Találatok a következő kifejezésre: A CD-olvasóm olvassa be a (8 db)

A CD-olvasóm nem olvassa be a floppy lemezt, mi lehet a probléma?

akárhányszor megpróbáltam nem nyílt ki a cd olvasó

Legjobb válasz: A CD-olvasó a floppy lemezt? Rosszul tetted fel a kérdést, vagy tényleg így próbáltad? :) A CD olvasó általában csak CD-ket, miniCD-ket olvas, a floppylemez olvasására a "floppyolvasó" kell.

A CD-olvasó a floppy lemezt? Rosszul tetted fel a kérdést, vagy tényleg így próbáltad? :) A CD olvasó általában csak CD-ket, miniCD-ket olvas, a floppylemez olvasására a "floppyolvasó" kell.
na az elég furcsa lenne... ha be olvasná cd - olvasó : http://www.hardveroutlet.hu/pic/termekkepek/Alk_CD.jpg floppy lemez : http://bdeg.sopron.hu/~tchaby/erettsegi2006/tetelek/5/kepek/..
Az en cd olvasom sem olvassa be, orulok, hogy nem vagyok egyedul a problemaval.. ;))))
ugye csak viccelni akartál????!!?!
Ha nem sikerül, akkor kalapáccsal verd bele a floppyt, és ha nem megy tönkre a cd olvasód, akkor szerencséd van.

A PS 2-m néha nem olvassa be a cd-ket de van mikor még forgatni se kezdi el annak mi lehet az oka? Az olvasó hiba gondolom az olvasó fejtöl van de a pörgetés mi lehet? ! Kb mennyire számítsak pénz szempontjából? THX

Legjobb válasz: nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó

nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó
A CD lemez nem tesz jót a PS2-nek DVD lemezel használd!
A kérdező hozzászólása: Volt egy érzésem hogy drága dolog lesz...:S Csak eredeti játékaim vannak szal a cd-t csak képletesen irtam. Thx!
Amikor lecsukod a tetejét akkor nyomdle egy picit vagy tegyél rá egy nehezeb könyvet a úgy viszi akkor meg probálom érthetöen elmagyarázni mi lehet a gond ! szeted már szét ?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen de holnap már jön haza haverom bevitte az apjáékhoz és helyrepofozták fa*zán mûködik mist már!

Nem tudom hogy miért nem olvassa be a lemezt a laptop DVD-CD író olvasó? Szerintetek?

Legjobb válasz: Virus miatt,tedd ujra a gépedet és semmi baj se lesz utána

Virus miatt, tedd ujra a gépedet és semmi baj se lesz utána


Cd olvasóm nem olvassa be a cd-ket, lehet én rontottam el valamit?

Tegnap még minden normálisan m?ködött most meg egyik napról a másikra nem veszi be a cd-t!!Tegnap lett bele rakva másik vinyó lehet akkor kihúzódott valami zsinór???Valaki segítsen köszi el?re is

Legjobb válasz: Köszi a segítséget megpróbálom és ha nem sikerül írok!!

A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget megpróbálom és ha nem sikerül írok!!
Ha IDE-s mindkét cucc, akkor a jumpereket kellene ellenõrizni. Az IDE-kábel végén legyen a master-állású HDD, a közbensõn a slave optikai egység. Ha SATA-sak, akkor más a helyzet, de ellenõrizheted egy bootos DVD-vel, bebootol-e róla, természetesen helyen BIOS-beállítás után, ill. sok alaplapnál van F9-F12-re boot menü induláskor.
Lehet csak egyszerûen a tervezett elavulás egyik áldozata lettél.
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna segíteni?
Windows-os vagy, márpedig biztos, mert a linux nyomban felismeri az új hardvert.Szóval, megkeresed a dvd olvasóhoz a drivert és telepíted! Elvileg már a bekapcsoláskor a boot elõtt észre kéne vennie, majd egy F1 a mentéshez!Aztán amikor elindul az új hardvert automatikusan kéne indítani! De mivel nem tette, az eszközkezelõben kell megtenned. A gyártó honlapján kikeresed a neked megfelelõ drivert és letöltöd. Majd rányomsz és telepíted! Restart

Mi lehet a Baja a PlayStation 2 ömnek? Berakom a cd-t és nem olvassa be még az olvasó fej sem forog szerintem a lézernek semmi baja de nem tudom :/

De volt ojan mikor betettem egy cd-t és nagy nehezen beolvasta (nagyon csúnya hangja volt) olvasófej vagy lézer ment tönkre?? vagy mi a baja

Legjobb válasz: Az olvaso fej nem kell,hogy forogjon :) vagy a lezer koszont el benne,vagy az egyik ajtozarast erzekelo kapcsolo . Ha slim a geped, ket erzekelo van benne,az egyik az ajto jobb elso reszen,a masik pedig a bal hatson . Probald meg ujjal megnyomni ezeken a pontokon- ha elindul igy,akkor az adott kapcsolo doglodik.

Az olvaso fej nem kell, hogy forogjon :) vagy a lezer koszont el benne, vagy az egyik ajtozarast erzekelo kapcsolo . Ha slim a geped, ket erzekelo van benne, az egyik az ajto jobb elso reszen, a masik pedig a bal hatson . Probald meg ujjal megnyomni ezeken a pontokon- ha elindul igy, akkor az adott kapcsolo doglodik.
ISO Buster ennek nézz utána...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már utánanéztem. Fizetõs, meg is venném ha tudnám hogy használ, le lehetett tölteni egy próba verziót de mondom az a fõ probléma hogy nem olvassa be a lemezt, tehát hiába van fent az IsoBuster, nem érzékeli. Persze lehet ha kifizetem menni fog mint a karikacsapás, ha van ebben valakinek tapasztalata hálás lennék ha megosztaná
Leírás, serial benne. Próbálkozz, remélem sikerrel jársz. https://docs.google.com/file/d/0B-OEffNWRcyyRVhzejdKbEFMQVk/..
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbáltam, nem használt :(
Van egy program DVD Info Pro...nem tudom tud-e segíteni, csak most beugrott. Azzal pl lehetett törölni olyan dvdrw-t, a mit már semmi más program sem tudott. Valami frissítés gombra kellett kattintani, és látható lett a lemez...talán segít, lehet van benne mentés...nézz rá. Ha kell ugyanígy fel tudom tölteni a serialos verzióját, de torrenten rátalálsz...
Mit kezd el telepíteni?
A kérdező hozzászólása: játék, patch, bármi, filmet se tudok felrakni dvd-rõl cd-rõl se
Pittyegést ad ki, mert ha igen, akkor az rendszerhiba lesz. De a legvalószínûbb, hogy a meghajtóval, vagy a driver-jével lesz valami komolyabb gond, például kiégett az olvasó-lézer, vagy csak elavult. Próbáld meg, hogy beleteszel egy másik cd-meghajtót, ha az mûködik, sajna új meghajtót kell szerezni, de ha az se megy, akkor esetleg vírus áll a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Pityegés nincs, köszönöm a választ.lehet h tényleg elavult =(
A kérdező hozzászólása: ja, majd elfelejtettem. windowst azt telepit.
Bizonyára windows hiba. Én vírus-fertôzésre gondolok. Talán az explorer sérült. Total Commanderrel, semmivel nem tudsz cd-t olvasni. Lehet hogy komolyabb baj van, mint amire gondolunk. Ha nincs más lehetôség, újratelepítés, esetleg javítókonzol elérése. Utóbbit az újratelepítés menüjében érheted el.
A kérdező hozzászólása: egyszer felraktam egy windows bladet valamiért...aztán ez már a sokadik újra telepítés.lehet a vínyó meg õrizte a vírust? TC-vel még nem próbáltam de meg próbálom.köszi =)
Ha két meghajtód van, és újratelepítéskor mindig a c:/-t formázod, a d:/-ben meg nincs program, vagy amit a vírusok csócsálhatnak, akkor nem maradhatott vírusod. A gépem még egy éves sincs, de már vagy 30 újratelepítésen esett át, jó mi? Amúgy javaslok egy teljeskörû rendrakást: meghajtók formázása, gépház portalanítása, újratelepítés egy újfajta op.rendszerrel. Op.rendszernek a Windows 7 Ultimate-ot ajánlanám, mert gyorsabb, modernebb, többet tud az egyszerû windows-oknál, és bizonyára nem lenne vele ilyen gondjaid!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!