Találatok a következő kifejezésre: A Biovanne használ (8 db)

Mennyit használ a Biovanne plus vitamin?

Nagyon törik a hajam és a körmöm, és a bőröm se olyan szép ugyhogy gondoltam kipróbálom de nem tudom hogy tényleg jó e

Legjobb válasz: Én szedtem egy darabig, a körmömet megerõsítette, a hajamon és a bõrömön szinte semmit sem változtatott, viszont híztam tõle 2-3 kilót. De attól még neked beválhat! Minden ember más.

Én szedtem egy darabig, a körmömet megerõsítette, a hajamon és a bõrömön szinte semmit sem változtatott, viszont híztam tõle 2-3 kilót. De attól még neked beválhat! Minden ember más.

Használ a Biovánne szépségvitamin? Tényleg gyorsabban nől tőle a haj?

Szeretném, hogy minden tapasztal írjon ez ügyben..akár használt neki, akár nem, és ha nem akkor volt e vmi ami használt...köszönöm

Legjobb válasz: Én is ezt hallottam hogy hgyorsabban nõ a haj bár nem tudom én még nincs hogy egy hónapja szedem még semmi extrát nem tapasztaltam áll. 1-2 hónap után mutatkozik változás....bár télleg szebb a bõröm azóta:)

Én is ezt hallottam hogy hgyorsabban nõ a haj bár nem tudom én még nincs hogy egy hónapja szedem még semmi extrát nem tapasztaltam áll. 1-2 hónap után mutatkozik változás....bár télleg szebb a bõröm azóta:)
én kb másfél hónapja szedem és a bõröm tényleg szebb egy picit...a hajam..hát az egy picit nõtt le gyorsabban, de remélem 2-3 hónap után tényleg sokkal gyorsabban nõ.
én azt olvastam fórumokon, hogy nem csak a haj, de a szõr is erõsebb lesz...
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm:9szerintem én is végigcsinálok egy kúrát...
Szia! Én is használtam ezt a szépségvitamint és szerintem használt. Bár én más okból kezdtem el szedni, vírusszemölcseim voltak, amit több bõrgyógyász sem tudott elmulasztani semmivel, de a Biovánne használatával elmúlt, igaz 5 hónapig kellett szednem hozzá. A hajam és a bõröm is erõsebb és szebb volt tõle. Nekem a Garnier hosszú hajra való samponjától nõ még gyorsan a hajam, a kettõ együtt pedig szerintem nagyon hatásos. A Biovánnetõl nem lett a szõröm erõsebb. Remélem tudtam segíteni!
Szia , hogy sikerült a kúra?
Szerintetek kutyák szõrének és bõrének is használ?

A Biovanne mennyire használ?

Fõként hajhullásra gondolok, bõr esetleg körmök?

Legjobb válasz: Én kb. fél évig szedtem, ezalatt mintha kicserélték volna a testemet. Gyönyörû lett a bõrõm, a körmeim és a hajam is. Kicsit lassan fejti ki hatását, de szerintem megéri.

Én kb. fél évig szedtem, ezalatt mintha kicserélték volna a testemet. Gyönyörû lett a bõrõm, a körmeim és a hajam is. Kicsit lassan fejti ki hatását, de szerintem megéri.
Igaza van az elottem szolonak, de en meg annyit hozzafuznek, hogy ar arcodon is erositi a szort.
A kérdező hozzászólása: Az arc szõrzet alatt mit értesz? Szemöldök? Szempilla? bajusz? vagy mi?
Elsõ vagyok. Hehe :D:D Nekem ilyen tapasztalatom nem volt, lehet, hogy még idõben hagytam abba :D


A Biovanne szépségvitamin használ a hajhullás ellen? Az ilyen haj, köröm erősítő szerek nem erősítik meg a szőrzetet is?

Legjobb válasz: Igen,én szedtem pár hónapig és jó volt,de ami még hatékonyabb,az a béres szépségvitamin.Kicsit drágább ugyan,de jobb is. A hajhullás oka lehet pl. cinkhiány,amivel az orvosok nem nagyon foglalkoznak.Vérvételen se szokták megnézetni,mert drága lenne. A béresben van cink is,ami nem árt akkor se,ha nincs cinkhiány.Sajna azonban az emberek többségének van ilyen gondja anélkül,h tudna róla. A szörzetet nem erõsítik és ezeknél hízást sem tapasztaltam.

Igen, én szedtem pár hónapig és jó volt, de ami még hatékonyabb, az a béres szépségvitamin.Kicsit drágább ugyan, de jobb is. A hajhullás oka lehet pl. cinkhiány, amivel az orvosok nem nagyon foglalkoznak.Vérvételen se szokták megnézetni, mert drága lenne. A béresben van cink is, ami nem árt akkor se, ha nincs cinkhiány.Sajna azonban az emberek többségének van ilyen gondja anélkül, h tudna róla. A szörzetet nem erõsítik és ezeknél hízást sem tapasztaltam.
Én egy hónapig szedtem, nem erõsödött a szõrzet, nem is híztam tõle, de sajnos semmi egyéb pozitív változást sem tapasztaltam :(( A barátnõm viszont Revalidot szedett, neki az bevált, sok babahaja kezdett nõni, dúsult a haja és lassabban is zsírosodott.
Hát én sem vettem észre az égvilágon semmi a körmöm jobb lett tõle de annyi...am nem értem szinte midnengyikbe ugyanaz van mégis mindnekinek más jön be:S érdekes

Használ valaki mostanában Biovanne Plusz kapszulát! Mik a tapasztalatok?

Már kb. 2 hónapja nagyon hullik a hajam és annyira hogy egy helyen meg is látszik hogy kevesebb hajam van!

Legjobb válasz: Én sima biovannet használok. Két hónapja, de nem nagyon vettem észre javulást.

Én sima biovannet használok. Két hónapja, de nem nagyon vettem észre javulást.

Melyiket ajánlanátok revalid vagy biovanne? Ezek tényleg használnak a hajnak, körömnek?

Legjobb válasz: Én revalidot szedtem a hajamra. Arra nem használt (csak késõbb jöttem rá, hogy az aszpartam tartalmú édesítõtõl volt olyan ronda), viszont az arcbõrõm nagyon szép lett, a körmöm meg bazi erõs.

Én revalidot szedtem a hajamra. Arra nem használt (csak késõbb jöttem rá, hogy az aszpartam tartalmú édesítõtõl volt olyan ronda), viszont az arcbõrõm nagyon szép lett, a körmöm meg bazi erõs.

Kevés a hajam és venni szeretnék BIOVANNE tablettát. Használt valakinek?

Legjobb válasz: Ha alapból kevés a hajad, azon semmi sem fog segíteni. Meghatározott mennyiségû hajhagymával születünk, nem képzõdnek újak. Az ilyen kapszulák segíthetnek a hullás ellen, visszanöveszteni, ami kihullott, erõsíthetik a hajat, de több hajad nem lesz tõle sajnos.

Ha alapból kevés a hajad, azon semmi sem fog segíteni. Meghatározott mennyiségû hajhagymával születünk, nem képzõdnek újak. Az ilyen kapszulák segíthetnek a hullás ellen, visszanöveszteni, ami kihullott, erõsíthetik a hajat, de több hajad nem lesz tõle sajnos.
A kérdező hozzászólása: és a haj zsírosodása ellen nem tudsz valamit ajánlani??
Biovannet és a DMben található Gesunde-s termékeket nem ajánlom rosszul lettem tõlük :((( Sõt az elsõtõl kórházba is kerültem. Zsíros haj...én is ezzel küzdök évek óta:( semmi biztatót nem tudok mondani arra sem
Elsõ vagyok. Zsíros hajra sajnos én sem tudok semmit, csak annyit, hogy NE zsíros hajra való sampont használj, mert azok nagyon kiszárítják a hajat (és jobban károsítják), amitõl jobban fog zsírosodni. Valami kímélõ sampont használj, akkor nem árt annyira, hogy gyakran mosod. Esetleg kipróbálhatsz szárazsampont, nekem nem vált be, de sokaknak segített. Én a dm-es hajvitamint szedem kb. 3 éve, nekem igazából semmi bajom tõle, a körmömön nagyon sokat segít, meg gondolom a hajam is picit erõsebb tõle. Persze lehet, hogy valakinek valamilyen érzékenysége van, és az õ szervezete nem bírja.
A kérdező hozzászólása: és miért kerültél kórházba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!