Találatok a következő kifejezésre: A Barátom orálisan kielégíteni (46 db)

Baj ha lány létemre nem szeretem a barátomat orálisan kielégíteni?

16 vagyok

Legjobb válasz: Normális dolog.Én se nagyon szeretem,de a barátom meg nagyon...szóval nem mindig csinálom neki,mikor kéri,ha nagyon nincs kedvem,akkor nem.Találjatok kompromisszumos megoldást,pl.hasonlót,mint ez,vagy elégítsd ki kézzel.Ha nagyon 'utálod',akkor ne csináld,mert akkor örökre meg fogod utálni. Esetleg próbáld meg élvezetesebbé tenni,pl.tegyél rá tejszínt,ha szereted,vagy fürödjetek együtt,akkor jó illata is lehet.

Normális dolog.Én se nagyon szeretem, de a barátom meg nagyon...szóval nem mindig csinálom neki, mikor kéri, ha nagyon nincs kedvem, akkor nem.Találjatok kompromisszumos megoldást, pl.hasonlót, mint ez, vagy elégítsd ki kézzel.Ha nagyon 'utálod', akkor ne csináld, mert akkor örökre meg fogod utálni. Esetleg próbáld meg élvezetesebbé tenni, pl.tegyél rá tejszínt, ha szereted, vagy fürödjetek együtt, akkor jó illata is lehet.
egyezzetek meg te kielégited orálisan és õ is téged vagy egyikõtök sem a másikat am a gyümölcsös gumi nem rossz:D
Akkor ne minden alkalommal csináld neki.
Akkor próbáld ki néhányszor. Hamar el fog dõlni, hogy õ szereti vagy te utálod jobban :-) Még akár meg is változhat az érzésed - ha látod, hogy mennyire jó neki.
Nem. de beszélgethettek a pároddal az orális szexrõl, hogy milyen érzéseket, gondolatokat ébreszt bennetek ez a dolog. Talán közelebb juttok a miért nem vagy igenre.
Én barátnõm se rajong nagyon a dologért, de elõtte volt, aki szerintem jobban szerette, mint én (amit szinte lehetetlennek hittem). Próbáld élvezni, talán Neked nem jó, hogy örömöt okozol neki és a nemiszervét kényeztetheted?
Hát szerintem ez hülyeség, hogy akkor csak néha csináld ha nem szereted csinálni...ha nem szereted, akkor sose csináld...azt megérzik a pasik ha nincs is hozzá kedved...ha szeret, akkor megérti, hogy nem akarod, ha meg ezért képes lenne elhagyni...akkor a pasi elég gáz...!
ez igaz, de ez a legjobb módja :D meg nem mindig van kéznél bilincs vagy kötél :D (ha meg arra gondolnál, hogy amikor a nõ van felül, nos, sztem akkor nem a nõ irányit egyértelmûen)
A kérdező hozzászólása: miért lovagló póznál nem a nõ irányít?
nem biztos. egyrészt a pasi is mozoghat alul, másrészt foghatja a nõ csipõjét, és emelgetheti a csajt. nekem volt olyan csajom, aki lovaglás közben is elvárta, hogy én "dolgozzak".
Miért vagy ennyire ellene egyébként?
A kérdező hozzászólása: nem tetszik a dolog
A kérdező hozzászólása: máshogy is tud irányítani egy nõ nem csak orális szexnél
elõzõ válaszoló vagyok volt már nekem olyan nõm, aki csak azután kapott rá az "izére", miután párszor hasonlóan kedveskedtem neki. a soha ne mondd, hogy soha elv alapján én is azt tanácsolnám neked, hogy teljesen ne zárkózz el a dologtól, még az is lehet, hogy tetszene neked. a nõknek általában azért szokott bejönni az orális szex, mert olyankor õk irányitanak, illetve jó látni, mennyire az önkivültbe tudják hajtani a párjukat.
A kérdező hozzászólása: Nem még nem csináltam, de nem is akarom. Amúgy az egésszel nem vagyok kibékülve.
már bocs, de csináltad már? met nekem nagyon úgy tûnik, hogy még nem nagyon. másik kérdés, hogy melyik részével van bajod? magát a péniszt a szádba venni, vagy hogy a barátod a szádba élvezzen el? mert a legtöbb nõ, akivel együtt voltam, semmi gondjuk nem volt az orális szexxel, csak ne menjek el a szájukban.
Azt minden pasi szereti....
A kérdező hozzászólása: hozzá se akarok kezdeni... :S
A kérdező hozzászólása: De azt mondom, hogy se én nem akarom se õ, csak neki a szemén látszik hogy akarná, de nem kéri mert tudja hogy nem akarom
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy neki volt már benne része más csajnál, de az õ elmondása szerint nem tetszett neki. Szal se neki, se nekem nem tetszik. De azért látom a szemén mégis, hogy szeretné ha csinálnám, de mégis azt mondja hogy meg se próbáljam...
Én is sokáig idegenkedtem tõle, de amikor barátom már annyira élvezte, h alig bírt egy helyben maradni, az kifejezetten tetszett és élvetem :D Meg néha amúgyis jól esik, van amikor emg enm, akkor nem csinálom. De így h nem is próbáltad ne ítéld el a dolgot.
mert érezni akarja puncid nedvit
szerintem szájba akar baszni mint zsolt a zsófit
Engedd el magad, nem kell matekozni, számolgatni, ameddig jólesik, vagy van kedve csinálni. Volt már olyan, akit úgy kellett felhúznom, hogy mostmár csináljunk mást, más meg néhány perc után abbahagyja.
A kérdező hozzászólása: És meddig tart?
Ne legyél már ilyen merev! élvezed a szexet, úgy istenigazából? legalább próbáld ki, mielõtt azt mondod nem szereted.
A kérdező hozzászólása: Nekem még senki sem csinálta. Neki milyen érzés és meddig tart?
és a tiedet elégítés után õ?????? de meg is moshatja 1x-2x próbáld ki hidd el mindkettõtöknek fergeteges érzés!!!!!!
Hát akkor ne csókoljon meg utána! ;)
Te is megtennéd, így 1-1 :)
A kérdező hozzászólása: De ha belegondolok, hogy"olyan" szájal csókoljon meg...... Még a gondolattól is rosszúl vagyok.
mert örömet akar szerezni neked, te kis butus :D
3 perc 42 másodpercig.

Elég, ha az elején csak így fogom a barátomat orálisan kielégíteni?

Eddig csak egy fiúval voltam együtt. De azt sem elégítettem ki teljesen, mert elkezdtem, de mindig csak szex közben ment el, az is csak 2x volt.

Legjobb válasz: nem kell egybõl tövig bekapni, elég ha csak a makkját , és akkor maJD meglátod, hogy meddig megy. Ha ott úgy érzed, hogy tovább is tudod, akkor folytasd. Majd úgy is érzed, hogy mennyi elég. túlságosan sem kell, mert akkor hányingered lesz, és elmegy a kedved az egésztõl. Ha csak nyalogatod, akkor lehet, hogy nem fog neki tetszeni, mert nem erre számít.

nem kell egybõl tövig bekapni, elég ha csak a makkját , és akkor maJD meglátod, hogy meddig megy. Ha ott úgy érzed, hogy tovább is tudod, akkor folytasd. Majd úgy is érzed, hogy mennyi elég. túlságosan sem kell, mert akkor hányingered lesz, és elmegy a kedved az egésztõl. Ha csak nyalogatod, akkor lehet, hogy nem fog neki tetszeni, mert nem erre számít.
ha már odáig eljutottok akkor mért lenne baj?:) az a lényeg hogy neki is és neked is jó legyen, a többi nem számít, majd belejössz;)
Úgy tedd, ahogy az Neked jó. Ha nem szereted az orális érintkezést, akkor hagyd ki egyenlõre. Van aki soha nem mûveli és mégis ki tudják egymást elégíteni és jó a szexuális együttlétük. Ismerek olyat, akinek egyenesen hányingere van és öklendezik, ha a szájába veszi a párja hímtagját. Nem tehet róla és nem is kényszeríti a párja rá. Harmónikus kapcsolatban élnek orális szex nélkül is.
A kérdező hozzászólása: A makkját bekapnám, de úgy értettem, hogy nem tövig. Köszi a választ.
Orális szex nem egyenlõ a mélytorokkal. Addig vedd be, ameddig te is jónak érzed. Ha tövig be tudod kapni, az csak egy plusz, de egyáltalán nem tekinthetõ alapnak, nem is mindenki képes rá. (persze ez nagyban függ a pasi méretétõl is)

Szeretem a barátomat orálisan kielégíteni, de ha megérzem a "vágycsepp" ízét, egszerűen rosszul vagyok, mit csináljak hogy jó legyen?

Legjobb válasz: sok sok sok nyál segít!!! (velem is így van amúgy,és nekem a sok nyál miatt szerencsére nem érzem az ízét)

sok sok sok nyál segít!!! (velem is így van amúgy, és nekem a sok nyál miatt szerencsére nem érzem az ízét)
Etess vele ananászt attól jó íze lesz. És a sört hanyagolja! Sok sikert!
Ananász, eper :) Amúgy az apró turbók is bejönnek (mentalikõr, pezsgõ, ásványvíz, pezsgõcukor, mentolos cukor)
ha fogat mosol elõtte, vagy cukorkát szopogatsz az tényleg jó. de a legjobb az ízesített óvszer
Én is így voltam vele, de már erre a célra durex cseresznyés sikosítót használunk:) az egyszerûen tökéletes

Szeretném a barátomat orálisan kielégíteni, de nem tudom hogy csináljam. Sosem csináltam még, és nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Bõ nyállal. x) Viccet félretéve kézzel-szájjal együtt. Én pasim imádja mikor csak az ajkammal ingerlem a makkot. Meg szeretik, ha nyalogatják a heréjüket. :P Vagy masszírozod õket. Valaki gyorsan, valaki lassan, valaki tövig szereti. De amúgy ez ösztönösen jön szerintem minden. A pasid meg irányít maximum. :)

Bõ nyállal. x) Viccet félretéve kézzel-szájjal együtt. Én pasim imádja mikor csak az ajkammal ingerlem a makkot. Meg szeretik, ha nyalogatják a heréjüket. :P Vagy masszírozod õket. Valaki gyorsan, valaki lassan, valaki tövig szereti. De amúgy ez ösztönösen jön szerintem minden. A pasid meg irányít maximum. :)
egy lenyeg van... a vakuum ne karcoljon! szoval a fogaiddal vigyazz... bar lehet hogy valakinek bejon, de nekem speciel nem tul jo erzes, amikor a makkomat "karcolja" a lany foga :D amugy meg szerintem minden megengedett, ami eszedbejut es nem szegyenled megcsinalni. a lenyeg, hogy nem kell gorcsolni kozben ;)
Azért a "végérõl" gondolkodj el elõre! Lenyeled, kiköpöd stb. nehogy bokákolás legyen belõle, mert az elég illúzió romboló!
Arra azért vigyázz, hogyha tövig bekapod, nehogy hányás legyen a vége... az is illiúzióromboló lehet... xD
en a herenyalogatast valahogy nem szeretem :(, de a tobbi nagyon igaz amit az elottem szolo csaj mondott.

Nem tudom a barátomat orálisan kielégíteni. Mit tegyek?

Ööö nem is tudom...csajok,ha esetleg nektek is volt ilyen problémátok,ti hogy tudtátok "leküzdeni" ezt az érzést?:) vagy egyszer?en ne csináljam?

Legjobb válasz: én is igy vok vele és eddig nem tudtam ezt le küzdeni nem rég én is feltettem ezt a kérdést ide!! ezt a választ kaptam segitene de nem merem megtenni: sztam nem vagy biztos magadban h jó lezsel-e és ugye, mint minden csaj, te is tökéletes akarsz ebben lenni... írok pár tippet: elõször izgasd jól fel, nyald az oldalát, combja belsõ felét stb..aztán ragadd meg a tagot és nyald ugy mind 2oldalát, mint egy fini fagyit lentrõl fel, jó alaposan..mikor már elég nyálas akkor tedd rá a tenyered és csinálj vele körkörös mozdulatot a péniszén. aztán csinálhatod azt is h fentrõl le és forditva a nyelved hegyével ingerled, csapdosod, mint 1 kis pillangó...aztán fújhatsz rá hideg levegõt(a nyáltol hidegnek ésrzi majd)majd lehelj rá melegen..ez ilyenkor élvezetes neki...majd vedd a szádba ameddig tudod és lentrõl felfelé ugy szívd 1kis, hogy közben picit forditgatod afejed jobbbra és balra...majd utolsó szakaszban mikor már jól begerjedt bevonod az 1ik kezed és azzal 1ütt fel le mozdulatot végzel hol erõsebben hol gyengébben, hol lassabban hol gyorsabban...mikor már látod h közel jár, akkor a szabad kezét a hasa aljára helyezheted, és egy kis erõt fejthtsz ki arra, amitõl általába erõteljesebben élvez...ha nem oylan kicsi a melled akkor közé is teheted a péniszt is huzogathatod kicsit..ezt szeretik!sok sikert..elõször félhomályban és miközben csinálod néha nézz a szamébe és adj ki diszkrét hangot h te is élvezed h örömet szerezhetsz neki..ezt biztos nagyra értékeli majd...

én is igy vok vele és eddig nem tudtam ezt le küzdeni nem rég én is feltettem ezt a kérdést ide!! ezt a választ kaptam segitene de nem merem megtenni: sztam nem vagy biztos magadban h jó lezsel-e és ugye, mint minden csaj, te is tökéletes akarsz ebben lenni... írok pár tippet: elõször izgasd jól fel, nyald az oldalát, combja belsõ felét stb..aztán ragadd meg a tagot és nyald ugy mind 2oldalát, mint egy fini fagyit lentrõl fel, jó alaposan..mikor már elég nyálas akkor tedd rá a tenyered és csinálj vele körkörös mozdulatot a péniszén. aztán csinálhatod azt is h fentrõl le és forditva a nyelved hegyével ingerled, csapdosod, mint 1 kis pillangó...aztán fújhatsz rá hideg levegõt(a nyáltol hidegnek ésrzi majd)majd lehelj rá melegen..ez ilyenkor élvezetes neki...majd vedd a szádba ameddig tudod és lentrõl felfelé ugy szívd 1kis, hogy közben picit forditgatod afejed jobbbra és balra...majd utolsó szakaszban mikor már jól begerjedt bevonod az 1ik kezed és azzal 1ütt fel le mozdulatot végzel hol erõsebben hol gyengébben, hol lassabban hol gyorsabban...mikor már látod h közel jár, akkor a szabad kezét a hasa aljára helyezheted, és egy kis erõt fejthtsz ki arra, amitõl általába erõteljesebben élvez...ha nem oylan kicsi a melled akkor közé is teheted a péniszt is huzogathatod kicsit..ezt szeretik!sok sikert..elõször félhomályban és miközben csinálod néha nézz a szamébe és adj ki diszkrét hangot h te is élvezed h örömet szerezhetsz neki..ezt biztos nagyra értékeli majd...
Ha rá akarsz szokni, akkor szerintem kezdj ilyen jellegû pornót nézni. http://www.spankwire.com (rákeresel a blowjob szóra) Ezenkívül banánnal próbálgathatod (nem megenni!!) , meg rúdnyalókával.. Ha megszokod a látványt, és megtanulod élvezni az érzést, akkor szerintem már az igazira is gerjedni fogsz.. (Szerintem kialakul a Pavlov feltételes reflex vagy mi.. :P ) (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Minden fickó azt akarja, hogy leszopd. Kár. Másfajta módja is van az élvezetnek. Aki nagyon forszírozza, mondd meg neki, hogy kapjon be õ e gy méretes farkat. Biztos elhányja magát. Szóval minden tiszteletem a lányoké, akik orálisan kényeztetik a férfipartnereiket, hiszen a lányok többsége nem vágyik arra, hogy görcsbe állt szájjal várja a torkába a meleg zuhanyt. Nekünk más a helyzet, mert a punci illata, íze finom, és izgató. Persze, hogy jó nyalogatni. A farkak többsége viszont alapból büdös. Ha viszont nem csinálod a barátodnak, akkor majd keres egy olyat, aki leszopja. Szóval gáz a helyzet, próbáld meg kézzel kényeztetni, vagy ha már nagyon elfáradt a szád, folytasd kézzal! Vagy mondd meg neki, hogy simizze magának! A fickók többsége vágyik arra, hogy a szerelme elõtt masztizzon, csak nem meri megmondani.
"Aki nagyon forszírozza, mondd meg neki, hogy kapjon be õ e gy méretes farkat. Nekünk más a helyzet, mert a punci illata, íze finom, és izgató." Hát te jóhülye vagy bzdmeg. :D Nem gondolod, hogy normális esetben a férfi a nõ nemiszervét találja izgatónak, a nõ pedig a férfiét? EGyébként megfelelõ higánia mellett, ha minden rendben van (tehát nincs senkinek semmilyen fertõzése) a nõi nemiszervnek sokkal erõsebb és szúrósabb szaga van. Persze izgató ez a legtöbb férfinak, de fordítva ugyanígy van. Így lettünk kitalálva.
Igaz, hogy van más fajtája is az élvezetnek, de ha õ így szeretné kielégíteni a párját akkor ez van. Amúgy nem hinném, hogy annyira erõltetné a partner, mert akkor a kérdezõ máshogy tette volna fel a kérdést. Amúgy, nem hányja el magát, attól, hogy a szájába veszi. Nem kell benyelni teljesen. És ha teljesen bekapja se fog hányni, mert meg lehet tanulni ezt a technikát is, mély toroknak hívják. Amúgy akit szeretsz annak az íze és az illata is jó, és nem érzed büdösnek, még akkor sem ha valójában az. Amúgy nem alapból büdös, ha mosakodik rendesen, ezt meg azért a férfiak többsége megteszi. És nem kell megijeszteni a kérdezõt, hogy a barátja elhagyja ha nem csinálja neki. Amúgy a kérdésre válaszolva, elõször nekem sem ment. Sok gyakorlás kellett hozzá, hogy sikerüljön. Kérd meg a barátodat, hogy mondja el, hogyan szereti, mennyire akarja gyorsan. Ha közben használod a kezedet is, akkor gyorsabban el fog élvezni. Sok nyállal csináld, mert úgy jobb neki. Próbáld meg minél jobban bekapni, persze addig amíg neked is kényelmes. A pozitúrák is segíthetnek. Ha például elõtte térdelsz az még jobban izgathatja a párodat. Ha õ ül, te pedig mellette térdelsz az még neked is kényelmes. Ha látja az arcodat, az is sokat dob a dolgon. Simogasd közben a derekát, a combját meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Hát...eddig még nem sikerült...vagyis még soha életembe nem csináltam.szûz se vagyok már. Nem nagyon értem magam, úgy szeretném csinálni...de igen.ha szeretem nem érdekel az illat, az íz.de hogy mondjam...õ szereti ha a heréit nyalogatom, és ööö...hát nem volt valami gerjesztõ illata.arra is gondoltam már h rakok rá tejszinhabot, de nem nyomhatok rá mindig h ne érezzem azt az ízt.Szerintetek mondjam el neki hogy nincs jó illata?Vagy fogadjam el így ahogy van?
kérdezõ, te a barátnõm vagy?

Ha a barátomat orálisan szeretném kielégíteni, sokszor van olyan hogy pár perc után begörcsöl a szám és nem sikerül normálisan befejezni. Mit tehetnék, hogy ne görcsöljön a szám?

Legjobb válasz: Ne eroltesd, csak jatszal vele, elvezetbol csinald! Igy nem hiszem hogy a baratod is elvezi, talan meg oklendezel is??? Jatszal, es elvezd, nyalogasd, szivd, de ne gorcsolj! Sok sikert!

Ne eroltesd, csak jatszal vele, elvezetbol csinald! Igy nem hiszem hogy a baratod is elvezi, talan meg oklendezel is??? Jatszal, es elvezd, nyalogasd, szivd, de ne gorcsolj! Sok sikert!
de tarthatsz szüneteket is és addig kézzel folytatod majd megint szájjal neki is élvezetesebb lesz mert változatos :)
ne feszítsd annyira
Gyúrjál szájra!

Nem mindig sikerül kielégíteni a barátomat orálisan. Mit tegyek?

A barátom körül van metélve. Orálisan már elégítettem ki, de nem mindig jön össze. Nem találom el azt a gyorsaságot, vagy pozíciót, vagy mit? Annyira szeretném, ha jó lenne neki, de már 2szer nem sikerült a 4 alkalomból. Ezen idegeskedek. Mit tehetnék? Nézzek oldalakat, ahol különböző orális kielégítése leírások vannak, vagy mi? Hogyan tudnám neki ezt élvezetessé tenni? :S

Legjobb válasz: Elégíts ki engem :D

Elégíts ki engem :D
Csináld érzéssel és figyelj oda az õ reakcióira! Menni fog! F.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, h fekve csinálom neki, és támaszkodok a karomon, és egy idõ után elfárad. Mindig azon jár az agyam, h sikerülni fog. Pedig mikor csinálom neki, akkor remeg össze vissza, sóhajtozik, csak eredménye nincs az erõfeszítéseinknek :S
én is körül vagyok metélve kissé születésemkor leragadt a fitymám és azért... tehát lankadt állapotban nem takarja a bõr a péniszemet. itt annyi a helyzet, hogy nekünk, a kicsi ingerekre nehezebben reagál a péniszünk, mert a gatya ahogyan dörzsölte az évek folyamán az fájt volna mindig ha nem állította volna be azt a természet, hogy vegyen vissza az érzékenységébõl. ez által, nagyobb ingerek kellenek, hogy elélvezzünk. az én páromat nem zavarja, mindig ki tud elégíteni orálisan... akkorát is élveztem már a szájába hogy egy darabig fel se bírtam kelni... szóval ügyesen és kitartóan kell szopnod, én 15 perc alatt szoktam elélvezni átlagban orális szexnél, de volt már hogy tovább bírtam. változó... 22/F
akarom írni nem péniszt hanem a makkot nem takarja a bõr
Nyugodtan olvassál utána tippeknek, különféle praktikáknak! Illetve nézzél ilyen videókat, ahol egy nõ orálisan kielégít egy pasit! Ezek biztos nem fognak ártani! Ha az a gond, hogy a karod elfárad a támaszkodásban, akkor váltsatok pózt! Rengeteg helyzetben lehet csinálni még: térdelhetsz elõtte, feküdhetsz a hátadon, stb.
Miért olyan pózban próbálkozol, ami kényelmetlen? Használd a kezedet, szorongasd, markolászd. A tempó kb. mindegy, ha egyenletes, akkor biztos a siker. Sokszor lassabban megy el az ember, én se értem miért - de ez nem baj

Szeretném a barátomat orálisan is kielégíteni és szeretném, nagyon jól csinálni. Tippek?

Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy nagyon megköszönném a normális és használható válaszokat! :)

Legjobb válasz: Nézz róla videót használd a fantáziád ;)

Nézz róla videót használd a fantáziád ;)
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy nagyon érzékeny a torkom és félek, hogy nem tudom teljesen bevenni a számba...
itt nézd vissza a hasonló kérdésekre adott válaszokat vannak jók is
És mi ki mondta, hogy mélytorokkal kell kezdeni?
a kezeddel is segíts rá, és finoman rászoríthatsz néha a kezeddel és az ajkaiddal is. lehet lassítani-gyorsítani, és szüneteket tartva simán végignyalni vagy puszilgatni a makkor. a lényeg, hogy ne fogazz, akkor nem ronthatod el nagyon. hajrá!
A nagymestertõl tanulhatsz http://fantasti.cc/search/klixen/videos/

A barátom orálisan szeretne kielégíteni, de én félek kicsit tőle. Valamilyen szinten undorítónak találom, de azért kipróbálnám. Olyankor mit csinál a szájával?

Legjobb válasz: A szemérem ajkaidat nyalogatja, csókolgatja, a csiklódat izgatja és bármit, mivel csak a fanzázia szab határt. nem fáj. örülj neki hogy megtenné érted. nem tudod, hogy mit hagysz ki. csak feküdj és élvezd aogy kényeztet.. IMÁDNI FOGOD!!! egyszer csinálja unánna nem fogsz vele betelni.;)

A szemérem ajkaidat nyalogatja, csókolgatja, a csiklódat izgatja és bármit, mivel csak a fanzázia szab határt. nem fáj. örülj neki hogy megtenné érted. nem tudod, hogy mit hagysz ki. csak feküdj és élvezd aogy kényeztet.. IMÁDNI FOGOD!!! egyszer csinálja unánna nem fogsz vele betelni.;)
Egyetértek az elõttem szólóval! Tuti élvezni fogod és örülj, hogy megteszi neked a barátod, mert pasik nagy része nem hajlandó rá!
Egyetértek abban, hogy biztos nagyon fogod élvezni! De abban nem, hogy a pasik nagy része nem hajlandó, nekem eddig nem volt dolgom olyan pasival, aki ne tette volna meg (ezen tizenegynéhány pasit kell érteni). Vagy lehet, hogy csak én voltam mázlista? Mindenesetre tényleg örülj neki és engedd, hogy kényeztessen, hidd el, érdemes!
Ugyan mit tartassz rajta undorítónak? Végtére is szex elõtt szokás fürödni is. Ennyi erõvel azt is undotítónak tarthatod ha kezet csókol neked. Végülis annyi koszos dolgot megfogsz életedben.
miért félsz?? hogy amiatt elhagy, mert undorítónak talál? ott alul minden nõ ugyanolyan... szerintem inkább örülj a dolognak! és ne görcsölj rajta, mert akkor tényleg lehet hogy nem fogod élvezni...
én azt javaslom, hogy csukd be a szemed s dõlj hátra, s csak arra gondolj, hogy szereted a barátodat, meg õ is téged. A nyelvével nyalogatni fog, meg ujjazni is (közbe vagy felváltva). S biztos lesznek olyan fogások, amit nagyon fogsz élvezni;). No para!
Szia. Annak idején én is undorítónak találtam az orális szexet és talán azért sem akartam, hogy csinálja, mert úgy éreztem, hogy akkor nekem is viszonoznom kell, és na azt már nem. Persze aztán mégis megtette velem, és nagyon élveztem, és késõbb én is vele :) és az sem volt rossz. A szex a bizalomról szól, csak azt tedd amit te is akarsz, de hidd el ezt nem szabad kihagyni. feküdj le, csukd be a szemed és élvezd, ne gondolj semmire, ha valami nem tetszik, nem esik jól, akkor azt közöld a partnereddel, hiszen legközelebb így tudja még jobban csinálni. És neked nem kötelezõ viszonozni, csak ha már úgy érzed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!