Találatok a következő kifejezésre: A CD-olvasóm olvassa (12 db)

A CD-olvasóm nem olvassa be a floppy lemezt, mi lehet a probléma?

akárhányszor megpróbáltam nem nyílt ki a cd olvasó

Legjobb válasz: A CD-olvasó a floppy lemezt? Rosszul tetted fel a kérdést, vagy tényleg így próbáltad? :) A CD olvasó általában csak CD-ket, miniCD-ket olvas, a floppylemez olvasására a "floppyolvasó" kell.

A CD-olvasó a floppy lemezt? Rosszul tetted fel a kérdést, vagy tényleg így próbáltad? :) A CD olvasó általában csak CD-ket, miniCD-ket olvas, a floppylemez olvasására a "floppyolvasó" kell.
na az elég furcsa lenne... ha be olvasná cd - olvasó : http://www.hardveroutlet.hu/pic/termekkepek/Alk_CD.jpg floppy lemez : http://bdeg.sopron.hu/~tchaby/erettsegi2006/tetelek/5/kepek/..
Az en cd olvasom sem olvassa be, orulok, hogy nem vagyok egyedul a problemaval.. ;))))
ugye csak viccelni akartál????!!?!
Ha nem sikerül, akkor kalapáccsal verd bele a floppyt, és ha nem megy tönkre a cd olvasód, akkor szerencséd van.

A PS 2-m néha nem olvassa be a cd-ket de van mikor még forgatni se kezdi el annak mi lehet az oka? Az olvasó hiba gondolom az olvasó fejtöl van de a pörgetés mi lehet? ! Kb mennyire számítsak pénz szempontjából? THX

Legjobb válasz: nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó

nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó
A CD lemez nem tesz jót a PS2-nek DVD lemezel használd!
A kérdező hozzászólása: Volt egy érzésem hogy drága dolog lesz...:S Csak eredeti játékaim vannak szal a cd-t csak képletesen irtam. Thx!
Amikor lecsukod a tetejét akkor nyomdle egy picit vagy tegyél rá egy nehezeb könyvet a úgy viszi akkor meg probálom érthetöen elmagyarázni mi lehet a gond ! szeted már szét ?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen de holnap már jön haza haverom bevitte az apjáékhoz és helyrepofozták fa*zán mûködik mist már!

Cd olvasóm nem olvassa be a cd-ket, lehet én rontottam el valamit?

Tegnap még minden normálisan m?ködött most meg egyik napról a másikra nem veszi be a cd-t!!Tegnap lett bele rakva másik vinyó lehet akkor kihúzódott valami zsinór???Valaki segítsen köszi el?re is

Legjobb válasz: Köszi a segítséget megpróbálom és ha nem sikerül írok!!

A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget megpróbálom és ha nem sikerül írok!!
Ha IDE-s mindkét cucc, akkor a jumpereket kellene ellenõrizni. Az IDE-kábel végén legyen a master-állású HDD, a közbensõn a slave optikai egység. Ha SATA-sak, akkor más a helyzet, de ellenõrizheted egy bootos DVD-vel, bebootol-e róla, természetesen helyen BIOS-beállítás után, ill. sok alaplapnál van F9-F12-re boot menü induláskor.
Lehet csak egyszerûen a tervezett elavulás egyik áldozata lettél.


Miért nem olvassa le a cd/dvd olvasóm a cd-ket illetve dvddéket?

Ez kb. így történik: 1. Be teszem a cd-t 2. Halom hogy pörgeti az olvasó meg mikór kiveszem a cd-t más pozicióban volt, mint amikór betettem. 3. Bemegyek a "Számítógép-hez" de ottan csak a demontoolsot mutassa, mármit mintha nem is lenne cd/dvd olvasóm, még az icon-ja sincs ottan.

Legjobb válasz: Köszönöm, már meg is neztem de nem segitett, holnap bontom szét a gépem. UI.:Ha valakinek még van valami ötlete leirhatja

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már meg is neztem de nem segitett, holnap bontom szét a gépem. UI.:Ha valakinek még van valami ötlete leirhatja
A kérdező hozzászólása: Valaki tudna segíteni?
Windows-os vagy, márpedig biztos, mert a linux nyomban felismeri az új hardvert.Szóval, megkeresed a dvd olvasóhoz a drivert és telepíted! Elvileg már a bekapcsoláskor a boot elõtt észre kéne vennie, majd egy F1 a mentéshez!Aztán amikor elindul az új hardvert automatikusan kéne indítani! De mivel nem tette, az eszközkezelõben kell megtenned. A gyártó honlapján kikeresed a neked megfelelõ drivert és letöltöd. Majd rányomsz és telepíted! Restart

Mi lehet a Baja a PlayStation 2 ömnek? Berakom a cd-t és nem olvassa be még az olvasó fej sem forog szerintem a lézernek semmi baja de nem tudom :/

De volt ojan mikor betettem egy cd-t és nagy nehezen beolvasta (nagyon csúnya hangja volt) olvasófej vagy lézer ment tönkre?? vagy mi a baja

Legjobb válasz: Az olvaso fej nem kell,hogy forogjon :) vagy a lezer koszont el benne,vagy az egyik ajtozarast erzekelo kapcsolo . Ha slim a geped, ket erzekelo van benne,az egyik az ajto jobb elso reszen,a masik pedig a bal hatson . Probald meg ujjal megnyomni ezeken a pontokon- ha elindul igy,akkor az adott kapcsolo doglodik.

Az olvaso fej nem kell, hogy forogjon :) vagy a lezer koszont el benne, vagy az egyik ajtozarast erzekelo kapcsolo . Ha slim a geped, ket erzekelo van benne, az egyik az ajto jobb elso reszen, a masik pedig a bal hatson . Probald meg ujjal megnyomni ezeken a pontokon- ha elindul igy, akkor az adott kapcsolo doglodik.

A notebookomban lévő DVD olvasó miért olvassa baromi lassan a CD/DVD-ket?

ASUS K52N típusú notebookom dvd olvasója nagyon lassan olvassa be a lemezeket. Régebben nem volt vele gond, bár ritkán használtam. Win 7 van rajta, talán azóta csinálja ezt, hogy újra lett telepítve. Hogy tudnám orvosolni a gondot?

Legjobb válasz: Eddig csak negatív tapasztalatom van a notebook ODD-k kapcsán. Elõbb utóbb mind tönkre megy. Ha használod, ha hanem. Hidd el, láttam szereltem már pár notebookot. Nem hiszem, hogy vigasztal, de az asztali társaik sem sokkal jobbak.

Eddig csak negatív tapasztalatom van a notebook ODD-k kapcsán. Elõbb utóbb mind tönkre megy. Ha használod, ha hanem. Hidd el, láttam szereltem már pár notebookot. Nem hiszem, hogy vigasztal, de az asztali társaik sem sokkal jobbak.
A kérdező hozzászólása: Szóval szerinted tönkrement? Reménykedtem, hogy szoftveres hiba van :S
Erõs a gyanúm, esetleg bootolj be egy ubuntu live cd-rõl, aztán menet közbe úgyis kiderül ha "erölködik" csak az olvasó
Mit kezd el telepíteni?
A kérdező hozzászólása: játék, patch, bármi, filmet se tudok felrakni dvd-rõl cd-rõl se
Pittyegést ad ki, mert ha igen, akkor az rendszerhiba lesz. De a legvalószínûbb, hogy a meghajtóval, vagy a driver-jével lesz valami komolyabb gond, például kiégett az olvasó-lézer, vagy csak elavult. Próbáld meg, hogy beleteszel egy másik cd-meghajtót, ha az mûködik, sajna új meghajtót kell szerezni, de ha az se megy, akkor esetleg vírus áll a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Pityegés nincs, köszönöm a választ.lehet h tényleg elavult =(
A kérdező hozzászólása: ja, majd elfelejtettem. windowst azt telepit.
Bizonyára windows hiba. Én vírus-fertôzésre gondolok. Talán az explorer sérült. Total Commanderrel, semmivel nem tudsz cd-t olvasni. Lehet hogy komolyabb baj van, mint amire gondolunk. Ha nincs más lehetôség, újratelepítés, esetleg javítókonzol elérése. Utóbbit az újratelepítés menüjében érheted el.
A kérdező hozzászólása: egyszer felraktam egy windows bladet valamiért...aztán ez már a sokadik újra telepítés.lehet a vínyó meg õrizte a vírust? TC-vel még nem próbáltam de meg próbálom.köszi =)
Ha két meghajtód van, és újratelepítéskor mindig a c:/-t formázod, a d:/-ben meg nincs program, vagy amit a vírusok csócsálhatnak, akkor nem maradhatott vírusod. A gépem még egy éves sincs, de már vagy 30 újratelepítésen esett át, jó mi? Amúgy javaslok egy teljeskörû rendrakást: meghajtók formázása, gépház portalanítása, újratelepítés egy újfajta op.rendszerrel. Op.rendszernek a Windows 7 Ultimate-ot ajánlanám, mert gyorsabb, modernebb, többet tud az egyszerû windows-oknál, és bizonyára nem lenne vele ilyen gondjaid!

Van egy NEC ND 3550A cd-dvd iro olvasom amely nem olvassa egy ideje a dvd-t, megírni megírja, de csak az aztali DVD player játsza le. A kukás megoldáson kivul, mivel lehet probalkozni?

Legjobb válasz: Az már haldoklik, nekem is volt hasonló, csak nekem nem írt, olvasni olvas még mai napig, a másik gépbe jó. Nem drágák már az írók...

Az már haldoklik, nekem is volt hasonló, csak nekem nem írt, olvasni olvas még mai napig, a másik gépbe jó. Nem drágák már az írók...

A Dvd meghajtóm nem olvas DVD-t. MI lehet a gond? Az egyik játék CD-ROM-ot olvassa.

A DVD VERBATIM DVD-R.. régebben olvasott Optiarc DVD RW AD DVD/CD-ROM meghajtók NYÍLVÁNVALÓAN AZÉRT TESZEM FEL A KÉRDÉST, MERT MÉG NEM TALÁLTAM ÉRDEMLEGES VÁLASZT.... EZT NE VÁLASZOLJÁTOK: PRÓBÁLTAD MÁSIKKAL, MERT IGEN PRÓBÁLTAM MÁSIK DVD-VEL ÉS ÍGY SE MÛKÖDÖTT!!!!

Legjobb válasz: Ja NINCS GARANCIA! Újat NEM tudok venni. A DVD üres és amikor beteszem elkezd kattogni.. Más olvas

A kérdező hozzászólása: Ja NINCS GARANCIA! Újat NEM tudok venni. A DVD üres és amikor beteszem elkezd kattogni.. Más olvas
A kérdező hozzászólása: Üres DVD-t nem olvas.... Viszont minden mást iGEN
Egy ilyen meghajtóban több lézer is van, minden lemeztípushoz egy-egy. Ezért lehetséges, hogy a CD-t beolvasta, a DVD-t meg nem, mert nem ugyanazzal a lézerrel olvassa õket. Sajnos ez a meghajtó rossz, kuka, és ezen a caps lock se változtat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!