Találatok a következő kifejezésre: A Boxer nem jo (4 db)

Tényleg nem jó a boxernek, bulldognak, meg a nyomott fejű kutyáknak?

Azt mondják, hogy nem normális, mert nem kapnak rendesen leveg?t. Mondjuk ezt olyanok mondják, akiik ki nem állhatják az ilyen kutyákat. De igaz is, vagy csak utálkoznak?

Legjobb válasz: nem útálkoznak, sajnos a sok túltenyésztés miatt lassan már a plafonon van az orruk, az orrnyergük rövid, nem tud úgy áramlani a levegõ, mint a hosszabb orrú kutyáknál, ezért hörögnek, és éppen ezért utálom, mikor írják "de cukiiii mert úúgy röfög..." hát anyád... a kutyának pont nem kellemes.. 23N

nem útálkoznak, sajnos a sok túltenyésztés miatt lassan már a plafonon van az orruk, az orrnyergük rövid, nem tud úgy áramlani a levegõ, mint a hosszabb orrú kutyáknál, ezért hörögnek, és éppen ezért utálom, mikor írják "de cukiiii mert úúgy röfög..." hát anyád... a kutyának pont nem kellemes.. 23N
A perzsa macskák is nyomott orrúak, ezért hajlamosabbak az ilyen betegségekre, így gondolom kutyáknál is hasonló a helyzet...
Nem jó , de nekik ez így természetes. Az ember dolga, hogy figyeljen rájuk, és tudja hol van a terhelésben a határ. Jah, és nem utálom õket, két angol bulldogom van.
Esetleg visszavinni a dokihoz, hogy mutassa meg?
Csinált a doki tenyésztést? Csak azért kérdezem, mert ez simán lehet steril gyulladás, ami ilyen fiatal állatoknál elég gyakran elõfordul és kezelést nem igényel, mivel az elsõ tüzelés után a hormonális változásokkal magától elmúlik. Az én most 6 éves szukámnál is ez volt. Én is hittem elõször a dokinak, és ment a hüvelykúp meg más kegyszer, ami hatni (természetesen) nem hatott, merthogy ugye nem volt mire. Mikor kétségbe esésemben tovább mentem végül az egyetemi klinikára a Thuroczi doktornõhöz, ott egy tenyésztés után kiderült, hogy értelmetlenül szenvesztettük szegényt.
A kérdező hozzászólása: Nem csinált a doki semmit elöször betadine-os oldattal kellett kenni de nem használt ezért adta a betadine-os kúpot!mit javasolsz nézessem meg másik orvossal?a válaszodat köszönöm!
Mindenképpen vidd el másik dokihoz! A tenyésztés legyen az elsõ, és ne hagyd, hogy bármit adjon neki addig, amíg meg nem jön az eredménye. Sok idõt, pénzt, bosszúságot és kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak és neki. Még ha fertõzés okozza is (mint ahogy nagyon jó esély van rá, hogy nem- saját tapasztalatból tudom) akkor sem mindegy, hogy mi az amire érzékeny és mi az amire nem.
A kérdező hozzászólása: akkor elviszem másik dokihoz köszi szépen a segítséget!

A Boxer also nem jo a fiuknak? Csokkentik a sperma adagot, vagy van mas hatasuk?

Legjobb válasz: Hát épp hogy a boxeralsó a jobb a hagyományosnál szerintem, mivel nincs benne egész nap leszorítva, lepréselve a fütykös. Persze ha egy farmert húz rá az ember, akkor ez már nem igaz, de talán még akkor is jobb a hagyományosnál egészségügyi szempontból.

Hát épp hogy a boxeralsó a jobb a hagyományosnál szerintem, mivel nincs benne egész nap leszorítva, lepréselve a fütykös. Persze ha egy farmert húz rá az ember, akkor ez már nem igaz, de talán még akkor is jobb a hagyományosnál egészségügyi szempontból.
A kérdező hozzászólása: Hat nekem le van szoritva a boxerben is.
Vegyél akkor bõvebb boxert és bõvebb farmert, vagy nadrágot. Nem jó ha nagyon le van szorítva, mert lehetnek még belõle problémák.


Vettem a barátomnak karácsonyra egy pókemberes boxert (:D), de nem tudom mit vegyek még mellé. Szerintetek? Valami jó ötlet?

Legjobb válasz: Elég ennyi. Esetleg egy tábla csokit vehetsz még. Vagy Pókember képregényt :)

Elég ennyi. Esetleg egy tábla csokit vehetsz még. Vagy Pókember képregényt :)
Dezodor, tusfürdõ, parfüm, esetleg egy kedves kis karácsonyi képeslap.
Szerintem önmagában ez is elég nagy meglepi lesz. :) + még jó mellé szerintem a dezodor, tusfürdõ, szõlõzsír for men :) stb. vagy bögre, csoki - ilyesmi, amit szeret. :)
ha nem tetszik neki én megveszem ha jó a méret
Én inkább boxemberes pókert vettem volna vagy legalább egy boxeres pókembert!
A kérdező hozzászólása: huh..köszi.:) utolsó kommentelõ.hatalmas poénzsák vagy:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!