Találatok a következő kifejezésre: A Boxer nem (97 db)

Németjuhászom ugyanannyi ételt kap, mint boxerem. A boxer nem, de a németjuhász ülepe rendesen terebélyesedik (hízik). Mit csináljak?

Ha kevesebb ennit kap, mint a boxer (mindkett? fiú, egyszerre kapnak, egyszerre fejezik be, eddig ez m?ködött) félek, kitörhet a háború kettejük közt.

Legjobb válasz: attól adhatsz ugyanannyit mint a boxernak csal legyen egy kicsit vegetáriánusabb

attól adhatsz ugyanannyit mint a boxernak csal legyen egy kicsit vegetáriánusabb
En azert kiprobalnam, hatha megsem tor ki a haboru. Es adj nehany falattal kevesebbet par napig, aztan megint par falattal kevesebbet. Nem oldana meg a gondot, ha a boxi ele tenned le elobb a kajat es csak utana a nemetjuhasz ele? Csak par masodperc a kulonbseg, de pont eleg arra a nehany falatra amivel tobbet kapna a boxi.
most mi van veletek? sikerült?
A kérdező hozzászólása: haladunk a dologgal. Kicsit késöbb adunk neki, néhány másodperc, de nem tudunk neki mást adni, mert azt azonnal észreveszi. És egyelõre végig ott kell állni, mert jóval hamatrább be is fejezi. lassan, de azért úgy tûnik már nem hízik (ha nem is fogy)

Az nagyon gáz hogy ha a boxer nem feszül rá a lábra? Eláll a lábamtól mert túl vékony vok. :S Edzeni meg nem tudok.

Legjobb válasz: Miért nem tudsz edzeni? Egyébként meg nem csak tapadós boxerek vannak. Jobb is, ha nem tapad, mert akkor a zacsi tud hûlni... :D

Miért nem tudsz edzeni? Egyébként meg nem csak tapadós boxerek vannak. Jobb is, ha nem tapad, mert akkor a zacsi tud hûlni... :D
micsoda problémák.
akkor az valószínüleg nem boxer, hanem ilyen "bokszoló-gatya" (és igen, van ilyen is :D)
Már miért lenne gond?
Jahh, bármilyen pasival összejönnék, csak könyörgöm a boxere legalább feszüljön rá a lábára!!! Ekkora idióta kérdést már... :S 19/L
Örüljünk neki, h nem fecskét hord...
a fecske sokkal jobb:)
Nem gáz. :D
De sok bajod van:D Nekem se feszül minden boxerem, sõt nem is szeretem a túl feszülõset mert befõ a zsacsi.

Ismered a bullmasztiffot, cane corsot és a boxert? Segítség a választásban egy nem kezdő kutyásnak.

Összehasonlító osztályzás 1-5ig, és egyéb kérdés(ek).(1 nem <minig a zárójelben az els? változat>, 5 igen <mindig a zárójelben a második változat>) Ugatós (nem-igen) Gyerekbarát (nem-igen) Gazid- és ház?rz?? (nem-igen) Domináns (nem-igen) Mozgásigény (nem sok-rengeteg) nyáladzós (egyáltalán-rettenetesen) tanulás (nehézkes-nagyon gyorsan, könnyen) harapós (csak a legvégs? esetben-eléggé) Minden körülmény között: higadt, nyugott, megbízható (nem-igen) Alkatához, méretéhez képest (keveset-sokat) eszik naponta. egy meberes/gazdás (nem-igen) Ez amúgy pontosan mit jelent? Milyen betegségre hajlamos? Ha még valamit fontosnak érzel írd le, ill. azt is, hogy eddig e 3 fajta közül melyik volt már/van Neked! Mondhatni szinte mindre tudom a választ, hogy igen, vagy nem, de 1-5-ös skálán nem tudom ?ket osztályozni, és itt most az lenne a cél! Köszi, rengeteget segítesz és szerintem nem csak nekem!

Legjobb válasz: Elõször is: nem egészen értem a pontozós rendszeredet, de remélem azért érthetõ leszek:) Nekem boxerem van, mindig is az volt a családban, nagyszüleim tenyésztik is õket, róluk tudok nyilatkozni. Tehát a boxer: Ugatós 2 /ha kint vagyunk vele a kertben és mutatja hogy õ most õrzi a házat akkor ugat meg néha a szomszédokkal beszélget/ Gyerekbarát 5 /minden körülmények között barátságos, bár néha túl heves, de általában látszik rajta hogy gyerekekkel óvatosabb/ Gazid- és házõrzõ? 2 /de mi direkt arra képeztük, hogy barátságos legyen: be is törtek hozzánk :P gazdit ellenben, fõleg agresszív idegen kutyáktól õriz. Ember eddig szerencsére nem támadott meg, így ilyen tapasztalatom nincs/ Domináns 3 /Emberekkel szemben a mi szukáinkkal még soha nem volt gond, szóra otthagyja a kajáját stb. kanokról már hallottam hogy kölyök korukban próbálkoztak, de csak néha rá kell szólni és abbahagyja. Kutyákkal viszont van gond, mégiscsak a vérében van a harc, rendesen szocializálni kell és ha látszik hogy ideges akkor óvatosnak lenni. A mi kutyánk ha megtámadják nem hagyja magát, ha fáradt és ideges akkor pedig néha rámordul idegen kutyákra (pl. 30-40 km-es túra után télen). Ismerek viszont olyan boxert, akit nem szocializáltak eleget és gyakorlatilag nem lehet más kutyákkal összeengedni./ Mozgásigény 4 /Elvan a kanapén is a gazda mellett, de látszik rajta hogy élvezi ha mozoghat. A lényeg, hogy sokat legyen emberekkel, ez fontosabb mint a mozgás./ nyáladzós 4 /Néha bizony folyik a nyála, de nem annyira mint pl. a buldogoknak. Egyedtõl is nagyban függ./ tanulás 4 /Szívesen és könnyen tanul, noha nem lesz olyan fegyelmezett parancsvégrehajtó gép mint pl. egy németjuci/ harapós 1 /Még életemben nem hallottam emberre támadó boxerrõl. Kutyákkal néha van gond, de ez gondolom emberekre vonatkozott./ Minden körülmény között: higadt, nyugott, megbízható 4 /Megbízható, de nyugodtnak nem mondanám, inkább pattog:P / Alkatához, méretéhez képest (keveset-sokat) eszik naponta 3 /Nem tudom, mi a méretéhez képest sok/kevés mivel a kutya nekem mindig is boxer volt/ egy meberes/gazdás 1 /Abszolút családcentrikus, haverkodós, bárkivel elmegy pl. sétálni, számára vadidegen ember is foghatja a pórázt amíg ott van valaki a falkából/ Ez amúgy pontosan mit jelent? Az egy emberes kutya általában csak egy valakit fogad el gazdának, neki engedelmeskedik, õ a falkavezér. Ilyen pl. a kuvasz ha jól tudom. Milyen betegségre hajlamos? Sajnos eléggé túl van tenyésztve, így sok mindenre. Több dolog a testfelépítésébõl, vérmérsékletébõl származik (rövid orr->hõgutára, heves természet->szívroham), mások pedig a túltenyésztésbõl (álvemhesség, allergia ...). Jó tenyészetet kell választani, de persze garancia nincs. Sajnos eléggé rövid életûek: egy 10 éves boxer már veterán, de akár 5 éves kortól lehetnek jelei az öregedésnek. Ha van még kérdésed, szívesen próbálok segíteni:)

Elõször is: nem egészen értem a pontozós rendszeredet, de remélem azért érthetõ leszek:) Nekem boxerem van, mindig is az volt a családban, nagyszüleim tenyésztik is õket, róluk tudok nyilatkozni. Tehát a boxer: Ugatós 2 /ha kint vagyunk vele a kertben és mutatja hogy õ most õrzi a házat akkor ugat meg néha a szomszédokkal beszélget/ Gyerekbarát 5 /minden körülmények között barátságos, bár néha túl heves, de általában látszik rajta hogy gyerekekkel óvatosabb/ Gazid- és házõrzõ? 2 /de mi direkt arra képeztük, hogy barátságos legyen: be is törtek hozzánk :P gazdit ellenben, fõleg agresszív idegen kutyáktól õriz. Ember eddig szerencsére nem támadott meg, így ilyen tapasztalatom nincs/ Domináns 3 /Emberekkel szemben a mi szukáinkkal még soha nem volt gond, szóra otthagyja a kajáját stb. kanokról már hallottam hogy kölyök korukban próbálkoztak, de csak néha rá kell szólni és abbahagyja. Kutyákkal viszont van gond, mégiscsak a vérében van a harc, rendesen szocializálni kell és ha látszik hogy ideges akkor óvatosnak lenni. A mi kutyánk ha megtámadják nem hagyja magát, ha fáradt és ideges akkor pedig néha rámordul idegen kutyákra (pl. 30-40 km-es túra után télen). Ismerek viszont olyan boxert, akit nem szocializáltak eleget és gyakorlatilag nem lehet más kutyákkal összeengedni./ Mozgásigény 4 /Elvan a kanapén is a gazda mellett, de látszik rajta hogy élvezi ha mozoghat. A lényeg, hogy sokat legyen emberekkel, ez fontosabb mint a mozgás./ nyáladzós 4 /Néha bizony folyik a nyála, de nem annyira mint pl. a buldogoknak. Egyedtõl is nagyban függ./ tanulás 4 /Szívesen és könnyen tanul, noha nem lesz olyan fegyelmezett parancsvégrehajtó gép mint pl. egy németjuci/ harapós 1 /Még életemben nem hallottam emberre támadó boxerrõl. Kutyákkal néha van gond, de ez gondolom emberekre vonatkozott./ Minden körülmény között: higadt, nyugott, megbízható 4 /Megbízható, de nyugodtnak nem mondanám, inkább pattog:P / Alkatához, méretéhez képest (keveset-sokat) eszik naponta 3 /Nem tudom, mi a méretéhez képest sok/kevés mivel a kutya nekem mindig is boxer volt/ egy meberes/gazdás 1 /Abszolút családcentrikus, haverkodós, bárkivel elmegy pl. sétálni, számára vadidegen ember is foghatja a pórázt amíg ott van valaki a falkából/ Ez amúgy pontosan mit jelent? Az egy emberes kutya általában csak egy valakit fogad el gazdának, neki engedelmeskedik, õ a falkavezér. Ilyen pl. a kuvasz ha jól tudom. Milyen betegségre hajlamos? Sajnos eléggé túl van tenyésztve, így sok mindenre. Több dolog a testfelépítésébõl, vérmérsékletébõl származik (rövid orr->hõgutára, heves természet->szívroham), mások pedig a túltenyésztésbõl (álvemhesség, allergia ...). Jó tenyészetet kell választani, de persze garancia nincs. Sajnos eléggé rövid életûek: egy 10 éves boxer már veterán, de akár 5 éves kortól lehetnek jelei az öregedésnek. Ha van még kérdésed, szívesen próbálok segíteni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, pont így gondoltam ahogyan leírtad a boxert! :) De azért még várom a többi boxer tulajdonosának és a másik két fajta tulajdonosainak válaszát is!
nekem boxerem van és amíg élek boxerem lesz annyira okosak és mindig feltudja dobni az ember kedvét!:) szerintem nem ugat sokat csak amikor nagyon játékos kedvébe van(2) a gyerekeket imádja és nagyon óvatos velük mindig tudja hogy a gyerekekhez ovatosan kell közeledni és rájuk nem is ugrál(5) azt hallottam jó házörzõk de nálunk akárki jön örül mindenkinek:) (2) Az enyém nem domináns játszana minden kutyával csak a boxer elég dúrván játszik ezért nem sok kutya viseli el(2) imád mozogni igényli is de ha a gazdi pihen akkor õ is:) (3) csak ha nagyon intenzíven játszik akkor nyáladzik nagyon de ez egyéntõl függõ mert az ismerõsömé még a lakásba is szokott az enyém csak lent játék közbe(3) nagyon okosak és gyorsan tanulnak de viszont nagyon makacs fajta így egy kicsit több idõ kell nekik a tanuláshoz(4) egyáltalán nem harapós(1) ha játékról van szó vagy másik kuty van a láthatáron akivel lehet játszani akkor egyáltalán nem higgadt de mi járunk erdõbe sétálni ott nagyon jól elvan és semmi baj nincs vele de megbízható kutya nagyon annyit eszik mint egy átlagos ilyen termetû kutya nem egy emberes mert nálunk a családba mindenki elviszi sétálni és ugyan úgy halgat mindenkire de kiválaszt magának egy embert akihez különösen ragaszkodik hát sajnos nagyon hajlamosak a szívbetegségre
Szia! Mi Cane Corsokat tenyésztünk, csak ajánlani tudom ezt a fajtát, nagyon társas lény, imádja a gazdáját, türelmes a gyerekekkel, könnyen tanítható, értelmes, és még sorolhatnám estig. Nagyszerû kutya fajta!
A kérdező hozzászólása: Második neked is köszönöm a boxer kiértékelését, pontozását :) A harmadik válaszolóm viszont sajnos elfelejtett elolvasni, hogy nagyrészt tudom a válaszokat, csak az 1-5-ös skálán nem tudom behatárolni, és az lenne itt most a lényeg, hogy ebben segítsetek. :( Azért köszi neked is! Viszont ha még pontozásban is feltüntetnéd a válaszokat, annak mégjobban örülnék.

A sárga német boxer apa és tigriscsíkos német boxer anya kölykét lehet törzskönyveztetni? Elismerik az ilyen keveréket boxernek?

Nem tudom, hogy létezik e részleges törzskönyv, vagy hasonló, mert ugye nem tipikus sárga vagy csíkos boxer, de mégiscsak boxer a kutyusunk.

Legjobb válasz: Tk-t nem szín alapján adnak.... Utólag meg már nem hiszem, h tudsz csináltatni. Most még "elõleg" se lehet, mert a MEOE leállt, kész káosz van.

Tk-t nem szín alapján adnak.... Utólag meg már nem hiszem, h tudsz csináltatni. Most még "elõleg" se lehet, mert a MEOE leállt, kész káosz van.
Ha a szülõk törzskönyvesek és a tenyészszemlén megkapták a tenyészthetõ minõsítést, akkor a kölyköknek is ki állítják a törzskönyvet. Elvileg. Gyakorlatilag, mint ahogy elõttem is írták, az MEOE most átalakulóban van.
Utólag már nem lesz semmiféle törzskönyv, bármilyen színûek is a szülõk.
Te mennyit tudsz a tenyésztésrõl úgy õszintén, ha azt hiszed, hogy a kutyák a színük alapján kapnak törzskönyvet...?
ma 16:55 Miért kellene bármit is tudnia a kérdezõnek a tenyésztésrõl? Van egy kutyájuk és az érdekli, kaphat-e törzskönyvet.
Tk nélkül amúgy se viheted :D
A kérdező hozzászólása: A hátrányt úgy értem, hogy nem vihetem kiállításra, mert csíkos sárga keverék. Vagy ez nem számít?
Mihez hátránynak?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok semmit a tenyésztésrõl, csak érdekel, hogy lehet e a kutyámnak törzskönyve. Kérlek kedves 4. válaszadó, ha nem adsz hasznos választ, akkor ne is írj semmit. Neten, mikor boxereket nézek, vagy sárgát, vagy csíkost látok. Mivel az enyém a kettõ keveréke, érdekel, hogy mennyire számít ez hátránynak stb - stb...
Mekkora a kutyád? Törzskönyvet csak két törzskönyves szülõ párosításának bejelentése után állítanak ki a kölyöknek.

Első kutyának melyiket válasszam a Németjuhászt vagy a Boxert? Nagyon sokat olvastam mind a két fajtáról elég sok könyvet olvastam a kutya nevelésről is már a kutya iskolát is ki néztem csak nem tudok dönteni a kettő között.

A boxer?l nem olvastam még olyant hogy meg támadott volna valakit.Ez tudom nevelés kérdése. 2 éve szeretnék kutyát és mindig ez a két fajta tetszett. 24/f Nagy kert van.

Legjobb válasz: Igen, én is ezért szeretem õket :) Nekem ugyan nem boxerem van, de az én kutyám természetre minden lében kanál, bohókás, de ha úgy van, akkor a védõösztön is egy pillanat alatt elõjön belõle. Én szeretem, hogy ilyen sokoldalú és a boxerekben is ezt látom. Elnézést, ha valakit megsértek vele, de a német juhászok (akiket eddig ismertem) nekem kicsit unalmasak voltak.

Igen, én is ezért szeretem õket :) Nekem ugyan nem boxerem van, de az én kutyám természetre minden lében kanál, bohókás, de ha úgy van, akkor a védõösztön is egy pillanat alatt elõjön belõle. Én szeretem, hogy ilyen sokoldalú és a boxerekben is ezt látom. Elnézést, ha valakit megsértek vele, de a német juhászok (akiket eddig ismertem) nekem kicsit unalmasak voltak.
Oks :) Mit szeretnél, mit vársz el a kutyától? Milyen természetû vagy? Már csak azért, mert pl. a boxerek "örök gyerekek", ismerek jó pár boxeres gazdit, imádják õket, hogy milyen dilisek tudnak lenni :) Ezzel szemben a németjuhászok általában teljesen más természetûek, komolyabbak. Egy boxer mellett azt hiszen nem nagyon lenne olyan nap, h ne nevettessen meg :) Mozgásigényre azt mondom, hogy a boxer valamivel több mozgatást igényel(het), mint a németjuhász, de ez is egyedfüggõ.
A boxer borzasztóan családcentrikus. Pl. a fajtamentése nem is ad csak kinti kutyának boxert, a minimum feltétel a szabad ki-bejárás a házba, de ideálisabb, ha bent lakik a gazdival. Ebbõl is látszik, mennyire gazdacentrikus. Nálad bemehetne a házba?
Én a németjuhászra szavaznék. Nekünk is az van, gyönyörûszép, imádnivaló kutyus.
A kérdező hozzászólása: Egy éven belül addig el nézzek boxeres kiálitásokra meg megnézzek pár tenyésztõt ezt nem nagyon szeretném el kapkodni a tenyésztõ választást.
Nekem bullmasztiffom van és elsõ kutyás gazdi vagyok :) Bár lehet, hogy olvastad korábbi hozzászólásaimból pár kérdésnél. Egyedfüggõ a dolog :) 2 bullmacit is ismerek, az enyémen kívül, egyik sem nehéz dió. Az enyém pl. egyáltalán nem domináns, a másik 2 bullmaci is nagyon jó természet :) Arra figyelj majd, hogy jó kennelt válassz és elsõ kutyának, ha nem akarsz nagyon megküzdeni vele, próbálj meg nem domináns kutyát kiválasztani. Egy jó tenyésztõ segíteni fog neked ebben. Mikor lenne aktuális a vásárlás? Most tavasszal?
A kérdező hozzászólása: A Bullmasztiff lett volna a harmadik lehetõségem csak arról sok ismerõsöm le beszélt hogy elsõ kutyásnak nem való.
A kérdező hozzászólása: Boxert veszek.
A kérdező hozzászólása: Ez tetszik a boxerben hogy dilik de ha úgy adódik a helyzet egybõl éberek lesznek. Öreg korukba is ugyan olyan játékosak mint fiatalon,
A kérdező hozzászólása: Család centrikus legyen elég sokat labdáznék vele meg séta meg futás de ha olyan kedvünk lenne csak ülnénk a szobába és lustulnánk. Nyugodt elégé türelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Családi kutya lenne nem akarom õrzõ védõre használni. Van riasztó a házban.Nem akarom hordani versenyekre sem.
A kérdező hozzászólása: Igen bent lakna a boxer a házban.
Mindkét fajta jó ÕV kutya.Sajnos a boxer állománya eltorzult.Kevés már a jó ÕV ösztönökkel rendelkezõ kutya, tiszta bohócot csináltak belõle.Mindenkivel lepacsizó, körülugrándozós hiperaktív jellemzõi vannak a mai legtöbb boxernek...DE akad még közöttük jó munkakutya, csak nehéz kifogni.Azt tapasztaltam, hogy a Német Boxer-nek erõsebb a veleszületett védõösztöne, a Német Juhász Kutya pedig általában zsákmányos.Persze vannak kivételes egyedek, de nagy általánosságban ezt vettem észre.A boxer sokkal érzékenyebb lelkû kutya.Az elõnye a német juhásznak, hogy bírja a rideg tartást, megfelelõ séta, lefárasztás, munka után tartható kint is, persze legyen egy jó kutyaól(habár sokszor a hóhulláskor is, hidegben, inkább a szabad eget válassza :) ).A boxer helye télen a lakásban vagy melegített helyiségben van.És még egy fontos:a boxer a túl nagy meleggel se nincs jóban...Milyen terveid vannak a kutyával?Mert esetleg akkor tudnám ajánlani valamelyiket a kettõ közül.
Oksa :) Addig is, ha gondolod, lépj be a csoportba, boxeres gazdik :) http://www.facebook.com/groups/431566460198921/

Miért jobb a fecske, mint a boxer, de nem egészségügyi szempontból?

Legjobb válasz: @ 20:30-as Csajszikám! A divat az egy mondvacsinált dolog. Ha úgy tetszik felvehetek fecskét is, de boxert is. Azonban nekem a boxer egészen kényelmetlen, és mostanában a jobb herém is rakoncátlankodik benne, szóval kénytelen voltam fecskére visszaváltani. Ennek ellenére lehet mûttetnem kell, de íg mégis jobban érzi magát a jobbsó... Ha meg hozzászólsz, akkor vállald a véleményedet, és ne exkuzálj miatta! ;)

@ 20:30-as Csajszikám! A divat az egy mondvacsinált dolog. Ha úgy tetszik felvehetek fecskét is, de boxert is. Azonban nekem a boxer egészen kényelmetlen, és mostanában a jobb herém is rakoncátlankodik benne, szóval kénytelen voltam fecskére visszaváltani. Ennek ellenére lehet mûttetnem kell, de íg mégis jobban érzi magát a jobbsó... Ha meg hozzászólsz, akkor vállald a véleményedet, és ne exkuzálj miatta! ;)
Ha hájas vagy akkor tök gázul néz ki rajtad a fecske míg a boxer nem annyira. Nem hiába amcsi találmány. Én hordtam ezt is azt is. A fecske tartja a cuccod igy amikor már fájnak a golyóid a túlzásba vitt recskától jobb a fecske. Egyébként meg tökmindegy.
Pl én mondom, hogy jobb. Urológusok szerint is jobb, akikkel én beszéltem ezt mondták: mert nem vándorol ide-oda a here, így nem csavarodik és nem lehet para, ami viszont a boxernél elõfordulhat.
ki mondta hogy jobb?
hát nem tom én pl utálom a fecskét szorít bevág kényelmetlen...a feszülõs boxer sokkal de sokkal kényelmesebb és szebb is:D16f
na jó, de feszülõs boxernél?
Én lány vagyok és a feszülõs boxer mellett érvelek, a fecske valahogy kiment a divatból, a laza boxer meg olyan összevissza valami szerintem, és elnézést ha bárkit megsértettem ezzel
vicc az e gész ha boxer aor legyn laza :D ne feszüljön attól behányok :D
Amelyik urológus ilyet állit, az az állatorvosira járt. Aki meg még ezt el is hiszi, azt sem olvasott még biológiai könyvet .
Na még ilyet sem hallottam azért fájnak valaki golyói mert húzódnak lefelé, és zacsi nem tudja megtartani a gatyának kell .Akkor annak akkorák vannak , mint egy növendék bikának, vagy elsorvadt zacsi izomzata

Van akit nem idegesít hogy a boxer mopsz, meg ezek nem bírnak csöndben maradni?

Engem eléggé irritál, hogy ott fekszik és folyton mhhhhpssssz... mhhhhpsssszz...

Legjobb válasz: nincs se boxerem, semopszom. ezért is. Ha te nem bírod,akkor minek van ilyen kutyád?

nincs se boxerem, semopszom. ezért is. Ha te nem bírod, akkor minek van ilyen kutyád?
Mi van, már szabad vélemény nyilvánítás sincs? Csak nem elgondolkodtál és a lelkedbe tiportam???
nekem boxerem van de nem baj ha röfög meg szoktunk vele hülyéskedni!
engem nem zavar, a mopszok azért horkolnak mert tömzsi az orruk! És nekem mopszom vAN!
Nem kell ilyen ebet tartani akkor. Nekem kertben van a boxer, ráér ott röfögni magának
Nekem meg pont ez tetszik most akkor ??? Pont ezért szeretnék ilyen fajtát, imádom ezeket a nyomott orrú bohócokat:) ) Inkább szeresd a kutyád minthogy ilyenért kritizáld szegényt!! Én örülnék ha itt hortyogna mellettem:)
Nekem kifejezetten tetszik! Mondjuk nekem nincs ilyen kutyám, de az én kutyám egyik barátja egy angol bulldog és én mindig jót derülök rajta. Az megint más dolog, hogy én is meggondolnám, hogy saját kutyának bevállaljam, de így nekem tetszenek.:)
Nekem nem tetszik de elviselem meg már fel sem tûnik. Nem a kutyám ( vagy másé ) tehet arról hogy így lélegzik. És szerintem ha valaki szereti a kutyáját akkor nem fogják azok a dolgok érdekelni hogy horkol, nehezen vesz levegõt, esetleg 3 lábú, vagy szívbeteg mert ezek nem befolyásolják a személyiségét. Az enyém pl. egy palota pincsi úgy röfög néha mint egy kismalac de ha már nem "röfögne" így akkor már szerintem hiányozni is. :)
Ez a kérdés :D Nézd, ha idegesítenek, ne vegyél ilyen kutyát. Senki nem kér arra, hogy akaratod ellenére hallgatnod kelljen a lélegzését. Akit nem zavar, annak meg jó lehet egy ilyen kutya. Szerintem ez egy olyan részletkérdés, ami eltörpül a kutya fontosabb tulajdonságai mellett. Én egyébként kifejezetten szeretem a boxereket, de még sosem jutott eszembe, hogy idegesítõ a levegõvételük hangja:D
Mi imádjuk hallgatni, ahogy "röfög", és horkol a palotapincsink. A párom horkolása kimondottan idegesít, de az övé nem.
Nekem boxerem van, de csöndben veszi a levegõt, sõt más boxeres ismerõseim kutyái is csendesen veszik a levegõt. (Ezek törzskönyves kutyák, nem tudom számít-e.) Egyedül alvásnál fordul elõ az, hogy iszonyatosan horkol minket is felülmúlva, de hát ez van, mi így szeretjük! :)

Melyik ma a legjobb német boxer kennel Magyarországon?

Nem feltétlen a tenyészt?k habitusára, vagy attit?djeire gondolok, hanem a kutyáik min?ségére. Arra gondolok, hogy melyik kennelnél a legjobb a vérvonal, kik nyernek mostanság CAC, CACIB, vagy HPJ címeket? És még egy számomra fontos dolog kiegészítésként, ha van err?l adat, hol a legkisebb a csonkolt német boxerek aránya? (kövezzetek meg, de nem tartom szépnek, esztétikusnak a kupírozást és a farokkorrekciót) El?re is köszönöm a válaszaitokat.

Legjobb válasz: Metál kennel, Black-joy kennel, Pannon-box kennel, Grand Box kennel, Chrisboxer kennel, Õrhalmi boxer kennel. Ezek elég jók, nekem a Black-joy kennelbõl van egy tündéri kutyum, most volt 1 hónapja 2 éves :)

Metál kennel, Black-joy kennel, Pannon-box kennel, Grand Box kennel, Chrisboxer kennel, Õrhalmi boxer kennel. Ezek elég jók, nekem a Black-joy kennelbõl van egy tündéri kutyum, most volt 1 hónapja 2 éves :)
Nekünk az Örhalmi kennelbõl vannak a kutyáink, szépek, egészségesek.Kiálltáson is sokat voltunk velük HPJ, CAC, CACIB, HFGY címeink is vannak.Nyugodt szívvel ajánlom ezt a csodállatos kennelt és a Tenyésztõt is.
A kérdező hozzászólása: A chris kennelt nézegettem, vannak gyönyörû kutyáik, viszont HIRAM szerintem a legszebb kanjuk, és õ most nem fedez itthon. A másik pedig, hogy vágják a kutyákat, és én csonkolatlan, hosszú farkú kutyust szeretnék. Ha nem haragszol a kérdésért, és nem ellenkezik az oldal szabályzatával, elmondanád mennyibe került a kutyusod a Black-Joy-ból?
Rudasházi kétszeres aranykoszorús mestertenyészet? Most õsszel lesz alom, és nem csonkíttat.Jó ismerõsöm a tenyésztõ.
A kérdező hozzászólása: Ez jól hangzik, esetleg honlapcímet tudnál nekem mondani?
Kérdezõ, írj nekem mailt, elküldöm a tenyésztõ telefonszámát és beszéljétek meg. Nagyon ritkán van Rudasházi-alom, csak ha van megfelelõ számú elõjegyzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkét választ, kicsit meglepett a topic aktivitása. :) 14:53, küldtem önnek emailt
:D
Azért kell utolsó, hogy valamihez te is hozzá tudj szólni :D És büszke vok a brémre :P
oszt minek kell ezt itt kiemelni? legyél büszke magadban!
a nagy brémet:D :D hagyjuk már! Nem értem, h miért kell még itt is a hülyeségeket irkálni!
FECSKE , én is azt hordok , nagyon kényelmes , nekem soha nem lóg ki , és még a 10-12 évesként hordott fecskéim is jók , amm 14 vagyok!
a csajom nak jobban tetszik a fecske ugy hogy azt de szerintem gondolja mindenki hogy mért több ször kilóg oszt értjük
honnan tudjuk h milyet hordasz-.-
elözõ vok. azért szeretem a streccses boxert mert abban legalább nem csúszik félre a bré :D A sima boxerben félrecsúszik a fecskét meg utálom fiú vok am XD
streccs boxer.
Hát, én lány vagyok, de ha érdekel leírom, hogy barátom olyan sima boxert hordott, tudod azt a "nagypapisat" , de jól állt neki :)
sztreccs boxer, mert a sima felcsúszik és õsszegyûrõdik a szára...45/F
sztreccs boxer. fecske undorító és kiábrándító egy fiatalabb lánynak (ugyértem hogy max huszonéves, nem 12-13 :D)
Én fecskét hordok :D Az megtámasztja a golyóimat és a nagy brémet. Sztem az a legjobb...
http://kepfeltoltes.hu/view/130315/DSC_0008_www.kepfeltoltes.. nekem ez a kedvencem, és a legkényelmesebb!

A boxerem 8 éves, és a hátsó lábán nőtt egy kis tojásnyi " zsírdaganat". Ugyan nem fájtatja, és nem akadályozza semmiben, de nem kellene eltávolíttatni?

Félek,hogy fájni fog neki, vagy altatás során problémák merülhetnek fel.Megm?ttessem, vagy inkább ne? Járt már valaki hasonlóan?

Legjobb válasz: Valóban el kell vinni megnézetni, de ha jól tudom a boxer hajlamos a zsírdaganatok kialakulására. Ám sokkal jobb, ha hivatalosan kimondják, bizony ez csak egy esztétikai hiba, nem rákos daganat. Én legalábbis biztos akarnék lenni benne.

Valóban el kell vinni megnézetni, de ha jól tudom a boxer hajlamos a zsírdaganatok kialakulására. Ám sokkal jobb, ha hivatalosan kimondják, bizony ez csak egy esztétikai hiba, nem rákos daganat. Én legalábbis biztos akarnék lenni benne.
Honnan veszed, hogy zsírdagadat és nem rosszindulatú? Végeztél szövettani elemzést? Vidd orvoshoz, õ majd megmondja mi a teendõ!
Elöszõr is megkellene minnél elõbb dokinak mutatni és õ tud majd értelmes választ adni a kérdésedre. Õ sokkal jobban ért hozzá mint akik ide tévednek. Minnél elõbb felkeresed annál jobb. Ne hezitálj sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves hozzászólást, képzeld , egy kicsit értek hozzá, bár " nem végezetem szövettani vizsgálatot". Légyszi olyanok vlaszoljanak akik nemcsak beszólogatni akarnak, hanem volt már hasonló problémájuk a kutyájukkal. Azt magamtól is tudom, hogy orvosnak meg kell mutatni, köszi....
Szerintem jobb lenne eltávolíttani. De tényleg, honnan tudod, hogy nem rosszindulatú? Nem értem, hogy milyen választ vársz azon kívül, hogy vidd orvoshoz... Ha valaki azt mondja, hogy "persze, az én kutyámnak is volt hasonlója, nem vittem el dokihoz, 10 évig még elélt vele", akkor te sem viszed el?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hagyjuk inkább, úgy látom itt nem kapok hasznos tanácsot./... és igen , vártam volna egy hozzáértõ , vagy legalább hasonlóan járt kutyatulajdonos tanácsát.../
szia! ugyan nem nekem de ismerõsömnek van ilyen jellegû problémája neki el is fekéjesedett ez a dudor! vdd dokihoz mert kezelni kell, ha nem sajna nõni fog és fekéjesedni!
mi lett a kutyussal?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!