Találatok a következő kifejezésre: A Barátok tényleg (260 db)

A barátoknak tényleg ilyennek kell lennie, vagy jogosan nem tekintem az ilyeneket barátnak?

Van egy kisebb társaságom az iskolában, 5-en vagyunk "barátok"... 3-tól kapom meg azt, hogy "Én olyan jó barátod vagyok, miért nem szeretsz, miért nem osztasz meg velem semmit?!" Persze, én kapom azt tőlük, hogy rohadjál meg, k.rva, b.zik.rva, nyomorék, köcsög, r.banc, meg k.rva anyáznak is, és folyamatosan oltanak. Néha meg benyögik, hogy "áh, szeretlek!" A nap 90%-a abból áll, hogy oltogatva vagyok, és amikor rájuk szólok, hogy hagyjanak, mert már felidegesítettek, akkor jobban csinálják, és ha már kissé agresszívabban szólok rájuk, akkor már én vagyok a bunkó köcsög... Megkaptam, hogy megváltoztam, nem értem a poént. Erre csak annyit mondtam, hogy inkább azt nem tűröm, hogy folyamatosan r.bancoznak, meg l.tyóznak. Egymást egyébként nem oltják, csak engem, és közben röhögnek, majd "lepacsiznak", hogy hú de beoltottak. Csodálkoznak, miért nem szeretek velük lógni. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem veszem magamra, hanem r.hadtul idegesít! Jó, van egy barátom, meg a legjobb barátommal akikkel mi is le szoktuk n.ggerezni egymást, de mi ezen röhögünk, mert nem mondjuk komolyan, csak amolyan "megszólítás" :D Viszont õk kb már szinte komolyan mondják, és CSAK nekem. Egymást sosem szapulják, csak én vagyok a célpont. Nekem az egyedüllét lenne a legjobb, mert az osztályban pl. senkit nem találok magamnak, de ha mondom, hogy egyedül akarok lenni, azt sem veszik komolyan. Szerintem csak azért "szeretnek", mert jó engem b.sztatni, mert általában nem szólok vissza... Köszönöm a válaszod!

A kérdező hozzászólása: Nem veszem magamra, hanem r.hadtul idegesít! Jó, van egy barátom, meg a legjobb barátommal akikkel mi is le szoktuk n.ggerezni egymást, de mi ezen röhögünk, mert nem mondjuk komolyan, csak amolyan "megszólítás" :D Viszont õk kb már szinte komolyan mondják, és CSAK nekem. Egymást sosem szapulják, csak én vagyok a célpont. Nekem az egyedüllét lenne a legjobb, mert az osztályban pl. senkit nem találok magamnak, de ha mondom, hogy egyedül akarok lenni, azt sem veszik komolyan. Szerintem csak azért "szeretnek", mert jó engem b.sztatni, mert általában nem szólok vissza... Köszönöm a válaszod!
Szia! Hát nem toom ... ha neked ilyen barátaid vannak ellenség már nem is kell! Na jó viccet félre téve! Nekem nem iylenek a barátaim mi 4-en vagyunk és az a jó, hogy totálisan más karakterek! Az eggyik színész akar lenni a másik lovagól a harmadik kutyamániás én meg anime fan vagyok! De nálunk is mint szinte mindenhól kitõrt a 1D imádat.. és a lovaglós lány beleszeretett alias Harry-be! De a suliba van egy fiú aki kiköpött Harry és már belé szerelmes és azóta a Harry hasonmással meg velünk olyan hülye dolgok történtek mindig errõl szólnak a napok és még bejön a sok-sok hülyeség még hármunktól aztán elvagyunk jó nálunk is vannak káronkodások de azok NAGYON JÓL JAVÍTHATÓAK csak egy vicces krülményhez kell kötni it nálunk pl. vólt egy hülye storíy amin ma is röhögõgörcsöt kapok és a kur.va anyád bõl kur.a nénikéd lett, meg olyan is van h TE KETTÕÛÛÛÛÛ stb. az a ti bajotok h nem tudjátok magatokat lekötni valamivel!
Kedves kérdezõ! Ha csak úgy viszonyulnak hozzád, hogy megalázzak, akkor azok nem a barátaid.

Honnan tudjam h a barátom tényleg megérdemli?

Leakar velem feküdni de mind2en szüzek vagyunk. Nemrégóta vagyunk együt de nagyonszeretem. Honnan tudjam h megérdemli e és hogy nemhasznál ki?

Legjobb válasz: Ha tényleg szeretnéd, ilyesmi fel sem merülne, nem lenne mit kérdezni.

Ha tényleg szeretnéd, ilyesmi fel sem merülne, nem lenne mit kérdezni.
Marha sokat és nagyokat csalódhattál már a férfiakban ha még szûz vagy... Hány éves vagy, 15-16?
Hát ha olyan beképzelt liba lennék mint te akko ez a viszont szeret e dolog bennem is felmerûlne, elvégre ki az a [email protected] aki szerethet egy ilyet?? Megérdemli? Könyörgöm!!
Ez nem semmi ego. Ha tényleg szeret téged, és normális srác, akkor inkább dobjon téged. Te megérdemled, hogy magáévá tegyen?
Legyél önzõbb.Miért azzal törõdsz, hogy õ megérdemli, vagy nem.És veled mi lesz?Te nem érdemled meg hogy jól érezd magad, és átess életed egyik legmeghatározóbb élményén? Ennyire azért ne legyél másodrendû, hogy még a saját érdekeidet is tõle teszed függõvé. Nem áldozati bárány vagy.
én szeretlek, és megérdemelnélek. lefekszel velem? :)
várj! Ha õ is képes rád várni, akkor tényleg szeret, de ha mondod neki, hogy te még várnál és õ felháborodik, akkor azonnal dobd! 21/L
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Én szerelmes vagyok . Csak attólfélek h ö nem
Ha ilyen szinten nem ismered a párodat akkor inkább ne feküdj le vele. Várd meg míg minimum szerelmes leszel bele.
A kérdező hozzászólása: Én tudom h nagyonszeretem és mindent megtennék érte.róla nemtudom h mitérez
mér és te megérdemled?
A kérdező hozzászólása: Én szeretem de nemtudom, h viszontszeret-e
A kérdező hozzászólása: Sokat csalódtam már pasiba..csak ezért kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Aztmondta h vár :)

Apám "féltékeny" a Barátomra. Tényleg ennyire "bunkó" vagyok? (lent)

Apám ma bejött beszélgetni és mondta hogy mostanság csak X-el vagyok (Barátom), és Vele meg sose ... ha lenne valamilyen közös program, én azt mondom, hogy inkább most nincs kedvem, stb, mert X most ér rá...és tudom, hogy talán többet kéne apámmal lennem. De nem akar túlságosan kisajátítani? Vagyis mondta, hogy nem akar kisajátítani, de kicsit mégis úgy érzem ... próbáljak vissza venni magamból kicsit? :S (Mármint, hogy ne legyek annyit X-el) 14/L

Legjobb válasz: haha jót röhögtem a 15 éves NAGYLÁNYON:D:D Amúgy nekem is ilyen volt apuval, hogy féltékeny volt barátomra, ettõl függetlenül nagyon szerette Õt,és még mindig kérdezi hogy mért nem vagyunk már együtt, meg amikor együtt voltunk sokszor Õt védte egy-egy vita alkalmával:) Néha legyél apuddal, öleld át, puszild meg, érezze, hogy Õt is szereted. Gondolom eddig is jó volt a kapcsolatotok, biztos ezután is jó lesz. Barátoddal meg sok boldogságot:)

haha jót röhögtem a 15 éves NAGYLÁNYON:D:D Amúgy nekem is ilyen volt apuval, hogy féltékeny volt barátomra, ettõl függetlenül nagyon szerette Õt, és még mindig kérdezi hogy mért nem vagyunk már együtt, meg amikor együtt voltunk sokszor Õt védte egy-egy vita alkalmával:) Néha legyél apuddal, öleld át, puszild meg, érezze, hogy Õt is szereted. Gondolom eddig is jó volt a kapcsolatotok, biztos ezután is jó lesz. Barátoddal meg sok boldogságot:)
Az apád rájött, hogy nem õ az egyetlen férfi az életedben, (ne értsd félre). Persze, hogy féltékeny a barátodra, de majd megszokja õt is, meg a tényt, hogy a kicsi lányát más is szereti.
Azért ez már mekkora... 15 évesen osztja az észt a kedves válaszoló, hogy 14 évesen MÉG kislány, de bezzeg 1 év múlva, 15 évesen MÁR nagylány! Szánalmas és nevetséges!
Szerintem te 14 évesen még kislány vagy ehhez. Nem ahhoz, hogy van barátod, mert legyen, nekem is volt ilyen korban. De ahhoz hogy apádat elfelejtsd, még fiatal vagy. 14 évesen kislány vagy, mégha úgyis érzed, hogy "énmár igenis nagylány vagyok" Majd ha 15-16 leszel, akkor mondhatod, hogy nagylány lettél, 18 évesen pedig felnõtt. :) De ezt meg ne akard minél elõbb betölteni, mert hidd el, addig jó, mig kicsi vagy. :) Próbálj meg apáddal is kitalálni közös programokat, ne csak X-el, mert ez neki tényleg rosszul eshet. És ne X-hez igazodj, hanem apádhoz. Hidd el. X csak egy fiú, akivel akár holnap is vége lehet, mert nem fog örökké tartani. Ebben a orban nem mondok többet 1 évnél, de átlagosan 1-2 hónapnál ahhoz, hogy együtt legyetek. Viszont apád ÖRÖKKÉ az apád marad, õ nem fog sose eldobni magától, eddig felnevelt, most te következel, hogy mindazt, amit tett érted, viszonozd neki. ;) 15/L
"Hát nem vagyok tapasztalatlan" - hû, a 14 éves nagylány, azta... Komolyan vége lehetne már ennek a hülye divatnak, sokszor bosszantó, hogy lépni sem lehet a diszkóban az általános iskolás csitriktõl, akik k.rvának öltözve és sminkelve vonaglanak össze-vissza... persze õk is mind tapasztaltak nagyon...
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok tapasztalatlan ... :D És köszönöm a válaszokat.^^ (a 15 éves meg tényleg kicsit furcsa, hogy 1 év különbséggel ennyire oktat..na mindegy, azért Neki is köszi.) És X nem 30 éves ... fél évvel idõsebb nálam.
Mellesleg már nem a kor a fokmérõ, hanem az átmérõ! A tapasztalat.. lehet, hogy a 14 éves lány még több kilincset fogott!:)
Nagyon jó tippeket, tanácsokat kaptál, azokat fogadd meg!
A kérdező hozzászólása: + Ilyen korban az ember már nem mindig csak az Apjával akar lenni. :/
X mennyi idõs? 30? ÉS különben is x-szel...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. (Egyébként több, mint 2 hónapja vagyunk együtt.)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok k*rva. Nem járok diszkóba. Egy szóval se írtam azt, hogy NAGYON tapasztalt vagyok. Koromhoz képest épp eléggé. -.-"


Képzelődöm, vagy a barátomnak tényleg tetszik a barátnőm?

Barátommal már évek óta együt vagyumk.Húséges(tudom mivel sokat vagyunk együtt),látom,hogy szeret engem,meg meg is vagyunk.De észrevettem,hogyha kimegyünk a társaságommal(vagy lehet én gondolom túl)keresi az egyik barátn?m társaságát,meg olyan kedves vele,meg figyeli mit mond.Ezt mire véljem?

Legjobb válasz: Hát van ilyen... Nézz körül magadban, neked nincs olyan ismerõsöd, akire figyelsz, jól érzed magad és nem a barátod? Azt javaslom bízz meg legalább az egyikben :) A lényeg, hogy veled van és nem a barátnõddel!

Hát van ilyen... Nézz körül magadban, neked nincs olyan ismerõsöd, akire figyelsz, jól érzed magad és nem a barátod? Azt javaslom bízz meg legalább az egyikben :) A lényeg, hogy veled van és nem a barátnõddel!
Én nem akarom az ördögöt a falra festeni és lekeseriteni sem szeretnélek, de nekem is volt egy hûséges pasim és egy barátnõm 2és fél évig. A többit gondolom sejted. A lényeg. Ha a pasid tényleg szeret nem fog megcsalni. Az hogy esetleg tetszik neki a barátnõd az lehetséges, de ha mindketten tiszstelnek téged nem tesznek semmit. Ne féltékenykedj rájuk és ne adj okot hogy hozzá meneküljön esetleg elsirni a bánatát. És szeres ugyanugy továbbra is akkor minden rendben lesz. Csak legyen nyitva a szemed. :) 27/L
Csak ha tudod hogy pontosan hol van a barátnõd és ha neki is van ilyen GPS-e
Ha tudod pontosan, hol van, akkor nem kell keresni. :DD Persze, vannak ilyen alkalmazások. Hogy telefonra milyen van, azt nem tudom...
google latitude... (?)
A kérdező hozzászólása: google latitude van rajta , az olyan progi?
hát igen az olyan progi... ismerõsödnek is fel kell regisztrálni a gmail-lel, és be kell kapcsolni. okostelefonok fut. de a gépen is be lehet állítani.

Jogosan sértõdött meg a barátom? Tényleg én lennék az önzõ, vagy szimplán õ gyerekes?

Csináltam neki reggelit (én nem reggeliztem), aztán nekiálltunk süteményt sütni, dél körül lettünk kész, addig õ csinált szendvicseket, õ megevett 2-t vagy 3-at, én pedig egyet. Aztán elmentünk vásárolni, ott õ megint éhes lett, így vett magának egy nagy tál kínait. Én is éhes voltam, de nem volt nálam pénz, amit ettem volna meg túl drága lett volna (kínait nem szeretek enni, bizonyos okok miatt), kérdezte hogy biztos nem eszek-e vagy az övébõl, de mondtam hogy nem, végülis kibírom. Estére végeztünk, én még hazamentem pénzért, addig megkértem hogy vegyen nekem egy hamburgert. Megvette, oda akartam adni a pénzt, de mondta hogy hagyjam. Elkezdek enni, már majd kilyukadt a hasam, aztán õ is elkezdi nyitogatni a száját felém, hogy õ is kér. Adtam neki, de hát -nem vicc- majd kiharapta az egésznek az 1/3-át. Na mondom mindegy, ennék tovább, aztán látom hogy már megint tátog felém, hogy még kér, aztán már szóltam, hogy "bocsi, de megehetném nyugodtan a hambim?" Erre meg megsértõdik, hogy milyen önzõ dög vagyok, nem adok neki, pedig õ fizette... Úgy hogy alig ettem egész nap, még oda is adtam volna a kaja árát, erre megsértõdik... Persze már túl vagyunk ezen, de most mit kellett volna csinálnom ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: dobd ki

dobd ki
Még hogy tátog, mi õ, valami kakukkfióka, hogy etetni kell?! Nekem aztán tátoghatna, egy falatot nem adnék neki. Egy igazi dürhõ paraszt.
Magadra vess, ha magadnak nem csináltál reggelit, sütés és vásárlás közben sem gondoskodtál magadról, a KÍNÁLÁSRA is nemet mondtál, hogy tüntetõen éhezhess, és nem döntöttél úgy, hogy akkor veszel magadnak saját hamburgert, ha annyira sajnálja a pénzét.
Nem kérdés: a barátod gyerekes. Ha téged szeretne, nem pedig önmagát melletted, egészen máshogyan viselkedne. Akkor te lennél az elsõ, nem a hasa.
gyerekes és errõl szoktasd le hogy megeszi a kajád Tökmindegy ki fizette
A kérdező hozzászólása: Tudta õ hogy éhes vagyok, már látta rajtam a kínaiban is csak én meg az õ arcán láttam hogy sokalná most azt amit én ettem volna... így mondtam hogy hagyja csak, kibírom. Aztán már úgy mondtam neki hogy vegyen már nekem egy hambit, megadom az árát de éhenhalok nélküle
már a kínaiba kellett volna mondanod neki, hogy adjon pénzt, mert nemtom mit akarsz venni. Nem lett volna ciki... Milyen tahó srácok vannak :D Én eddig még sosem hagytam, hogy egy csaj fizessen ha elmentünk valahova... Még a lány osztálytársaim is mindig én hívtam meg a pizzára :) Szerintem ez alapvetõ, hogy ha egy csajjal elmész valahova, a pasi fizet! Nincs de meg anyagiasság, meg feminizmus, meg nem tudom mi... A FÉRFI fizet!!! 20/f
semmit: õ nem tudta , hogy k. éhes vagy te meg nem világosítottad fel mi a helyzet 1-1
a baratod a hulye
És én ezekbõl mind kimaradtam. :/
A barátod egy zabagép.Ennyi.Sajnos valakinek fontosabb a kaja mint a bnõje.
Szép kis ember.

Miért ilyen lusta a barátom, tényleg ennyire nehezére esik minden?

Mielőtt megkapom a szokásos bla bla bla szöveget,nem volt ilyen a kapcsolatunk elején,3 éve vagyunk együtt,én 25 L,ő 27 F. Olyanok tanácsát várnám,akik hasonló helyzetben vannak,vagy voltak....nem ismeretlen,tapasztalatlan válaszadók goromba,unintelligens megjegyzését,akik a pizza,és a kóla mellöl annyit tudnak kinyögni,hogy "akkor hagyd el vaze!" Ilyenektől kíméljetek légyszi.... Egy éve költöztünk össze,mindketten dolgozunk,ő előbb ér haza én általában 7-8 óra körül este. Semmit sem hajlandó megcsinálni,a háztartást teljes mértékben én vezetem,ha épp húzósabb napom volt (én ápolónő,ő irodai asszisztens)vagy épp benn maradtam éjszakára a kórházban,és megkérem valamire hogy csinálja meg,mindig azzal jön,hogy fáradt,elfelejtette....stb. Megfőzöm az ételt,össze takarítok mielőtt elindulnék,ő viszont hazajön,megebédel,koszos tányért a mosogatóba sem képes elrakni,szennyes mellé dobálva a koszos ruha,ing összegyűrve a kanapéra dobva,de vasaljam ki neki este,hogy reggel fel tudja venni.....én nem szeretem,ha a mosatlan másnapig ott rohad,ezért inkább elmosogatok este,mert ha rajta múlna,akár egy hétig is gyűlhetne,max a szag alapján venné észre,hogy valami nem stimmel,de akkor is szerintem egy laza vállvonogatás után fújna egyet-kettőt az illatosítóval...... Nyilván ha nem dolgoznék,mindent megcsinálnék,de úgy érzem ez egy kicsit sok.....ha szólok neki,vitázik velem,hogy 1. ő férfi,és nem háziasszony,tanult diplomás ember,és biztos nem fog szart pucolni,az egy nő dolga 2. ő sokkal többet keres mint én,ezért nekem kell szerinte kivennem a házimunka nagyobb részét (mintha nem az egész jutna rám) Természetesen tudom hogy ez így nem jó...és változtatni akarok. Ha ideges leszek,és azzal fenyegetem hogy ezt nem bírom tovább,lelépek,és akkor éljen disznóólban,akkor könyörög hogy ő nem akar elveszíteni,mert nálam jobb neki nem kell,belehalna ha elhagynám.....

Legjobb válasz: "akkor hagyd el vaze"

"akkor hagyd el vaze"
Egy idióta
A kérdező hozzászólása: ma 19:17 Az lesz! Én miért lennék köteles, azért, mert õ férfiból van, holtan fog összeesni, mert elmos egy tányért?
Ha viszont cserébe kapod a pénzét akkor ne rinyálj. A pénzét itt lehet közvetett úton is, ha mindig kizsarolsz magadnak valami kacatot.
én kipróbáltam az egy hétig nem csinálok semmit módszert, és abszolút bejött. Sõt, én még tükröt is mutattam neki, és ugyanúgy viselkedtem, ahogy õ szokott ilyen helyzetekben. Hamar észrevette magát, és azóta megosztjuk a házimunkát. Más kérdés, hogy szerintem nagy bunkóság elõhozakodni azzal, hogy õ többet keres.
A kérdező hozzászólása: "Ha viszont cserébe kapod a pénzét akkor ne rinyálj." Mi van??? Tudsz olvasni? "mindketten dolgozunk" Ennek melyik részét nem sikerült megértened?
Az nem számít, ha utána hiába dolgoztok mindketten a te pénzed insta a tied, a csávódéból meg csakúgy vásárolgatsz.
A kérdező hozzászólása: "a csávódéból meg csakúgy vásárolgatsz." Ezt honnan veszed?? :DDD Mindent saját magamnak veszek, a kaja, rezsi az meg nyilván közös..... Na de jó! Ez nem is lényeges, nem szeretnék elmebeteg emberekkel vitába szállni, hisz olyan mint lóval kártyázni :)
Kérdezõ! Xeno-val értelmetlen vitába szállni, szerinte minden egyes nõ az ördög teremtménye, és a pokolból másztak fel, csak és kizárólag abból a célból, hogy szerencsétlen, gyámoltalan férfiak életét megkeserítsék és pénzügyileg leszívják.
szerintem probald ki az 1 hetes mosatlan taktikat, hatha eszre veszi hogy nem keves munka a tokeletes haztartas
# 5 Thank you. Thank you very much.
A kérdező hozzászólása: ma 19:03 Igen, lakva lehet kiismerni a kapcsolatunk elején teljesen más volt, azért többet törõdött velem, segített mint az utóbbi idõben....
Ha nekem egy férfi olyat mondana hogy e szar pucolni egy nõ dolga én kidobnám. Kicsit el van szállva magától. Attól még hogy többet keres elméletileg együtt életek tehát neki is van dolga otthon ha akarja ha nem. Mondd meg hogy mosogasson el maga után és tegye a helyére a szennyesét, mert te az õ mocskát nem takarítod innentõl kezdve. Ha nem takarítja el dobd ki a tányért és a ruhát is. Akkor majd megtanulja mit hogy kell otthagyni.
Azért az durva, hogy õ egész nap az irodában ül, a te munkád meg fizikailag is megterhelõbb és még otthon is te dolgozol többet. Ha nem képes változni, hagyd el, ez így nagyon nem helyes.
lakva ismeri meg az ember másikat, sajnos nálatok most bukott ki, hogy a barátod egy hatalmas türhõ ez meg, hogy õ többet keres....nevetséges, mondd meg neki, hogy dugja fel magának a pénzét, vagy fõzzön neki a lóvéja vacsorát tényleg beszélgess el errõl vele komolyan. fiatal vagy, simán tudsz lépni akármerre, akármikor
ma 19:01 Ez egy végtelenül hasznos hozzászólás volt......
Sajnos az én párom is ilyen, bár ezt cáfolják, de sok férfi így viszonyul ehhez a témához sajnos! 39 éves vagyok, ez a második kapcsolatom, az elõzõ kapcsolatomban az volt a gond, hogy én el is tartottam a férfit 4éven keresztül, mindig azt hajtogatta h majd talál munkát, majd dolgozik, viszont az otthoni dolgokban nem volt hajlandó segíteni, és hálája jeléül meg is csalt..... A mostani párom dolgozik, viszont azt is elvárja, hogy én szedjem neki ki a tányért, én tegyem a mosatlanba, én csináljak mindent.....ezt se bírom már sokáig a végtelenségig lusta.....
Miért költöztél vele össze, ha ilyen elvetemült a csávó?
Csúnya dolog a keresetekkel dobálózni. Nem a keresetetek takarít ki. Amúgy jó ötlet ez az egy hétig nem takarítok taktika:D Nekem bevált, bár én a lakótársaimon alkalmaztam a kollégiumban:D Én pakoltam 6 ember után, én vakartam fel az egész apartmant stb. Egyszer besokalltam és nem csináltam semmit 10 álló napon át. És láss csodát, nem el tudtak pakolni, mosogatni és felmosni? Olyan emberekkel hozott össze a sors, akik helyett mindig, mindent megcsinált anyuci és azt hitték, hogy itt is így mûködik. Hát tévedtek:D

Én vagyok ennyire perverz vagy a barátom tényleg "azt" akarja?

Minden egyes nap azt mondja amikor kettesben vagyunk, hogy "Adjak neki valamit amit még soha senkitől nem kapott" és én már komolyan mindent de mindent mondtam, de szerintem Õ a szüzességem akarja nem ?

Legjobb válasz: Szarj bele egy tescos szatyorba és add oda neki. :D

Szarj bele egy tescos szatyorba és add oda neki. :D
Ebben mi a perverz? A szex nem perverzió, hanem egészséges emberi szükséglet, és örömforrás. A perverzió máshol kezdõdik, addig örülj, amíg nincs benne tapasztalatod!
Hány éves vagy, 8?
Szerintem paranoiás vagy. Kérdezd meg, hogy mit akar, ha nem vagy paranoiás, akkor ezt teszed. Egyébkét mi a perverz ebben?
Ha nem kérdezed meg nem fogod meg tudni :)
Ez nem perverzség, csak szeret és vágyik rád, a testi kapcsolatra is.
ez nem perverzség, szimplán szeretne a következõ lépcsõfokra lépni.
S ebben m a fura? Nem értem a kérdésed, a barátod, és le szeretne feküdni veled, és még humorosan is vezet rá...
Vagy a szívedet.
az elsõ válaszoló ötletét mindenképp próbáld ki :D
Valószinüleg: Igen!
Akkor valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: Én már megkérdeztem és azt mondta, hogy csak 1 van belöle és jelenleg az enyém ( hozzá teszem nincs semmi értékes dolgom :P)
Megkérdezed hogy szeretné-e elvenni a szüzességed. Mondjuk valószínûleg erre gondolt.

Létezhet, hogy a barátom tényleg kétszer ment el egymás után?

Azt mondta 2x ment el, de én eddig nem is hallottam ilyenr?l. Csak azért mondta, hogy örüljek vagy tényleg lehetséges?

Legjobb válasz: ja

ja
Igen létezik!
Szerintem kamuzott, a pasik nem képesek rá :)
Hát attól függ. Én 1más után 3x elmentem, úgy, hogy amint megtörtént egybõl kezdtem az újat.
hat nm epp egymas utan..modnjuk egyszer elmesz 5 perc alatt..masodiker mar megkel kuzdeni modnjuk 20 perc...nekem volt 3..sot 4 edik is kicsi szunettel
Persze, hogy lehet.
20.35 ne irj mások nevében, hisz te egy nagyon gyenge pasi vagy és evvel a hatalmas teljesitményeddel ne dicsekedj.

Miért nevetik ki a barátomat? Tényleg ekkora szégyen lenne?

23 éves fiú vagyok, a legjobb barátom (F/23) összejött egy 20 éves lánnyal. A lány cigány, nem is mondható szép lánynak, illetve felmentése van írásból. Szakmunkás, most fog vizsgázni, de csak szóbelib?l, mert írást egyáltalán nem osztályoznak neki. A barátomat mindenki kineveti, hogy összejött egy "putriba él?, m?veletlen cigánnyal". A barátom egyetemet végzett, szóval okos, fehér srác, szóval ? nem cigány. Tényleg ennyire ciki ez az egész? Nagyon bántja szegényt:( Tanácsoljam szakítson? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: A fiú a TE barátod. Úgyhogy neked az a dolgod, hogy kiállsz mellette, a döntéseivel együtt. Ha megkérdezi a véleményedet, mondd el neki. Szerintem a legnagyobb gondot a mûveltségbeli különbség okozhatja, de sosem lehet tudni. Az, hogy milyen a bõrszíne, teljesen mindegy. Legalábbis nekem. (elsõ voltam)

Felmentés írásból nem annak adnak, aki nem tanult meg, hanem aki pl. diszgráfiás. Nem kéne egybõl lebunkózni a lányt. Nem lehet mindenki diplomás, egy jó szakmunkás-bizonyítvány többet is ér. Elég nagy baj, hogy ma már az egyetemi diplomát szinte dobják az ember után, míg a szakmunkásokat lenézik.
Kinek mi köze hozzá? Ha neki így jó, akkor te se avatkozz bele! Szerintem te se díjaznád, ha valaki beleugatna az életedbe...
Szerintem ne szólj bele. A barátod döntése. Ha kikéri a véleményed, akkor elmondhatod neki, hogy egy idõ után a mûveltségbeli különbségbõl problémák lesznek. Mit fog csinálni a lány egy vörösboros beszélgetésnél, ahol csupa olyan dologról esik szó, amirõl neki fogalma sincs? Mirõl fognak egymással beszélgetni, ha már másról is szeretnének, mint arról, hogy mennyire szeretik a másikat? De te, magadtól szerintem ne szólj bele, szerintem úgysem fog sokáig tartani a dolog.
A fiú a TE barátod. Úgyhogy neked az a dolgod, hogy kiállsz mellette, a döntéseivel együtt. Ha megkérdezi a véleményedet, mondd el neki. Szerintem a legnagyobb gondot a mûveltségbeli különbség okozhatja, de sosem lehet tudni. Az, hogy milyen a bõrszíne, teljesen mindegy. Legalábbis nekem. (elsõ voltam)
Hát, nem igazán illenek ösze, ne tanácsold h szakitsanak, ugy is fognak, a srác meg fogja unni hogy nincsen egy normális egy iqszinten lévõ beszélgetésük se, és megunja majd h a csajnak õ fogja megmutatni még azt is h hogy tekerje le a wc-papirt...A börszinével nincs baj, az iq kölönbséggel van....
Hát amennyiben az az összes indok a szakításra h mások kinevetik, akkor azt mondom h szánalmas. Nekem más indokaim lennének a szakításra....-.- És nem kifejezetten önmagában a származás...De ezt inkább megtartom magamnak
Hát ha szereti, akkor minek szakítana vele? Kérdés, hogy õt mennyire zavarja ez az elég jelentõs mûveltségbeli különbség. Esetleg nem akarja a lányt megtanítani írni-olvasni? Mert ha kedves, rendes lány, akkor miért is ne maradhatna vele?
és az anyja mit szólt? hmm? szakítsanak. ennyi de ezt nem úgy értem hogy belekéne pofáznod monden szarba amibe a haverod is bennevan. majd õk megoldják.
Jesszus, milyen bájitalt kevert a luvnya a haverodnak, hogy képes egy ilyen nõvel összejönni? és itt nem is a legnagyobb baj, hogy a csaj cigány, hanem hogy a sráchoz képest ennnyire aluliskolázott. jöhetnék én is az idealista szöveggel, hogy a szerelem mindent legyõz, de ez a kulturális-kvalifikáltságbeli különbség még valóban sok gondot, kínos percet fog okozni a barátodnak. ha nem is most, majd a késõbbiekben...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mennyire kedves, mert beszélnek ezt-azt. Barátként nem tudom mi lenne a helyes lépés:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!