Találatok a következő kifejezésre: A C3000 jelent (3 db)

A C3000 mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti,hogy a méhszájad teljesen zárva van!

Azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárva van!
A kérdező hozzászólása: Köszi

Eddig a kiskönyvembe c3000 volt írva. Ma pedig c200 került bele. Ez mit jelent pontosan? Nem lehet, hogy elírt egy nullát az orvos?

Csak azért kérdezem mert úgy engedett ki a rendel?b?l, hogy minden rendben.26 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szió! Biztos elírte a doki, 2000 akart lenni. Kicsit megrövidült a méhszájad, de ez nem sok gondot jelent. Nekem is ez volt kisfiamnál az eredmény, és 40. héten született!Ha érzed, hogy fáradsz, vagy keményedik a pocakod, pihizz, mert jelez, hogy arra van szükséged! Zérva a méhszájad,és ez a fontos! Boldog babavárást neked!24 hetes kismama

Szió! Biztos elírte a doki, 2000 akart lenni. Kicsit megrövidült a méhszájad, de ez nem sok gondot jelent. Nekem is ez volt kisfiamnál az eredmény, és 40. héten született!Ha érzed, hogy fáradsz, vagy keményedik a pocakod, pihizz, mert jelez, hogy arra van szükséged! Zérva a méhszájad, és ez a fontos! Boldog babavárást neked!24 hetes kismama
Nekem már az elejétõl 2000-es, és emiatt nem kell aggódni. A lényeg, hogy a méhszáj zárva van. Pihenj többet, igyekezz ne túlzásbavinni a rohangálást.

Mit jelent a doki által a kiskönyvbe írt C3000?

Egy 16 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia! Azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárt.Nekem 1100 2 hét múlva talán meg lesz a babám.

Szia! Azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárt.Nekem 1100 2 hét múlva talán meg lesz a babám.
Az elsõ érték a méhnyak hosszát jelzi (tehát ideális, alapból 3-as az érték), ez idõvel majd rövidül (2, 1). A második 0 a külsõ, a harmadik a középsõ, a negyedik 0 pedig a belsõ méhszájat jelöli, tehát teljesen zárt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!