Találatok a következő kifejezésre: A Barátok tényleg másik (11 db)

Az lehetséges, hogy a barátom tényleg engem szeret, és nem kell neki más? Mindenkinél van jobb, de neki én vagyok a legjobb, és engem szeret? Vannak ilyen pasik?

Legjobb válasz: igen.. engem pl. 6 év után hagyott el vki, és nem kell más pedig már eltelt egy év azóta tehát lehetséges

igen.. engem pl. 6 év után hagyott el vki, és nem kell más pedig már eltelt egy év azóta tehát lehetséges
A szeretet és szerelem lényege, hogy észrevesszük a másik különlegességét (hibákkal együtt) és így szeretjük. Ilyen nézõpontból pedig nincs olyan, hogy valaki más "jobb" lenne. Legalábbis én így gondolom, lehet még túl naiv vagyok.
van ilyen jah. Mikor még csak ismerkedtünk, már akkor se foglalkoztam mással...20f
A kérdező hozzászólása: köszi :) csak nincs valami sok önbizalmam..
Van ilyen. 23F
Én is ilyen vagyok... 24/F...
Hm, én is ilyen voltam, és kitörölhettem vele mert van néhány (TISZTELET A KIVÉTELNEK) nõ aki inkább bulizik meg piál, egészséges, stabil, hosszútávú kapcsolat helyett. (:
A kérdező hozzászólása: együtt is lehet bulizni meg piálni :)
terhes vagy!
Azt szokták mondani, ha 2 emberbe vagy szerelmes, válaszd azt, akibe 2.nak lettél, mert ha az elsõbe igazán az lettél volna, nem jött volna képbe a 2.
hát én azt javaslom neked -mivel néhány éve én is u.ilyen helyzetben voltam- hogy nagyon gyorsan koptasd le a másik pasit, szakíts meg vele minden kapcsolatot...én sajnos elhagytam a másik pasi miatt a barátomat...és nem kellett volna. hónapokig nem tértem magamhoz annyira megbántam...

Tegnap a barátom a nevem helyett egy másik női nevet mondott. Egyből bocsánatot kért és mondta hogy nem tudja miért mondta de ő soha nem csalt meg (állítása szerint) hihetek neki vagy lehet tényleg megcsal?

Legjobb válasz: hát azért nemtudom... én akit szeretek annak nemtudok más nevet mondani! ugyh kicsit izgulhatsz! de ha többször nemfog eléöfordulni akkor minden ok!

hát azért nemtudom... én akit szeretek annak nemtudok más nevet mondani! ugyh kicsit izgulhatsz! de ha többször nemfog eléöfordulni akkor minden ok!
Szerintem veletlen.En SOSEM csaltam meg a baratom es megis van amikor a neve helyet egy olyan fiu nevet mondom aki akar velem jarni.De veletlenul.Szerintem folosleges aggodnod!
én is mondtam már más nevet a páromnak is, barátaimnak is:) szóval ha nem fordul ez elõ rendszeresen, akkor nincsen különösebb baj. sõt, képzeld csak, amikor kisebb koromban, olyan 10 éves lehettem; nagyszüleimnél voltam egy hetet vidéken, és ugye õket mamának meg papának szólítom. aztán amikor egy hét után hazatértem szüleimhez, anyukám falra mászott attól, hogy két hétig rendszeresen mamának hívtam:D nem direkt, csak úgy jött magától. lehet, hogy aznap sokat beszélt egy ilyen nevû lánnyal, vagy szó volt róla haverjaival, és azért hívott az õ nevén:) nyugi;) köszöntem a lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azért félek. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!!!
azért ez attól is függ ám mennyire hasonlít a 2 név egymásra. Párom sokszor szólított egy jó darabig az exének a nevén, mindig kivertem a balhét, nem kellett volna, csak nagyon hasonlít egymásra a kettõ, és több, mint 3, 5 évig voltak együtt, szóval berögzõdés. Különben attól is lehet, hogy elõtte egészen máson járt az esze (mint ahogy nagy valószínûséggel szeretkezõ hoppon maradt válaszolónak is tudat alatt beugrott valamilyen emlék, vagy teendõ, az "áldott" személlyel kapcsolatban), és egész egyszerûen még "nem ébredt" fel az elmélkedésbõl. Ne aggódj, ha látod, és érzed rajta, hogy szeret, puszta véletlen.
Bizony ez azt jelenti, hogy az épp aktuális élmény(jelen esetben a sex) ahhoz a névhez kötõdik neki legjobban. Vagy egy elõzõ ex ez talán a jobbik eset de ez is elég gáz. Vagy valaki olyan neve akire õrültül vágyik elõfordulhat, hogy nem tud róla és tudatalatti a dolog de az esetek 99%-ban nagyon is tisztában van vele és bizony arra a valakire gondol miközben veled sexel gondolom nem kell magyaráznom, hogy ez miért szakító ok...
Az ilyen elszólások, arra utalnak, hogy tudat alatt másra vágyik....próbáld kideríteni van e olyan nevû ismerõse akinek a nevét mondta.
szeintem meg csal
En jartam mar ugy, hogy szex kozben egy kedves ismerosom nevet mondtam....a parom arca leirhatatlan volt... Soha nem csaltam meg. Halovany fogalmam sincs, miert mondtam!!!!!???? Tudom, hogy szarul eshetett, de szerintem nyelvbotlas lehetett az ove is akarcsak az enyem... Arrol nem is beszelve, hogy mennyire ciki...
Én egyedül azért nem mondok más nevet, mert a névmemóriám hihetetlen gáz, és ha egy nevet kell mondanom, elõtte mindig NAGYON alaposan átgondolom, h tényleg jót mondok-e :D
Ne idegeskedj - régebben biztos más is volt az életében, de most téged szeret. Ha hajszolod õt, az viszont biztos nem tesz jót! Tessék bízni benne, amíg okot nem ad az ellenkezõjére!
én is mondtam már mást a barátnõmnek tök véletlen, de szerencsére csak a hugom nevét, amit furcsán vett, de mondta, hogy nagyon berágott volna, ha más nõi név lett volna
Fél óra. Kutyaharapást szõrével.
Volt olyan, aki után 1 hónap, és volt olyan, akivel a szakítás után 12 órával késõbb...ez utóbbi egy 5 éves kapcsolat után esett meg...szar volt, piás voltam, és utána nagy nagy ürességet éreztem, miután a srác lelépett egy kiadósat sírtam is...majd 8 hónap vegetálás kezdõdött...nem kívántam senkit és semmit...aztán helyrejöttem...:) 26/N

Lehet hogy valakinek a legjobb barátja tényleg anynira elfoglalt lett, hogy hónapok óta eszébe sem jut keresni a másikat, vagy ez már a barátság "halála"?

Legjobb válasz: Hónapok óta? Szerintem utána kellene nézned, hogy nem történt-e vele valami. Amúgy te kerested õt?

Hónapok óta? Szerintem utána kellene nézned, hogy nem történt-e vele valami. Amúgy te kerested õt?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy én kerestem csak az elmúlt hónapokban. Neki eszébe sem jutott keresni.
Ez a barátság már halott. Átalakult haversággá.
Szerintem mindkettõtöknek jobb lesz, ha mostantól hanyagolod õt.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy mindkettõnknek?
úgy, hogy neked jobb lesz, mert nem rágod magad tovább ezen a kapcsolaton, hanem elkezdesz új emberekkel ismerkedni és ezáltal rájössz, hogy akit tényleg érdekelsz, az talál rá idõt, hogy törõdjön veled. (vagy ha valami miatt nagyon nem ér rá, akkor azt egyenesen megmondja - de a több hónapos érdeklõdés hiányát ez sem indokolja!). neki meg azért lesz jó, mert valószínûleg már jó ideje le akar téged koptatni, csak te még nem vetted ezt észre. tudom, hogy szomorú, de ez van. most egy jó darabig (legalább 1 hónapig, de inkább több) ne keresd õt, ha ennek ellenére õ ír, akkor talán még menthetõ a dolog, de ha a füle botját se mozgatja, akkor végképp hagyjad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nem írtam neki már 2 hónapja. Ezalatt az idõ alatt egyszer keresett meg, de nem beszéltünk túl sokat. Gondolom, akkor már ne is számítsak változásra. Szomorú, hogy egy több éves barátság csak így el tud halni.
utolsó vagyok. figyelj, te mindent megtettél érte, nem a te hibád. legyen ez egy jó tanulság a továbbiakra - ha kezd egyoldalúvá válni a kapcsolat, akkor még próbálkozhatsz egyszer-kétszer, de ha a másik nem erõlteti meg magát, akkor hagyni kell elmenni. sajnálom, hogy véget ért a barátságotok, de hidd el, hogy lesz majd helyette más. van még rajta kívül más barátod is?

A férfiakat tényleg nem zavarja, hogy a barátnõjüknek rosszul esik, ha más nõket megbámulnak?

Sõt, tapasztalatok alapján egyes kan példányok ilyenkor a megbámult nõt hibáztatják. Tényleg minden pasi ennyire lelki beteg?

Legjobb válasz: Ösztönösen vesszük észre, és nézzük meg jobban a vonzó lányokat, nem szándékosan, vagy tudatosan bambulunk. Majdnem olyan dolog ez a kérdésed, mintha kiakadnál, hogy spontán feláll.

Ösztönösen vesszük észre, és nézzük meg jobban a vonzó lányokat, nem szándékosan, vagy tudatosan bambulunk. Majdnem olyan dolog ez a kérdésed, mintha kiakadnál, hogy spontán feláll.
nem vagyunk egyformak. valaki toleralja az ilyet, van aki nem. te viszont eleg lekezeloen beszelsz a ferfiakrol, igy el tudom kepzelni, hogy nem csak ez a problemad az eletben, hanem vannak sokkal komolyabbak is...
Kan példány?! Köszönjük ezt a lenézõ kifejezést.Te sem vagy jobb náluk. Mi férfiak nem gondolunk többet bele.Megnézzük annyi.Ti nõk képzeltek bele többet, hogy úr isten.Meg is csalna. Te vagy lelki beteg, hogy nem fogod fel ez csak nézelõdés.
Figyelj , ez minden ferrfiban megvan en mar megszoktam tole :) E mellett tudom hogy szeret , de ha bele gondolsz te is mindt no azert bamulsz neha meg pasikat lehet hogy nem elotte de akkor is , legy oszinte magaddal.Komolyan belegondolva nem is az zavar hogy bamul noket hanem az hogy elotted es hogy nem szegyelli magat...De miert is kene pasibol van es szerintem orulhetsz hogy elotted nezi es nem titokban, velemenyem szerint ha kapcsolatban vagytok nincs mit szegyeljen ezen elotted, nyugodtan nezze oket ha jolesik mig nem csinal semmit. En nem veszem komolyan ha bamul inkabb elhulyeskedem vele oldalba bokom , esetleg vicces megjegyzest teszek , ramutatok egy oreg nenire es mondom neki "az legyen a feleseged"...Ha hisztizel csak romlik majd a kapcsolatotok .
A te hibád!Miért nézel olyan jól ki!!!?! Megbámult és nem megdugott.De csak szólj, ha már egy bámulás megcsalásnak számít.Mert akkor megyek idegenlégiósnak és lelövetem magam bevetés közben.
Te nyilván nem nézel meg egy pasit sem, ugye? :)
az én nõim nem szoktak ennyire lelkibetegek lenni.
Ez a "kan példány" jelzõ ráadásul alapvetõ tulajdonság negativ bélyegzésére meglehetõsen sértõ. Eléggé "minden nõ ribi, mert sminkel" szintû. Khm... Nem éppen tiszteletet vált ki...
Én megértem azt, hogy ez egy nõnek rosszul esik. Ilyenkor kis túlzással minden más nõ, akit a férfi megnéz a "r...c" jelzõt kapja. Javítsatok ki, ha tévednék... szerintem ha valakit megnézel, nem egyenlõ a hûtlenséggel. Sõt, ha valamit nem szabad, akkor már csak azért is muszáj odanézni. Hiszen rossz érzés, amikor valamit nem szabad vagy bizalmatlankodás lesz belõle. Hibás lennék azért, mert észreveszem másban is a szépséget? Nem én látom bele, hanem egyszerûen ott van. Amikor szereted, becsülöd a párod és eszedbe sincs mással lenni, ez nem lehet igazi gond. Sõt, volt amikor mondtam is a kedves hölgynek, hogy "nézd azt a csajt... nagyon jól néz ki". Nem is tudtam róla, de egyszer szemtanúja volt, ahogy lerázok egy lányt amiatt, mert együtt vagyunk. Elõtte se gondolt rosszat rosszat rólam, de ezután olyan tisztelettel nézett rám, hogy eleinte zavarba jöttem :) . Szóval visszatérve... nem lehet, hogy egyszerûen csak könnyen féltékeny leszel és ezért zavar a dolog?
A normálisakat zavarja, ha bármivel megbántják a párjukat és alapból megtisztelik azzal, hogy a jelenlétükben nem bámulnak meg másokat. Ez nem azt jelenti, hogy ne látnák meg, ha valaki szép, de nem csorgatják rá a nyálukat. A selejteseket nem zavarja, de kinek kell a selejt?
Én még mindig nem értelek titeket. Hol van itt leírva, hogy akkor bámulta meg amikor ott volt közvetlen mellette a barátnõje? Ha akkor bámulja meg az bunkóság még szerintem is.De ha nincs ott akkor miért ne nézelõdhetne?
Logikai alapon gondolom, hogy ott van a barátnõje is. Mert ha nincs ott, akkor hogy eshetne neki rosszul. Meg egy dolog észrevenni egy szép nõt (vagy nõként helyes pasit) és más gátlástalanul bámulni.
Logikai alapon nem lehet kategorizálni.Mert nem volt leírva.Így akkor írd oda mire gondolsz!
Ezért is írtam oda már az elején, hogy "a jelenlétükben".
De a kérdezõ nem!
Nem én ülök fordítva, hanem Te. :) Amíg független ember vagyok, addig megnézek MINDENKIT, például téged is. Ebbõl kialakulhat valami, aminek folyamán egyre inkább téged nézlek, és egyre kevésbé másokat. Mire eljutunk odáig, hogy KEDVESEM leszek, addigra mér csak téged foglak nézni. De ez egy FOLYAMAT. Ez nem úgy mûködik, hogy én kiválasztom, és majd akkor én leszek.... :-) Ez nagyon határozottan KÖLCSÖNÖSSÉGEN múlik. De továbbra is fenntartom, hogy mindaddig, amíg csak a "kan példány" címre méltatsz, addig ne várd el, hogy csak téged nézzelek.
A kérdező hozzászólása: 16: Az a baj, hogy fordítva fogod fel a dolgot. Amíg minden r...c példányt megnézel, nem leszel KEDVESEM, maradsz kan példány. Ha kiválasztasz egyet, és õ lesz a mindenek, akkor leszel KEDVESEM. Kapísi?
Tudod Moncsika, amíg "kan példány" vagyok, addig annyi "ribänc példányt" bámulok meg, amennyit akarok. Majd ha "KEDVESEM" leszek (így, csupa nagybetûvel), akkor senki másra nem fogok nézni, csak arra, aki így szólít.
A kérdező hozzászólása: 6: Nem hisztizek. Csak egy barátnõm pasija alaposan megbámult. Feltettem itt a kérdést, hogy szóljak-e vagy nem, és a hozzászólók kihozták, hogy igazából ez az én hibám, minek van nagy mellem. És tudom, hogy ez a barátnõmnek ez rosszul esik.
Ott is irtam mar :) Ne vegyel fel olyan ruhat amiben ez jol latszik de csak akkor mikor egyutt vagytok :) ha ugyis bamul szolj a baratmodmek h allitsa le :)
A kérdező hozzászólása: 8: Tudod, ha épp azzal töltöd az idõd, akit szeretsz, nincs igényed arra, hogy másokat ilyen téren szemügyre vegyél. Nem megcsalás, csak elõjel. Majd megérted, ha eléred azt a kort Te is.
Ez nem igény kérdése fogd már fel.Ha látok egy jó nõt mindig megnézem.Ha van barátnõm ha nincs.Mert szép.Az öreg papikák 40-50 év házasság után is megnézik a csinos nõket. Ez van.Nincs ebben semmi rossz és semmi elõjel. Buta hisztis liba vagy.Csak azt jelenti.mást nem
Olvastam az elõbbi kérdésed is, ahhoz nem irtam.Na, ha ilyen felfogású barátnõm lenne mint Te már tarkón lõttem volna magam.Nem vakságot fogadunk, ha valakivel összejövünk.Nem azt mondom, hogy nyálcsorgatva kell nézni más nõket.Azt meg inkább nem is mondom ki a kan példány...
"Te nyilván nem nézel meg egy pasit sem, ugye? :) " De nem a párom szeme láttára, miközben kézenfogva sétálunk, te idióta!!!
"Nem megcsalás, csak elõjel." Ez nagyon nem igaz...
hol volt leírva a kérdésben, hogy kézen fogva bámulta meg?Nem arról van szó!
"hol volt leírva a kérdésben, hogy kézen fogva bámulta meg?Nem arról van szó!" Amikor nincs ott és úgy bámészkodsz, azt nem látja. -.- Vagy netán te beszámolsz róla, hogy aznap hány nõt bámultál meg??? Gratulálok! -.-

A Barátok Köztben tényleg másik szereplő a mostani Vanda?

Az újságban olvastam hogy Noémi a harmadik szerepl? volt akit lecseréltek. Az els? Tilda volt (emlékszünk rá mindannyian) a második meg Vanda. Én majdnem minden nap néz ezt a sorozatot de Vandára egyáltalán nem emlékszek! Ez igaz? Valaki linkeljen már be képet a régi Vandáról, mert én nem is emlékszek! Köszi!!

Legjobb válasz: Hali! Igen, a régi Vanda Magda Szilvia volt, itt egy kép róla: http://www.origo.hu/i/0702/20070227bk.jpg Csak pár részt vettek fel vele, indoklás nélkül történt a szereplõcsere. (Az új Vanda pedig Kardos Eszter: http://www.habostorta.hu/NEW/uploads/kep/0034/0034071_1.jpg )

Hali! Igen, a régi Vanda Magda Szilvia volt, itt egy kép róla: http://www.origo.hu/i/0702/20070227bk.jpg Csak pár részt vettek fel vele, indoklás nélkül történt a szereplõcsere. (Az új Vanda pedig Kardos Eszter: http://www.habostorta.hu/NEW/uploads/kep/0034/0034071_1.jpg )
http://www.origo.hu/i/0702/20070227bk.jpg http://www.storyonline.hu/data/cikk/1/414/2.jpg http://www.origo.hu/i/0704/20070403bk1.jpg http://blog.liderc.hu/media/magda_szilvi.jpg Hirtelen ennyi képet találtam az elsõ Vandáról, akit Magda Szilvia játszott. Csak elég hamar lecserélték, mert nem tûnt alkalmasnak a szerepre. Meg hasonlítanak is az új Vandával.
Nem is csodálom, hogy leváltották.. enyhén volt szerencsétlen még a többi szereplõt is überelte. Már bocsánat. :$
A kérdező hozzászólása: Uramisten ez megdöbbentõ, és mostmár tényleg rémlik valami... és nagyon hasonlítanak mármint a régi és az új Vanda! Köszi a választ!!!:)
a 3. képen a mostani Vanda van.
A régi Vanda jelölt volt most a vv 5 szériájában csak nem jutott be. Seherezádé mellett ült a beszavazón. A fekete hajú volt. Ezért volt ilyen ismerõs. :D

Ha megvan a menstruációm és közben szexelek a barátommal, akkor tényleg oldja a görcsöket? Ugyan ugy élvezhetem a szexet mint máskor?

Legjobb válasz: nemvalószínû. sokaknak inkább jobban fáj ilyenkor a szex, mellesleg fura érzés is, olyan mintha tömve lennél síkosítóval, sztem egyáltalán semmi értelme a menstruációs szexnek 4-5 napot kilehet bírni, a szexnek nemaz a lényege h csakúgy legyen

nemvalószínû. sokaknak inkább jobban fáj ilyenkor a szex, mellesleg fura érzés is, olyan mintha tömve lennél síkosítóval, sztem egyáltalán semmi értelme a menstruációs szexnek 4-5 napot kilehet bírni, a szexnek nemaz a lényege h csakúgy legyen
Velem elõfordul hogy nagyon kívánom menses alatt is a szexet, és olyankor nem fogjuk vissza magunkat. De ha görcsölök, eszembe sem jutna szexelni, fõleg nem az elsõ 2 napon. Elvileg csökkenti a görcsöket, de nem tudom ki az aki olyankor kívánja a szexet... :)

Lányok, hogyan döntenétek, ha van barátod, mégis úgy érzed beletudnál szeretni valaki másba, aki tényleg elrabolja lassan a szíved?

Legjobb válasz: Ha beletudsz szeretni másba akkor nem szereted igazán a mostanit,szóval a másikkal jobban jársz

Ha beletudsz szeretni másba akkor nem szereted igazán a mostanit, szóval a másikkal jobban jársz
Hát szakítanék.

Ez tényleg beteges féltékenység? Barátomnak az egyik haverja csalja a barátnőjét, a másik meg nyitott kapcsolatban él. Ez engem nagyon zavar.

mindig arra gondolok,, hogy akkor a párom milyen lehet.szerinte már beteges az agondolkodás.szerintetek is?

Legjobb válasz: engem is zavarna... mivel barátok, jó eséllyel hasonlóan gondolkodnak dolgokról. de persze nem feltétlenül.

engem is zavarna... mivel barátok, jó eséllyel hasonlóan gondolkodnak dolgokról. de persze nem feltétlenül.
nem beteges, figyelj oda a barátodra, nagyon nem jó ha a haverjaitól ezt a példát látja, a következmények nélküli félrelépést
Hát madarat tolláról, embert barátjáról. Tartja a mondás, de szerintem ezt meg tudjátok normálisan beszélni, és megmondhatnád neki, hogy nem szeretnéd ha õ ilyen lenne. De amúgy nem feltétlen "utánozza" a barátait fõleg, ha szeret. Hány évesek vagytok? L
nem értem a kérdést haverok csalnak, virágról virágra szállnak? ergo a te pasid is ilyen mert a haverjai is ilyenek? nem bízol benne? a gyanakvás megöli a kapcsolatot egyébként meg mi közöd ahhoz, hogy mások hogy élnek? kérdezte a baráti kör a véleményedet? törõdj a saját dolgotokkal, ne másokat less állandóan, hogy azok mit csinálnak
Hülyeség azon rágóni h milyen lenne... Nem olyan... Bizz benne.
A kérdező hozzászólása: hát sajnos ilyen féltékeny típus vagyok.meg hát ha elmennek bulizni, a másik kettõ akár csajozhat is, az én párom meg?tartja a gyertyát.én is szoktam velük menni, mikor tehetem, (mert van egy 2éves kisfiunk, a 30hoz közel járunk mindketten).én bírom a srácokat, csak ez az életvitelük nem tetszik.mondjuk, lehet igaz amit egyikötök írt, hogy semmi közöm hozzá. mindenkinek köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!