Találatok a következő kifejezésre: A Barátnőm piros (16 db)

Fiúk! -ti használtatok már tornadresszt strandon? -uszodában? A barátnőm piros hosszú ujjúban, én kék hosszú ujjúban szoktam úszni! -soha nem kell az úszógatya többé!

Semmi és senki nem tiltja,hogy tornadresszben fürödj uszodában,strandon! az a lényeg ne légy meztelen,az hogy mi van rajtad senkit nem érdekel!

Legjobb válasz: én is felpróbáltam titokban a barátnõm dresszét finom illatos volt és egybõl felállt és így nehéz volt álló farokra felhúzni a dressz szóval nem volt kényelmes!!

én is felpróbáltam titokban a barátnõm dresszét finom illatos volt és egybõl felállt és így nehéz volt álló farokra felhúzni a dressz szóval nem volt kényelmes!!
Nyilvános helyen még soha, csak itthon :)
Nyilvános helyen én sem, kizárólag itthon. És biztos vagyok benne, hogy nem is fogom kivinni ezt a szokást a lakásból. Egyébként imádom, több célra is rendszeresen használom (futás aláöltözet, pizsama helyett, ...), az egyik legkényelmesebb és legpraktikusabb viselet. Az, hogy egybõl feláll, (#2), az igaz. De ha megfelelõ a dressz mérete, ez nem okozhat gondot. Próbáld meg nagyobb dressz mérettel. Ne aggódj, ma már nyugodtan bemehetsz a boltba, és vehetsz fiúként is, nem néznek ki. Ha pedig mégis aggódsz, rendelj interneten 8én már mindkettõt megtettem). Én már házasságban élek, gyerekes hetero vagyok, feleségem is tud errõl a szenvedélyemrõl (általános iskolás korom óta tart). Érdekes, Õ nem venné fel, de tõlem elfogadja. Sõt, azokon a bizonyos napokon Õ elégít ki úgy, hogy én tornadresszt viselek. Rendkívül kellemes érzés :)
Volt, hogy bányatóban vagy szabadstrandon tornadresszben fürödtem, nagyon jó, nem volt leégés a tûzõ nap miatt, csak nagyon figyeltem, ne közeledjen senki. Fürdõbe is szoktam felvenni, de betûrve, úgy néz ki, mintha úszónaci lenne. 33 hetero f
Üdv! Irigyellek, persze a szó jobbik értelmében, hogy be mered vállalni, illetve ki mersz így menni az emberek közé és felvállalod, hogy szeretsz fiúként tornadresszben fürdeni és nem tartasz attól, hogy esetleg neked nem tetszõ megjegyzéseket mondanak rád. A másik, amiben nagy szerencséd van, hogy olyan barátnõre találtál, aki szintén szereti a tornadresszt és nem okoz neki problémát, hogy veled együtt a sok ember elõtt így mutatkozik. Jómagam, igaz már nem vagyok olyan fiatal, mint te, nem merném bevállalni sok ember elõtt hogy dresszben fürödjek, de a négy fal között, illetve a hétvégi nyaralónkban a medencében, fõleg inkább esténként azért nagyokat szoktam fürdeni tornadresszben, nagyon szeretem, kikapcsol, megnyugtat. Mindenesetre részemrõl bátorítani tudlak, aki minket megvet, azzal nem foglalkozom, legalább is itt, ha te és a barátnõd ezt szereti, az a szememben pozitív, bár csak én lennék ennyire bátor és meg merném tenni. Nem utolsó sorban azért elõnye is van neki, hogy tornadresszben vagytok, igaz, nem nagyon vastag az anyaga, de a nap ellen is elég jól véd, fõleg, ha hosszú ujjú, mert még a karod sem ég le ebben a kemény nyári napsütéses napokban. ÜDV: 39/F
van olyan dresszem, ami nem annyira "feltûnõ" és abba szoktam strandra járni. Eddig nem szólt be senki. Ha meg valaki reklamál, kívánok neki két hétig tartó napszúrást.

Lefeküdtem a barátnőmmel, pár napra rá, kis piros pöttyök jelentek meg a makkomon. Mit jelent ez? Valami betegség?

semmi nemi baja nincs a lánynak, állítása szerint

Legjobb válasz: Hát, márpedig csak van valami baja, ha piros pöttyök jelentek meg rajtad. Ez gomba. :) Bõr és nemi beteg gondozó, ott adnak rá gyógyszert, a lánynak pedig nõgyógyász.

Hát, márpedig csak van valami baja, ha piros pöttyök jelentek meg rajtad. Ez gomba. :) Bõr és nemi beteg gondozó, ott adnak rá gyógyszert, a lánynak pedig nõgyógyász.
Még hiába írod le 3-szor, hogy elõször volt, meg megerõltette, ez attól még gomba marad. Nem tart semeddig elmenni a nemi beteg gondozóba.
a pózhoz semmi köze..., tényleg menjetek el mindketten dokihoz, ha csak egyikõtök van kezelve, azt visszafertõzheti a kezeletlen...
27/F! Ti a kollégákkal munkaidõben szerelem szex topicot olvastok? :D 21/N
Megerõltetéstõl ennyire nem lenne piros pöttyös, ha meg igen, akkor szintén orvosi eset a rossz keringésed miatt. Bõr és nemi beteg gondozó. Ez gomba lesz.
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ szex. Szûz voltam ez elõtt.. 17/F vagyok. És utánaolvastam egyéb helyeken is és sok helyen azt is irták, hogy a sterssz miatt, vagy a megerõltetés miatt... és én az aktus közbe éreztem kicsit hogy fáj, lovagló pózba. Ettõl nem lehet? Biztos hogy gomba?
Ha óvszer nélkül volt az aktus és piros pöttyök vannak a cerkán akkor sajna gombás vagy. Épp mondja akolegám, hogy allergiás vagy a puncira. De orvos az megmondja a frankót ajálld fel a lánynak is akitõl szerezted a "pöttyöket" 27 f
A kérdező hozzászólása: amikor lovagló pózba csináltuk, akkor kicsit fájt. lehet a megerõltetéstõl is?
Ez bizony tényleg gomba! Canesten kenõcs, lehet kapni vény nélkül, de kezeltesse magát a csak is, különben újra és újra meg fog fertõzni. Megerõltetéstõl nem lesznek pöttyök...

A Barátnőm mellein piros csíkok vannak. Mitől lehet/nek ezek? Valami kenőcsöt lehet rá kapni? Vagy forduljon bőrgyógyászhoz? Még nem szült, így a terhességi csíkot ellehet felejteni!?

Legjobb válasz: ennyibõl ez így senki nem fogja tudni megmondani. (piros csíkok keletkezhetnek mondjuk nádpálcától is, de ezt most hanyagoljuk) A terhességi csíkok meg csak nevükben terhességiek, valójában attól alakulnak ki, ha a bõrnek rövid idõ alatt nagymértékben kell megnyúlnia. Azaz okozhat ilyen csíkokat hirtelen hízás, de akár a mell hirtelen növekedése is. És akár az is, hogy nem megfelelõ melltartóban sportolt. Szóval ennél kicsit azért részletesebb leírás kellene a csíkokról. Biztosat azonban csak bõrgyógyász, vagy nõgyógyász tud mondani.

ennyibõl ez így senki nem fogja tudni megmondani. (piros csíkok keletkezhetnek mondjuk nádpálcától is, de ezt most hanyagoljuk) A terhességi csíkok meg csak nevükben terhességiek, valójában attól alakulnak ki, ha a bõrnek rövid idõ alatt nagymértékben kell megnyúlnia. Azaz okozhat ilyen csíkokat hirtelen hízás, de akár a mell hirtelen növekedése is. És akár az is, hogy nem megfelelõ melltartóban sportolt. Szóval ennél kicsit azért részletesebb leírás kellene a csíkokról. Biztosat azonban csak bõrgyógyász, vagy nõgyógyász tud mondani.
Hát nem akarlak elkeseríteni de ezek terhességi csíkok azaz striák és sosem fognak elmúlni de halványodni fognak.
A kérdező hozzászólása: KÖszike a hozzászólást, de ezt máshogy nem tudom leírni!Piros csíkok találhatóak mindkét -egész- mellén.Olyanok mint az ereink, csak piros színûek.Nem fáj neki és semmi tünete sincs, ezzel kapcsolatban.Bocsi mégegyszer a hülye fogalmazásért, de ezt másképp nem tudom leírni!!!!
Nem fogyizott mostanában? Mert a hirtelen nagy fogyás is csinál ilyeneket. Majd szépen kifehéredik és utána fehér csíkocskák lesznek belõle.
Sajnos nekem is ilyen csíkok vannak a melleim körül. Nagyon zavarnak mert mindig takargatni kell a melleimet és ez elszomorít. Nem tudtok esetleg valamit ajánlani? valami kémet vagy mit tegyek ellene?

Tetszik ez a kicsit extrémebb, piros hajszín? Nem zavarna, ha ilyen haja lenne a barátnődnek?

http://images4.fanpop.com/image/photos/23600000/Harry-Potter..

Legjobb válasz: mondjuk hozzátenné mhogy ez az erös rózs nagyon nem áll jol neki mert tul nagy szájatcsinál neki, mint valami bohóc :(

mondjuk hozzátenné mhogy ez az erös rózs nagyon nem áll jol neki mert tul nagy szájatcsinál neki, mint valami bohóc :(
Szép haj és szép nõ. De szerintem nem mindenkinek áll jól.
Nekem nem tetszik.
Ez szép, vadító, mmm!!!!
nem engedném a barátnõmnek, az hótziher
Keveseknek áll jól, kell hozzá stílus is, mert egy tucat divatcsajhoz ez nagyon nem passzol például.
A csaj maga szép így is, úgy is. Szerintem a hajszínétõl senki se lesz szebb. Mondjuk nekem nem tetszik, ha valaki festi a haját, aztán nyafog, hogy törik, meg ilyenek...
Szép, de tényleg nem áll jól minden nõnek.
meg tudnám szokni bár én a természetes szépség hive vagyok de ez tényleg vaditó :)
nekem most is ilyesmi, picit sötétebb
Nem zavarna, szeretem az extrémebb színû hajakat, de nem azért mondom.

Miért lehet halovány piros a barátnőm bugyija?

A barátn?m még sz?z. Szoktam ?t ujjazni,szép finoman. Most viszont nagyon kívánta,szóval eléggé vadul csináltam,aztán azt mondta,hogy halovány piros lett a bugyija....

Legjobb válasz: Azt hozzátenném még,hogy egy pici fájdalomra sem panaszkodott soha.

A kérdező hozzászólása: Azt hozzátenném még, hogy egy pici fájdalomra sem panaszkodott soha.
Már nem szûz...beteheted nyugodtan a pici kis kukidat is...
Kedves kérdezõ... szerintem neked kéne aludni menni, ilyen hülye kérdésbõl itélve korod nem lehet valami sok.
A kérdező hozzászólása: Ha ilyen egyszerû a kérdés, akkor válaszolnál rá kérlek? Lehet neked hülyeség, mert jóval tapasztaltabb vagy mint én, de nekem szükségem lenne a segítségre, az okosabb válaszára. Köszi,
A kérdező hozzászólása: De elirtam...nem az egész bugyija lett halovány piros :) ) Csak egy folt rajta.
Ujjazás közben felsértetted.. és azért vérzik.. ennyi.
Sok hülye válaszoló. Szûz amíg pénisz nem járt a hüvelyében. A szûzhártya ilyesmitõl is sérülhet, elszakadhat, ez nem feltétlen jár fájdalommal (szüzesség elvesztésekor ugyanis nem a szûzhártya átszakadása fáj, hanem a hüvely tágulása, ugyanakkor sok nõnél úgy kell áttörni, átszakítani, mint egy gátat, én pl. ilyesmirõl nem tudok beszámolni, aminek a háttéren valószínûleg az állhat, hogy a szûzhártyából sok féle típus van... http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU1/HYM.gif ). Az (a szüzességem elvesztése utáni) elsõ idõkben nekem is volt, hogy halvány piros lett a bugyim, és nem fájt semennyire. Nem kell megijedni.
Az igen. Hány évesek vagytok?
hány évesek vagytok?
Nyilván 9 hónapot kell rászámolni.
A kérdező hozzászólása: igen ezt tudom én is, csak van 1 olyan folyamat hogy beágyazodás az olyan 2 hét aszt hiszem, az is beleszámit vagy attól számítva, vagy pontosan mikortól.
szerintem a pasika 15 a csajszika 13
Ha aznap 15-én kellett volna neki megjönnie, amikor lefeküdtetek, akárhogy is számolom egyszer sem a legtermékenyebb idõszakában feküdtetek le, ezért ha mázlitok van, van arra esély, hogy nem terhes a barátnõd. 28L
Augusztus 2, 4, 8, 14, 15-én a barátnõmet magamévá tettem úgy hogy nem védekeztünk Váljon egészségetekre! Ebbõl 9 hónapos dolog lesz:D haha 9hónap múlva apa leszel haver, sz.r ügy, otthon pátyolgathatod majd a gyereketeket és melózhatsz egész nap amíg a kortársaid még bõven buliznak:D
A kérdező hozzászólása: De szeretnék gyereket úgy hogy nem lesz váratlan az esemény. Legutóbb összejött hogy elõtte 2 héttel nekiláttunk.
A kérdező hozzászólása: Hát ez a próbálkozás nem jött össze mot,
kifejlõdik a harmadik szeme
Legközelebb vegyen fel a barátnõd egy buvárszemüveget, vagy ami jól rátapad a szemére
Meg fog vakulni! :D (Nem fog.)
Velem is volt ilyen. Pár nap és elmúlik. Fogjátok allergiára
Menjen el a Szemészetre, kérjen rá mûkönnyet meg valami antibiotikumot!
Úgy tudom szemészeten sûrû az ilyen probléma, és van rá valami speckó kence.
Semmi baja nem lesz, elmúlik magától.
Ha nem múlik: szemészet - te meg legközelebb ne vedd ki a szájából. Milyen hülyeség ez????

Mi baja lehet a barátnőmnek? (állandóan szexszerepjátékozni akar, de csak ilyeneket mint Jancsi és Juliska, Hamupipőke, Kis hableány, Piroska és a farkas, csipkerózsika.

Legjobb válasz: Gondolom szubmisszív alkat, vagy csak újra akarja élni a gyerekkori emlékeit "kissé megváltozott formában". Egyébként a "kis hableányt" hogyan állítjátok elõ? Csak érdekel.

Szerintem semmi baja csak élezi! :D Most nem lehet mindig komoly, õ így szokott szórakozni! Ennyi! Ha meg még örömöt is szeretnél szerezni a barátnõdnek szállj be te is! :D
Gondolom szubmisszív alkat, vagy csak újra akarja élni a gyerekkori emlékeit "kissé megváltozott formában". Egyébként a "kis hableányt" hogyan állítjátok elõ? Csak érdekel.
Semmi baja kicsi pörgetni aqkarja a szexet:D Szállj be;)
A helyedben feltétlenül kikötném, hogy a "Hófehérke és a HÉT TÖRPE" szóba se jöhet. De mondjuk, egy jó "Nagy Farkasnak" én is beöltöznék itthon, az asszony örömére.
"A helyedben feltétlenül kikötném, hogy a "Hófehérke és a HÉT TÖRPE" szóba se jöhet" Ez nagyon nagy :D
http://www.youtube.com/watch?v=c2gQTG5qIE4 ezek jobbak lennének?:D szerintem semmi gáz nincs benne, neki ez jön be, lehet hogy még fiatalka, ha más nem hát lelkileg
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Van ilyen kagylóformájú melltartó, meg ilyen tengeri hangulatú díszitõelemek.
Semmi, neki így jó, vagy elfogadod, vagy lecseréled.
A kérdező hozzászólása: Én 29, õ meg 27 éves
Elõzõ! Kösz.
Nem volt gaz sziwargas a szomszedban es a tuzoltot lattad weletlenul?? :) )
Najóóó... Én voltam az, de csönd oké?!
Hozzám van nõve.. ;)
.. na meg aztán nem hittél bennem eléggé
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de a kérdés elvesztette az aktualitását, most kérdezhetnék pár dolgot a Jézuskáról?:D
peersze. De nem tejjel és sütivel kell fogadni, az már régimódi. Piros alsõnemûben, vagy anélkül, és kiadósan meg kell....
XDDDDD te hülye vagy? ki olyan hülye aki elhiszi XDDD a nagyanyád XDDDD
A kérdező hozzászólása: Juj, oké, de akkor Te fenekeltél el a virgácsoddal?Bezzeg a csomagod nem hagytad itt....:D

A barátnőm nagyon erősen húzta a péniszem és a fityma résznél be is dagadt piros és égett mi tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki, hogy legközelebb ne akarjon gyorsan lezavarni, hanem gondoljon bele, hogy neki hogy esne, hogy csak azért mert unod a banánt gyorsabban érzéketlenûl tennéd a dolgot-neki.

Mond meg neki, hogy legközelebb ne akarjon gyorsan lezavarni, hanem gondoljon bele, hogy neki hogy esne, hogy csak azért mert unod a banánt gyorsabban érzéketlenûl tennéd a dolgot-neki.
*gyorsan lezavarni téged,
A kérdező hozzászólása: de fitymám ég és fáj az ellen mit tegyek ?
Kend be hámosító kenõccsel, vagy menj bõrgyógyászhoz vele.
Jegeled és helyrejön.
Bõ nyállal kell neki nyalogatni hogy a hibát kiköszölrûlje ott lent a sebes résznél, , , a pajszernál!
Mond meg neki, hogy nem sebesség váltó ne rángassa annyira erõsen... és azért is gyullad be és fáj... mond meg neki, hogy csak finoman kezelendõ és síkosítónak a nyála pont megteszi... egyébként meg ha így letámadja a farkad akkor valószínûleg nem is érdekli hogy neked mi jó!!!Vagy muszájból érzi, hogy kezdenie kellene valamit a farkaddal szóval ez nem jó pont!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!