO, még nem jött meg, az elmúlt napokban többször volt erős hányingerem. Viszont a corax teszt negatív.

Legjobb válasz: Ezzel a hányingerrel én úgy vagyok, hogy ilyenkor még a nõk nagyrésze, csak nagyon akarja!:) Én többször "hittem", hogy terhes vagyok, jött is a hányinger, meg utána mensi. Most,hogy tényleg terhes vagyok, kb. két hete jön az émelygés, akkor voltam 7 hetes! Persze, nem azt mondom,hogy nem lehetsz terhes. Mást nem tudsz, csak várni egy pár napot és mondjuk 2-3 nap múlva reggelibõl még egy teszt! Sok sikert!

Ezzel a hányingerrel én úgy vagyok, hogy ilyenkor még a nõk nagyrésze, csak nagyon akarja!:) Én többször "hittem", hogy terhes vagyok, jött is a hányinger, meg utána mensi. Most, hogy tényleg terhes vagyok, kb. két hete jön az émelygés, akkor voltam 7 hetes! Persze, nem azt mondom, hogy nem lehetsz terhes. Mást nem tudsz, csak várni egy pár napot és mondjuk 2-3 nap múlva reggelibõl még egy teszt! Sok sikert!
Corax teszt nekem a 12. DPO-n pozi volt, meg a Clearblue, a vaterás meg nega. A hányinger 5 és fél hetesen jött. Ez a hónap úgy jött össze, hogy orvosi csoda, mert azt mondták tuti nem sikerült ez a hónap, és endometriózisom van... Tehát az esélytelenek nyugalmával nem foglalkoztam vele, de volt itthon egy tesztem, és poénból megcsináltam. :) Elõtte való hónapban viszont tutira meg voltam gyõzõdve arról, hogy sikerült, és produkáltam is a tüneteket, és megjött, na azon a napon el is múlt minden terhes tünet. Így én valószínûleg bevonzottam mindent, mert annyira vágytam rá. Szóval szerintem még bármilyen tünet nagyon korai, de ne legyen igazam! Remélem babás vagy! Ja, az elsõ terhességemnél is kb.. az 5. és 6. hét között kezdett el kísérteni a hányinger, kb. akkor amikor elkezdett dobogni a szíve. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Hát én is sanszosabbnak tartom, hogy megjön napokon belül, itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8f16ab33789a1e5500ec30..

A Corax teszt mennyire megbízható? 5 napja késik, tegnap teszteltem nap közben, és negatív lett. Egyéb tünet néha szédelgés, állandóan aludnék, sírok minden műsoron.

A mellem nem fáj, mint eddig minden hónapban, csak érzek valami megvastagodott valamit a melbimbóm felett. Olyan hosszúkás valamit. Szerintetek?

Legjobb válasz: A qupido teszt a legjobb,a legérzékenyebb

A qupido teszt a legjobb, a legérzékenyebb
A narancssárga vagy a zöld dobozos coraxot használtad?
A kérdező hozzászólása: Narancssárgát. Az nem jó?
De, szerintem az a legjobb. Nekem a pé utáni 9. napon már pozitív volt :( Azért ne add fel, lehet hogy nem középidõben fogant vagy csak egyszerûen még alacsonyabb a hormonszinted. Inkább reggel tesztelj, éjszaka ne nagyon igyál.

A Corax teszt mennyire pontos, a nemvárt előtt négy nappal? Clearblue-val mikor érdemes tesztelni? Nem szeretném elkapkodni, de már kiváncsi is vagyok rá.

A Corax-ot most megcsináltam, neg. lett, a Clearblue-val még várok. Meddig tegyem?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nem várt mensi napján mutatta ki a terhességet a Clearblue teszt.

Szia! Nekem a nem várt mensi napján mutatta ki a terhességet a Clearblue teszt.
Légy egy kicsit türelmes. A tesztekre csak feltételes módban van az ráírva, hogy X nappal a nem várt kimutathatja a terhességet. De nincs ez így mindenkinél, minden esetben. Én egyáltalán nem vagyok a korai tesztelés híve, sokszor csak felesleges csalódás az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Igen, az eszemmel tudom, hogy türelmesnek kell lenni, de mindig gyõz a kiváncsiság. A Clearblue-val türelmes leszek, mert nem olcsó sajnos :-( Igaz, mindent a babáért, de még ahhoz képest is sok sajna. Pláne, ha negatív az eredmény.

A Corax vagy a Gabriel teszt a biztosabb, érzékenyebb? tapasztalt már olyat valamelyikőtök, hogy a Gabriel teszt halvány volt a corax meg erősebb?

Legjobb válasz: nekem a corax vált be, a gabriel haloványka volt, úgyhogy lementem a dm-be egy corax-ért, ami erõs pozitív lett. Viszont ovu tesztbõl a gabriel volt a nyerõ.

nekem a corax vált be, a gabriel haloványka volt, úgyhogy lementem a dm-be egy corax-ért, ami erõs pozitív lett. Viszont ovu tesztbõl a gabriel volt a nyerõ.
A Corax 20-as a Gabriel 25-ös érzékenységû. Lehet az egyik halványabb hiszen gyengébb, de ha csak halványan is van rózsaszín csík, akkor azt pozitívnak kell tekinteni:) Az sem mindegy, hogy reggeli elsõ pisit használsz, vagy napközbenit. Ha az egyik tesztet reggeli pisivel de a másikat nappali pisivel csináltad, attól is lehet különbözõ erõsségû csíkod. Én azt hiszem írtam már neked másik kérdésednél, hogy a Corax teszted tuti pozitív:) Azt is írtam, hogy nekem is halvány volt a Gabriel amikor már az összes létezõ teszt erõs pozitív volt. Most pedíg 5+4 hetes vagyok:) :)
Pár nap késésnél mindegy milyen a teszt. Én annó corax-szal (is) teszteltem, 1 nap késéssel szép + lett. 4 hónapos kislány anyukája

A Corax be sure vizeletsugaras teszttel legkorábban mikor érdemes tesztelni?

Holnap reggel szeretném kipróbálni, az a pé utáni 12. nap.

Legjobb válasz: Hát elvileg ha sikerült a baba, a teszt már kimutathatja. A kérdés csak, az, mennyire érzékeny a teszt. Én mondjuk mensi elmaradása után teszteltem corax-szal pozitívat. Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld és ha tudsz, azért várj még pár napot!!! Szorítok!

Hát elvileg ha sikerült a baba, a teszt már kimutathatja. A kérdés csak, az, mennyire érzékeny a teszt. Én mondjuk mensi elmaradása után teszteltem corax-szal pozitívat. Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld és ha tudsz, azért várj még pár napot!!! Szorítok!
Én a 13. napon teszteltem Lillyvel és lett is egy nagyon, nagyon halvány + tesztem, amire a dokim azt mondta, hogy várjunk még, mert bármi lehet. Aztán rá 3 napra már erõsebb + tesztem volt. Az elmaradt mensi napján pedig már szinte a vizeletbe mártáskor azonnal megjelent a két erõs csík.
a corax 20-as érzékenységû, elvileg kimutatja! Szorítok!
Szia. Már jó régen volt mi lett a teszt eredménye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, szívem szerint én is várnék még, hogy biztos legyen, de nagyon megfáztam, és nem merek gyógyszert szedni, mert mi van, ha ott a baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, beszámolok.....
A kérdező hozzászólása: :-))) Akkor semmi, két nap múlva megjött, de az azt követõ hónapban terhes lettem, most a 27-ik hétben vagyok, az "eredmény" most itt mocorog a pocakban!!! De amikor poz. lett, nem Corax-ot használtam, hanem Gabrielt, és a 13-ik napon éppen csak egy nagyon vérszegény csíkocska volt, a 16-ik napon pedig ha jól emlékszem, Pregimax plus-szal teszteltem, bíborvörös eredménnyel.

X-epil vagy a Corax be sure teszt az érzékenyebb?

Sajnos a doboza nincs meg...

Legjobb válasz: Nekem inkabb a corax valt be, abbol is a sugarasat ajanlom inkabb.

Nekem inkabb a corax valt be, abbol is a sugarasat ajanlom inkabb.
Én 2 darabos x.epilt vettem, az elsõn nem láttunk semmit (párom állítja, hogy õ látott már akkor is halvány csíkot, és biztos volt benne, hogy igen, én is láttam, de tényleg alig észrevehetõ volt, én biztos voltam benne, hogy nem).A másikat kb 3 napra rá csináltuk meg, az már határozottan pozitív volt :)
Jaj, azt elfelejtettem leírni, hogy a corax nekem már a peteérés utáni 9-10. napon kimutatta egyértelmûen, úgyhogy szerintem elég érzékeny teszt, hiába 25%-os, de jó minõségûnek tûnt. Akkor csak a ClearBlue mutatta még ki, más teszt nem. (Sokat teszteltem, így össze tudom hasonlítani saját tapasztalatból:) )

Megbízható-e a corax ovulációs teszt?

Most használok ilyet el?ször,ma van a 14. napom és rögtön két csík lett,bár a második icipicit halványabb.Azt írja az útmutató,ha halványabb,akkor nincs még ovu,de nekem majdnem egyforma.Most akkor hogy is van ez?Ha nincs érés akkor csak 1 csík van?El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: én nem szeretem azt a coraxot, én inkább mikroszkópot használok. PG/53-at. És, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést, és addig amíg nem lesz két csíkos. Ha egy csík van nincsen pé.

én nem szeretem azt a coraxot, én inkább mikroszkópot használok. PG/53-at. És, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést, és addig amíg nem lesz két csíkos. Ha egy csík van nincsen pé.
Szerintem a legjobb!!!!! A pg53 a világ legrosszab ovul tesztje. Ja és be is akarják szüntetni, mert annyira megbizhatattlan. Amerikába kivonták a forgalomból. 31hetes kismama aki coraxot használt, a pg53 meg a kukába landolt sok siker
Igen ha egy csíkos akkor nincs tûszõ repedés. Ha a ciklusod pontos, akkor elég egy tesztet csinálni a 12. napon, ha már halvány a második vonal, akkor mindent bele, kb 16-17.napig. Így nem maradsz le róla, és tutti hogy a végéig sikerülhet. Sok sikert az elõzõ hozzá szóló 31 hetes kismama
Nekem ezen a teszten nem volt soha erõsebb a második csík. Olvastam ezen az oldalon is és a teszt útmutatóján is, hogy nincs peteérés akkor, ha halványabb a második csík. Én most vettem ovulációs mikroszkópot, remélem az mutatni fogja, ha nem akkor orvoshoz megyek.
Ha a második csík halványabb, mint az elsõ vagy nem is jelenik meg, akkor negatív a teszt!Ha ugyanolyan erõs a két csík vagy erõsebb, mint az elsõ, akkor pozitív!Ilyen egyszerû!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!