Találatok a következő kifejezésre: A Brendon a (75 db)

A Brendon babaáruházban ha visszaviszem a tegnap vásárolt, bontatlan babakocsit, akkor visszaadják a pénzt? Voltatok már hasonló helyzetben?

Miután megvettük, fél óra múlva derült ki, hogy már valaki vett egyet nekünk ajándékba. Levásárolni nem igazán tudnám az árát,szóval a pénzvisszafizetés érdekelne...

Legjobb válasz: nem adnak pénzt,brendon kártyát kapsz és azon lesz az összeg

nem adnak pénzt, brendon kártyát kapsz és azon lesz az összeg
Ja, az más, ha úgy hirdeti meg. De a Brendon-nál én még nem láttam ilyet!
Jól lepontoztatok, de nem köteles pénzt vissza adni. Nézzetek utána! Ha hibás a termék 72 órán belül kicserélik, utána szervizelni küldik! Pénzt nem köteles visszaadni, mert mondjuk neked nem tetszik a termék!
De igen utolsó ez így mûködik. Sõt ha interneten vásárolsz akkor azt 14 nap után is vissza kell vennie és visszafizetnie az árát. Ez törvény írja elõ.
Igen, vissza kell adniuk, ha hibás! De csak azért mert valakinek már van, azért nem! Ennyi erõvel, ha megveszek egy cipõt, de otthon rájövök, hogy nem is kell, akkor annak az árát is csak úgy vissza kéne adniuk. Sajnos ez nem így mûködik!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Holnap próbàlkozunk meg a visszavitellel. Majd megírom mi lett a vége!
A panaszkönyv jó ötlet, attól meg szoktak ijedni. Sõt, mi már fogyasztóvédelmis ismerõst is emlegettünk. (aki persze nincs is:) )
Igaza van az utolsónak 3 napon belül vissza kell adniuk a pénz, ez a törvény. Hivatkozz rá nem tehetik meg, hogy nem fizetik vissza. Fenyegesd meg õket, hogy akkor írsz a panaszkönyvbe, ha nem adják vissza az árát.
A blokk ellenében 3 napon belül, elvileg minden üzletben vissza kell adniuk a pénzed, csak sok helyen ezt nem szeretik elismerni! 3 napon belül jogod van elállni a vételtõl, szóval ne hagyd magad átverni!
Mi visszakaptuk a babakocsink árát, de nagy nehézségek árán. A különbség az volt, hogy hobás volt a méregdrága babakocsi, amit ott vettünk, garanciába felvitették a szervízbe. Késõbb kiderült, semmit nem intéztek, fel sem vitték szervízelni, hazudtak, aztán belátták. Visszaköveteltük az árát, és még kompenzációt is követeltünk a sok autózás miatt. A teljes árat visszafizették + 10000 pontot a kártánkra. Tisztelet a kivételnek, ez a siófoki Brendon Áruházban történt (idõközben õk megszûntek), de undorítóan viselkedtek, legfõképpen a vezetõjök.
sajna nem.. max annyit tehetsz h ha nincs más akkor megpróbálod eladni a kártyát kp-ért..
A kérdező hozzászólása: senkinek nem adtak mèg vissza pènzt?
A kérdező hozzászólása: szuper :S :(
A kérdező hozzászólása: Brendon kártyára írták rá az összeget, nem adtak vissza pénzt.:( De pl. az Aldiban lazán visszaadták a két kis bõr szandinak az árát, amit a gyerekeknek vettem. Kérdezte a pénztáros de csak úgy mellesleg, hogy nem lettek jók? Én meg mondtam hogy méretre jók lettek volna, de a fazon nem volt jó, valahogy nagyon furán állt a gyerekek lábán. Szó nélkül visszavette, és készpénzben visszaadta az árát. Tehát az Aldi negyon korrekt cég ilyen szempontból. A Brendon is lehetne nagyvonalúbb, nem hiszem hoyg az éhenhalástól kellene félniük a tulajdonosoknak... Mindenkinek köszi a válaszokat!!! :)

A Brendon babaáruházon kívül nincs más ilyen nagy, "mindent egy helyen megkapok"-típusú babaáruház? A neten keresgettem, de nem találtam, de a Brendon meg elég drága.

Nem webáruházat keresek, hanem ahová el tudok menni fizikailag is...

Legjobb válasz: Mini-Manó Babacentrum 1149 - Budapest, Nagy Lajos király útja 112. Tel: (061)-251-3126 www.minimano.hu [email protected] Nyitva tartás: hétfõ - szombat: 10 - 18 óráig vasárnap: 10 - 16 óráig Mi már voltunk itt, rengeteg minden van náluk és elérhetõ áron is, csak körül kell nézni.

Mini-Manó Babacentrum 1149 - Budapest, Nagy Lajos király útja 112. Tel: (061)-251-3126 http://www.minimano.hu [email protected] Nyitva tartás: hétfõ - szombat: 10 - 18 óráig vasárnap: 10 - 16 óráig Mi már voltunk itt, rengeteg minden van náluk és elérhetõ áron is, csak körül kell nézni.
Nemtudom merre fele laksz, de a Tégel a legeslegjobb:) Én miskolci vagyok, itt van, még van pár helyen, de pontosan nemtudom hol, nézd meg neten.3szintes, csak baba cuccok vannak, minden....és nagyonjó áron, én imádom.Rengeteg mindent ott vettünk, babakocsi, apróságok....stb.(36H9
kicsit félre nyomtam, 36h akart lenni:)
Budapest: http://babaholmiolcson.hu/ Én ezt ajánlom! 60000-70000 ft-os pelenkázós ágynemûtartós kiságy 40000 ft. Szóval "csak" ennyivel olcsóbb. Kicsi, de mindent lehet kapni, mi ott vásároltunk be.
http://www.brumimaci.hu Ferenc körúton kell leszállni a Mester utcánál, és onnan 3 perc séta: a Tinódi utca sarkon. Nagyon kedvesek & segítõkészek az eladók!
Budapesten Mária bababolt, a neten a Bababirodalom
"baby center" elég sokfelé van az országban, hasonló mint a brendon csak nem annyira drága (bár ez sem a legolcsóbbak közé tartozik sajnos).

24. -én nyitva lesz a Brendon? Ha igen, mettől meddig?

Legjobb válasz: Nyitva lesz.13.00-ig. itt a honlapjuk: http://www.brendon.hu/Stores.aspx

Nyitva lesz.13.00-ig. itt a honlapjuk: http://www.brendon.hu/Stores.aspx
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: De most nézem:Holnap nem lesz nyitva??? Miért??????
Biztos nyitva lesz, csak az nem az ünnepi nyitvatartás szerint.Szerintem


Mennyire vagytok elégedettek a Liliputi illetve a Brendon termékekkel?

Legjobb válasz: A Brendon ruhák jó minõségûek, legalábbis amiket megörököltünk a családból. Drága, de még mindig jobban megéri, mint a piacon vásárolt, ami kinyúlik és bolyhosodik, bár olcsó.

A Brendon ruhák jó minõségûek, legalábbis amiket megörököltünk a családból. Drága, de még mindig jobban megéri, mint a piacon vásárolt, ami kinyúlik és bolyhosodik, bár olcsó.
A liliputit nem ismerem, brendonosokat szoktunk venni, szerintem jók. Nem nyúlik, nem megy szét, tartós. Ha nem épp a legújabb divat szerint szertnéd öltöztetni a gyermeked, akkor brendonos holmikat tudsz olcsóbban venni az putletjükben is: http://www.babyoutlet.hu/

Székesfehérváron ismertek Játékbirodalom nevű üzletet? Állítólag a Brendon felé van, de nem tudom pontosan hol, megírnátok hol találom?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Én azt hiszem az ügyeletes patika épületében van. (victoria gyógyszertár, azt hiszem) József Attila u. A gyógyszertártól elindulsz a brendon irányába, és pár m-re lesz a földszinten. Azt hiszem arra gondolsz. Vannak ott kreatív játékok, hangszerek. Pontosan viszont sajnos nem tudom a bolt nevét, mert én Polgárdiban lakom. Remélem, nem vezetlek félre.

Én azt hiszem az ügyeletes patika épületében van. (victoria gyógyszertár, azt hiszem) József Attila u. A gyógyszertártól elindulsz a brendon irányába, és pár m-re lesz a földszinten. Azt hiszem arra gondolsz. Vannak ott kreatív játékok, hangszerek. Pontosan viszont sajnos nem tudom a bolt nevét, mert én Polgárdiban lakom. Remélem, nem vezetlek félre.
1. vagyok. Megnéztem neten, de sajnos az a Varázskuckó lesz, nem Játékbirodalom. :( ...akkor sajnos nem tudom.
Nem ismerek. Játékvár nevû van a Fõ utcán.

A Brendon áruházban teljesen új pelenkázólapot kicserélnek nagyobbra blokk ellenében, mert kicsit kaptam?

Legjobb válasz: Igen, kicserélik,nekem még nem volt problémám a Brendonnal,mindent ott vettünk. Mikor a babakocsit megvettem, a férjemnek a szine nem tetszett, másnap kicserélték. Sok sikert!

Igen, kicserélik, nekem még nem volt problémám a Brendonnal, mindent ott vettünk. Mikor a babakocsit megvettem, a férjemnek a szine nem tetszett, másnap kicserélték. Sok sikert!
Én is mindent a Brenonban vettem, és nagyon rugalmasak voltak.Szerintem tuti kicserélik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben rájuk csörögtem telón és azt mindták akár fél évig is kicserélik, ha olyan állapotban van!:) Bár nekem teljesen új mert tegnap kaptam:) Köszi

Bébé Confort Loola-t csak a BRENDON forgalmazza?

Más babaáruházban nem lehet újonnan kapni?

Vásároltatok már Sodexho melegétel utalvánnyal a Brendon-ban, dm-ben, KIK-ben, Müller-ben?

Az imént néztem az elfogadóhelyek listáját, és meglep?dve láttam, h ezeken a helyeken is elfogadják. Miket lehet ezen ott vásárolni? Használtátok már ezt az utalványt ott?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Pl. sampont lehet venni?

Ez engem is érdekelne. Pl. sampont lehet venni?
A kérdező hozzászólása: Én azóta sem jöttem rá... :)
Megkérdeztem és a dm-ben elfogadják. Mivel nekem épp a sampon aktuális kifejezetten rákérdeztem és azt mondták, hogy le lehet vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Húú, ez óriási hír. Nálunk pelus, babatej, törlõkendõ és társaik. Nagy pénzmegtakarítás lenne! Nagyon köszönöm, h utánakérdeztél!

Hogyan tudom beváltani a Brendon pontjaimat?

Mit jelent ez? Levásárolhatom? Hogyan?

Legjobb válasz: Átválthatod forintra. Vagyis 1 pont= 1 Ft.

Átválthatod forintra. Vagyis 1 pont= 1 Ft.
Bocs az offért: én úgy tudom, a webáruházban nem lehet a pontokat levásárolni. Rosszul tudom?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm-köszönöm-köszönöm-köszönöm!:) További szép napot!!!:)
Persze, ki. Van egy törlés ikon, arra kell kattintani.
A kérdező hozzászólása: Jaaa, értem!!:D Akkor ezért nem találom én vásárlás elõtt...aha. Köszönöm! Még egy utolsó hülye kérdés:) : Amit a kosárba teszek, abból késõbb, még fizetés elõtt ki lehet venni dolgokat, ugye?
Ha a webáruházban vásárolsz, akkor a fizetési és szállítási opciók beállítása után van egy pont, ahol kiírja, hogy mennyi a végösszeg, és elméletileg felette van olyan, hogy meg tudod adni a pontokat, és rá kell kattintani, hogy Újraszámolás.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megadni? (Bocs, de nem találom..)
Igen, ott is. Meg tudod adni, hogy hány pontot szeretnél beváltani.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) És ez hogy mûködik? Online is meg tudom tenni, ha webáruházban vásárolok?
Én ma vásároltam, és le lehetett. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!