Találatok a következő kifejezésre: A Biovanne használ a (8 db)

Melyiket ajánlanátok revalid vagy biovanne? Ezek tényleg használnak a hajnak, körömnek?

Legjobb válasz: Én revalidot szedtem a hajamra. Arra nem használt (csak késõbb jöttem rá, hogy az aszpartam tartalmú édesítõtõl volt olyan ronda), viszont az arcbõrõm nagyon szép lett, a körmöm meg bazi erõs.

Én revalidot szedtem a hajamra. Arra nem használt (csak késõbb jöttem rá, hogy az aszpartam tartalmú édesítõtõl volt olyan ronda), viszont az arcbõrõm nagyon szép lett, a körmöm meg bazi erõs.

Mennyit használ a Biovanne plus vitamin?

Nagyon törik a hajam és a körmöm, és a bőröm se olyan szép ugyhogy gondoltam kipróbálom de nem tudom hogy tényleg jó e

Legjobb válasz: Én szedtem egy darabig, a körmömet megerõsítette, a hajamon és a bõrömön szinte semmit sem változtatott, viszont híztam tõle 2-3 kilót. De attól még neked beválhat! Minden ember más.

Én szedtem egy darabig, a körmömet megerõsítette, a hajamon és a bõrömön szinte semmit sem változtatott, viszont híztam tõle 2-3 kilót. De attól még neked beválhat! Minden ember más.

Használ a Biovánne szépségvitamin? Tényleg gyorsabban nől tőle a haj?

Szeretném, hogy minden tapasztal írjon ez ügyben..akár használt neki, akár nem, és ha nem akkor volt e vmi ami használt...köszönöm

Legjobb válasz: Én is ezt hallottam hogy hgyorsabban nõ a haj bár nem tudom én még nincs hogy egy hónapja szedem még semmi extrát nem tapasztaltam áll. 1-2 hónap után mutatkozik változás....bár télleg szebb a bõröm azóta:)

Én is ezt hallottam hogy hgyorsabban nõ a haj bár nem tudom én még nincs hogy egy hónapja szedem még semmi extrát nem tapasztaltam áll. 1-2 hónap után mutatkozik változás....bár télleg szebb a bõröm azóta:)
én kb másfél hónapja szedem és a bõröm tényleg szebb egy picit...a hajam..hát az egy picit nõtt le gyorsabban, de remélem 2-3 hónap után tényleg sokkal gyorsabban nõ.
én azt olvastam fórumokon, hogy nem csak a haj, de a szõr is erõsebb lesz...
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm:9szerintem én is végigcsinálok egy kúrát...
Szia! Én is használtam ezt a szépségvitamint és szerintem használt. Bár én más okból kezdtem el szedni, vírusszemölcseim voltak, amit több bõrgyógyász sem tudott elmulasztani semmivel, de a Biovánne használatával elmúlt, igaz 5 hónapig kellett szednem hozzá. A hajam és a bõröm is erõsebb és szebb volt tõle. Nekem a Garnier hosszú hajra való samponjától nõ még gyorsan a hajam, a kettõ együtt pedig szerintem nagyon hatásos. A Biovánnetõl nem lett a szõröm erõsebb. Remélem tudtam segíteni!
Szia , hogy sikerült a kúra?
Szerintetek kutyák szõrének és bõrének is használ?


A Biovanne mennyire használ?

Fõként hajhullásra gondolok, bõr esetleg körmök?

Legjobb válasz: Én kb. fél évig szedtem, ezalatt mintha kicserélték volna a testemet. Gyönyörû lett a bõrõm, a körmeim és a hajam is. Kicsit lassan fejti ki hatását, de szerintem megéri.

Én kb. fél évig szedtem, ezalatt mintha kicserélték volna a testemet. Gyönyörû lett a bõrõm, a körmeim és a hajam is. Kicsit lassan fejti ki hatását, de szerintem megéri.
Igaza van az elottem szolonak, de en meg annyit hozzafuznek, hogy ar arcodon is erositi a szort.
A kérdező hozzászólása: Az arc szõrzet alatt mit értesz? Szemöldök? Szempilla? bajusz? vagy mi?
Elsõ vagyok. Hehe :D:D Nekem ilyen tapasztalatom nem volt, lehet, hogy még idõben hagytam abba :D

A Biovanne szépségvitamin használ a hajhullás ellen? Az ilyen haj, köröm erősítő szerek nem erősítik meg a szőrzetet is?

Legjobb válasz: Igen,én szedtem pár hónapig és jó volt,de ami még hatékonyabb,az a béres szépségvitamin.Kicsit drágább ugyan,de jobb is. A hajhullás oka lehet pl. cinkhiány,amivel az orvosok nem nagyon foglalkoznak.Vérvételen se szokták megnézetni,mert drága lenne. A béresben van cink is,ami nem árt akkor se,ha nincs cinkhiány.Sajna azonban az emberek többségének van ilyen gondja anélkül,h tudna róla. A szörzetet nem erõsítik és ezeknél hízást sem tapasztaltam.

Igen, én szedtem pár hónapig és jó volt, de ami még hatékonyabb, az a béres szépségvitamin.Kicsit drágább ugyan, de jobb is. A hajhullás oka lehet pl. cinkhiány, amivel az orvosok nem nagyon foglalkoznak.Vérvételen se szokták megnézetni, mert drága lenne. A béresben van cink is, ami nem árt akkor se, ha nincs cinkhiány.Sajna azonban az emberek többségének van ilyen gondja anélkül, h tudna róla. A szörzetet nem erõsítik és ezeknél hízást sem tapasztaltam.
Én egy hónapig szedtem, nem erõsödött a szõrzet, nem is híztam tõle, de sajnos semmi egyéb pozitív változást sem tapasztaltam :(( A barátnõm viszont Revalidot szedett, neki az bevált, sok babahaja kezdett nõni, dúsult a haja és lassabban is zsírosodott.
Hát én sem vettem észre az égvilágon semmi a körmöm jobb lett tõle de annyi...am nem értem szinte midnengyikbe ugyanaz van mégis mindnekinek más jön be:S érdekes

Használ valaki mostanában Biovanne Plusz kapszulát! Mik a tapasztalatok?

Már kb. 2 hónapja nagyon hullik a hajam és annyira hogy egy helyen meg is látszik hogy kevesebb hajam van!

Legjobb válasz: Én sima biovannet használok. Két hónapja, de nem nagyon vettem észre javulást.

Én sima biovannet használok. Két hónapja, de nem nagyon vettem észre javulást.

Kevés a hajam és venni szeretnék BIOVANNE tablettát. Használt valakinek?

Legjobb válasz: Ha alapból kevés a hajad, azon semmi sem fog segíteni. Meghatározott mennyiségû hajhagymával születünk, nem képzõdnek újak. Az ilyen kapszulák segíthetnek a hullás ellen, visszanöveszteni, ami kihullott, erõsíthetik a hajat, de több hajad nem lesz tõle sajnos.

Ha alapból kevés a hajad, azon semmi sem fog segíteni. Meghatározott mennyiségû hajhagymával születünk, nem képzõdnek újak. Az ilyen kapszulák segíthetnek a hullás ellen, visszanöveszteni, ami kihullott, erõsíthetik a hajat, de több hajad nem lesz tõle sajnos.
A kérdező hozzászólása: és a haj zsírosodása ellen nem tudsz valamit ajánlani??
Biovannet és a DMben található Gesunde-s termékeket nem ajánlom rosszul lettem tõlük :((( Sõt az elsõtõl kórházba is kerültem. Zsíros haj...én is ezzel küzdök évek óta:( semmi biztatót nem tudok mondani arra sem
Elsõ vagyok. Zsíros hajra sajnos én sem tudok semmit, csak annyit, hogy NE zsíros hajra való sampont használj, mert azok nagyon kiszárítják a hajat (és jobban károsítják), amitõl jobban fog zsírosodni. Valami kímélõ sampont használj, akkor nem árt annyira, hogy gyakran mosod. Esetleg kipróbálhatsz szárazsampont, nekem nem vált be, de sokaknak segített. Én a dm-es hajvitamint szedem kb. 3 éve, nekem igazából semmi bajom tõle, a körmömön nagyon sokat segít, meg gondolom a hajam is picit erõsebb tõle. Persze lehet, hogy valakinek valamilyen érzékenysége van, és az õ szervezete nem bírja.
A kérdező hozzászólása: és miért kerültél kórházba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!