Találatok a következő kifejezésre: A Barátnőm hogy le akar feküdni (12 db)

A Barátnőm eltervezte hogy le akar feküdni velem. Nem korai ez neki 14 és fél évesen?

De ? még 14 és fél éves. Én 15 múltam. Szeretem és ? is szeret nagyon! Pettingelni pár pettingeltünk 1-2-szer.

Legjobb válasz: szerintem korai. lehet, hogy le vagyok maradva. de ez attól is függ, hogy te szeretnéd e, meg hogy mennyi ideje vagytok együtt. rendes tõled, hogy felmerül benned ez a kérdés, fiúknak nem szokott, legalábbis nagyon ritka, örülhet a barátnõd, hogy törõdsz vele. szerintem egyenlõre még maradjatok a pettingnél, 1-2 alkalom nem egészen elég, hogy megismerjétek egymás testét, hidd el, ha kiismeritek, mi a jó a másiknak, akkor sokkal jobb lesz az elsõ együttlét. tény, hogy nem korfüggõ, hanem a lelki, testi érettség határozza meg, na meg az erkölcsök. ha már együtt vagytok mondjuk 7-87 hónapja, akkor esetleg azt mondom, hogy annyira nem rossz.

szerintem korai. lehet, hogy le vagyok maradva. de ez attól is függ, hogy te szeretnéd e, meg hogy mennyi ideje vagytok együtt. rendes tõled, hogy felmerül benned ez a kérdés, fiúknak nem szokott, legalábbis nagyon ritka, örülhet a barátnõd, hogy törõdsz vele. szerintem egyenlõre még maradjatok a pettingnél, 1-2 alkalom nem egészen elég, hogy megismerjétek egymás testét, hidd el, ha kiismeritek, mi a jó a másiknak, akkor sokkal jobb lesz az elsõ együttlét. tény, hogy nem korfüggõ, hanem a lelki, testi érettség határozza meg, na meg az erkölcsök. ha már együtt vagytok mondjuk 7-87 hónapja, akkor esetleg azt mondom, hogy annyira nem rossz.
szerintem még azért maradjon a petting... mmajd ha az nem lesz elég, akkor jöhet a szex.
Ha úgy érzitek, itt az idõ, szerintem nyugodtan... Csak ne felejtsetek el védekezni. Én is kb ennyi voltam. Most 21 vagyok, nem bántam meg.
MIvel kérdezed is, hogy nem korai-e, te is úgy érzed, hogy az. Nehogy már egy lány erõltesse. :) TÉnyleg ráértek még szerintem.
Nem lenne baj, ha legaább 16 éves korig várnának a fiatalok, bár én azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy nem feltétlen a kor számít, hanem az érettség. Ha úgy érzitek, itt az ideje, biztosak vagytok egymásban és magatokban, nincsenek kételyeitek, akkor miért ne?
Igen, korai. A 14 és fél éves, még majdnem kislány. És te sem vagy érett férfi... Ehhez meg kell egy lelki érettség is, én úgy gondolom. Nem bánjátok meg, ha nem kapkodtok. Fel lehet fedezni egymást a petting során is.
kb a csajjal egy idõs vok és én még korainak tartom!!! amugy ha annyira megbiztok egymasba a ti dolgotok, de a baráti körömbe vannak még ilyenek és a srác nagyon megbánta!!!
Beszélgessetek róla, és ha te is úgy érzed, hogy megérett rá, akkor miért ne? (attól függetlenül h szerintem eléggé korai, de ha ti érzitek így...)

Barát barátnőm azzal a kérdéssel állt elő, hogy a volt pasijával le akar feküdni, de nem tudja hogy kérdezze meg a sráctól?

Õ csak szexet akar a pasitól, nemrég szakítottak és még kívánja ?t. Szóval hogy kellene megfogalmazni az üzenetet a pasinak, lehet?leg normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: "Barát barátnõm" hát persze... Bármilyen kínos kérdésnél, ahol esetleg negatív kritikát kaphat, ott mindig hozzá kell tenni, hogy nem rólad van szó, hanem másról. 1. kérdés: ki szakított kivel?

"Barát barátnõm" hát persze... Bármilyen kínos kérdésnél, ahol esetleg negatív kritikát kaphat, ott mindig hozzá kell tenni, hogy nem rólad van szó, hanem másról. 1. kérdés: ki szakított kivel?
Egyszer az egyik exem ezzel hívott fel: "Barátilag segítenél rajtam? Nagyon ki vagyok éhezve!"
A kérdező hozzászólása: Elõször is, nem rólam van szó mivel én férfi vagyok, ezért is írtam hogy barát barátnõ nem pedig hogy barátnõm, mert azt általában félreértik. Másodjára meg mit írjon, mi lenne szerintetek elfogadható üzenet (sms).
Már írtam! Nálam bejött, rögtön megdugtam ... :-P
miért foglalkozol másokkal?
A kérdező hozzászólása: Mert jóban vagyok vele, bár ez elég ratyin hangzik így utólag olvasva...
Akár nyíltan is rákérdezhet! Ha a pasi is vágyik vele a szexre, akkor teljesen mindegy, mit és hogyan ír, úgyis lecsap rá! Ha nemet mond, nem azért mond nemet, mert nem volt elég frappáns vagy humoros a megfogalmazás.
Úgy, hogy ne találj ki meséket:D
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom ;)
ilyenkor hol van az anyja?
Jól van, látom érted a poént;)
Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen és nagyon sokan élnek is ezzel. Mit foglalkozol te vele?
Ugye téged nem a szex maga zavar? Mert az már beleszólás lenne az életébe! Viszont ha csak aggódsz az jó! Az MTV-n megy a tinimamik c sorozat. Azt nézesd vele! Mondd el neki h egy fiút sem ismerhet igazán mert a fiú fiatal és még változni fog, õ pedig még erõsen tapasztalatlan. Viszont ha valakit nem ismerünk akkor biztosat sem tudunk mondani róla. Az pedig eléggé gáz ha õ lesz a gyereke apja. A kisbabák aranyosak szépek és a sok veszõdség mellett sok örömet is adnak, de mindennek megvan a maga ideje és 14 éves korban rohadtul nem aktuális!!!!! Õ már valószínûleg fogamzóképes és az élet mindig utat tör és legyûri az akadályokat! Nem kéne felelõtlenül még elõsegíteni is a nem kívánt változásokat! Én is szívesebben dugnék meg egy 14 éves csajt gumi nélkül de csak ha rendesen szedi a fogamzásgátló tablettát mert teherbe ejteni az elég súlyos bûn lenne!
Hagyd a fenébe, aki 14 évesen már nem szûz, szó szerint el lett baszva. Több olyan csajt is ismerek, akiket 13-14 évesen dugtak meg, mindegyik kiégett, züllött, kiélt ribanc most huszonévesen...
Egyszer vót, hol nem vót, vót egy 14 éves kislyány... Szerinted mi ezt bevesszük?! 14 évesen még babázzatok gyerekek, és ne a dugásról fantáziáljatok. A kérdésre: A pasi pedofil egy egészséges 17 évest nem érdekel szexuálisan egy 14 éves gyerek. Ha mégis, akkor a pasinál nagy gondok vannak.... ...Óvszer nélkül... nagy meggondolatlanság, de legalább a szülei biztos ismerni fogják unokájukat.... DR. Mouse
Elõzõ! Nem tudom mennyire forogsz a mai 14 évesek körében, de (sajnos) teljesen életszerû, hogy egy 14 éves lány már nem szûz. És nem csak a problémás családdal rendelkezõ, a társadalom perifériáján élõ lányokról van szó, hanem konszolidált családok nem deviáns gyermekeirõl is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és engem nem zavar hogy szexel (bár leszögezem , nem értek vele egyet), én csak aggódók érte ...
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! ma 11:01 tán utána kéne olvasni a pedofília fogalmának és akkor nem írnál ekkora hülyeségeket! Csak úgy elárulom h a pedofilok a testileg gyerekekre buknak és nem a kor két számjegyére!!! A legtöbb 14 éves csaj pedig testileg már nagyon fejlett és biológiailag ivarérett, arról nem is beszélve hogy törvényileg legalizált! Úgyhogy a játszótérrõl vett bölcsességeidet inkább tartsd meg magadnak!!!
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! Nem kamuzok, de higgy amit akarsz. Gondolom te is azoknak a táborát gyarapítod, akiket 14 éves GYEREK fejjel megbasztak. Az pedig [email protected] nincs összhangban a lelki érettséggel, hogy valaki ivarérett. House is megmondta a 14 éves terhes kis ribancnak, attól, hogy már vér folyik a nunájából, még nem ok arra, hogy keffentsen. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ma 17:19 -nek igaza van a pedofiliás üggyel kapcsolatban, HA valaki elmúlt 14 éves és beleegyezik a szexuális kapcsolatba akkor azt a törvény nem bünteti ..
tegnap 17:37 A pedofíliánál nem az életkor a meghatározó, hanem az hogy a másodlagos nemi jellegek mennyire fejlettek. Az értelmezés persze életkorra szól, mivel azt nem lehet kikötni h amelyik kiscsajnak még nem nõtt meg a melle és a feneke is gyerekes... stb. Ennek pszichológiája van. És szerintem ahogy mindenkiben van homo hajlam bizonyos százalékban úgy van pedo hajlam is! Van akiben ez 2-3% van akiben 40% és vannak olyanok akik jobban rákattantak. A homok és a pedo-k közti nagy különbség viszont lényeges, ami az, hogy ártanak-e vele valakinek. A pedofilok nagy százalékban ártanak a gyerekeknek mert kényszerítik õket ezzel lelkileg megnyomorítva a gyerekeket. Nem maga a szex ami ártalmas szerintem rájuk nézve hanem a kényszer ami bántalmazás! A barátnõddel és a fiújával sincs semmi gond, max az h felelõtlenek ha nem védekeznek!
Hát én már 14 évesen is tudtam mi a védekezés.
Aki 14évesen már nem szûz, azzal nem tudsz mit csinálni... De, ha az a bajod, hogy õ csinálja, te meg nem, azon lehet segíteni:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg megnyerõ ;)xd De úgy értettem hogy baj ha lefekszik vele csak ha óvszer nélkül az mégnagyobb baj ...
Hu ez a kép nagyon megnyerõ a pearl indexrõl.
Mutass neki fiatalkorú anyákról szóló filmeket. Azt hiszem, hogy az Amcsiknál van is most ilyen valóságshow.
Gondolom az ész-érves módszert próbáltad... Küldd el neki ezt a linket: http://www.google.hu/search?q=nemi+betegs%C3%A9gek&oe=utf-8&..
A kérdező hozzászólása: Nem mese :/
Keress valami tájékoztatót a neten a GYES-rõl és arról, hogy milyen támogatást lehet kérni a TB-tõl szülés esetén. És ezeket a fiúnak is küldd el. Nyilván nem 100%, hogy terhes lesz. De érdemes kockáztatni?
Okos egy jószág lehet. Teljesen felesleges gyõzködni szerintem, úgyse a te bajod lesz.
Ha már 14 évesen nem szûz, akkor hagyd a fenébe... Hiába tépnéd neki szád, úgysem értené meg, hogy mennyire fontos a védekezés. Agyilag még mindenképp kislány.
õt se az eszéért szeretik.
A kérdező hozzászólása: De nem is szép :/ melle nincs se jó feneke és nagyon vékony és az arca se olyan szép :/
Hagyd a francba, menthetetlen...
figyelj aki 14 évesen már nem szûz, azért már aggódni is felesleges, nem tudsz mit csinálni, ha nem rólad van szó természetesen...ha 14 évesen ennyi esze van, akkor te nem tudod megváltoztatni..
Mondd el az anyjának, hátha helyrepofozzák a buta kis fejét. Bár lehet hogy a szülõ is akasztani való, ha 14 évesen ilyen a lánya.
A kérdező hozzászólása: De nem az a baj hogy lefekszik vele, hanem az a baj h óvszer nélkül és nekem a barátnõm és aggódok érte ...
neked is sok eszed van ha szerinted nem baj, hogy lefekszik vele....
Na hagyjátok már ezt a pedofíliát!Mar látom az is kezd divattá válni, hogy mindenre ráhúzzuk, hogy pedofil. 14 éves csaj, és 17 éves pasi között nem áll fent semmilyen értelemben a pedofília, sem jogilag, sem erkölcsileg.Nekem 20 éves koromban volt 14 éves barátnõm( mondjuk szex nem volt), akkoriban senkinek nem jutott eszébe, hogy pedofilnak tituláljon. Visszatérve az eredeti kérdéshez....azon lehet vitatkozni, ha egy 14 éves lány már szexelni akar, s fõleg védekezés nélkül. Könnyû elsõre elítélni, de errõl nem csak az a korosztály tehet. Most inkább a szülõket kérdezném: mikor voltatok utoljára tizenéves kamasz gyerekeitekkel egy közös családi programon, kiránduláson, túrázáson? Mikor kérdeztétek ki utoljára a leckét? Hányszor van hetente, közös ebéd, vacsora, reggeli? Mikor ültetek le beszélgetni a legnehezebb idõszakban lévõ fiatokkal-lányotokkal? Na ugye? Akkor csoda, hogy egy 14 éves lánynak egyeben sem jár az esze, csak a szexen?

Honnan tudom hogy le akar velem feküdni a barátnőm?

Barátnőmmel már együtt vagyunk 4 hónapja és nem nagyon tudom eldönteni hogy egy lány hogyan jelzi egy fiú számára hogy le akar vele feküdni, vagy többet akar kihozni egy sima kapcsolatból. Kérlek segítsetek és normális válaszokkal.. 17/F

Legjobb válasz: feszegesd a határokat, akkor majd kiderül

feszegesd a határokat, akkor majd kiderül
ha ennyire nem ismered még, akkor beszéljétek meg.de ha egy este simán rámozdulsz, abból szerintem elég sokat le lehet szûrni, hogy mit enged és mit nem
Ne a lánytól várd hogy elkezdje! Mi lenne ha te tennéd meg az elsõ lépést? Például elkezdhetnéd simogatni, csókolgatni... Utána úgyis látod mennyire vevõ rá!
vagy beszélsz vele errõl hogy õ akarja már vagy pedig elkezded és majd kiderül:) L/16
A kérdező hozzászólása: 20:59 az a baj hogy eléggé "félénk" vagyok.. és könnyen zavarba jövök :/ szóval már kicsit ha feljön a szex mint téma már akkor kicsit furcsán érzem magam
Akkor ne beszélgess a szexrõl, hanem csináld!;) Úgyis érzékelni fogod hogy a lány akarja-e vagy sem! Ha esetleg még nem áll rá készen, amit kötve hiszek ha 17 évesek vagytok, akkor majd próbálkozhatsz kicsit késõbb!

A barátnőm azt monda le akar velem feküdni de nem tudom hogy csak azért mert én akarom vagy azért mert ő is. Semmiféleképpen nem akarok ráerőszakolni semmit. Hogy döntsem el?

(egyszer már megpróbálta hogy azért mert én akarom akkor belemegy de szerencsére még id?ben kapcsoltam)

Legjobb válasz: Hû! Engedd meg, hogy megdicsérjelek! Igazán korrekt srác vagy. Hát azért látni a nõkön, mikor szexet akar. Látni a szemén, a gesztusain. Szóval ha nagyon akarja, akkor eleve õ kezdeményezi.

Hû! Engedd meg, hogy megdicsérjelek! Igazán korrekt srác vagy. Hát azért látni a nõkön, mikor szexet akar. Látni a szemén, a gesztusain. Szóval ha nagyon akarja, akkor eleve õ kezdeményezi.
A kérdező hozzászólása: egyébként szemét vagyok csak ezt a lányt szeretem nagyon nagyon nagyon. És ha rosszul döntök a nagy izgalomban? Inkább várok még csak neki is jó legyen.
A kérdező hozzászólása: de ha õ meg tényleg akarja.... Nõk XD
nekem ugy volt hogy barátnõmmel smároltunk és akkor végülis õ "vitte" oda a kezem a nunijához(xD), énse akartam sürgetni semmit.. de ha õ akarta, hát akkor oké :P:D
A kérdező hozzászólása: akkor hadjam rá?
Szerintem ha õ mondta, akkor le akar..:D viccbõl minek mondana ilyet??:D(elõzõ)
A kérdező hozzászólása: mert egyszer már rájöttem hogy nekem akar jót de õ még nem igazán akarná és bevallotta... nem akarom megint ezt...

Miért van az hogy a barátnőm otthon nálunk mindent bevállal (anál, szopi, beöltözés stb) de ha elmegyünk pl a balatoni nyaralónkba vagy valami kirándulásra az osztályunkkal egyszerűen le se akar velem feküdni?

nem indokolja meg csak annyit mond hogy nem akarja

Legjobb válasz: ott nem tudja úgy elengedni magát. ugyanez volt velem is, elmentünk nyaralni tök idegen helyre és én nem szerettem volna a pasimmal szexelni, de persze kellett, mert õ akart :(

ott nem tudja úgy elengedni magát. ugyanez volt velem is, elmentünk nyaralni tök idegen helyre és én nem szerettem volna a pasimmal szexelni, de persze kellett, mert õ akart :(
lehet h mások azt hiszik h még szûz és nem akarja h kiderüljön..:) esetleg h rátok nyissanak..
Nem akarja, hogy meghallják, nem bírja elengedni magát. Ne agyalj rajta sokat. Itasd le, és kész.
A kérdező hozzászólása: ááá nem akarja õ mással errõl már beszéltünk szerinte ez undorító
Lehet olyankor izgatja a fantáziáját, hogy sokan vagytok és szeretné party-ban csak nem meri neked megemlíteni!
Én bárhol kényelmesen szarok, csak legyen papír. Szal a nyaralóban sztem nem nem gáz, csak legyen kulcs.
Én néha szoktam hányni...
22:08-as vagyok, bocs a nyelvtani hibákért. Elsõ sorban: A szex két ember magánügye (az "egy" névelõ itt bénán hangzott) Utolsó sorban: Vagy jobb' szeretnéd, ha idegenek közt is félmeztelenül táncolna az asztalon, vagy beöltözne nyuszijelmezbe és úgy várna az ajtófélfának támaszkodva?
A szex, bármennyire is nem úgy tûnik a mai világban, de egy ember magánügye. A párjával szereti csinálni, a zárt szobában. Sztem. Fõleg, ha lányról van szó. Én is sokkal jobban el tudom magam engedni pl pároméknál, mert az õ szobája eleve kulcsra zárható, meg náluk nem szokás benyitogatni, fõleg kopogás nélkül, mint nálunk... (Ha van vmi, ami idegesít a családomban, akkor ez az.) Viszont idegen helyen én nem merek többet egy-két ölelésnél, csóknál... Miért? Idegen a hely, ki tudja, hol ki figyel, hogy nyikorog az ágy, hogy nem csukódik jól az ajtó, hogy jöhet be bárki idegen, hogy esik le a csillár a mennyezetrõl... Érted? Egy jó szexuális élményhez nem elég a bizalom a párod felé, de kell a bizalom a hely és helyzet felé is. Úgyh én teljesen megértem a barátnõdet. Eleve is milyen agybeteg dolog OSZTÁLYKIRÁNDULÁSON szexelni? Vagy te a tanár vagy, és õ a kísérõ??? Fogadd el, h olyankor nem szeretné. Viszont örülj annak, h amúgy 4 fal közt bevállaló. Vagy jobb' szeretnéd, ha idegenek közt is félmeztelenül táncoljon az asztalon, és nyuszinak öltözve jelenjen meg az ajtóban az ajtófélfának dõlve??? :D (24/L)
Remélem mire az én gyerekem nagy lesz nekünk is lesz nyaralónk, mert az mindenkinek jár!:) ) A kérdésedre a válaszom pedig az, a nõk sokszor nem akarják..pl én peteérés körül sosem akarom és ez valószínûleg az akkor érzett petefészek görcs miatt van..olyankor fáj a fejem:D, és lehet véletlenül esett pont a nyaralásos idõszakokra ez a dolog..az is elképzelhetõ, hogy nagyon okos leány és tudja mikor van a peteérése és semmi képpen nem akar szexelni..nehogy védekezés ellenére is babás legyen..ez ilyen nõi ösztön lehet..olyankor elutasít még akkor is ha imád, szeret és egyéb esetben mindent bevállal..ez ösztönbõl jön és nem bántani akar téged ezzel.
A kérdező hozzászólása: apáméké
"kirándulásra az osztályunkkal egyszerûen le se akar velem feküdni" beszarás
A kérdező hozzászólása: a ynaralónkba két külön emelet van voltunk többen is de volt kulcs a szoba ajtajához nekem
Figyelj, ez lehet olyan mint a sz*rás, nekem is csak itthon esik jól.
A nyaralóba kettesben mentetek?

A barátnőm le akar velem feküdni. De én félek egy kicsit mert neki előttem már volt egy idősebb barátja aki jóval tapasztaltabb. Nem tudom, hogy mennyire érintené az rosszul, hogy én még szűz vagyok, és mi van ha béna vagyok az ágyban? Mit tegyek?

Mondjam el neki? vagy inkább próbáljak beleadni mindent?Csak attól félek hogyha nem mondom el neki hogy szűz vagyok és béna leszek akkor azt hiszi majd mindig ilyen lesz velem a szex.

Legjobb válasz: IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.

IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.
Nem értem ezt, miért nem lehet neki elmondani? Ki fog dobni ezért? Kétlem, ha szeret akkor nem. Megmondod neki, hogy "Drágám, én még szûz vagyok ám." Õ legyint, megdugod van két lehetõség. a., Jó lesz -> Nyakadba ugrik, lesmárol, kér még egy kört. b., Nem lesz jó -> Megnyugtat, hogy semmi baj nincs, majd belejössz és tanítgat. Olyan vészes ez?
Jól mondják, MOND EL! Neked is tök jó érzés lesz, fõleg ha leesik a kõ a szívedrõl (na most biztos elküld.. glup.... AAA EZ LEHETETLEN, ÉS MÉG MINDIG SZERET). Meg belegondolsz neki is, nem is arra gondolok hogy mert szûz vagy és vele veszíted el, hanem hogy megbízol benne annyira, hogy ezt elmondod. Legalábbis én is örülnék hogy o wow ezt nekem elmondta, király. ^^
hány éves a lány, hanyadik partnere vagy? ha már tényleg tapasztalt, biztos lebuksz, inkább mondd el. gumival tervezitek, mert az esetleg segíthet a kitartásban...
Ne menny el prostihoz, hidd el sokkal jobb élmény lesz a barátnõddel, és 100% hogy meg fogja érteni. De mindeképp tedd hozzá, hogy sajnálod h nem bíztál benne, hiba volt, de cikinek érezted. Ennyi :)
mondd el neki mindenképpen...nekem is volt szûz barátom tapasztalt után, de valami hihetetlenül jó volt vele a szex...
A kérdező hozzászólása: esküszöm hogy megfordult ez is a fejembe csak nem prostival mert elég sok lányt megkaphatnák de "rendes fiú vagyok"
el ne mond neki az igazságot, hogy hazudtál neki. mondom mit tegyél. gyorsan menjél el egy prostihoz és veszítsed el vele, utána már semmi probléma nem lesz a bnõddel.
A kérdező hozzászólása: hát meg próbálom elmondani neki remélem megérti
Egyetértek, mond meg, valld be hogy hazudtál, mert hogy nagyon zavarban érezted magad és cikinek az egész dolgot. (Nem az, de ezzel az indokkal nem fog haragudni :) Segíteni fog, hidd el, nem fogja elvárni hogy a csúcson legyél, pár alkalom és belejössz :P Saját tapasztalat, ugyan ebben a cipõben voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat. :D
akor nem marad más ha elkezditek és megszól mond azt h zavarban voltál mert szereted és enyi ez befutó szöveg hid el
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és már szoba került csak akkor még úgy volt hogy nem lesz semmi az egészbõl és egy kicsit átköltöttem egy szexuális élményem úgy hogy el is vesztetem a szüzességem. :S jól elbasztam
mégis hány éves vagy? mennyi ideje vagytok együtt hogy ez még nem került szóba?(:és igen mond el neki
mond meg neki nyugottan nem gáz hogy szûz vagy nem kell görcsölni õ ugyis irányítani fog ha nem jól csinálod +lehet hogy mégjobban rádgerjed :)
összejött?

Tetszik a barátnőm, én is lány vagyok, tudom, hogy lezbi, de le akarok vele feküdni! Hogyan kezdjem el? Pl. : ha csak ketten vagyunk itthon?

Normális valaszokat

Legjobb válasz: Ha már ilyet akarsz, legyél tisztában a szavakkal. Lezbik és lezbikusok nincsenek. Leszbik és leszbikusok igen.

Ha már ilyet akarsz, legyél tisztában a szavakkal. Lezbik és lezbikusok nincsenek. Leszbik és leszbikusok igen.
mivel abban a szerencsés helyzetben vagy hogy nem vagy fiú ezért nem kell gályáznod.. Meg mondod neki hogy tetszik és és le akarsz vele feküdni.. és több mint valoszinû benne is lesz..
Kettesben otthon hülyéskedve számtalan alkalom nyílik testi kontaktusra. Ha õ is vevõ rá, akkor hamar összejöhet.
tudja hogy te is a lányokat szereted? még sose poénkodtatok azzal, hogy igen persze minden leszbi barátnõ lefekszik egyszer egymással? egy kis off, errõl eszembe jutott ez a jelenet: http://www.youtube.com/watch?v=lPYAHu8smqc 2:55-tõl csajozás level 1000000 de akár még be is válhat ez a szöveg :D
De azért jól gondold át, hogy erre van-e szükséged... Ha beléd szeret, és te csak ki akarod próbálni, vége lehet a barátságnak.
az ötösnek nagyon igaza van...ez nekem eszembe se jutott de errõl viszont az ugrott be, hogy te is beleeshetsz és hoppon maradhatsz érzelmileg... bár én egyszerre szerettem és kívántam meg a barátnõmet és azóta is együtt vagyunk szóval sok sikert :D
A kérdező hozzászólása: Kösszi

Mik azok a jelek, amikből levehetem, hogy a legjobb barátnőm le akar velem feküdni?

Csók és szex nem volt, de minden más igen.

Legjobb válasz: "Csók és szex nem volt, de minden más igen." Pl.? Megujjaztad? Vagy a mellére [email protected]ál, és habosra verted egy péklapáttal? Esetleg bekakiltál õ meg tisztába rakott? :D Bocsi, de mit értesz a "Minden más alatt?" :D

"Csók és szex nem volt, de minden más igen." Pl.? Megujjaztad? Vagy a mellére [email protected]ál, és habosra verted egy péklapáttal? Esetleg bekakiltál õ meg tisztába rakott? :D Bocsi, de mit értesz a "Minden más alatt?" :D
Csók se volt? Oo Amúgy elég egyértelmû jelzés, ha ezt hallod: „Le akarok veled feküdni”. Remélem, segítettem. :D
A kérdező hozzászólása: simogatást, más testrészekre csókot, ölelkezést, birkózást, pofi összedugást és még sorolhatnám :D
Hát, nekem van olyan pasi barátom, akivel ezeket megteszem, de nem akarok vele lefeküdni... Akivel akarok, azt meg is csókoltam... igen, én. 33N
A kérdező hozzászólása: Akkor ez normális 24 évesen?
Nem korfüggõ, hanem személy- és kapcsolatfüggõ. Ha valaki közvetlen személyiség, és érintésorientált, akkor ez belefér. Amúgy TE szeretnéd, ha le akarna feküdni veled?
#2 te állat :D XD
Én inkább azt kérdezném, hogy miért ne akarna ? Ha nem gátlásos szex terén, akkor szerintem a baráti szex a játék folytatása. Viszont jó kérdés hogy te is akarod-e ? Esetleg ha te is lány vagy , még akkor sincs benne semmi rossz, ha mind a kettötöknek bejön
Nekem is van olyan barátnõm, akivel ugyanezt minden gond nélkül megtesszük, de mind a ketten tisztában vagyunk vele, hogy ez soha nem lesz kettõnk között több, mint barátság, és nem is vágyunk másra. ;) 20F
cex....cex vót? begyél 1 bibrátort.
Rossz hírem van...meleg vagy! Csókolj meg egy pasit és minden megváltozik! na persze... semmi más csak az a baja h kishuszárnak hívod... az h izgultál nem is sejtet valamit veled?
túlizgultad :) túlságosan is teljesíteni akartál, ezért az agyad leblokkolta a dolgot ne parázz és megy majd minden mint a karikacsapás
A kérdező hozzászólása: Fáradtság is közrejátszhat?
megijedtel hogy teherbe ejtheted vagy hogy komoly kapcsolatot akar vagy egyszeren lampalazas lettel Ne foglalkozz vele legkozlebb \menni fog felejsd el zemzavar ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!