Találatok a következő kifejezésre: A Barátnőm hogy le akar (27 db)

A barátnőm állandóan szopni akar. Idegesít, hogyan állíthatnám le?

Mindig amikor kettesben maradunk, már gombolja is ki a nadrágom. És reggelenként így ébreszt. Hogyan mondhatom el, hogy ez már sok nekem, anélkül, hogy megsérteném??

Legjobb válasz: Soha nagyobb gondod az életben ne legyen, haver.

Soha nagyobb gondod az életben ne legyen, haver.
partyba vágjuk bro?? feláldozom magam, míg engem szop, te pihizel egyet.
Fejezd be az álmodozást!
Ez a dolog a szeretkezés elsõ része. Fiatal korban azt kell megtanulni, hogy lehet kielégítõen végigcsinálni és nem azt, hogy hányszor kezdjük újra a félbehagyott dolgokat. ( Ha valakit nem érdekel a szeretkezés, a szex, abból még kiváló csillagász is lehet.) :)
Lehet, h ezzel csak a saját önbizalmát tuningolja, plusz mi mással láncoljon magához vkit, ha nem ezzel? :D Vagy mivel te sose állítottad még le õt, azt hiszi, igényled a napi 3-4 alkalmat. Ha rájönne, h koránt sem, lehet abbahagyná. Persze ne hagyd, h azt higgye, azért, mert rosszul csinálja, vagy azért, mert nem kívánod. Tisztázzátok, kinek mennyi az elég.
Kend be a farkad erõspistával, majd abba hagyja! Amúgy ezzel nagyot kaszálhatnátok: http://www.szopnek.hu/
na maradj vele kettesben.
Én ezt nem nevezném problémának. ez maga a mennyország :D A cerkád miatt meg ne aggódj nem kopik az csak edzõdik :)
Ads meg a számát, átveszem, ha zavar. :-)
Es mindamellett meg dugtok is? ... Egyebkent a monoton cumiztatas egy ido utan tenyleg baromi idegesito tud lenni, ha nincs dugas. (Mondjuk 60-40%)
Küldd hozzám! :) Amm meg szólj nekki h ne szopjon annyit mert egy idõ után fájni fog a feje :)
kend be a farkad csukamáj olajjal
Örülj neki, hogy ilyen barátnõre akadtál és nem kell állandóan könyörögni neki egy kis szexért. Akkor meg az lenne a bajod!
A kérdező hozzászólása: Húúú, milyen szellemes valaki. :D
Szagod? Nekem ritkán van szagom, általában inkább illatom, fura hogy te szagos vagy mégis szereti.
ülj le.Egyes :D
kamu nem hiszem hogy lenne ilyen nõ ha lenne ilyen nõ akkor arra panaszkodni már bûn ......inkább hozzászoknéák a több szexhez minthogy egy ilyen nõt veszni hagyak...
A kérdező hozzászólása: De nem értitek, hogy amikor már naponta háromszor-négyszer ettõl megyek el, egy kicsit kezd elegem lenni??
A kérdező hozzászólása: Olyankor is csinálja, amikor egyáltalán semmi kedvem a szexhez.
A kérdező hozzászólása: Hehe, nagyon vicces vagy, de azt azért nem hagynám.
Legalább jól csinálja?
te vagy az állandóanszopócsaj pasija?? kísértetiesen hasonlít az exemre, lehet lyuktesók vagyunk!
Mondd meg neki õszintén, hogy most mást szeretnél csinálni, nincs hozzá kedved, stb.
kend be erõs Pistával!
A kérdező hozzászólása: Neki én vagyok az elsõ... És nagyon szereti a szagom :D Amúgy jól csinálja, csak már kicsit sok..
ha ennyire szereti, lehet még fizetne is érte, kérj tõl egy ötezrest minden szopásért, ha elfogy a lóvéja pihenhetsz

A Barátnőm eltervezte hogy le akar feküdni velem. Nem korai ez neki 14 és fél évesen?

De ? még 14 és fél éves. Én 15 múltam. Szeretem és ? is szeret nagyon! Pettingelni pár pettingeltünk 1-2-szer.

Legjobb válasz: szerintem korai. lehet, hogy le vagyok maradva. de ez attól is függ, hogy te szeretnéd e, meg hogy mennyi ideje vagytok együtt. rendes tõled, hogy felmerül benned ez a kérdés, fiúknak nem szokott, legalábbis nagyon ritka, örülhet a barátnõd, hogy törõdsz vele. szerintem egyenlõre még maradjatok a pettingnél, 1-2 alkalom nem egészen elég, hogy megismerjétek egymás testét, hidd el, ha kiismeritek, mi a jó a másiknak, akkor sokkal jobb lesz az elsõ együttlét. tény, hogy nem korfüggõ, hanem a lelki, testi érettség határozza meg, na meg az erkölcsök. ha már együtt vagytok mondjuk 7-87 hónapja, akkor esetleg azt mondom, hogy annyira nem rossz.

szerintem korai. lehet, hogy le vagyok maradva. de ez attól is függ, hogy te szeretnéd e, meg hogy mennyi ideje vagytok együtt. rendes tõled, hogy felmerül benned ez a kérdés, fiúknak nem szokott, legalábbis nagyon ritka, örülhet a barátnõd, hogy törõdsz vele. szerintem egyenlõre még maradjatok a pettingnél, 1-2 alkalom nem egészen elég, hogy megismerjétek egymás testét, hidd el, ha kiismeritek, mi a jó a másiknak, akkor sokkal jobb lesz az elsõ együttlét. tény, hogy nem korfüggõ, hanem a lelki, testi érettség határozza meg, na meg az erkölcsök. ha már együtt vagytok mondjuk 7-87 hónapja, akkor esetleg azt mondom, hogy annyira nem rossz.
szerintem még azért maradjon a petting... mmajd ha az nem lesz elég, akkor jöhet a szex.
Ha úgy érzitek, itt az idõ, szerintem nyugodtan... Csak ne felejtsetek el védekezni. Én is kb ennyi voltam. Most 21 vagyok, nem bántam meg.
MIvel kérdezed is, hogy nem korai-e, te is úgy érzed, hogy az. Nehogy már egy lány erõltesse. :) TÉnyleg ráértek még szerintem.
Nem lenne baj, ha legaább 16 éves korig várnának a fiatalok, bár én azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy nem feltétlen a kor számít, hanem az érettség. Ha úgy érzitek, itt az ideje, biztosak vagytok egymásban és magatokban, nincsenek kételyeitek, akkor miért ne?
Igen, korai. A 14 és fél éves, még majdnem kislány. És te sem vagy érett férfi... Ehhez meg kell egy lelki érettség is, én úgy gondolom. Nem bánjátok meg, ha nem kapkodtok. Fel lehet fedezni egymást a petting során is.
kb a csajjal egy idõs vok és én még korainak tartom!!! amugy ha annyira megbiztok egymasba a ti dolgotok, de a baráti körömbe vannak még ilyenek és a srác nagyon megbánta!!!
Beszélgessetek róla, és ha te is úgy érzed, hogy megérett rá, akkor miért ne? (attól függetlenül h szerintem eléggé korai, de ha ti érzitek így...)

Honnan tudom hogy le akar velem feküdni a barátnőm?

Barátnőmmel már együtt vagyunk 4 hónapja és nem nagyon tudom eldönteni hogy egy lány hogyan jelzi egy fiú számára hogy le akar vele feküdni, vagy többet akar kihozni egy sima kapcsolatból. Kérlek segítsetek és normális válaszokkal.. 17/F

Legjobb válasz: feszegesd a határokat, akkor majd kiderül

feszegesd a határokat, akkor majd kiderül
ha ennyire nem ismered még, akkor beszéljétek meg.de ha egy este simán rámozdulsz, abból szerintem elég sokat le lehet szûrni, hogy mit enged és mit nem
Ne a lánytól várd hogy elkezdje! Mi lenne ha te tennéd meg az elsõ lépést? Például elkezdhetnéd simogatni, csókolgatni... Utána úgyis látod mennyire vevõ rá!
vagy beszélsz vele errõl hogy õ akarja már vagy pedig elkezded és majd kiderül:) L/16
A kérdező hozzászólása: 20:59 az a baj hogy eléggé "félénk" vagyok.. és könnyen zavarba jövök :/ szóval már kicsit ha feljön a szex mint téma már akkor kicsit furcsán érzem magam
Akkor ne beszélgess a szexrõl, hanem csináld!;) Úgyis érzékelni fogod hogy a lány akarja-e vagy sem! Ha esetleg még nem áll rá készen, amit kötve hiszek ha 17 évesek vagytok, akkor majd próbálkozhatsz kicsit késõbb!

Barát barátnőm azzal a kérdéssel állt elő, hogy a volt pasijával le akar feküdni, de nem tudja hogy kérdezze meg a sráctól?

Õ csak szexet akar a pasitól, nemrég szakítottak és még kívánja ?t. Szóval hogy kellene megfogalmazni az üzenetet a pasinak, lehet?leg normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: "Barát barátnõm" hát persze... Bármilyen kínos kérdésnél, ahol esetleg negatív kritikát kaphat, ott mindig hozzá kell tenni, hogy nem rólad van szó, hanem másról. 1. kérdés: ki szakított kivel?

"Barát barátnõm" hát persze... Bármilyen kínos kérdésnél, ahol esetleg negatív kritikát kaphat, ott mindig hozzá kell tenni, hogy nem rólad van szó, hanem másról. 1. kérdés: ki szakított kivel?
Egyszer az egyik exem ezzel hívott fel: "Barátilag segítenél rajtam? Nagyon ki vagyok éhezve!"
A kérdező hozzászólása: Elõször is, nem rólam van szó mivel én férfi vagyok, ezért is írtam hogy barát barátnõ nem pedig hogy barátnõm, mert azt általában félreértik. Másodjára meg mit írjon, mi lenne szerintetek elfogadható üzenet (sms).
Már írtam! Nálam bejött, rögtön megdugtam ... :-P
miért foglalkozol másokkal?
A kérdező hozzászólása: Mert jóban vagyok vele, bár ez elég ratyin hangzik így utólag olvasva...
Akár nyíltan is rákérdezhet! Ha a pasi is vágyik vele a szexre, akkor teljesen mindegy, mit és hogyan ír, úgyis lecsap rá! Ha nemet mond, nem azért mond nemet, mert nem volt elég frappáns vagy humoros a megfogalmazás.

HOgyan vegyem rá a barátnőmet hogy feküdjön le velem? Mert nem nagyon akar.

Hali.Segítsetek rá kéne venni a barátn?m vhogy hogy feködjön le velem vagy legalább nagyon közelébe szal vetk?zésig vagy vmi.

Legjobb válasz: Szoba mondani neki meg utalni rá tilos!! Szeretti a barinöd a masszirozást? Probáld rávenni, hagyd masszirozhasad, szépen gyengéden, finoman... Hátha megjön a kedve. Légy figyelmes.

Szoba mondani neki meg utalni rá tilos!! Szeretti a barinöd a masszirozást? Probáld rávenni, hagyd masszirozhasad, szépen gyengéden, finoman... Hátha megjön a kedve. Légy figyelmes.
majd ha elég felkészültnek érzi majd magát, akkor sztem azt észreveszed, másik meg hogy erõltetni semmit sem szabad
szereted õt? akkor hagysz neki idõt, h õ is akarja. ha meg nem akkor nincs mirõl beszélni keress egyéjszakás kalandokat de ne hülyítsd tovább szegény csajt. a párkapcsolatban nem az a legfontosabb h az ember "dugva legyen"! ha még nincs kész rá, ne erõltesd! ugye te sem szeretnél lefeküdni vele, ha közben tudod, h neki fáj és rosszul esik?
Már rosszul kezded! Pontozz le nyugodtan, de ha megtudnám, hogy a barátom ilyenre készül, kissé rosszul esne.Ne akard rávenni, hagyd hogy õ is kész legyen rá.Nem lehet csak úgy "rávenni" egy lányt ilyenre, fõleg ha még szûz. 18/L
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Amikor én összejöttem vkivel, magától érthetõdõ volt, hogy néhány nap (max. 1-2 hét) és lefekszünk egymással. Mi a gond ezzel? Nem a középkorban élünk.
Szeresd, várj, és meg se próbáld "rávenni".
mióta vagytok együtt?
Szerintem ezt neki kell eldönteni hogy akar-e vagy sem! Próbálkozz nyugodt környezetet teremteni mindig és legyél gyengéd vele nekem mindig bejön :) . Ha meg egyáltalán nem akar veled szeretkezni akkor szerintem dobbants és keress másikat aki jobban kitudja elégiteni a szexuális szükségleteidet.
majd ha akar, várdd ki

A barátnőm azt monda le akar velem feküdni de nem tudom hogy csak azért mert én akarom vagy azért mert ő is. Semmiféleképpen nem akarok ráerőszakolni semmit. Hogy döntsem el?

(egyszer már megpróbálta hogy azért mert én akarom akkor belemegy de szerencsére még id?ben kapcsoltam)

Legjobb válasz: Hû! Engedd meg, hogy megdicsérjelek! Igazán korrekt srác vagy. Hát azért látni a nõkön, mikor szexet akar. Látni a szemén, a gesztusain. Szóval ha nagyon akarja, akkor eleve õ kezdeményezi.

Hû! Engedd meg, hogy megdicsérjelek! Igazán korrekt srác vagy. Hát azért látni a nõkön, mikor szexet akar. Látni a szemén, a gesztusain. Szóval ha nagyon akarja, akkor eleve õ kezdeményezi.
A kérdező hozzászólása: egyébként szemét vagyok csak ezt a lányt szeretem nagyon nagyon nagyon. És ha rosszul döntök a nagy izgalomban? Inkább várok még csak neki is jó legyen.
A kérdező hozzászólása: de ha õ meg tényleg akarja.... Nõk XD
nekem ugy volt hogy barátnõmmel smároltunk és akkor végülis õ "vitte" oda a kezem a nunijához(xD), énse akartam sürgetni semmit.. de ha õ akarta, hát akkor oké :P:D
A kérdező hozzászólása: akkor hadjam rá?
Szerintem ha õ mondta, akkor le akar..:D viccbõl minek mondana ilyet??:D(elõzõ)
A kérdező hozzászólása: mert egyszer már rájöttem hogy nekem akar jót de õ még nem igazán akarná és bevallotta... nem akarom megint ezt...
Úgy, hogy ne találj ki meséket:D
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom ;)
ilyenkor hol van az anyja?
Jól van, látom érted a poént;)
Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen és nagyon sokan élnek is ezzel. Mit foglalkozol te vele?
Ugye téged nem a szex maga zavar? Mert az már beleszólás lenne az életébe! Viszont ha csak aggódsz az jó! Az MTV-n megy a tinimamik c sorozat. Azt nézesd vele! Mondd el neki h egy fiút sem ismerhet igazán mert a fiú fiatal és még változni fog, õ pedig még erõsen tapasztalatlan. Viszont ha valakit nem ismerünk akkor biztosat sem tudunk mondani róla. Az pedig eléggé gáz ha õ lesz a gyereke apja. A kisbabák aranyosak szépek és a sok veszõdség mellett sok örömet is adnak, de mindennek megvan a maga ideje és 14 éves korban rohadtul nem aktuális!!!!! Õ már valószínûleg fogamzóképes és az élet mindig utat tör és legyûri az akadályokat! Nem kéne felelõtlenül még elõsegíteni is a nem kívánt változásokat! Én is szívesebben dugnék meg egy 14 éves csajt gumi nélkül de csak ha rendesen szedi a fogamzásgátló tablettát mert teherbe ejteni az elég súlyos bûn lenne!
Hagyd a fenébe, aki 14 évesen már nem szûz, szó szerint el lett baszva. Több olyan csajt is ismerek, akiket 13-14 évesen dugtak meg, mindegyik kiégett, züllött, kiélt ribanc most huszonévesen...
Egyszer vót, hol nem vót, vót egy 14 éves kislyány... Szerinted mi ezt bevesszük?! 14 évesen még babázzatok gyerekek, és ne a dugásról fantáziáljatok. A kérdésre: A pasi pedofil egy egészséges 17 évest nem érdekel szexuálisan egy 14 éves gyerek. Ha mégis, akkor a pasinál nagy gondok vannak.... ...Óvszer nélkül... nagy meggondolatlanság, de legalább a szülei biztos ismerni fogják unokájukat.... DR. Mouse
Elõzõ! Nem tudom mennyire forogsz a mai 14 évesek körében, de (sajnos) teljesen életszerû, hogy egy 14 éves lány már nem szûz. És nem csak a problémás családdal rendelkezõ, a társadalom perifériáján élõ lányokról van szó, hanem konszolidált családok nem deviáns gyermekeirõl is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és engem nem zavar hogy szexel (bár leszögezem , nem értek vele egyet), én csak aggódók érte ...
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! ma 11:01 tán utána kéne olvasni a pedofília fogalmának és akkor nem írnál ekkora hülyeségeket! Csak úgy elárulom h a pedofilok a testileg gyerekekre buknak és nem a kor két számjegyére!!! A legtöbb 14 éves csaj pedig testileg már nagyon fejlett és biológiailag ivarérett, arról nem is beszélve hogy törvényileg legalizált! Úgyhogy a játszótérrõl vett bölcsességeidet inkább tartsd meg magadnak!!!
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! Nem kamuzok, de higgy amit akarsz. Gondolom te is azoknak a táborát gyarapítod, akiket 14 éves GYEREK fejjel megbasztak. Az pedig [email protected] nincs összhangban a lelki érettséggel, hogy valaki ivarérett. House is megmondta a 14 éves terhes kis ribancnak, attól, hogy már vér folyik a nunájából, még nem ok arra, hogy keffentsen. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ma 17:19 -nek igaza van a pedofiliás üggyel kapcsolatban, HA valaki elmúlt 14 éves és beleegyezik a szexuális kapcsolatba akkor azt a törvény nem bünteti ..
tegnap 17:37 A pedofíliánál nem az életkor a meghatározó, hanem az hogy a másodlagos nemi jellegek mennyire fejlettek. Az értelmezés persze életkorra szól, mivel azt nem lehet kikötni h amelyik kiscsajnak még nem nõtt meg a melle és a feneke is gyerekes... stb. Ennek pszichológiája van. És szerintem ahogy mindenkiben van homo hajlam bizonyos százalékban úgy van pedo hajlam is! Van akiben ez 2-3% van akiben 40% és vannak olyanok akik jobban rákattantak. A homok és a pedo-k közti nagy különbség viszont lényeges, ami az, hogy ártanak-e vele valakinek. A pedofilok nagy százalékban ártanak a gyerekeknek mert kényszerítik õket ezzel lelkileg megnyomorítva a gyerekeket. Nem maga a szex ami ártalmas szerintem rájuk nézve hanem a kényszer ami bántalmazás! A barátnõddel és a fiújával sincs semmi gond, max az h felelõtlenek ha nem védekeznek!
Hát én már 14 évesen is tudtam mi a védekezés.
Aki 14évesen már nem szûz, azzal nem tudsz mit csinálni... De, ha az a bajod, hogy õ csinálja, te meg nem, azon lehet segíteni:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg megnyerõ ;)xd De úgy értettem hogy baj ha lefekszik vele csak ha óvszer nélkül az mégnagyobb baj ...
Hu ez a kép nagyon megnyerõ a pearl indexrõl.
Mutass neki fiatalkorú anyákról szóló filmeket. Azt hiszem, hogy az Amcsiknál van is most ilyen valóságshow.
Gondolom az ész-érves módszert próbáltad... Küldd el neki ezt a linket: http://www.google.hu/search?q=nemi+betegs%C3%A9gek&oe=utf-8&..
A kérdező hozzászólása: Nem mese :/
Keress valami tájékoztatót a neten a GYES-rõl és arról, hogy milyen támogatást lehet kérni a TB-tõl szülés esetén. És ezeket a fiúnak is küldd el. Nyilván nem 100%, hogy terhes lesz. De érdemes kockáztatni?
Okos egy jószág lehet. Teljesen felesleges gyõzködni szerintem, úgyse a te bajod lesz.
Ha már 14 évesen nem szûz, akkor hagyd a fenébe... Hiába tépnéd neki szád, úgysem értené meg, hogy mennyire fontos a védekezés. Agyilag még mindenképp kislány.
õt se az eszéért szeretik.
A kérdező hozzászólása: De nem is szép :/ melle nincs se jó feneke és nagyon vékony és az arca se olyan szép :/
Hagyd a francba, menthetetlen...
figyelj aki 14 évesen már nem szûz, azért már aggódni is felesleges, nem tudsz mit csinálni, ha nem rólad van szó természetesen...ha 14 évesen ennyi esze van, akkor te nem tudod megváltoztatni..
Mondd el az anyjának, hátha helyrepofozzák a buta kis fejét. Bár lehet hogy a szülõ is akasztani való, ha 14 évesen ilyen a lánya.
A kérdező hozzászólása: De nem az a baj hogy lefekszik vele, hanem az a baj h óvszer nélkül és nekem a barátnõm és aggódok érte ...
neked is sok eszed van ha szerinted nem baj, hogy lefekszik vele....
Na hagyjátok már ezt a pedofíliát!Mar látom az is kezd divattá válni, hogy mindenre ráhúzzuk, hogy pedofil. 14 éves csaj, és 17 éves pasi között nem áll fent semmilyen értelemben a pedofília, sem jogilag, sem erkölcsileg.Nekem 20 éves koromban volt 14 éves barátnõm( mondjuk szex nem volt), akkoriban senkinek nem jutott eszébe, hogy pedofilnak tituláljon. Visszatérve az eredeti kérdéshez....azon lehet vitatkozni, ha egy 14 éves lány már szexelni akar, s fõleg védekezés nélkül. Könnyû elsõre elítélni, de errõl nem csak az a korosztály tehet. Most inkább a szülõket kérdezném: mikor voltatok utoljára tizenéves kamasz gyerekeitekkel egy közös családi programon, kiránduláson, túrázáson? Mikor kérdeztétek ki utoljára a leckét? Hányszor van hetente, közös ebéd, vacsora, reggeli? Mikor ültetek le beszélgetni a legnehezebb idõszakban lévõ fiatokkal-lányotokkal? Na ugye? Akkor csoda, hogy egy 14 éves lánynak egyeben sem jár az esze, csak a szexen?
Õ dolga.
Egyszer hagyni kell elmenni. Ilyen sztorik végzõdnek úgy, hogy - négyen-öten végigmennek rajta - drunk kategóriás pornófilm kering róla a neten évekig - eladják prostinak külföldre, ha már annyira dughatnékja van, legyen belõle haszna is - meggyalázott holttestére napokkal késõbb talál rá a rendõrség az erdõ szélén Az események közé képzelj el egy és/vagy jelet, egyik nem zárja ki a másikat. A barátja, vagy a barátnõje vagy? Nem derült ki a kérdésbõl... Barát: hagyd ott. Többet érdemelsz egy olcsó kur.vánál. Barátnõ: ha tényleg jó barátok vagytok, akkor ideje ordítani vele egy sort, elmondani hülyének, ribancnak, meggondolatlannak, meg ami épp eszedbe jut, és helyre rázni a meszet az agyában. Aztán kifejezni a csalódottságodat, hogy eddig nem ilyennek ismerted, és kijelenteni, hogy aggódsz érte. Reméled, csak viccelt. (Ha nem, akkor jól gondold meg, milyen fényt vet rád, ha egy cégéres ribi a barátnõd.)
A kérdező hozzászólása: A barátja vagyok. Azt gondolta, hogy egy régi ismerõse, de igazából nem tudta, hogy ki az konkrétan. Hosszú sztori, de érdekelne minél több ember véleménye.
Nálam ez egy szakító ok lenne. Igaz barátnõmmel is elõforsult már, ilyenek a nõk, de kapott egy utolsó esélyt. A nõk nem vigyáznak egy kapcsolatra mert úgyis tudják hogy "áá majd lesz másik, úgyis mindenki engem akar. Mert jó csaj vagyok mert annyi bókot kapok."
Nekem a volt "legjobb barátnõm" csinált hasonlót, mondjuk neki nem volt barátja akkor. Téptem a számat feleslegesen, hogy vigyázzon a pasival, mert egy majdnem 30 éves csávó minek lóg annyit egy 15 (!) éves lánnyal.. Hiába túráztattam magam, a végén kiderült, hogy jobban tettem volna, ha a pasit féltem a csajtól...
A 2-es válaszolónak teljesen igaza van. Aki hülye, az így járt, de ne siránkozzon utána.

Egy lány a barátnőmmel és velem lóg mostanság. A barátnőmmel pedig ebből már kicsit elegünk lett. Szeretjük azt a lányt, de szeretnénk kettesben lenni. Nem akarjuk megbántani őt. Szerintetek hogyan mondjuk el a csajnak, hogy szálljon le rólunk?

Legjobb válasz: Talán a lány lehet szerelmes beléd "nem biztos" vagy nagyon szeret titeket próbáljátok elmondani neki hogy szeretnétek kettesbe lenni vagy randizni biztos megéti.

Talán a lány lehet szerelmes beléd "nem biztos" vagy nagyon szeret titeket próbáljátok elmondani neki hogy szeretnétek kettesbe lenni vagy randizni biztos megéti.
A kérdező hozzászólása: 2Bocsi...de lány vagyok...és a barátnõm sem "olyan" barátnõm....Csak BF.

Miért van az hogy a barátnőm otthon nálunk mindent bevállal (anál, szopi, beöltözés stb) de ha elmegyünk pl a balatoni nyaralónkba vagy valami kirándulásra az osztályunkkal egyszerűen le se akar velem feküdni?

nem indokolja meg csak annyit mond hogy nem akarja

Legjobb válasz: ott nem tudja úgy elengedni magát. ugyanez volt velem is, elmentünk nyaralni tök idegen helyre és én nem szerettem volna a pasimmal szexelni, de persze kellett, mert õ akart :(

ott nem tudja úgy elengedni magát. ugyanez volt velem is, elmentünk nyaralni tök idegen helyre és én nem szerettem volna a pasimmal szexelni, de persze kellett, mert õ akart :(
lehet h mások azt hiszik h még szûz és nem akarja h kiderüljön..:) esetleg h rátok nyissanak..
Nem akarja, hogy meghallják, nem bírja elengedni magát. Ne agyalj rajta sokat. Itasd le, és kész.
A kérdező hozzászólása: ááá nem akarja õ mással errõl már beszéltünk szerinte ez undorító
Lehet olyankor izgatja a fantáziáját, hogy sokan vagytok és szeretné party-ban csak nem meri neked megemlíteni!
Én bárhol kényelmesen szarok, csak legyen papír. Szal a nyaralóban sztem nem nem gáz, csak legyen kulcs.
Én néha szoktam hányni...
22:08-as vagyok, bocs a nyelvtani hibákért. Elsõ sorban: A szex két ember magánügye (az "egy" névelõ itt bénán hangzott) Utolsó sorban: Vagy jobb' szeretnéd, ha idegenek közt is félmeztelenül táncolna az asztalon, vagy beöltözne nyuszijelmezbe és úgy várna az ajtófélfának támaszkodva?
A szex, bármennyire is nem úgy tûnik a mai világban, de egy ember magánügye. A párjával szereti csinálni, a zárt szobában. Sztem. Fõleg, ha lányról van szó. Én is sokkal jobban el tudom magam engedni pl pároméknál, mert az õ szobája eleve kulcsra zárható, meg náluk nem szokás benyitogatni, fõleg kopogás nélkül, mint nálunk... (Ha van vmi, ami idegesít a családomban, akkor ez az.) Viszont idegen helyen én nem merek többet egy-két ölelésnél, csóknál... Miért? Idegen a hely, ki tudja, hol ki figyel, hogy nyikorog az ágy, hogy nem csukódik jól az ajtó, hogy jöhet be bárki idegen, hogy esik le a csillár a mennyezetrõl... Érted? Egy jó szexuális élményhez nem elég a bizalom a párod felé, de kell a bizalom a hely és helyzet felé is. Úgyh én teljesen megértem a barátnõdet. Eleve is milyen agybeteg dolog OSZTÁLYKIRÁNDULÁSON szexelni? Vagy te a tanár vagy, és õ a kísérõ??? Fogadd el, h olyankor nem szeretné. Viszont örülj annak, h amúgy 4 fal közt bevállaló. Vagy jobb' szeretnéd, ha idegenek közt is félmeztelenül táncoljon az asztalon, és nyuszinak öltözve jelenjen meg az ajtóban az ajtófélfának dõlve??? :D (24/L)
Remélem mire az én gyerekem nagy lesz nekünk is lesz nyaralónk, mert az mindenkinek jár!:) ) A kérdésedre a válaszom pedig az, a nõk sokszor nem akarják..pl én peteérés körül sosem akarom és ez valószínûleg az akkor érzett petefészek görcs miatt van..olyankor fáj a fejem:D, és lehet véletlenül esett pont a nyaralásos idõszakokra ez a dolog..az is elképzelhetõ, hogy nagyon okos leány és tudja mikor van a peteérése és semmi képpen nem akar szexelni..nehogy védekezés ellenére is babás legyen..ez ilyen nõi ösztön lehet..olyankor elutasít még akkor is ha imád, szeret és egyéb esetben mindent bevállal..ez ösztönbõl jön és nem bántani akar téged ezzel.
A kérdező hozzászólása: apáméké
"kirándulásra az osztályunkkal egyszerûen le se akar velem feküdni" beszarás
A kérdező hozzászólása: a ynaralónkba két külön emelet van voltunk többen is de volt kulcs a szoba ajtajához nekem
Figyelj, ez lehet olyan mint a sz*rás, nekem is csak itthon esik jól.
A nyaralóba kettesben mentetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!