Találatok a következő kifejezésre: A Bostoni mi (7 db)

Crossing Jordan
találkozni/összefutni Jordennel
Nyughatatlan Jordan
A kérdező hozzászólása: Nagyon kösz ! :) Szerintem a magyar címe jobb!
Tényleg, ez ment egy másik csatornán, és akkor "Nyughatatlan Jordan" címmel futott, az szabad fordításban megfelel az eredeti címnek.
Szerintem a "Crossing Jorden" és a "Nyughatatlan Jorden" kb annyira jó fordítás, mint a "Desperate Housewives" és a "Született feleségek". Azaz kb. egyáltalán és baromira nem.

Mikor látnak napvilágot a Bostoni robbantással kapcsolatban eszement összeesküvés elméletek?

Legjobb válasz: Miért, talán te folytatod a nyomozást és tudod pontosan, h mi történt?

Miért, talán te folytatod a nyomozást és tudod pontosan, h mi történt?
Szaniszlónak mikor van a következõ adása az EchoTv? Na majd õ egyedül lelepzi a bostoni szabadkõmûves összeesküvést.
Akár kik is voltak az elkövetõk nagyon gonoszak lehetnek.Nem értem miért ártatlan sportoló családokat kell felrobbantani.Hogy kik az elkövetõk arra én is kíváncsi vagyok.Terrorcselekménynek tûnik de a terroristák utólag magukra szokták vállalni.
Már napvilágot is láttak!
Ez is csak egy lépcsõfok az emberek megfélemlítésére, amit persze az FBI irányít.
Attól félek a kormányzat megint a demokratikus jogok visszafaragására próbálja majd felhasználni ezt a támadást.
"Eljön a pont, amikor a szavak között a "szabadság" már csak egy szó lesz a sok közül ... ami mögött semmi tartalom nincs. És most elértük azt a pontot, amikor a RENDSZER annyira korrupt, annyira visszaél, olyan szinten veszi célba az embereket és olyan erõszakos módon, hogy gyakorlatilag semmi veszteni valónk nem maradt már. És ha nem állunk fel most, akkor ez csak ROSSZABB, rosszabb és rosszabb lesz."
"Igaz, hogy lelepleztem szeptember 11-et, a Kennedy-gyilkosságot, Diana-gyilkosságot" Ez is a bostoni robbantás is menni fog Feri!!!
# 7/7 Aljas vagy és lejárató!
A szabadkõmûveseknek nem számít az ártatlanok halála. Lásd. 9/11!!! Több ezer tûzoltót robbantottak fel!
Majd csak ráfogják megint valakikre
A bûnbak Irán lesz.
18:29: hajlandó lennél fogadni is rá? (Elvesztenéd, csak szólok.)
Irán olaja kell a kapitalista zsidóknak.
Pedig a háborúk az energiahordozókért folynak.

Miért robbanthattak a csecsenek Bostonban? Mi lehetett a céljuk?

Legjobb válasz: Azért elég durva hogy egy 19 éves fiú el tud bújni az amerikai rendõrök,FBI,katonaság ellen. Már lassan fél Amerika azt a fiút keresi...Szerintem megvan az új Bin Laden

Azért elég durva hogy egy 19 éves fiú el tud bújni az amerikai rendõrök, FBI, katonaság ellen. Már lassan fél Amerika azt a fiút keresi...Szerintem megvan az új Bin Laden
" Kuwaiti tömegpusztító fegyverek miatti támadás óta meg különösen" Van fogalmad mit beszélsz?Irak megtámadta Kuvaitot az USA kuvaitból kiverte az irakiakat!
22:02: fanatikusokkal nem érdemes vitatkozni. Szerintem azt sem tudja, mi a különbség az 1990-91-es és a 2003-as háború között.
Semmi.Ez két magányos, gyáva idióta tette volt, akik nagyon unatkoztak, és nagyon félhettek Kadirovtól, hogy otthon nem merték megpróbálni.
Ne keress logikát egy vadbarom gyilkos terrorista cselekedetében!Ilyeneknek a cselekdete nem ok és okozati összefüggés!
"Azért elég durva hogy egy 19 éves fiú el tud bújni az amerikai rendõrök, FBI, katonaság ellen" Mi ebben a rendkívüli? Meg kellene dolgokat érteni nemcsak beszélni!
A céljuk talán az lehetett, hogy az amerikaiak is megtapasztalják, milyen az, amikor váratlanul lecsap egy bomba. Ugyanis az amerikaiak mindennapos gyakorlata az, hogy "dronokkal" tisztogatnak és a rakétacsapás sokszor óvodát, esküvõi menetet, stb. pusztít el. Legutóbb tegnap ölt meg egy rakétabecsapódás 4 embert Pakisztánban. Vajon ma hányat ?
"nincs fogalmam" Ez szomorú! A délszláv háborút az USA állította meg ezt se tudod!Pedig az USA ezzel magyarországot is védte, ez tény! Megköszönted az amerikai anyáknak hogy fiuk magyarországért ontotta a vérét?
"ó igen a hõs amerikaiak a béke és demokrácia élharcosai......nem nincs fogalmam, de nem vagyok egyedül ahogy látom"...ja, úgy mellékesen Kuvait egy önálló ország, amit Irak foglalt el...és úgy mellékesen Irakkal nem csak az általad gyûlölt "amerikának" gyûlt meg a baja, anno Irán is [email protected] neki, mikor Saddám nem bírt magával.
Miért? robbantottak a csecsenek?......Tudod én nagyon szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban a Kuwaiti tömegpusztító fegyverek miatti támadás óta meg különösen.....
Egyébként a "drónos" gyilkolászást a Nobek-békedíjas Obama forszírozza...
Nem "a csecsenek" robbantottak, hanem két bekattant csecsen (származású) fiatal, akik nem tudták magukban összeegyeztetni a két kultúrát.
"és úgy mellékesen Irakkal nem csak az általad gyûlölt "amerikának" gyûlt meg a baja, anno Irán is [email protected] neki, mikor Saddám nem bírt magával." Ki mondta, hogy gyûlölök akárkit? Semmi bajom velük csak nem sz*pok be mindent amit ccn és hírközlõ barátai nyomatnak a külvilágnak. Az egy dolog, hogy Irak rohanta le Kuwaitot viszont nem magától pattant ki az ötlet és érdekes módon egyetlen nyertese volt a háborúnak. de mindegy szörnyülködjetek milyen alávalók ezek a szerencsétlenek, hogy a mindenkin segítõ másiknak még véletlenül sem alátévõ szabadság földjét beszennyezték.

Mi lehet ez a zene a Bostoni halottkémekben? (Crossing Jordan)

A Bostoni halottkémek - eredetileg Crossing Jordan, de a Hallmarkon Nyughatatlan Jordan címen futott - sorozatnak van egy dupla része, a Sírásó 1-2. Abban többször felhangzik egy zeneszám, a második rész azt hiszem azzal is kezd?dik. Aki tudja, mi az, kérem, írja meg!

Legjobb válasz: Ez a szám mind a két részben benne van, remélem erre gondoltál. :) http://www.youtube.com/watch?v=jcssX1GttCg

Ez a szám mind a két részben benne van, remélem erre gondoltál. :) http://www.youtube.com/watch?v=jcssX1GttCg
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az, nagyon köszönöm. Nem gondoltam volna, hogy az öreg Iggy az.
Szívesen :) Egyébként szerintem nagyon klassz sorozat, igazán szerettem, és sok jó zene volt benne.

Mit kell majd csinalni a repuloteren? Bostonba megyek.

SZooval...1evre megyek tanulni Boston melle es mar kezdek rettegni :)meg soha nem repultem... augusztusban megyek es meg nem is lenne baj ha nem kellene atszallni...dehat kell.. foleg az erdekel,hogy atszallaskor mi a teendo?

Legjobb válasz: Ott bárkitõl tudsz tanácsot kérni, viszel egy papírt, azt megmutatod, és meg mondják, hogy mit kell csinálni.

Ott bárkitõl tudsz tanácsot kérni, viszel egy papírt, azt megmutatod, és meg mondják, hogy mit kell csinálni.
Én is fiatalon utaztam egyedül az USA-ba, úgy, hogy még nem repültem egyedül, vagy szálltam át bármikor is. Bostonban még át kell szállnod, vagy csak Európában? EU-ban nem kell újra becsekkolni. USA-ban az elsõ reptéren már fel kell venni a cuccaidat, meg bevándorlási tiszt ellenõriz stb - aztán ha mész tovább, újra becsekkolsz, fémdetektor stb. Ne aggódj, nem lesz gond; csak legyen elég idõd. Tapasztalataim szerint az USA repterei még átláthatóbbak, logikusabbak; de mindenhol minden jól ki van táblázva, van információs pult sokfelé, sok ember.. A repülés legyen a legkisebb gondod ;)

Mit csináljak ha egy bostoni meg izraeli IP csatlakozva van a gépre? Hogy lehet eltüntetni őket?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy csatlakozva van? Egyébként, ha arra gondolsz, hogy ezek az IP címek kommunikálnak a gépeddel nem feltétlenül kell arra gondolnod, hogy támadás alatt, állsz ez lehet idõjárás plugin, hálózati idõ kiszolgáló, valamelyik program küld haza anonim adatokat a gépedrõl stb.

Hogy érted, hogy csatlakozva van? Egyébként, ha arra gondolsz, hogy ezek az IP címek kommunikálnak a gépeddel nem feltétlenül kell arra gondolnod, hogy támadás alatt, állsz ez lehet idõjárás plugin, hálózati idõ kiszolgáló, valamelyik program küld haza anonim adatokat a gépedrõl stb.
ne torrentezz
Futtass le azonnal online scannert, a gépedrõl egy vagy több trójai hátsó ajtót nyitott, most valamelyik (akár több) botnet hálózat tagja, a tudtod nélkül. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
"BOTNET hálózatok Botnet hálózatnak nevezzük az olyan botokkal fertõzött gépek csoportját, melyeket távolról központilag irányíthat a rosszindulatú támadó. Mostanában a peer-to-peer (P2P) botneteket használják leggyakrabban. Ezeknek a botnet hálózatoknak nincsen a hagyományos értelemben vett vezérlõközpontjuk, mégis valamennyien egy zombi hadsereg részét képezik". http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/veszelyek
A kérdező hozzászólása: és ha újrarakom az egész windowst az is jó?
Igen, de tegyél fel rá megbízható, erõs védelmet is.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat :)

FONTOS! Milyen stílusú házak ezek Bostonban? És mik a főbb jellemzői? (LENT A LINK)

A tanárom a következ? feladatot adta fel: Ki kell választani az angliai Boston egyik utcáját és be kell mutatni az épületeket. Még soha nem jártam Angliában, így szeretném a segítségetek kérni.

Legjobb válasz: Üdv! A házak tudomásom szerint bajor stílusúak.

Üdv! A házak tudomásom szerint bajor stílusúak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!