Találatok a következő kifejezésre: A Belara gyógyszert (102 db)

Most kezdtem el szedni a Belara gyógyszert probléma-e az, hogy nem a menstruációt követő 5. napon kezdtem el szedni hanem a 6. napon?

Legjobb válasz: Legjobb a menstuacio elso napjan elkezdeni, ez rajta is van a tajekoztaton. Lehet persze az otodiken is, de igy mindenkepp meg kell varnod az elso level veget a vedetssegig. Most vagy vard meg a kovetkeyo mensid elso napjat, vagy elkezded most, de mashogy is vedekezz meg egy honapot.

Legjobb a menstuacio elso napjan elkezdeni, ez rajta is van a tajekoztaton. Lehet persze az otodiken is, de igy mindenkepp meg kell varnod az elso level veget a vedetssegig. Most vagy vard meg a kovetkeyo mensid elso napjat, vagy elkezded most, de mashogy is vedekezz meg egy honapot.
Bajod nem lesz, de nem leszel védett csak akkor, ha beszedtél 1 levéllel!

A Belara nevű gyógyszert használom! Már beszedtem az első levéllel és tegnap kezdtem a második levelet! Már hat a gyógyszer vagy még várni kell egy hetet?

Legjobb válasz: Már tuti hat. Én is azt szedtem, csak nagyon megnõtt tõle a mellem, és amúgy sem volt kicsi, úgyhogy abbahagytam :o)

Már tuti hat. Én is azt szedtem, csak nagyon megnõtt tõle a mellem, és amúgy sem volt kicsi, úgyhogy abbahagytam :o)
Már nem kell kiegészítõ védekezés, szabad a szex :-) Én is ezt szedem, de nekem nem nõtt a mellem... pedig jó lenne, mert fogytam egy méretet, de a mellem szeretném ha a régi lenne :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már egy csomo embert megkérdeztem és mindegyik mást mondott!Bár a tájékoztaton sincs hogy várni kell azért mégse voltam benne biztos!Mégeszer kösz! Asszem lesz egy csodás éjszakám a barátommal:)
A Belara mara 7. nap utan ved, nyugodj meg!!!
én 20-napot vártam, biztos ami biztos. de a tájékoztatón elég a 7-nap:)

4 hónapja szedem a Belara fogamzásgátló gyógyszert. Most pénteken este vettem be az elsőt az 5dik levélből, de előtte szeretkeztem a barátommal. Lehet belőle baj?

Mindig este 22 körül id?ben vettem be a gyógyszert sohasem maradt ki egy nap se, és pénteken is este vettem be ugyanúgy.

Legjobb válasz: Miért lenne baj belõle, ha mindig rendesen szedted??????

Miért lenne baj belõle, ha mindig rendesen szedted??????
ha rendesen szeded amit írtál is akkor nem lehet baj mert a tabi a tabimentes napokon is véd:)
Ha rendesen szeded, akkor nincs mitõl félni! A szünetben is véd a tabletta, teljesen megbízhatsz benne!
de ha elolvastad a tájékoztatót, és aszerint használtad, nem értem, mi a kérdés. O.o
Kérdezd a kisebbségügyi ombudsmantól.
A kérdező hozzászólása: Nem a "kisebbségrõl" beszélek, hanem az átlag magyarokról.
Erre mondta azt a földrajztanárom, hogy azért, mert Magyarországon kapitalizmus van, de az emberek még szocialistául gondolkodnak.
A Magyarok nincsenek önnállóságra nevelve - nem az ô hibájuk de látszólagosan egy probléma. Az idô kérdése amig megtanulják. Szólamokkal/elvárásokkal nem lehet embereket nevelni. Itt türelemre van szükség!
nekem nem kell instant munkahely nekem MUNKAHELY KELL nem olyan ahol kévézással töltöm az idõm hanem olyan ahol dolgozhatok és ezért pénzt kapok de ha a belem kifordul akkor sem tudok elhelyezkedni ez a szomorú ebben az országban aki meg körmöt lakkoz a pult mögött annak van melója
Így van, ahogy az elõzõ írja. Itt mindenki kádári ingyenszocializmust szeretne, persze osztrák életszínvonallal kombinálva :) Fából vaskarika.
Mert a választók többsége nálunk igazi homo kádárikusz.
Azért, mert nyugaton sokkal jobb az életszínvonal, mint MO-n!
Mert nem látod a szálkától az erdõt. Az sok az valószínû, hogy körülötted van, mert az ország vállalkozóinak több mint 70 %-a átb.ssza az állambácsit, hogy miért az más lapra tartozik és most szûken csak a válaszodra koncentráltam. Ha igaziból levennék tõled azt, amit egy igaziból bejelentett melóstól, tudod mi maradna neked ? Na az !

Szedem a belara fogamzásgátlót, hétfőn este elfogyott és még mindig nem jött meg a mensim, most hétfő este van, mit tegyek? Szedjem a gyógyszert vagy még nem jön meg ne?

Legjobb válasz: 1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L

1. mióta szeded? ez volt az elsõ levélnyi? 2. vegyél egy terhességi tesztet, mert fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes, ha nem jól szeded. Én amúgy tovább szedném a helyedben, úgy, ahogy kell. Amúgy én is ezt szedem, már majdnem 3 éve, és még nem volt belõle bajom, és mindig a 7 napos szünet 3. napján jön meg... 22/L
ezaz elsõ leveled? ha igen, akkor szed tovább, és ha a 2. levél után sem jön meg, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: már egy éve szedem, de én mindig az ötödik nap vettem be.akkor ha elfogy a gyógyszer a 7-ik nap szedjem?
Egyetértek az utolsóval de ez miért mentális egészség?
jézusom...:S rajta van azon a [email protected] betegtájékoztatóm, hogy a 8. napon kell bevenni, 7 nap tablettamentes nap, és a 8. napon kell bevenni...:S necsodálkozz h nincsen menzeszed, ha te egy éven át csak 5 napos szüneteket tartottál. lehet h terhes is vagy. sztem azért mentális egészség, mert mentálisan hülye h egy évig szedte így a tablettát éás nemtudott róla h nemígykell :D

Egy héten belül kétszer felejtettem el bevenni a fogamzásgátló gyógyszert, egyszer kicsúsztam a 12 órából negyed órával, másodszor már pótoltam 12 órán belül. Vesztettem a védettségből?

Legjobb válasz: Egyértelmûen. Ha nagyon nem megy az idõ betartása állítsd be a telódon a riasztást, és az emlékeztet. Mindig azonos idõpontban vedd be, pl. lefekvés elõtt vagy reggel ébredés után. Pár hónap és rutinszerû lesz, nem fogod elfelejteni. Nagyon figyelj erre, mert a legtöbb teherbeesési százalék emiatt van!

Egyértelmûen. Ha nagyon nem megy az idõ betartása állítsd be a telódon a riasztást, és az emlékeztet. Mindig azonos idõpontban vedd be, pl. lefekvés elõtt vagy reggel ébredés után. Pár hónap és rutinszerû lesz, nem fogod elfelejteni. Nagyon figyelj erre, mert a legtöbb teherbeesési százalék emiatt van!
na vajon... igazából van rá esély, hogy ugyanolyan védett vagy, de ugye jobb félni, mint megijedni, úgyhogy inkább csináljátok pár hétig óvszerrel vagy pharmatexszel.

A felfázással nőgyógyászhoz kell fordulni, ha 4 napon belül gyógyszer hatására nem múlik el?

4 napja vettem Urzinol tablettát, azt mondták, hogy felfázásra ez jó. Rá van írva, hogy 4 nap alatt el kéne múlnia, nekem viszont nem múlt el. Ezzel a problémával háziorvoshoz, vagy n?gyógyászhoz kell fordulni? N?gyógyász ilyenkor mit szokott csinálni? (nem voltam még egyszer sem :) )

Legjobb válasz: Inkább urológushoz.

Inkább urológushoz.
A vizeleted tenyésztésre küldi, csinálhat veseultrahangot, megnyomkodja a hasad, és ha nagyon muszáj, akkor hólyagtükrözést is, bár ez nagyon ritka.
Ja, az elõzõ és egyben az elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor ott nincs azonnali eredmény. Mármint a tenyésztés ki tudja mikor lesz meg. Meg az baj, hogy emiatt a menstruáció is késik, és ezért akartam volna elmenni valahová, hogy gyorsan kapjak valamit. De akkor ezek szerint a gyors nem fog összejönni. :)
Ha még nem jártál nõgyógyásznál, akkor lassan keresned kellene egyet, mert elõbb-utóbb ugyis el kell menned majd. Elsõ alkalommal szerintem nõi orvost keress, mert azért nem annyira ciki elötte vetkõzni és terpeszteni, mint egy idegen férfi elött. És azonkívûl õ is nõ, aki szintén jár nõgyógyászhoz, így nyilván sokkal megértõbb, még az esetleges szégyenkezéseddel is.
A kérdező hozzászólása: És az urológus mit csinál? Kicsit félek tõle.
Nem 3 hónap, hanem 90 nap. Erre nagyon figyelj.
A felírás napjától számított 90 napon belül váltható ki a vény.
Azt a 2 órát már igazán kivárhattad volna az esemény utánival.
Hát ha az esemény utánit is feldugtad magadnak, vagy a pharmatexet szájon át alkalmaztad, akkor biztosan kiütik egymást.
A kérdező hozzászólása: Az esemény utánit szájon át vettem be, a pharmatex pedig hüvelykúp volt
A két gyógyszer nem üti ki egymást, de lassan kereshetnétek valamit, ami fogamzásgátol. Ez így oroszrulett.
A kérdező hozzászólása: Azon vagyunk.. csak most a 72 órás miatt nem szedhetek két hónapig fogamzásgátlót.. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!