Találatok a következő kifejezésre: A Belara kb. mennyi idő (17 db)

Hatratorott a kisujjam, allitolag inszalag szakadas. Orvoshoz, begipszelni, nem szivesen mennek, ehhez kereznem kellene a munkabol. Gipsz nelkul helyrejohet, es kb. mennyi idon belul?

Legjobb válasz: Csak kellene rá idõt szakítani, hogy elmenj orvoshoz. A tényleges gyógymódot illetõen jobb ha orvos mond véleményt, szerintem nem mindegy, hogy mennyi idõ alatt és milyen esélyekkel gyógyul meg. A kezedet még az elkövetkezõ 50-60 évben gondolom használni akarod, nem éri megkockáztatni.

Csak kellene rá idõt szakítani, hogy elmenj orvoshoz. A tényleges gyógymódot illetõen jobb ha orvos mond véleményt, szerintem nem mindegy, hogy mennyi idõ alatt és milyen esélyekkel gyógyul meg. A kezedet még az elkövetkezõ 50-60 évben gondolom használni akarod, nem éri megkockáztatni.
Egy közepes tiszta krumplit tégy a markodba, és fáslival rögzítsd így a kézfejet. 3-4 nap altt okés lesz. ( De max 1 hét.) Ha nem sebészet, v traumatológia.
A kérdező hozzászólása: koszonom! kiprobalom

Ha fáj a hasam akkor meg fog jönni? De kb. mennyi időn belül? Ma? Vagy 1 hét mulva is lehet. Második lenne, és az elsőnél aligha éreztem has fájdalmat. De ma már 3x is volt kicsit erösebb.

A tesóm azt mondta hogy ő már egy héttel azelött érzi..Lehet hogy énis? más jel nemhiszem ha van.fáradt vagyok de ez mindig igy van, a suliban csak kicsit fájt a fejem de csak amikor felidegeskedtem...

Legjobb válasz: Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Szülés után a terhességi csíkok halványodnak valamennyit? És ha igen kb. mennyi időn belül?

Most olyan kicsit lilás-pirosas a b?rrepedés és elég sok van bel?lük a hasamon. Nagyra sikeredett a baba :)

Legjobb válasz: Sok idõ...nagyon sok.Lehet az is,hogy olyan marad, mert vannak fehér és vannak lila csíkok.Nekem fehér lett a hasam, olyan is maradt hálistennek, de pl a belsõ combom kirepedt, lila...és 8 hónap után sem jobb. DE, krémmel kend és talán halványodni fog egy picit:)

Sok idõ...nagyon sok.Lehet az is, hogy olyan marad, mert vannak fehér és vannak lila csíkok.Nekem fehér lett a hasam, olyan is maradt hálistennek, de pl a belsõ combom kirepedt, lila...és 8 hónap után sem jobb. DE, krémmel kend és talán halványodni fog egy picit:)
Szerintem minden esetben elküldik.
Amint jóváírják a számlán a pénzt. Attól függ, mennyire van állítva a limited (én 5ezerre állítottam be)
A kérdező hozzászólása: Meg van adva hogy mekkora összegnél küldjönek sms-t? Nem úgy van hogy ha 10 ft-is érkezik a számlára akkor is jelezzenek?
OTP-nél például én adhatom meg a netbankban, hogy milyen összeghatártól kérek értesítést. Nem teljesen mindegy, mert 21Ft/SMS díjat számol fel (net számlacsomag).
Választhatsz, hogy mikre és mekkora összeghatártól kérsz SMS üzenetet. Ezeket bármikor megváltoztathatod.

A Faktum bababútorok a megrendeléstől számítva kb mennyi időn belül érkeznek meg?

Legjobb válasz: Szia!Nekünk Miskolcon 4-6 hetet mondtak a Tégelben.Lehet,máshol kevesebb.

Szia!Nekünk Miskolcon 4-6 hetet mondtak a Tégelben.Lehet, máshol kevesebb.
Nekünk ha jól emlékszem 4 hét volt.
Szia, attól függ kitõl veszed. Nekem is az van. A Brendonban vettem, nem telt 2 hétbe és megérkezett a kívánt bútor. Mint régi Faktumos bútor beszerzõ, a hivatalos idõ 6 hét. Jó cég, csúszni nem nagyon szoktak. Mennyi idõre vették fel neked a rendelést?

A Belara fogamzásgátlónak kb. mennyi idő múlva jelentkezhet a mellékhatása ha jelentkezik?

Én már 4. hónapja szedem és mostanában hányinygerem van. És attól félek, hogy esetleg terhes maradtam, mert a barátommal már 1 hónapja óvszer nélkül vagyunk együtt és mindig belém élvezett.

Legjobb válasz: Én 10 napi szedés után szeretkeztem gumi nélkül a barátommal és nem maradtam terhes! Nem maradhattál terhes, ha jól szedted! Lehet beteg vagy vagy ilyesmi!

Én 10 napi szedés után szeretkeztem gumi nélkül a barátommal és nem maradtam terhes! Nem maradhattál terhes, ha jól szedted! Lehet beteg vagy vagy ilyesmi!
A mellékhatás, ha jelentkezik, akkor inkább elõbb, mint utóbb. Nekem már egy hét után jelentkeztek Belaránál a mellékhatások. Fáradékonyság, cicifájás.

A Cypromix nevű fogamzásgátló mellékhatása lehet a hányás? Ha igen, kb mennyi időn belül jelentkezhet?

Most kezdtem el szedni, életem első tabija. Rettenetesen félek a hányástól, és persze beparáztatom magam, hogy ettől esedékes. Mekkora ennek a valószínűsége, és mikor jelentkezhet, ha mégis így történne? Most tartok a 2. szemnél. Mikor nyugodhatok meg teljesen?

Legjobb válasz: NE pánikolj!! Viszont mielõtt elkezdted szedni nézelõdnöd kellett volna, mert csak rossz véleményeket lehet a Cypromix nevû fog.gátlóról olvasni...Egyik ismerõsöm mostmár a laktózmentes tejet/ételeket sem eheti meg, ez is egy mellékhatása a gyógyszernek. Van akinek májfoltokat hozott elõ az arcán, de ne parázz be, a lényeg,h járj kicsit utána, beszélj az orvosoddal (bár nem érnek sokat). Plusz fél évnél ne szedd tovább! Mellesleg a Cypromixet azoknak kellene,hogy felírják, akiknek androgén hormonból túltermelése van, tehát bõrproblémákra elsõsorban.

NE pánikolj!! Viszont mielõtt elkezdted szedni nézelõdnöd kellett volna, mert csak rossz véleményeket lehet a Cypromix nevû fog.gátlóról olvasni...Egyik ismerõsöm mostmár a laktózmentes tejet/ételeket sem eheti meg, ez is egy mellékhatása a gyógyszernek. Van akinek májfoltokat hozott elõ az arcán, de ne parázz be, a lényeg, h járj kicsit utána, beszélj az orvosoddal (bár nem érnek sokat). Plusz fél évnél ne szedd tovább! Mellesleg a Cypromixet azoknak kellene, hogy felírják, akiknek androgén hormonból túltermelése van, tehát bõrproblémákra elsõsorban.

Tepsis krumplit csinálok holnap ebédre, de kellene egy kis segítség! Mennyi idő kell kb. a krumplinak? Milyen fűszert tehetnék bele?

Én főzök holnap, de nem szoktam egyedül főzni, ezért kérnék tanácsot. Tepsis krumplit csinálok, de sajnos csak serpenyőben tudom elkészíteni. Nagyjából tudom, hogy hogy kell csinálni, két kérdésem lenne. 1) Mennyi idő kell a krumplinak, hogy jó puha legyen? 2) Són kívül milyen fűszert tehetek bele, amitől igazán finom lesz? A válaszokat előre is köszönöm! 16/L

Legjobb válasz: Esetleg máskor pl. ezt is kipróbálhatod: A fentiekhez hasonlóan elõfõzöd a krumplit héjában, megpucolod, összevagdalod (jó vastag karikákba - úgyis szétroncsolódik majd), és olívaolajban, borsikafûvel meghintve jóóóó barnásra (nem szénné) pirítod. Ez már önmagában egy nagyszerû köret, vagy akár fõétel. Ha bírod a sült fokhagymát, akkor érdemes még azt is nyomkodni bele, ízlés szerint, és azzal együtt megpirítani. Zöldséggel, rizzsel (duplaköret, muhhaha), valamilyen rántott cuccal (zöldség, hús, sajt, gomba, ízlés szerint) tálalni. Remek fogás. Hogy mit mennyi ideig, azt érzésre... a fõtt krumpli értelemszerûen akkor van kész, amikor folyékonyan átsiklik benne a villa, a pirítást meg helyben csinálod, és látod mikor barnult meg jól. Aztán ezzel lehet tovább kísérletezni, ehhez a felálláshoz remekül passzol még a felvert tojással összesütés/fõzés, vagy éppen párolt zöldséggel (borsó, répa, kukorica, káposzta, stb.) való összekeverés (esetleg csak mellé téve). Blabla.. a krumpli az egy nagyon jó alapanyag, rendkívül sokféle ételt ki lehet belõle hozni, és nagyon sok fûszer illik hozzá. Meg lehet próbálni vajjal (meglepõen más ízvilág), más olajokkal is (pénztárca kérdése, bár már az olíva se egy olcsó mulatság fõzöcskére), illetve zsírokkal - ez utóbbiról nem tudok nyilatkozni, vegetáriánus vagyok. :) De biztos jó lehet úgyis. Oh, és persze a sózást ne felejtsük el, de ez evidens. :)) 19/F

Esetleg máskor pl. ezt is kipróbálhatod: A fentiekhez hasonlóan elõfõzöd a krumplit héjában, megpucolod, összevagdalod (jó vastag karikákba - úgyis szétroncsolódik majd), és olívaolajban, borsikafûvel meghintve jóóóó barnásra (nem szénné) pirítod. Ez már önmagában egy nagyszerû köret, vagy akár fõétel. Ha bírod a sült fokhagymát, akkor érdemes még azt is nyomkodni bele, ízlés szerint, és azzal együtt megpirítani. Zöldséggel, rizzsel (duplaköret, muhhaha), valamilyen rántott cuccal (zöldség, hús, sajt, gomba, ízlés szerint) tálalni. Remek fogás. Hogy mit mennyi ideig, azt érzésre... a fõtt krumpli értelemszerûen akkor van kész, amikor folyékonyan átsiklik benne a villa, a pirítást meg helyben csinálod, és látod mikor barnult meg jól. Aztán ezzel lehet tovább kísérletezni, ehhez a felálláshoz remekül passzol még a felvert tojással összesütés/fõzés, vagy éppen párolt zöldséggel (borsó, répa, kukorica, káposzta, stb.) való összekeverés (esetleg csak mellé téve). Blabla.. a krumpli az egy nagyon jó alapanyag, rendkívül sokféle ételt ki lehet belõle hozni, és nagyon sok fûszer illik hozzá. Meg lehet próbálni vajjal (meglepõen más ízvilág), más olajokkal is (pénztárca kérdése, bár már az olíva se egy olcsó mulatság fõzöcskére), illetve zsírokkal - ez utóbbiról nem tudok nyilatkozni, vegetáriánus vagyok. :) De biztos jó lehet úgyis. Oh, és persze a sózást ne felejtsük el, de ez evidens. :) ) 19/F
Szerintem fõzd elõre - héjában - a krumplit, után felszeleled, és úgy rakod le (már csak sülnie kell). Szalonna/sonka zsírján süsd (elõtte megsütöd a szeletekre vágott szalonnát, kiszeded, aztán a kr.), az már ad neki egy kellemes ízt. Továbbá hagymát is tehetsz mellé, az is megbolondítja, és úgy már nem is kell más fûszer, hisz a hajma+szalonna (sonka) jó ízt ad neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Úgy terveztem, hogy füstölt szalonnát sütök és annak a zsírján készítem, és teszek alá hagymát, úgy szeretjük! :D És ha hajába fõzöm a krumplit mennyi idõ kell neki, hogy megfõljön? 20-25 perc?
nem a föltevéstõl, hanem a forrástól számítva kb 25 perc. villával beleszúrsz és meglátod, illetve megérzed, hogy jó-e már. amúgy jó az elképzelésed, csak bátran vágj bele. egy kis bors, majoranna, fokhagyma is mehet bele. külön hagymmakarikát is süthetsz, amit a tetejére szórsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az ötletet. :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!