Találatok a következő kifejezésre: A Barátnőmmel leszünk szilveszterkor (2 db)

dehogy az, énis ezt teszem :D
Nem ciki egyáltalán. Én is itthon leszek egyedül.
nem ciki, ha szükséges tanulni, akkor tedd azt. bulizni mehetsz máskor is
Én is maradok tanulni, nem érzem cikinek. Megbukni a vizsgán, mert lusta voltam tanulni. Na az a ciki! 23/L
Hívd át hozzátok a barátnõdet vagy tarts vele szilveszter este tényleg nem a tanulni kéne. De azért a szánalmas jelzõ amit a barátnõd használt azért durva volt amit én nem hagytam volna annyiban hanem megbeszéltem volna vele hogy ilyet többet ne mondjon különben vége.
Ez a csaj egy paraszt... Tényleg ne tanulj annyit! Rengeteg idõd lesz. Azért 10-tõl szerintem kapcsolódj ki! :)
Azért egy kis szünet is kell.. De ha a csajod így áll hozzá, nem lesztek hoszú távon együtt..
Szerintem nem ciki.
Szerintem 19 évesen, ha szereted a párod, vele töltöd azt az egy éjszakát és bepótolod a tanulást. Valószínûleg emiatt van felháborodva.
Szerintem nem fogsz tudni tanulni, hacsak nem mész valami világtól elzárt kunyhóba... Be fog indulni már kora este a durrogtatás, valószínûleg a szomszédság is extra hangerõvel üzemel, netán házibulit rendeznek stb. Ilyen körülmények között nem lehet koncentrálni, ráadásul az ember agya állandóan azon jár hogy mások éppen vígan ünnepelnek... Mindezt tapasztalatból mondhatom, egyszer próbáltam meg szilveszterkor tanulni (akkor is csak du. 4-ig) de az is egy szenvedés volt.
válaszolók közt voltam, nem tudom hányadi, nem lényeg. De gondold el hogy milyen rég szilvesztereztél a szüleiddel! :) tök jó lesz majd, úgy mint régen!
Nem ciki :) az a ciki, ha megbuksz a vizsgán :D a bulizást úgy is bepótolhatod
Most szerintem sem azon az egy estén múlik a vizsga, 1-jén max. du. 2-3 felé úgyis újra tanulásra képes állapotban leszel. Én is 3-án vizsgázom, BME-s vagyok, szóval tényleg szopacs (80%-os a tárgy bukási aránya...), de ennyi szórakozás szerintem még így is belefér, nem fogom ezért kihagyni a Szilvesztert, akkor mindenki bulizik!
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :) Ki fogok kapcsolódni, csak a lényeg az, hogy nem megyek a haverokkal, hanem otthon maradok, kissé cikinek érzem én is.
Szerintem elég gáz. Megértem, hogy tanulsz, de szerintem nem ezen az egy napon múlik, mikor bulizol, majd másnap délig pihensz...szóval felesleges ezzel takaróznod. Az én barátnõim is ezt csinálják, de szerintem hülyeség és számomra nagyon bosszantó, mert úgy érzem engem hanyagolnak. Én is szoktam tanulni rendesen, de ha tudom, hogy közeleg egy buli, akkor elkezdem a tanulást egy-két nappal hamarabb.

A Barátnőmmel kettesben leszünk szilveszterkor. És nagyon szeretem és kívánom! Letámadhatom? Vagy mit tudnánk csinálni?

Vagy mit tudnánk csinálni CSAK MI 2-EN VAGYUNK AZ EGÉSZ HÁZBA? Szeretkezhetünk? Szerintem ? is akarja. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: de csak módjával:) nagyon figyelj oda, hogy sikerült-e õt is hangulatba hozni, és hagyd, hogy õ döntsön az estét illetõen, és ha õ is ugyanúgy akarja, akkor hajrá:)

de csak módjával:) nagyon figyelj oda, hogy sikerült-e õt is hangulatba hozni, és hagyd, hogy õ döntsön az estét illetõen, és ha õ is ugyanúgy akarja, akkor hajrá:)
Vezesd rá, hogy mit szeretnél. Ölelgesd, csókolgasd, a többi jön magától...
Elõször is, vagy csinálj te egy vacsit, vag rendelj valami finomat.Gyertyafény..hozd hangulatba.Aztán simogasd csókolgasd..és majd meglátod, h meddig mehetsz el.Ha õ is akrja nem lesz gond!
A letámadást semmiképp nem javaslom, csak nagyon finoman közeledj. A szilveszter, az új év kezdete nagyon jó alkalom a közeledésre. Éjfélkor úgyis megcsókolod, majd meglátod, hogy reagál egy még közelebbi érintésre. VAn egy mondás, miszerint oylan lesz az év, ahogy kezdõdik...:-)
ez tök fasza(Y):) aranyosak lesztek majd szerintem , csinálj vlamai kis romantikát gyertya jó zene és sötétebb de ne vak sötét és ne legyél nagyon nyálas csak érzéki :) és utána jön az magátol ha akarja õ is:) de te kezdeményezz midnenféle képpen!
csinálj romantikus hangulatot és "támadd le":)
A szexrõl mindíg a nõ dönt. De magamból kiindulva, én biztos nem kezdeményeznék az elsõ alkalommal, mert nekem tetszik ha ezt apasi csinálja. Ha megvan ahangulat, akkor jön minden magától, de ha ez az elsõ, akkor csókolozzatok sokat, kezd el simogatni, cirogatni és ha õ úgy érzi, hogy még ne és ezt szóvá is teszi, akkor hagyjd abba. De úgyis érezni fogod, hogy akarja-e a dolgokat. És a kérdésedre konkrétan válaszolva, szerintem simán letámadhatod, de csak módjával :P Tudod..ne egybõl a közepébe! Mellékesen, lehet hogy õ is erre vár :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!