Találatok a következő kifejezésre: A Belara gyógyszert használom! Már (2 db)

A Belara nevű gyógyszert használom! Már beszedtem az első levéllel és tegnap kezdtem a második levelet! Már hat a gyógyszer vagy még várni kell egy hetet?

Legjobb válasz: Már tuti hat. Én is azt szedtem, csak nagyon megnõtt tõle a mellem, és amúgy sem volt kicsi, úgyhogy abbahagytam :o)

Már tuti hat. Én is azt szedtem, csak nagyon megnõtt tõle a mellem, és amúgy sem volt kicsi, úgyhogy abbahagytam :o)
Már nem kell kiegészítõ védekezés, szabad a szex :-) Én is ezt szedem, de nekem nem nõtt a mellem... pedig jó lenne, mert fogytam egy méretet, de a mellem szeretném ha a régi lenne :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már egy csomo embert megkérdeztem és mindegyik mást mondott!Bár a tájékoztaton sincs hogy várni kell azért mégse voltam benne biztos!Mégeszer kösz! Asszem lesz egy csodás éjszakám a barátommal:)
A Belara mara 7. nap utan ved, nyugodj meg!!!
én 20-napot vártam, biztos ami biztos. de a tájékoztatón elég a 7-nap:)

Tegnap este annyira fájt a fejem, hogy még a gyógyszer sem használt. Erre a párom szinte erõltette, hogy feküdjek le vele. Ennyi együttérzés sem szorúlt belé? Voltatok már ti is hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Jó bunkó egy párod van. Én szerencsére nem voltam ilyen helyzetben. Ha beteg vagyok, vagy erõsen fáj a fejem, akkor pátyolgat, ápol, babusgat.

Jó bunkó egy párod van. Én szerencsére nem voltam ilyen helyzetben. Ha beteg vagyok, vagy erõsen fáj a fejem, akkor pátyolgat, ápol, babusgat.
Jó nagy bunkó...( már bocs) Az én férjem tuti nem élvezné, ha "csak feküdnék és elengedném magam" Visznot tapasztalom, hogy a migrénem a szerelmeskedéstõl javul. Ilyenkor általában a férjem átölel, maszíroz, simogat, nem igazán szeretkezés elõjátékaként, mégis gyakran az lesz belõle. A gyengédséggel "beindít" persze ezek a szerelmeskedések gyengédek, lassúak, ésnem az az elsöprõ szenvedélyesek. Szerencsére sosem erõltettünk meg szexet egymásra...
Nem migrént írt, csak fejfájást.
Nem.de sajnálom hogy neked ilyen kapcsolat jutott.
nem, engem ilyenkor kiszolgál, és megmasszíroz...az nagyon jó a fejfájásra. Sajnálom, lehet nem hitte el, mondjuk ilyenkor én egy darab fa vagyok, tehát kényszeríteni sem tudna.
Nekem egy jó szex még a fogfájásomat is kiiktatta arra az idõre, fejfájásnál is hasznos lehet. :-))
A szex fájdalomcsillapító hatású! 2 perc múlva elfelejtetted volna a fejfását!
Aki azt mondja hogy migrénre jó a szex, annak még életében nem volt migrénje. (iszonyú hányinger, koordinációs és beszédzavar, hányás, gyomorfájdalom) Aki azt mondja jó rá a szex az hazudik! Nekem elég sokszor van migrénem, gyakran több napig tart! és igenis semmihez sincs eröm meg kedvem sem. Az én párom tudja és látja hogy mennyire szenvedek ilyenkor, és szex helyett megmasszirozza a nyakam, vállam, ami szintén csak pár percig enyhíti de meg nem szünteti a migrént.
26 évesen
Nekünk van egy olyan megegyezésünk, hogy lehet "gyors szex" ha nekem nincs kedvem, de õ nagyon nem bír magával. Párszor volt, nekem nem volt kellemetlen, õ meg hálás volt érte. De nem él vissza vele, évente 1-2 alkalom van így. Nekem ez belefér.
Hát pedig oldottuk már meg mi is, pontosabban én a fejfájást szexxel. Elkaptam hirtelen a konyhában, az asztalon, úgy megpakoltam, h csak na. Ez volt olyan délután 5-kor, még este 11-kor is úgy vigyorgott, mint az állat:)
8! Tudod az emberek nem egyformák, igy a fájdalmukat sem, sot, biztos ujat mondok, de a migrén sem honos mindenkinél. Képzeld, nálam épp nagyon jo fájdalomcsillapítókent mûködik a szex migrénes fejfajasra, a simanal viszont nem használ, azon ront. Nem, kerdezo, nálunk ez ugy mûködik, hogy akkor van szex, amikor mindketten akarjuk, soha nincs erõltetes.
Kérdezõ, szerintem túldrámázod a dolgot, a párod segíteni akart a fejfájásodon az általa jónak tartott módon, neked meg az nem jött be, ennyi... A kérdés kb ekvivalens azzal, mint ha "tegnap fájt a fejem, a párom mindenáron azt erõltette hogy vegyek be két aszpirint, nem érti, hogy attól nekem megfájdul a gyomrom"
Nem. És nem is szeretnék ilyen embert magam mellé...soha.
Volt, hogy próbálkozott, mondtam, h.fáj a fejem.Elöször vár, lezuhanyzik, majd újra tesz rá próbálkozást, gondolva, h.már jobban vagyok.Ilyenkor ha hozzám ér csak idegbeteggé válok!Hányingerem van, az egész fejem szét akar durrani.Na ilyenkor tudja, h.a saját takarója alatt kell maradnia, mert ha véletlenül az én térfelemre téved, csak a hisztis vinnyogó nõt váltja ki belõlem! Irigylem azokat, akik fejfájással el tudnak jutni a csúcsra!Nekem nem megy, megpróbáltuk már, hátha segít.Ma már tudom, én ilyenkor képtelen vagyok élvezni akár egy érintést is.Nem vagyunk egyformák, én is inkább szexel gyógyítanám magam, minthogy a gyógyszerrekt marassam a gyomrom!
Szerencsére nálunk nincs olyan, hogy erõltetnénk a szexet. Ha valamelyikõnk fáradt, rossz napja van, fáj valamije, elfogadjuk. Nem dõl össze a világ ha kimarad 1-2 szex, empátia, tisztelet kérdése hogyan viszonyul a másik fél. Sosem értettem azokat, akik képesek vérig sértõdni, durcizni, nem szólni a másikhoz, csak mert éppen nincsen kedve szeretkezni. Nekem ritkán fáj a fejem szerencsére, de ha fáj, akkor egy gyógyszer sem használ, lüktet az agyam, görcsben van a halántékom, mintha egy kalapáccsal vernék folyamatosan. Nem kellemes mondhatom..ha ezek után a párom nem értené meg, hogy nem akarom, hát elküldeném egy melegebb éghajlatra!
Basszus, ne, hogy már más mondja meg a kérdezõnek mi a jó neki!!! Lehet valakinek beválik a szex ha fáj a feje van akinek nem! Nekem nem válik be, próbáltuk már. Olyankor hányingerem van és szinte jobban lüktet a fejem. Párom ezt tudja jól, hogy olyankor nincs szex, elfogadja, nem fog erõsködni amikor tudja jól, hogy nekem nem jó!
Az én exem folyton kényszerítette a szexet ... Szexeltem már lázasan, fejfájással, 3 óra alvás után, szexeltem már kényszerbõl is ... Egy fadarab voltam minden alkalommal. Csak addig basztatott, amíg bele nem mentem. Még rosszabb lett a szex után! Szex közben sem éreztem egyáltalán jól magam, fõleg, hogy én csak széttettem a lábaimat, õ pedig kielégítette magát ... Undorító!!! Természetesen vége is lett a kapcsolatunknak ...
Off Igen, kettõs fronthatás van.. Engem szerencsére most kerül csak a mûtött térdem sajog így 2 évesen...márcsak a migrén hiányozna, pedig szokott lenni http://m.hazipatika.com/humanmeteorologia?HPID=4487775E-5315..
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor azt sem szeretem, ha hozzám érnek, nemhogy simogassanak.
Õszintén? nem.
A kérdező hozzászólása: Õ is azt mondta, hogy majd elmúlik meg, hogy õ majd csinálja én csak engedjem el magam stb.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem migrénem volt, de nagyon fájt a tarkóm. Végül megunta a könyörgést és elaludt.
Attól még, hogy a szex fájdalom csillapító hatású is lehet, attól még nem jön meg a kedve hozzá annak, akit épp erõs migrén gyötör. (Megjegyzem, nem maga a szex, hanem az orgazmus, ami ilyen hatással bír). Elég gáz a párod, hogy ennyire nincs tekintettel rád.
Ha a gyógyszer sem használt neki akkor valszeg migrénje volt. Meg nem mindegy? Fájt a feje, szenvedett, a párja meg élvezkedni akart. Ennyi.
A szex jó sztesszoldó, fájdalomcsillapító!:) örülnék az alkalomnak!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ha neked is majd szétmenne a fejed te sem örûlnél semminek.
10-es vagyok Igazad van 12-es...szerintem lejön a válaszomból is, hogy egyetértek. Nagyon nehéz kedvethozni hozzá, ha fáj is (ha migrén ha "csak fejfájás) Én speciel hányni is szoktam miatta, akkor nincs az a simogatás ami odáig vezetne, hiába tudom, hogy jót tenne.. De itt a alap probléma, hgy a kérdezõ párja nemmis akart kedvet hozni hozzá. Csak a saját testi igényét akarta kielégíteni(mert mást tuti nem)
Én megértem, ha annyira fáj, hogy nincs kedved hozzá. De az igaz, hogy én is szexeltem már a párommal, amikor fájt a fejem, nekem volt kedvem hozzá és a szex idejére valóban abbamaradt a fejfájásom, de aztán szex után ugyanúgy fájt tovább.:) Amúgy nekem is már 3 napja fáj a fejem, úgyhogy lehet valami front van. Amúgy a szexet nem lehet erõltetni, sem elvárni, ha valakinek nincs kedve, akkor nincs kedve. És ez lehet egy sima rossz nap után is. Elõfordul.
Szerintem akinek intenzív fájdalmai vannak, az képtelen elengedni magát... Az meg nem szex, hogy az aktív fél kiéli magát egy tehetetlen, passzív félen. Ennyi erõvel akár guminõvel is lehetne.
Embere válogatja. Nekem az orgazmus nagyon bejön, mint fájdalomcsillapító, és a férjem ilyenkor kisimogatja belõlem, hogy elélvezzek. Már ha van kedve hozzá. Erõltetni soha semmit nem szoktunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!