Találatok a következő kifejezésre: A Barátom orálisan kielégíteni. Én (7 db)

mert érezni akarja puncid nedvit
szerintem szájba akar baszni mint zsolt a zsófit
Engedd el magad, nem kell matekozni, számolgatni, ameddig jólesik, vagy van kedve csinálni. Volt már olyan, akit úgy kellett felhúznom, hogy mostmár csináljunk mást, más meg néhány perc után abbahagyja.
A kérdező hozzászólása: És meddig tart?
Ne legyél már ilyen merev! élvezed a szexet, úgy istenigazából? legalább próbáld ki, mielõtt azt mondod nem szereted.
A kérdező hozzászólása: Nekem még senki sem csinálta. Neki milyen érzés és meddig tart?
és a tiedet elégítés után õ?????? de meg is moshatja 1x-2x próbáld ki hidd el mindkettõtöknek fergeteges érzés!!!!!!
Hát akkor ne csókoljon meg utána! ;)
Te is megtennéd, így 1-1 :)
A kérdező hozzászólása: De ha belegondolok, hogy"olyan" szájal csókoljon meg...... Még a gondolattól is rosszúl vagyok.
mert örömet akar szerezni neked, te kis butus :D
3 perc 42 másodpercig.

A Barátom szeretne orálisan kielégíteni. Én pedig nem tudom mit csináljak, meg félek is, mert még ő is szűz, honnan tudja, h jó-e nekem, meg, h hogyan csinálja?

Legjobb válasz: ne görcsölj ezen hidd el nekem hogy nagyon jó lesz, dölj hátra és élvezd ahogy kényesztett, ha attol félsz hogy nem csinálja kol akkor nyugodtan irányitsd õt.... lazulj el ez a legfontossabb

ne görcsölj ezen hidd el nekem hogy nagyon jó lesz, dölj hátra és élvezd ahogy kényesztett, ha attol félsz hogy nem csinálja kol akkor nyugodtan irányitsd õt.... lazulj el ez a legfontossabb
hogy jó neked, azt mondjuk onnan fogja tudni, hogy te mondod neki. Meg abból, ahogy sóhajtozol. Nincs miért parázni, szerintem fel fogja magát találni, meg ha valami jó, akkor azt tessék is neki mondani. Nyugodtan lehet irányítani, hogy mit csináljon.
hidd el nekem a pasik erre ráéreznek ;) és nyugidtan irányítsd és mond neki, h mi tetszik neked és mi nem.. és lehet, h a következõ még aznap meg fog történni, mert annyira tetszett neked :) ) sok sikert és ne izgulj :)
Jajj ne aggódj ennyire!Ez nem olyan amit csak ugy 1-2 perc alatt meglehet tanulni vagy lekérdezni a netrõl.Majd jön magától és nyugodtan irányisd a barátod, nem ciki.Így fogja megtanulni, hogy neked hogy jo és onnantól már minden simán megy.Meg amugy is nem olyan bonyulot ezt csinálni!:)
Beszarás, még van aki kéreti magát hogy kinyalhassák, ilyen a mesében nincs!
Mondd meg neki, h mi az ami neked jó és majd azt fogja csinálni. Legyél õszinte!! Abból nem lehet baj!!!

A barátom orálisan szeretne kielégíteni, de én félek kicsit tőle. Valamilyen szinten undorítónak találom, de azért kipróbálnám. Olyankor mit csinál a szájával?

Legjobb válasz: A szemérem ajkaidat nyalogatja, csókolgatja, a csiklódat izgatja és bármit, mivel csak a fanzázia szab határt. nem fáj. örülj neki hogy megtenné érted. nem tudod, hogy mit hagysz ki. csak feküdj és élvezd aogy kényeztet.. IMÁDNI FOGOD!!! egyszer csinálja unánna nem fogsz vele betelni.;)

A szemérem ajkaidat nyalogatja, csókolgatja, a csiklódat izgatja és bármit, mivel csak a fanzázia szab határt. nem fáj. örülj neki hogy megtenné érted. nem tudod, hogy mit hagysz ki. csak feküdj és élvezd aogy kényeztet.. IMÁDNI FOGOD!!! egyszer csinálja unánna nem fogsz vele betelni.;)
Egyetértek az elõttem szólóval! Tuti élvezni fogod és örülj, hogy megteszi neked a barátod, mert pasik nagy része nem hajlandó rá!
Egyetértek abban, hogy biztos nagyon fogod élvezni! De abban nem, hogy a pasik nagy része nem hajlandó, nekem eddig nem volt dolgom olyan pasival, aki ne tette volna meg (ezen tizenegynéhány pasit kell érteni). Vagy lehet, hogy csak én voltam mázlista? Mindenesetre tényleg örülj neki és engedd, hogy kényeztessen, hidd el, érdemes!
Ugyan mit tartassz rajta undorítónak? Végtére is szex elõtt szokás fürödni is. Ennyi erõvel azt is undotítónak tarthatod ha kezet csókol neked. Végülis annyi koszos dolgot megfogsz életedben.
miért félsz?? hogy amiatt elhagy, mert undorítónak talál? ott alul minden nõ ugyanolyan... szerintem inkább örülj a dolognak! és ne görcsölj rajta, mert akkor tényleg lehet hogy nem fogod élvezni...
én azt javaslom, hogy csukd be a szemed s dõlj hátra, s csak arra gondolj, hogy szereted a barátodat, meg õ is téged. A nyelvével nyalogatni fog, meg ujjazni is (közbe vagy felváltva). S biztos lesznek olyan fogások, amit nagyon fogsz élvezni;). No para!
Szia. Annak idején én is undorítónak találtam az orális szexet és talán azért sem akartam, hogy csinálja, mert úgy éreztem, hogy akkor nekem is viszonoznom kell, és na azt már nem. Persze aztán mégis megtette velem, és nagyon élveztem, és késõbb én is vele :) és az sem volt rossz. A szex a bizalomról szól, csak azt tedd amit te is akarsz, de hidd el ezt nem szabad kihagyni. feküdj le, csukd be a szemed és élvezd, ne gondolj semmire, ha valami nem tetszik, nem esik jól, akkor azt közöld a partnereddel, hiszen legközelebb így tudja még jobban csinálni. És neked nem kötelezõ viszonozni, csak ha már úgy érzed.

A barátommal eddig ötször feküdtünk le. Elsőre ki is nyalt és eddig minden alkalommal megujjazott. Én nem akarom őt orálisan kielégíteni. Önző vagyok?

A nyalást is mindig szeretné, de megbeszéltem vele, h nem akarom, mert akkor úgy érezném, h nekem is kötelez? ?t leszopni amit nem akarok. Õ erre annyit mondott, h "De nekem az is elég, h ha neked jó" De én még mindig úgy érzem, h önz? vagyok. Pedig szeretném neki én is csinálni, csak iszonyatosan félek. Gáz vagy önz? vagyok? És akkor most mi legyen?

Legjobb válasz: A normálisabb pasik nem várják el. De ugyanakkor cseppet sem kéne félned ettõl. Én is így voltam vele, nem nagyon akartam, és idõve szépen lassan lépésrõl lépésre haladtam mindaddig, amig megszerettem a dolgot. ha az megnyugtat, akkor kb az elsõ szexuális élményem után legalább 3évig senkinek nem csináltam rendszeresen. mikor volt egy féléves kapcsolatom, akkor is kb 3szor, mert nem akartam féltem, nem tetszett, de ettõl nem éreztem magam önzõnek.télleg másabb dolog. te fogod érezni h mikor akarod majd, de én is csak most mikor megtaláltam életem párját szerettem meg igazán, és tudom minden feszengés nélkül csinálni. emiatt ne izgulj, csak akkor csináld majd ha biztos vagy benne. de mondom esetleg haladhatsz lépésrõl lépésre. elõször csak simogatás, legközelebb egy apró puszi, legközelebb egy kis nyalogatás. nem csak "szopni" lehet szó szerint.

A normálisabb pasik nem várják el. De ugyanakkor cseppet sem kéne félned ettõl. Én is így voltam vele, nem nagyon akartam, és idõve szépen lassan lépésrõl lépésre haladtam mindaddig, amig megszerettem a dolgot. ha az megnyugtat, akkor kb az elsõ szexuális élményem után legalább 3évig senkinek nem csináltam rendszeresen. mikor volt egy féléves kapcsolatom, akkor is kb 3szor, mert nem akartam féltem, nem tetszett, de ettõl nem éreztem magam önzõnek.télleg másabb dolog. te fogod érezni h mikor akarod majd, de én is csak most mikor megtaláltam életem párját szerettem meg igazán, és tudom minden feszengés nélkül csinálni. emiatt ne izgulj, csak akkor csináld majd ha biztos vagy benne. de mondom esetleg haladhatsz lépésrõl lépésre. elõször csak simogatás, legközelebb egy apró puszi, legközelebb egy kis nyalogatás. nem csak "szopni" lehet szó szerint.
Ha szeret nyalni, akkor engedd, fõleg ha jó neked. Ha te még nem akarod "leszopni", mert félsz, akkor ne tedd! Ahogy írod, türelmes, rendes pasid van, ha neki az is elég, hogy õ örömet okoz. Biztos el fog jönni az az idõ is, amikor te is ki fogod elégíteni orálisan. (De ha nem, az sem baj. A szex nem csak errõl szól.) Szerintem ezen meg ne agyalj, hogy "önzõ vagyok - nem vagyok önzõ" Élvezzétek az együttlétet! Ennyi!!!
nem lehet elvárni azt, hogy te megtedd a pasinak. Egy kapcsolatban az a lényeg, hogy azt csinálto, amit élveztek és jól esik. Én is féltem attól, hogy majd a pasim elvárja és a kapcsolatunk elején õ megtette nekem, én nem, persze, mondta, minden ok. EGy idõ után én megpróbáltam és nekem tetszett, viszont õ azóta sem élvezi annyira mint a rendes szexet. Nekünk tökéletes a szexuális életünk, õ soha nem kéri, hogy csináljam és én néha ugyan csinálom, de ezt is csak elõjátékként. A szex ettõl még tökéletes. Engem nem izgat az a duma, hogy kölcsönösség, ha nem érzed magad kényelmesen és felszabadultan, akkor az nem jó. Ha szeretek valakit, tiszteletben tartom a korlátait is.
én nem tudom de fiúként úgy vagyok vele hogy egy fiúnak egy kinyalás teljesen más mint egy lánynak egy leszopás ha nem nem de szerintem egy fiú sokkal szivesebben kinyal egy lányt és szerintem nem vagy önzõ de én például else várom egy lánytól ezt .
Nem tudom ki a kedves utolsó válaszoló, de ne is foglalkozz vele. ettõl nem vagy prûd egyáltalán sõt. mindennek eljön a maga ideje, amikor te jónak érzed. nem lehet egy együttlétkor ráerõltetni vkire olyat amit nem akar, és nem élvezi, mert az rányomja a bélyegét. és ha a barátodnak ez nem gond, kifogja várni, míg eljön a megfelelõ pillanat.
Tökéletsen hasonló nálam a szitu. ELeinte kurva rendes volt a pasim, ugyanzeket mondta, h neki elég ha nekem jó és akkor szopom le amikor jónak látam stb. De nekem is volt és van bûntudtaom és mondogatja is néha h dejólenne ha szájba venném... de énis totál félek ettõl vagy nem is tudom ezt... õszintén szólva nehéz, mert a kinyalás irtó jó gondolom neked is :) fõleg ha már sokadszorra csinálja. És ha szeret, tényleg nem fogja elvárni h leszopd. De gondolom te is szeretnél örömet szerezni neki, úgyhogy szerintem szokj hozzá a gondolathoz h elõbb utóbb meg kell tenned :S hidd el, én is parok ettõl, de sajna manapság hozzátartozik a norm szexuális élethez...
Ne is szeretkezz inkább! Minden csaj kezd ilyen lenni! Nem kapom be! Ne nyaljál ki! Ha ki is nyalsz, akkor sem kapom be! Ne várd el tõlem azt, hogy bekapjam! Ne élvezz a számba, nem nyelem le!Akkor mi legyen? Maradjon csak a puszilgatás meg a behatolós szeretkezés? Ó drága Isten, miért teremtettél ilyen embereket a földre? Igen prûd a hozzáálásod és a hozzád hasonló gondolkodású nõnknek. Mibõl álljon egy szeretkezés? Pl. ebbõl? A pasi végigpuszilgatja a tested a homlokodtól a lábujjadig, símogat, a szemedbe néz, füledbe liheg, picit megujjaz, majd belédhatol és kész a szex. Mert ahogy sok csaj negatív hozzáállását olvasom már csak ezek a lehetõségek vannak. Hol vannak az igazi csajok, akik valóban szeretik a tökéletes szeretkezést és annak minden egyes részét? Hát már ezt az örömöt is elveszik tõlünk a nõk, hogy orálisan elégítsenek ki? Persze most kapok a fejemre olyanoktól, akik nem értenek egyet velem, de senki válasza és beszólása nem érdekel! Fõleg a prûd és megjátszós csajoké és pasiké nem! Mert vannak pasik is, akik megjátszák magukat, hogy õk bizony nem engedik, hogy a kedvesük bekepja és azt sem, hogy a szájába menjen a sperma. Jaj Istenem! Ébredjetek már fel! Szerintem kisanyám jobba ha bele sem fogsz a szexbe vagy ha igen, akkor húzzás gumikesztyût a kezedre nehogy kukis legyen a tenyered:) Mert még elolvad a kezed! Vagy egy bottal pöckölgesd messzirõl, hogy még a közelébe sem legyél!
Miért nem akarod kielégíteni szájjal?
Nem tudom mitõl félsz. Megharap? Beléd sújt egy villám? Egy kicsit önzõ vagy, de inkább prûd.
Én is pasi lennék. Imádok nyalni, és persze azt is szeretem, ha engem kényeztetnek orálisan, de nem várom el. Csak olyat szabad a szexben csinálni, ami mindkettõtöknek jó. Ha te nem akarod a párod leszopni, azzal nincs semmi gond. Ha meg õ ki akar téged nyalni, és te élvezed, akkor meg ne legyen ezzel bajod. Hidd el, én mint pasi, nem élvezném a szopást, ha tudom, hogy a csajnak kellemetlen.
Egyetértek az elõttem írókhoz ne gyötörd magad majd te érzed, h mikor vagy rá kész.De azért legyél tisztában a dolgokkal mert szerintem illik és ezt nem is olvastam a válaszolók között.A pasi nem mondja mert úriember és szeret de azért fantáziál róla, izgatja, h a párjával milyen lehet és hogy csinálja.Mi tagadás igényeljük ezt a fajta kielégítést még ha nem is mondjuk.A hûtlenség szerintem mindig ott kezdõdik, h otthon a párunknál nem kapunk meg valamit ill nem teljes a szexuális életünk.Várunk várunk telnek a napok, hetek, és talán az évek is és egyszer csak azon kapjuk magunkat, h egy másik csaj elégít ki orálisan.Persze egybõl jön a bûntudat(normális esetben), õszinteség és talán a szakítás, jobb esetben még egy esély.Õszintén kell ez neked?Akard ha úgy érzed és próbálkozz, csináld ne törõdj vele hogy megy csak menjen már, így gondolhatja esetleg a pasid is.Hidd el értékelni és bátorítani fog, segít neked elmondja hogy jó neki hogy szereti stb stb.Lehet, h ezen múlik a kapcsolat és elkerülhetsz egy csomó sírást, mérgelõdést, csalódást és magányt.Persze ez az én véleményem.Remélem segíthettem.
Bakker, mekkora barom vagy. Pont az ilyen fiuk miatt erzik rosszul magukat a kezdo lanyok, mert elhitetitek veluk, hogy ha nem szopnak, akkor mar mekkora gaz. A szex egymas felfedezesevel kezdodik, persze egy amator lany nem fogja rogton a szajaba venni es profin csinalni. Majd egy ido utan, ha szeretne, kiprobalja, ha nem tetszik neki, nem kell erolkodni. Az oralis szexen kivul rengeteg mas lehetoseg van, amitol a szex fantasztikus. Ha nem akarja csinalni, nem kell eroltetni, te pedig utolso hozzaszolo, csak nyomast gyakorolsz a fiatal lanyokra.
A kérdező hozzászólása: Ja és ez miatt nem is nagyon tudom elengedni magam. :S
Gáz, hogy önzõ vagy. Egy fejlövés és kész. Neki egy élmény, neked egy fogmosás!
"kölcsön kenyér visszajár..." hát, ezt nem ilyen kontextusban használják, Kittike...
Se nem undorító se nem megalázó.Én pasi vagyok és a kedvencem.Téged nem lehet esetleg rábeszélni?
Egy érzelmes, tiszteletteljes kapcsolatban , ahol mindkét fél egyenlõ nem a megalázás, hanem a szexualitás magasabb foka. A szerelem kifejezés egy másik formája. Ha te kapcsolatod nem ilyen érthetõ a félelmed.
ez elég hülye felfogás.. ha szereted megteszed neki.. ebben semmi megalázó nincs.. ez kölcsönös egy párkapcsolatban szerintem.. én szívesen csinálom barátomnak.. mert élvezi.. és õ is nekem.. egyébként meg kölcsön kenyér visszajár...
# 5/5 ma 10:40 Kittiiiiikét szeretjük itt, elnézzük neki! Hajrá Kittiiiiiike!
Szerintem tehát alapvetõen háromféle lehetõség kínálkozik: 1. A kedves kérdezõ változtat az álláspontján akár szakemberi segítséggel 2. A párja beletörõdik, hogy nincs orális szex. 3. Szakítanak és keresnek az igényeinek megfelelõbb partnert.
Nem tudom, hány évesek vagytok, de szerintem az a legjobb mód, ha leültök beszélgetni ebéd után, és felvázoljátok mindketten a problémáitokat.Te mondd el, hogy mitõl félsz, õ pedig mondja el neked, miként szeretné a gátlásosságodat feloldani.Jussatok kompromisszumra, mert egy párkapcsolat akkor mûködik megfelelõen, ha mindkét fél boldog, kiegyensúlyozott, és gátlásoktól, tabuktól mentes. Menni fog, csak nyugodtan, higgadtan!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Én 23 ö 40. A baj csak az hogy én ezt a dolgot egyáltalán nem akarom és nem tudom, hogy mit nem lehet ezen megérteni?!
Hogy lehetsz ennyire szûk látókörû és önzõ? Már bocs de úgy látom csak magaddal törõdsz pedig nyilván a párodat ez legalább ugyanannyira zavarja. Nem csak Tõle kéne várni a változtatást! Gondolj már bele az õ helyzetébe is! Ha szereted õ érdekeit is figyelembe kellene venned. Ha Neked ez akkora gond akkor szakíts vele!! A hozzáállásodból látszik, hogy meddõ próbálkozás Veled dülõre jutni mert neked csak az lesz helyes megoldás, hogy a másik adja fel magát a kedvedért miközben te a kisujjadat sem mozdítod. Fõleg, hogy nincs is igazad mert a Te hozzáállásoddal vannak problémák nem a párodéval. Így evidens lenne, hogy Neked kell változnod! Te viszont ezt nem látod be így nincs mirõl beszélni. Megváltoztatni meg fõleg ne akarj senkit, fõleg ne dupla annyi idõs embert akinek itt változni kellene az Te vagy. Ha nem tudod Õt elfogadni olyannak amilyen és a kedvéért engedni egy kicsit kettõtök érdekében, akkor tárgytalan.
Azért erõlteti mert 1:1-t akar! ;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg ö nem szeret engem mert ha szeretne akkor nem kérne tölem ilyeneket.
Nincs semmi baj veled, neked ez nem jön be, kész, ennyi. Nálunk is csak úgy mûködik, hogy én megteszem a páromnak, de azt nem szeretném, ha õ csinálná nekem, mert nem szeretem. És mivel a szexben egymásnak örömöt akarunk okozni, és olyat teszünk a másikkal, amit élvez, ezért rám is hagyja, nem erõlteti. Nem is lenne értelme, neki úgyis mindegy, nem neki lesz jobb attól, hogy nekem csinálja.:) 26/N
Én 23 ö 40. ezen látszik hogy nem a szerelem dúl köztetek hanem egy olcsó kis szexjátékszer vagy a számára! De gondolom megint nincs igazam, és önzetlenül szeret téged...
Tudjátok bizonyára nem könnyû elfogadni önmagatokat, a testeteket, a testnedveiteket, illataitokat stb. De higgyétek el, a férfiaknak hormonálisan szükségük van ezekre az ingerekre. Ez nem "ha szeret, akkor nem csinálja..." kérdés. Mi lenne, ha a párotoknak meg az lenne a mániája, hogy õ meg nem szeret csókolózni, mert nyálas és büdös a szája? Elfogadnátok azt egy hosszú távú kapcsolatban, hogy nem lehet a másikat megcsókolni?
Igen, lány vagyok. Amikor kedve van, akkor kényeztet engem, de igazából nem igénylem, szóval ez nálunk elmarad, inkább az ujjazást szeretem. :) 24/L
Utolsó te lány vagy?? Gratula! Nagyon jó, hogy így összepasszoltok. Hasonló srácot kellene a kérdezõnek is találnia és megoldódna a probléma. Néhány jó dologról lemarad ugyan, de ettõl még éppolyan teljes boldog kiegyensúlyozott életet élhet mint bárki más.
Ugyanebben a cipõben járok. Én szeretem, csak nõgyógy. problémák miatt nem engedem neki. Lehet szakítás lesz ebbõl mert a pasik imádják csinálni és nehezen tudják elfogadni, hogyha nem lehet. Sajnos valószínü, hogy problémákat okoz köztetek.
Ha te is csinálod neki, akkor fordítva miért taszít annyira a dolog ?
Lehet, hogy holnap õ fog írni egy topicot "-Hogyan kedveltethetném meg a barátnõmmel az orális szexet" címmel. Szerintem törekedjetek a kompromisszumra! Ha undorítónak és megalázónak tartod feltételezem viszonozni sem fogod, ugye? Ezt mindenképpen közöld vele, valószínüleg ugyanugy megpróbál majd hatni rád, ahogy Te is próbálsz õrá de ha nem sikerül kompromisszumot találnotok komoly tüske marad mindkettõtökben így a szakítás sem valószínûtlen.
10:42- De cuki, mond hány éves vagy ? :)
Komoly személyiségi problémáid vannak, ha az orális szexet undorítónak és megalázónak tartod. Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy a saját testedet tartod undorítónak, azt pedig, ha szeret valaki, megalázónak. Én orvoshoz fordulnék a helyedben, az ilyesmi gyógyítható.
Azért van rá alapja a kérdezõnek, hogy undorítónak tartja. Volt valami fertõzése, ami kellemetlen melléktermékkel és szagokkal járt, és ettõl félti a barátját. Valahol meg lehet érteni.
Szakíts vele és keress egy olyat kivel egyformák az igényeitek, és elfogad olyannak amilyen vagy!
Engem nem szeret orálisan kényeztetni a párom.Én viszont imádom õt kényeztetni, elég gyakran is csinálom. De nem baj, mert én alapból sem szeretem annyira az orális szexet, ha nekem csinálják..szóval ezért nem haragszom.Õ alapból nem szeret nyalni..
A baj csak az hogy én ezt a dolgot egyáltalán nem akarom és nem tudom, hogy mit nem lehet ezen megérteni?! Õ meg nagyon kívánja, ezen mit nem lehet megérteni? A te kívánságod miért lenne elõbbre való az övénél, nem egyoldalú kissé? "Szerintem meg ö nem szeret engem mert ha szeretne akkor nem kérne tölem ilyeneket." Ezzel az a baj, Õ ugyan úgy mondhatja, h nem szereted igazán, mivel nem törõdsz az igényeivel és lemondásra kényszeríted egy számára hatalmas élvezeti forrásról.És ha szeretnéd nem kérnél ilyet.

Szeretném orálisan kielégíteni a barátomat. De nem tom miért de félek. Ez lenne az első. Van ennek vmi technikája? Vagyis h kell csinálni? Vagy inkább akkor a 69es?

Legjobb válasz: Szia! elsõ válaszadó vagyok. Igen, hogy ne 69-ben, mert ugy elõször nembiztos hogy arra figyelnél, hogyan is csináld. Hanem élveznéd amit õ csinál. Bár mindenki mást szeret, de nekem igy könnyebb volt. Amugy nincs mit, ezért van az oldal:)

Szia! elsõ válaszadó vagyok. Igen, hogy ne 69-ben, mert ugy elõször nembiztos hogy arra figyelnél, hogyan is csináld. Hanem élveznéd amit õ csinál. Bár mindenki mást szeret, de nekem igy könnyebb volt. Amugy nincs mit, ezért van az oldal:)
Elõször szerintem, hogy megtapasztald, külön elégítsétek ki egymást. Amúgy nincs mitõl félni. Gondolom láttál már ilyen jeleneteket. Nah olyan, csak egy kicsit érzékibb, és intimebb. Szpohatod a makkot, a párom azt imádja és közben a bõrt marokkal húzogathatod, vagy az egészet bekaphatod. Nyalogathatod. Igazából nincs kifejezett teknikája, érezni fogod, hogy és mit. És hogy neki mi tetszik. De megkérheted, hogy mutassa neki mi a jó. Nem ciki, és biztos vagyok benne, hogy segíteni fog. Sok sikert, és jó szórakozást:)
Ha a spermát nem akarod lenyelni akkor kiköpöd vagy megkéred a barátod , hogy szóljon és vegye ki mielött elmegy..Honnan tudod mikor elmegy??? azt mondtad már mindent csinált veled majd ha teli lesz a szád ragadós meleg sûrû cucossal akkor észre veszed :P
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy ha a spermát nem akarom lenyelni akkor?és azt honnan tudhatom ha a barátom elélvezett?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem már értem és belekezdek:) tényleg köszi.
a 69et én sem szeretem. ha orális szexre kerül a sor, akkor én szeretek maximálisan a páromra figyelni, hogy mit hogyan csináljak, hogy õ élvezze. ha közben ott matat a farkam körül, már nem tudok annyira koncentrálni :D persze ez nem azt jelenti, hogy más se csinálja, de elõször valóban nem ezzel kéne kezdeni. és a legkényelmesebb úgy szokott lenni a nõknek, ha a pasi fekszik, te pedig odahajolsz, az egyik kezeddel támaszkodsz, a másikkal pedig besegitesz a szádnak. vagy ez, vagy a pasi álljon, a nõ pedig térdeljen elé (célszerû egy párnára), igy mindkét kezed szabad, támaszkodás helyett simogathatod a fenekét vagy a heréit.
A kérdező hozzászólása: oksika értem:)
A kérdező hozzászólása: végülis inkább attól félek h zt milyen pózban kell csinálni.vagyis pl õ fekszik és én úgy feküdjek oda?vagy hogy?:)
A kérdező hozzászólása: azt úgy érted hogy külön hogy ne a 69es?õ már mindent csinált velem(gondolom érted:) )csak én még nem szoptam le.nem tom miért félek.pedig már nao szeretném.ja és köszike a segítséget
szerintem sincs mitõl félni; és nyugodtan megkérdezheted a párod, õ hogyan szereti/szeretné, boldogan fogja elmagyarázni, mit és hogyan csinálj :D
én nem értem azokat a nõket, akik kiköpik. (persze el nem itélem õket.) ha rossz ize van, akkor ne engedje a szájába; ha meg már a szájában van, akkor már nem nagy kunszt le is nyelni. szóval nincs azzal baj, ha kiköpi, csak nem értem.
késõbb összecsiszolódtok, nyugi, és egyre jobb lesz... -kivéve, ha nem tudsz ráhangolódni -vagy a pasid béna.
vagy ha nem vagy szerelmes.. bár ha a barátod akkor ezt kétlem.
A kérdező hozzászólása: NAGYON NAGYON ... SZERETEM:)
A kérdező hozzászólása: ÉS PERSZE SZERELMES VAGYOK BELÉ RETTENTÕEN!:) :)
Akkor meg nyugi, lazulj el, engedd át magad az érzelmeidnek. Teremts otthon olyan hangulatot amik téged megnyugtatnak. Esetleg füstölõk, gyertyák, zene, félhomály.. :)
össze csiszolodtok és jobb lesz! Probálj meg minnél jobban rá hangolodni a párodra!Kapcsolj ki ne gondolj semmi másra csak arra hgy a pároddal vagy
Szerintem ügyetlen még, majd belejön. Szerintem az a legjobb ha fogod a kezét miközben csinálja és finom szorításokkal jelzed, hogy mikor mi jó neked. Elõbb-utóbb majd bele jön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!