Találatok a következő kifejezésre: A Barátnőm hogy (5461 db)

Barátnőm pasija nagyon gazdag és folyton azzal büszkélkedik a barátnőm hogy milyen drága ékszert kapott, hol voltak kirándulni heti 5alkalommal vacsorázni viszi mit tegyek? úgy érzem hogy lenéz engem mert nem éllünk úgy mind mi

nekem is van barátom. Igaz mi még nem élünk együtt és nem is tervezünk hatalmas palotát építeni mind a barátnőmék. Gyakran alszok a barátomnál. Volt olyan eset hogy meséltem a barátnőmnek hogy hétvégén mennyit játszottunk a barátom kis hugával meg elvittük délután csavarogni. Este meg barátokkal voltunk bulizni. Barátnőm meg minnyárt rávágta hogy neki mennyibe került az ékszer amit kapott és milyen különleges étteremben volta. Nemvagyok rá féltékeny csak nagyon unom már és úgy érzem lenéz engem meg mikor elkezdik dicsekedni hogy mennyit keresett a barátja az adott hónapban

Legjobb válasz: Szerintem ha vagytok annyira jóba,akkor mond ezt el neki megérti.De ha nem vagytok annyira "nagy"barátnõk akkor ne foglalkozz vele.Ez az én véleményem.

Szerintem ha vagytok annyira jóba, akkor mond ezt el neki megérti.De ha nem vagytok annyira "nagy"barátnõk akkor ne foglalkozz vele.Ez az én véleményem.
Ha emiatt lenéz, akkor nem igazi barátnõ. Amúgy mióta vannak együtt? Ha te szereted a párodat és jól érzed magad vele, akkor örülj a saját boldogságodnak és ne irigyeld a másik lányt, lehet hogy õ nem is igazán boldog a párjával csak az anyagiak vannak meg. Nekem is van olyan barátnõm akinek nagyon gazdag párja van és irtó drága ajándékokat kap, de én valahogy nem irigylem tõle mert én meg mást kapok a páromtól, olyan dolgokat amiket pénzben nem lehet kifejezni de én érzem hogy ezek sokat érnek, és én jól érzem magam így.
A barátnõd most nagyon élvezi a helyzetet, ez egyértelmû abból, amit leírtál. Csak ezekben a kapcsolatokban mindig a gazdag csávó irányít. Láthatatlanba ugye nem tudom, hogy néz ki a barátnõd , de mivel a párja gazdag biztos, hogy minden ujjára találna olyan nõt , vagy jobbat. Lát majd egy olyan csajt, akinek kerekebb a segge vagy jobb a csöcse, vagy csak egyszerûen ráun a barátnõdre és gyorsan megválik tõle. Biztos, hogy az „ára” annak, hogy maga mellet tartsa ezt a faszit, és az nem biztos, hogy az olyan kellemes.
hány évesek vagytok? csak ha õk együtt élnek, ti meg együtt alszotok, nem értem miért szórja a pénzt a barátnõd barátja, de egy kicsit olyan mintha csak a pénzért lenne vele, mivel barátnõk vagytok beszéljétek meg, mond el neki hogy rosszul esik, ha meg nem érdekli akkor nem is a barátnõd

Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, hogy odahaza anyám utája Õt és szét akar minket választani?

Anyám azt mondta, hogy ha még egyszer együtt alszunk nagyon rossz vége lesz, és tudom, hogy nem csak blöffölt mert ilyen rossz a természete. Barátnőm rendes lány, nem k..rva, nem cigány, nem iszik, nem dohányzik. Elvileg azért nem kedveli Õt anyám, mert a szülei nem értelmiségiek. Mit mondjak a barátnőmnek amikor elhív magához, hogy szexeljünk, aludjak ott én meg nem megyek? Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, hogy odahaza anyám utája Õt és szét akar minket választani? Mit fog szólni hozzá?

Legjobb válasz: dehogy probald elmondani a baratnodnek. anyadat probald meggyozni arrol, hogy neked ez a kapcsolat fontos. allj ki erte, ha tenyleg igy gondolod.

dehogy probald elmondani a baratnodnek. anyadat probald meggyozni arrol, hogy neked ez a kapcsolat fontos. allj ki erte, ha tenyleg igy gondolod.
Felnõtt férfi vagy 18 évesen nehogy már anyukád mondja meg hogy mit csinálja.Nekem se mondták meg amikor anno '92-ben elõször ott aludtam a barátnõmnél.
mit tud tenni anyud? riasztja az erkölcsrendészetet? sztem mondd meg a barátnõdnek, h tudjon róla, de állj ki otthon érte.

Van egy barátnőm, akinek van egy pasija, és a pasija egyszer berakta neki, és kivette. és nem tudja a barátnőm, hogy még szűz-e. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem mindegy? Túl nagy jelentõséget tulajdonítanak egyesek annak, hogy most szüzek vagy sem. Elõbb gondolkodni kell, utána csinálni. Ha már volt pénisz a hüvelyben már nem szûz az illetõ!

Nem mindegy? Túl nagy jelentõséget tulajdonítanak egyesek annak, hogy most szüzek vagy sem. Elõbb gondolkodni kell, utána csinálni. Ha már volt pénisz a hüvelyben már nem szûz az illetõ!
ez a kérdés minden nap van
DIAGNÓZISOM: te hülye vagy, a barátnõd meg nem is létezik...
pff b.meg nem igaz, hogy ilyenek vannak komolyan... ez nem valami pendrive amit dugdosni kell össze vissza ...
és gondolom te vagy a saját magad skizofrén énjének barátnõje. Annyira tipikus, hogy nem meritek a saját nevetekkel felvállalni a kérdést... amúgy meg hogy legyen értelmes válasz is: ha fájt, és érezted hogy elszakadt a szûzhártyád, netán kicsit vérzett is, akkor már nem vagy az. ha a "pasi" egy 10 éves kisgyerek volt a vékony kis fogpiszkálójával, akkor valószínûleg nem szakadt át a szûzhártya. Fizikailag lehetsz szûz, az senkit nem érdekel, legfeljebb büszke lehetsz rá, hogy még az vagy papíron, de ha már láttál fütyit, és bele is lett rakva a nunidba, akkor lényegében már nem vagy szûz. Ennyi.
a szûzhártya elszakadását nem érzed, ez hülyeség. nem is mindenkinek az elsõ szexkor szakad el, mert megerõltetõ sport esetén is elszakadhat, vagy durva maszturbáció miatt is. és nem is mindenki vérzik. én 3 napig vérezgettem utána, egyik bnõm meg egyáltalán nem. szóval ez tök változó. lényeg a lényeg, ha már volt benned pénisz, akár fél másodpercre is, akár 2 centinyire, akkor sem vagy szûz. ilyen egyszerû.
ostobák

Elkovettem egy oriasi nagy hibat. Megcsaltam a baratnomet, es megtudta. Hogyan bizonyitsam be a baratnomnek, hogy ot szeretem?

Az egesz egy erdekes story, egy buliban leittuk magunkat a fiukkal es akkor felreleptem (a legosszabb az, hogy mar nem emleszem semmire. Abban se vagyok biztos hogy tortent-e valami;de mindenki mas azt mondja).

Legjobb válasz: Jó nagy balek vagy! Hát vannak olyanok, akik még ezek után visszafogadják a párukat, de ilyenkor már nagyon nehezen tudnak a másikban megbízni.

Jó nagy balek vagy! Hát vannak olyanok, akik még ezek után visszafogadják a párukat, de ilyenkor már nagyon nehezen tudnak a másikban megbízni.
Ha jól értem az óriási hiba az volt hogy megtudta?
"leittuk magunkat a fiukkal" - mert k*baszott mérték az nincs..szánalmas ez van VISELD A KÖVETKEZMÉNYÉT....
Hát ha ebbõl a kapcsolatból még lesz valami, akkor a lány tényleg nagyon szerethet, de viszont ne számíts arra hogy ugyanúgy megfog benned bízni mint az elején.
Kérdezõ! Ha valóban ennyire bánod, akkor egyszerûen mondd el ezt így a barátnõdnek. Egy õszinte megbánást nem lehet visszautasítani. Majd most te is legalább meglátod, hogy tényleg szerete-e annyira hogy megbocsásson neked. És elnézést az elõzõ ironikus szövekért >_<
elõször tényleg kérdezz körbe, nyomozd ki, ki volt/lehetett a lány. volt, hogy ilyennel szórakoztak haverok. próbáld bizonyítani a barátnõdnek, hogy nem történt meg (ha tényleg nem történt meg, ne hazudj). ha megtörtént és visszafogad, nagyon kell majd teperned és olyannal is bizonyítanod, hogy pl nem iszol ennyit.
Hát szerintem ha nem emlékszel semmire, akkor nem lehet, hogy megtörtént. A lány mit mond? Amíg nincs meg a partner, addig nem is lehet igaz a sztori, a "barataid" szivatnak. Honnan "tudta meg" a barátnõd ezt, ha még Te sem tudtál róla?:)
A kérdező hozzászólása: hidd el, hogy nagyon megbantam ha egyaltalan megcsaltam-e, de a legjobban azt, hogy ittam
Nos, remélem tanultál ebbõl az esetbõl. Mert ezt most nagyon megszívtad
A kérdező hozzászólása: haat...ez nagyon sokat segitett...nezd ha tudnad milyen hulye helyzet az egesz talan megertened
mit tartasz nagy hibának; hogy megtörtént, vagy hogy megtudta? ilyen esetben nehéz bizonygatni, hogy szereted, mert a megcsalás egyértelmû jel az ellenkezõjérõl. számíts rá, hogy ha veled is marad, sem lesz a kapcsolat felhõtlen, mivel a bizalmával visszaéltél. azért szerintem kérdezz körbe, hogy nem csak szívatnak-e. tanulj a hibádból; máskor ne teremts lehetõséget megcsalásra, ergó ne idd le magad.
"Hogyan bizonyitsam be a baratnomnek, hogy ot szeretem?" Pl ne csald meg. Ezt elkúrtad.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek hogy hogy fogyjon le? Úgy hogy ne hisztizzen?

3 éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk a 163 centijéhez kb 50 kiló volt.

Legjobb válasz: Kigondolja, hogy "szuksege" van fogyozni? Te? Szserintem ha fantazialsz a vekony csajokon, jobb ha otthagyod most a baratnod. Meg "koverebb" is lehet. Ne hitegesd se magad se ot. Neked csak a kulso latszik, 3 ev meg a no nem erdekel, konnyen elfelejted. Vajon rajtad milyen hibak vannak/lesznek?

Kigondolja, hogy "szuksege" van fogyozni? Te? Szserintem ha fantazialsz a vekony csajokon, jobb ha otthagyod most a baratnod. Meg "koverebb" is lehet. Ne hitegesd se magad se ot. Neked csak a kulso latszik, 3 ev meg a no nem erdekel, konnyen elfelejted. Vajon rajtad milyen hibak vannak/lesznek?
Egyébként ha a barátnõd elviseli a mentalitásodat, cserébe nyugodta elnézhetnéd neki azt a "felesleget" te barom!
Ennyi kilóval még közel sem kövér. És remélem minél hamarabb észreveszi, hogy egy barom pasija van, és szakít veled. Te meg keress egy anorexiás k.rvát...
csatlakozom az elsõhöz... 56 kiló? keress magadnak valami anorexiásat... én is 56 körül vagyok hasonló magassághoz, de 60 lenne ahogy jól érzem magam...és párom is mondogatja h egyek már többet, formásodjak...
Hagyd el, mert fölszedett pár kilót! Jobban jársz, õ meg pláne! Mi lesz majd, ha gyermeket fog várni? Akkor is bizonyára megy majd rá pár kiló. S nem minden nõ fog ugyanúgy kinézni, mint szülés elõtt!
"Hogy lehet egy nõnek olyat mondani hogy ideje fogyózni úgy hogy ne sértõdjön meg hanem hogy belássa hogy szüksége van rá?" hogy közben ne sértõdjön meg rád? sehogy. esélyed sincs rá. próbáld felbérelni egy barátnõjét erre a feladatra, de az is visszafelé sülhet el, ha a lány azt mondja neki, hogy neked nem tetszik, vagy megneszeli, hogy te vagy a dolog mögött.
Erre szokták mondani, megszoksz vagy megszöksz. Vagy te se törõdj magaddal, vagy szedj fel egy deszka p.csát. Ha meg ilyen görény vagy, akkor remélem még idõben rájön és kivág a p.csába!
gusztustalan vagy akkor nem is igazán szereted, mi lenne ha minden férfi elhagyná a párját mert rájött pár kiló.
undorító vagy
Próbáljatok aktív közös programot kitalálni, pl. bringázás. Nincs abban semmi bántó, vagy sértõ, ha megkérdezed tõle, hogy nincs-e kedve bringázni mondjuk plázázás helyett. Ha lekövérezed persze, hogy megsértõdik.
Persze tetszik, de ez nem azt jelenti, hogy TE nem tetszettél neki úgy, ahogy voltál! Neked viszont õ NEM tetszik és vagy változtat vagy tönkre megy a kapcsolatotok.Ez azért rohadtul nem ugyanaz, hogy te önként sanyargatod magad és az, hogy tõle is azt várod, hogy olyan legyen, amilyen õ nem akar lenni!A komplexuson pedig komolyan gondolkodj el, mert van benne valami!
De b aaa rmok vagytok! Eléggé gáz, hogy a barátnõje így elhagyta magát. Szerintem egyszerûen mondd meg neki, hogy kicsit törõdhetne magával. Igaza van a srácnak amúgy. Sok nõ elhagyja magát, meghízik és akkor csodálkoznak ha a másik lelép. Az én párom is tett célzásokat már a kapcsolatunk elején, hogy van rajtam sok plusz. IGAZA VOLT! S most már nincs, de még vékonyabb akarok lenni!! NAGYON JÓT TETT EZZEL HOGY SZÓLT...el se tudjátok képzelni, hogy mennyire jó érzés k..vajól kinézni végre. én 170 cm vagyok és 66 kg. Elõtte nagyon kövér voltam 73 kg. S 57 kg szeretnék még lenni. Akkor lesz a legjobb. Amúgy meg a 163 cm 57kg az SOK átlagban nézve. Viszont nem lehet tudni, hogy a barátnõjének a testzsírszázaléka mennyire magas. Mert ha magas, akkor bizony lehet kövér és látszódhat rajta eléggé. 25L
sehogy ne mondd meg a barátnõdnek. minek tennéd? NEM SZERETED! könyörgöm nem 30 kilót szedett fel, hogy szóvá tehetnéd... keress magadnak egy 50 kilós lányt...és reménykedj, hogy olyan fajta, akire soha 1 deka sem tud felmenni...
Mindegy. Figyuzzá! Én megértelek. Evvel csak jót teszel neki hosszabb távon, hidd el. Én örülök, ha szól a párom, ha sz..rul nézek ki. Egy nõ ne is hagyja el magát... no meg... "az igazi barátság/szerelem az, amikor megmondja a egyik ember a másiknak, ha van egy fika az orrán..." :D
Nem tudom mibaja itt a válaszolók egy részének. Igwnis sok nõ azt hiszi, hogy megvan akkor már eltunyulhat, nem kell magával törõdnie mert így is jó.de a pasitól elvárja, hogy legyen mindig pikkpakk...nyugodtan megmondhatod neki kedvesen, hogy 3 évvel ezelõtt mennyire megtettszett az alakja, és most is szép de...az meg jó ötlet volt, h elhívtad magaddal.Ha ilyennen megsértõdik ott szerintem baj van. Ha õ jól érzi így magát és a kedvedért se szeretné visszaszerezni az alakját akkor így kell megszoknod, max te se törd magad annyira:) Lehet neki se fog tecceni mikor kicsit eltunyulsz L/18
Azért azt is vegyétek figyelembe hogy nem mindenki tehet róla hogy meghízott! Én amikor összejöttem a férjemmel 165cm és 45 kg voltam! Tetszettem neki aztán egyik napról a másikra lettem 55kg egy fél év alatt, se étrendet semmit nem változtattam heti kétszer úszni jártam szóval nem elhagytam a mozgást és mégis híztam nem keveset. Soha nem kaptam emiatt egy rossz szót se.Mindenhogy próbáltam megszabadulni a kilóktól sehogy nem ment. 2év múlva Aztán megint csak étrend és stb. változás nélkül lettem 48kg. Nem mozogtam többet semmi. Most már azon vagyok hogy legalább 50kg legyek. A férjem minden vágya meg az hogy 55kg legyek mint anno.És nem váll el tõlem azért mert bármit is csinálok nem tudok hízni még 2 kilót se.Õ engem szeret +-7 kg de belül mindig ugyanolyan vagyok. és ha híztam akkor se vagyok igénytelen, csinos ruhákat hordok, megcsinálom a hajam sminkelek és akárhány kiló vagyok õ büszke rám!!! Inkább légy te is büszke a barátnõdre lehet két év múlva olyan bomba nõ lesz hogy le esik az állad és megint 50 kiló lesz nélküled!
Ja amúgy 24/L voltam A párom 28
A kérdező hozzászólása: "A tévé elõtt ült mikor ezt mondta.De nem állt fel és zavart el téged a konditerembe, mert õ téged szeretett, veled volt, mert úgy tetszettél neki akkor, ahogy voltál." Megkérdeztem örüne-e ha én is o9lyan lennék, teteszene e neki. Azt mondta nagyon is és nagyon mosolygott mellé. Úgy gondoltam, hogyha szeretek valakit akkor a legkevesebb hogy mindent megteszek hogy azt kapja mindembõl amit szeretne. Nem is gondoltam arra hogy ez kissebségi komplexus, de lehet hogy van benne valami
"Amikor azt mondta hogy neki nagyon tetszenek az izmos fiúk ott kellett volna hagynom? " A tévé elõtt ült mikor ezt mondta.De nem állt fel és zavart el téged a konditerembe, mert õ téged szeretett, veled volt, mert úgy tetszettél neki akkor, ahogy voltál. Ha holnapután azt mondja, hogy neki Brad Pitt tetszik, akkor te csomagolsz és költözöl, mert neki Brad Pitt kell? Õ nem várta el tõled, hogy kocka hasad legyen.Neked van kisebbségi komplexusod és rohantál le a konditerembe, nehogy elhagyjon!Õ normális és szeretett téged azzal a testtel is. Neked viszont ELVÁRÁSOD, hogy olyan gebe legyen, mint régen, különben nem tetszik.Vagy konzerválja magát 50 kilósra élete végéig vagy nem lesz egy hosszú kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: figyelj, te is feltûnõen figyelmen kívül hagyod hogy én barátnõmért megteszem amit elvár tõlem, mert erre már nem tudsz mit mondani meg ez már nem illik bele abba képbe hogy szemét vagyok aki csak külsõségekkel törõdik. De ha egy pasi nem törõdik a nõvel akkor meg õ a szemét. A lényeg hogy a pasi mindig szemét, a nõnek meg mindig igaza van. Kettõs mérce hurrá
Én ehhez nem fûzök több kommentet, csak azt veszed észre, ha téged ócsárolnak, nem pedig a tanácsokat. Tudod mit? Ezt várod: Óóóóóóó, micsoda nagyszerû férfi, ad magára. Mekkora egy rühös k.urva a barátnõd, hogy el mert hízni. Hajítsd rá egy futópadra az elhízott seggét, majd akkor észhez tér.
Ja, és 14.43as 22 éves vagyok, csaj, 5 éves párkapcsolattal. És még itt se szól bele párom, hogy 75 kilósan fogyjak. ÉN akarok fogyni, és itt a kulcsszó. Ha õ mondaná elhagynám, de ÉN akarok.
jót linkelsz...62 kg-ig ideális a kérdezõ barátnõjének a testsúlya:D
Azt jó lenne megérteni, hogy attól még te ennyi kilósan hízni akarsz, még lehet máson felesleg. Állíts magad mellé 10 másik csajt, aki ugyanolyan magas és ugyanolyan súlyú mint te. Mindegyik máshogy fog kinézni!! Nem a súlyt kell nézni, hanem a testösszetételt. Azt, hogy kin mennyi izom, mennyi zsír van, milyen a csontozata stb.
A kérdező hozzászólása: 25
"Fogadjunk, a válaszolók nagyrésze elhízott, megkeseredett nõ. " 56 kiló vagyok 165 centihez, boldog párkapcsolattal, és HIZNI akarok...de ezt már irtam korábban...és párom támogatja h hizzak vagy 5 kilót, mert rám fér (voltam 60-62 csak betegség miatt lement és nem akar visszajönni) és a véleményem változatlan: a kedves kérdezõ egy bunkó tajparaszt, keressen magának egy anorex kiscsajt... hány éves vagy egyébként?
Fogadjunk, a válaszolók nagyrésze elhízott, megkeseredett nõ. Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy a kérdezõnek ilyen elvárásai vannak, mivel õ is tesz azért, hogy jól nézzen ki. Abban az esetben lenne tényleg felháborító, ha a TV elõtt "döglene" sörhassal és kinyúlt ruhákban és mellette elvárná, hogy a barátnõje bombanõ legyen. Persze, lehet amögé bújni, hogy a "férjünknek 30 kg felesleggel is tetszünk". Az lehet, hogy szeret titeket, de hogy kevésbé vonzódik hozzátok, mintha jó alakotok lenne, az is biztos. És igaz, 6 kg felesleg nem sok, de pont emiatt, ha egy kicsit is figyelne a barátnõje, 1-2 hónap alatt lemenne ez a felesleg. Ennyi áldozatot igazán hozhatna a barátjáért. Az pedig más kategória, hogy valakinek elkezd ráncosodni a bõre vagy megereszkedik a melle, mivel az a korral jár és nem lehet teljesen kiküszöbölni. Odafigyelhet az arcápolásra, a megfelelõ táplálkozásra, hogy késleltesse a dolgot, de teljesen nem lehet elkerülni. Az elhízás, súlyfelesleg viszont olyan dolog, ami ellen lehet tenni 70 évesen is. A kérdésre válaszolva, én leülnék vele és normálisan, nyugodt hangnemben elmondanám, hogy örülnék, ha megszabadulna 6-7 kilótól, mert úgy jobban tetszik nekem. Ha kell elmegyek vele sportolni, segítek az étkezésre is figyelni stb. És ennyi. Tuti meg lesz sértõdve egy ideig, ezt nem tudod elkerülni, de a végén valószínûleg belátja, hogy kicsit oda kellene figyelnie magára.
Pont úgy viselkedett itt sok válaszoló mint a barátnõd.Ugyan úgy felkapták a vizet mint a csajod... A lényeg az, hogy milyen kapcsolat az ahol a felek nem beszélhetnek ilyesmirõl õszintén, mert a másik rögtön felkapja a vizet?? Nekem 2 ember van aki õszintén bármit megmondhat:az anyám, és a férjem.Õk ketten az a két ember akik ha bírálnak komolyan elgondolkodom a véleményükön.Ha õk azt mondanák, hogy híztál, vékonyabban jobban néztél ki, akkor belenézek a tükörbe....Nem támadok rögtön, hogy paraszt, bunkó, tapló stb... Õk ismernek a legjobban, miért is ne vegyem komolyan amit mondanak.És el is várom, hogy õszinték legyenek velem ilyesmiben!! Értesd meg a csajoddal, hogy ez egy építõ jellegû kritika volt, és nem parasztság.Te is szívesen veszed ha szól neked... 35/N
szia, szerintem hívd el néha õt sétálni, vagy futni , hogy mozogjon, és egy idõ után meglátszik majd rajta, hogy fogyott. Aztán majd ha látszik rajta, mondd meg neki, hogy hûûû de jól nézel ki! Erre talán még jobban fellelkesül és formába hozza magát.
õ azt mondta hogy tetszenek neki a kockás hasú pasik... na bummmén is mondtam páromnak hogy tetszenek az izmos tüsihajú pasik...mégis Õt imádom úgy ahogy van...pocakkal és kopaszra nyírt hajjal (mikor megismertem volt haja és nem volt pocakja)...de igy több év után a személyisége minden ilyen ellensúlyoz...kit érdekel h hizott 20kilót...amig az egészségének nem árt, nem érdekel... egy idõ után nem a formás popsiját vagy a csini pofiját szeretjük a másiknak...abból illik kinõni pár hónap után...
én tuti nem mennék a barátommal futni.. kb 1 vagy max 1.5 km-ert tudnék kikényszeríteni magamból, õ meg vagy 4-5x tuti h többet, de lehet még keveset is mondtam.. nekem az aerobic jött be leginkább. ha van a kondidban aerobic terem, akkor küld oda.
Én pl már nem keresem vissza most, de írtam ide. És ugyanazt írom most is, és hozzáteszem én vékony alkatú vagyok és nem direkt vagyok ilyen összesen vagyok 42 kiló az sincs kizárva h egyszercsak rám is rámjönnek majd a pluszkilók..Ha a pasim azt mondaná, hogy menjek el vele sportolni mozogni akkor ok elfogadnám az ötletet. De ha esetleg nem tudnék fogyni vagy nem sikerülne akkor elhagyna érte vagy mi? Épp ezért lett leoltva a kérdezõ, mert nincs kizárva, hogy csak a külsõségekre ad. Akkor neki igazán nem is fontos a szeretet, csak a külsõ. magyarul látszatkapcsolat. Ha viszont igazán szereti, akkor kitart mellette. Erre azért kíváncsi lennék a kérdezõ válaszára, hogy mit gondol errõl.
Szerintem is ulj le vele beszelgetni, aztan csak megerti. Ezzel a sok idiota, dagadt novel meg ne foglalkozz. Latom nem ismered meg az oldalt, tudnad akkor, h a legtobbnek annyi sport van az eleteben, h a piros kezeket kattingatja esz nelkul:) Mert akkor rogton nem lesz igaz amit egyesek irnak:D Szanalmas:)
Nem hiszem, hogy a párod nem adna magára, vagy hogy igénytelen lenne.Értem a te álláspontodat is.Más az értékrendetek.Szerintem át kéne gondolni, hogy hosszútávon érdemes e energiát fektetni egy ilyen kapcsolatba.(Õ hülyeségeken megsértõdik, te más nõkrõl fantáziálsz.)Biztos sok lány van, akinek hasonlóan fontos a testkultusz...jobb, most, mint késõbb.
Nem olvastam el a válaszokat, de gondolom kaptál hideget-meleget. Pedig szerintem jogosan várod el, hogy adjon magára a párod. Sajnos ha eleve így áll a dologhoz, nem sokmindent tudsz tenni, sértõdés nélkül. Én a helyedben elmondanám ezt így ahogy leírtad, és gondolkozzon el rajta. Persze hozzátenném, hogy szeretem, és egyebek, de sokkal jobban tetszett az alakja amikor vékonyabb volt. Fõleg ha te sem hagyod el magad, akkor elvárható ez a párodtól is.
Egyetértek az utolsóval, a vékony nem azt jelenti, hogy legyen 180 centis, 40 kg-os anorexiás nõ, hanem azt, hogy nincs rajta zsír és sportos, egészséges testalkata van. Persze, nem dõl össze a világ, ha valakin van 3-4 kg felesleg, de a hízás akkor sem normális. Ha egy fiatal, huszonéves lány felszed 6-7 kilót, mi lesz 10-20 év múlva, amikor már jóval lassabb lesz az anyagcseréje vagy szül egy gyereket? Az ilyen nõkön szokott 30 kg felesleg lenni 40 korukra, ami egészségügyileg is veszélyes (cukorbetegség, szívinfarktus stb. kockázata). Szóval igenis figyeljen oda a súlyára. Nem kell koplalni vagy napi 3 órát edzeni, de egy kis odafigyelés nem árt. Az pedig már rég rossz, ha a kis barátnõ elkezd hisztizni azért mert elhívták futni és ezen megsértõdik. Nem a világ vége, hogy hízott, de siránkozás helyett inkább kezdjen el odafigyelni az étkezésére.
Amúgy annyira imádom ezt a majom szöveget, hogy régen a gömbölyded nõk hódítottak most meg a vasággyal együtt 40 kilós modellek... azt kéne végre felfogni, hogy a csinos, vékony alkat nem egyenlõ a kórosan sovánnyal, hanem itt a sportosan vékony alakról van szó, ami bármennyire is fáj, ez ma a kelendõ és nem a "husi". Felröppennek ilyen propagandadák, hogy a husi nõk a szexik, de k.rvára nem igaz, mindig is a csinos, EGÉSZSÉGESEN vékony nõk lesznek elõnyben a hurkás hasúakkal szemben, ennyi! Ha pedig valaki fölösleget szed magára, ne legyintsen rá, hogy nem baj, majd az uram így is szeret, hanem kicsit nézzen magába, mitõl engedte el magát, mert a +6-ot majd követi a következõ +6 aztán hoppá máris 90 kilós tehén lesz...
Nekem például nincs súlyfeleslegem, nincs is különösebb baj a külsõmmel, tehát nem a dagadt, flusztrált nõk közé tartozom, mégis azt írtam és tartom is a véleményem, hogy két ember, aki ennyire más beállítottságú - az egyiknek inkább a külsõségek fontosak, a másiknak annyira nem, hogy nem hajlandó azért fogyózni, hogy a párjának megfeleljen - kapcsolata elõbb-utóbb csak konfliktusokhoz, megcsaláshoz, sértõdéshez vezet. Nem biztos, hogy tovább kellene kínozni egymást, ha nem sikerül közös nevezõre jutni. A kérdezõ már felhívta a barátnõje figyelmét, hogy kicsit sportolnia kéne, õ mégsem tette, tehát nem akar változtatni. Ha valamelyikük nem enged, vagy nem alkalmazkodnak egymáshoz, vagy nem szívesen alkalmazkodnak egymáshoz, akkor ez mindenképp csak rosszabb lesz.
156 cm vagyok, a versenysúlyom 46 kg volt, izmosan. Az utóbbi években felmentem 50 kg-ra, ami ennél a magasságnál bizony meglátszik a sejhajomon és a combomon - mert genetikailag oda hízok. Nekem a saját anyám mondta, hogy kicsit vissza kéne venni a kajálásból és sportolni kellene, mert elplöttyedtem.
Micsoda bunkó válaszok érkeztek ide. Én 160 cm vagyok, és 42 kg, ami elég kevés, nagyon vékony vagyok, szeretnék hízni, de azért 50kg-nál nem akarok több lenni. Ilyen magasságnál sztem 2-3kg is nagyon meglátszik, ezt magamról tudom. Sztem a kérdezõ barátnõje 50kg-san sem az anorexiás kategória volt már, hanem a normális, és már így, hogy hízott inkább a husi kategória. De különben sem tudom ezen mi olyan sértõ, hogy menjen mozogni. Ha annyira jó neki így, akkor mondja meg a barátjának, hogy neki így jó, és szálljon le róla, de ne csak hisztizzen.
Az a baj az ilyen külsõségekre épített kapcsolatokkal, hogy "ennyit is érnek"...külsõségek, semmi több. te kondizol, õ fogyókúrázik és akkor harmonikus a kapcsolatotok, hát gratulálok. Az érzelmek, a törõdés, az õszinteség nem is ér semmit. A lényeg a látszat, a külsõ, hogy megfeleljetek egymásnak, zsák a foltját. Tudod, itt nem az a agáz, hogy megmondod a barátnõdnek, hanem, hogy hogy beszélsz róla, és hogy beszélsz magadról. A barátnõdért kondizol? Na én annyit mondanék a páromnak "Drágám, miattam nem kell..." vagy te is azért csinálod, hogy õ is kondizzon? Ne haragudj, de nektek se való párkapcsolat. Kommunikálni persze elfelejtettetek egymással. A látszat ha készen van talán érdemes lenne elbeszélgetni az elvekrõl, tervekrõl, életcélokról is mint utolsó lehetõség...
Én mutogatnék neki régi képeket. Ha visszanézné, hogy milyen is volt... biztos õ is megjegyezné, hogy jajj de kis csini voltam itt.. és így szépen rá lehetne vezetni a fogyókúrára. Vagy elvinném egy butikba vásárolni és ott "direkt" egy pár számmal kisebb ruhát mutogatnék neki, hogy milyen jól állna neki, és szerintem ott is õ jegyezné meg, hogy jajj ez túl kicsi lesz rám.. nah és itt is rálehet vezetni a diétára ;)
én 58 vagyok de a magasságomhoz kellene legyek legalább 6o:) ) mondjuk nem vagyok egy piszkafa, de nem vagyok sovány sem. Mondjuk repülne a párom 3 év után egy ilyen mondatért...
Mondd meg neki, hogy így neked nem tetszik és vékonyabb lányokról fantáziálgatsz. Aztán döntsön õ. Ha van egy kis esze, akkor kirúg, mint macskát sz..rni. Ez a lány nem elhízott, csak a te ízlésednek nem felel meg. Fogyásra pedig csak az elhízottaknak van szükségük. Minden bizonnyal talál majd valakit, akinél nem pár plusz-mínusz kilón múlik a szerelem és akkor jegyzi csak meg, hogy fogynia kellene, ha valóban túlsúlyos és ez az egészségét veszélyezteti. Te is jól jársz, mert kereshetsz egy vékony lányt, amilyenrõl álmodozol. Ha meg beleegyezik és lefogy a kedvedért, szintén jól jársz. Szóval mondd ki õszintén, hogy nem tetszik így és senki sem jár rosszul semmiképp. "Hisztizni" persze biztosan fog, meg az is lehet, hogy vége a kapcsolatotoknak, de ez úgyis egy semmitérõ, külsõségeken alapuló kapcsolatnak tûnik így. Õ elszalasztja az esélyt a nagy szerelemre melletted, te meg arra, hogy egy számodra megfelelõ kinézetû lány büszke párja lehess.
Végigolvastam a válaszokat, és a 16:03 és 16:11-gyel értek egyet leginkább. Aranyos srácnak tûnsz, mondd meg neki nyugodtan, amit ide is írtál...Én nem sértõdnék meg, ha a pasim ezt mondaná. /173cm, 59kg/
Ja persze! Pár hónapig tart csak a csoda, utána akár az orrunk alá is csinálhat :) Ááá ez kész! Micsoda elképzelések születnek a párkapcsolatokról!
Nyomorult egy alak vagy, mondták már? 6-7 kiló mitõl felesleg te szerencsétlen? Sajnálom a barátnõdet, de komolyan, nem értem, hogy van képed ilyeneket kiírkálni róla... nem tetszik már így?Akkor használd a jobb kezed, annak legalább nem kell lefogynia csak azért, mert neked nem tetszik 6-7 kiló felesleg.
14.43 vagyok Én próbáltam normálisan a te oldaladat is nézni, erre nekem esel. Tudod mit? Szakíts vele, egy bazi nagy barom vagy. A szánalom tetõfoka. Nálunk az ilyeneket csak úgy hívják: tesi szakos.
És ha terhes lesz és sokat felszed, és szülés után is marad rajta pár plusz kiló akkor elhagyod vagy mi? Te tényleg undorító vagy!!!!
Hát már ne, haragudj de ha fordítot esetben lenne ha õ kérné hogy fógyozál neked nem esne szarul?Amúgy is nagy kofferba lehet csak igazán pakolni.Még te vagy felháborodva, hogy mindenki le szól.Nem a külsõ számít hanem a belsõ.És mi lenne ha még szült volna is?Ha? Kérdem én akkor elhagyod mert kövér?Szánalmas vagy.Meg sem érdemled a barátnõdet.Hülye f..sz!
Akkor ezúttal "lökd rá" egy másik mérlegre, amit elõtte megbuzerálsz és most 65 kg-t mutat! MAJD észheztér!
Azért vagy undorító, mert 3 év után szegény lány felszedett 6 kilót, te meg majdhogynem lekövérezed :D viccelsz ugye most komolyan 6 kiló 3 év alatt. Na nehogy azt mondd nekem, hogy te egy dekát sem híztál. Márcsak azért se, mert ha heti 3x kondizol már csak az izom növeli a testsúlyod. Na mind1, a nõt kellene szeretni, aki õ, aki belül van, nem azt aki kívül. Tény fontos a külsõ, de nem 30 kiló ment rá, ami már szégyellhetõ lenne. ha felkúszik 65-ig akkor még azt mondom reklamálj, de könyörgöm vedd elõ az eszed picit, ha van. Ha meg a külsõ számít akkor inkább menj el k.rvázni. Jobban jársz. Õ is, minden bizonnyal. gyereket meg soha ne csinálj neki...
Tunya test? Úgy beszéltek mintha 120 kilós lenne és alig férne be az ajtón! Egy egészséges fiatal lány, aki 163 cm magasságához képest egyáltalán nem kövér!!!!Egyáltalán nem biztos, hogy nem érzi így jól magát!Hogy a párja nem hajlandó semmilyen változást elviselni, mert neki csak az 50 kilósoktól lesz merevedése, hát így járt.De attól még ez a lány alkatilag pont jó, csak épp egy se.ggfejjel jár.
Elõször is nem mindegy mi az oka annak, hogy meghízott, lehet akár a fogamzásgátló lelki problémák, stb. vagy egyszerûen õ most így érzi jól magát, ez a plusz 6-7kg hát egyáltalán nem a világ vége, szinte semmi, nem értem mit kell ezen úgy kiakadni. Inkább beszélgetni próbálj vele, hogy minden rendben van-e az egészségével, ahelyett, hogy elküldöd fogyózni.De ja, ha nem tetszik keres magadnak valami anorexiás csajt!
Úgy látom manapság márcsak a külsõ a fontos, az õszinte szeretet/szerelem már nem igazán számít. :S:( Szomorú.
A kérdező hozzászólása: "Én sem vagyok csontika, 168 cm-hez 53 kg" akkor az a kategória vagy ami barátnõm volt. 60 kilósan majd nézd meg magad és hasonlítsd össze régi képpel, van egy tippem melyik fog tetszeni Attól hogy valakin nincsenek hurkák már anorexiás?
A kötõtû alakú nõk nem szépek. Persze, ízlések a pofonok...
Ha ennyire csak a külseje érdekel, még most váljanak külön az útjaitok. Szegény lány, lehet, hogy veled komolyan tervez, és eszébe se jut, hogy csak akkor szereted, ha úgy néz ki, mint amikor megismerted. Elõbb-utóbb öregedni fog, lógni kezd a melle, a szülés okozta változásról ne is beszéljünk. Jobb lesz mindkettõtöknek, ha mész a vágyaid után, és keresel olyat, aki külsõleg megfelel, a többi meg úgysem számít. (Gondolom, teljesen kizárt, hogy három év alatt ez a hat kiló azért ugrott fel rá, mert fogamzásgátlót szed. :P)
erre nincs értelmes válasz hülyegyerek vagy még, majd felnõsz és rájössz... addig menj a konditerembe, és hagyd a barátnõdet, mással boldogabb lesz
Régi mondás! Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!
szerintem egyáltalán nem undorító, szerintem igaza van. nekem sem tetszene, hogy ha a barátnõm kezdene eligénytelenedni. igazából nem tudom mit lehet mondani neki, hogy ne sértõdjön meg, szerintem semmit, mert már látod, mikor lehívtad futni, azt is magára vette, persze jogosan, és valójában azért vette magára, mert TUDJA magáról hogy hízott, és le kéne adnia egy picit, és tudja azt is, hogy te ezt gondolod. szerintem jól csináltad a múltkor, hogy lehívtad futni, és is ezt tenném. szóval szerintem még próbálkozz. azt megmondhatod neki, hogy hízott, persze kultúráltan, és ne sértõen (bár valószínûleg úgyis megsértõdik), de azért ne úgy mond, hogy "na húzzá lefele futni de dagat disznó:) ".
Esküszöm valami nem stimmel nálad. Ha plusz 20-30 kg-ról lenne szó még megérteném de plusz 6???:o Ha az én párom ilyen miatt problémázna, nem lennék vele. Én sem vagyok csontika, 168 cm-hez 53 kg, mégsem mondja, hogy fogyjak 45-re... Nagyon "szeretheted" a barátnödet...maximum a külsejét.
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok undorító? Választ várok, ne engem minõsítsetek inkább segítsetek felháborodás meg sértõdés helyett
6-7 kiló plusztól már nem tartod õt szépnek? Mit fogsz csinálni ha terhes lesz vagy szülés után, mikor akár 10 kiló is maradhat az emberen.Nõlj fel, aztán csajozz! A BMI kalkulátor szerint is ideális a testsúlya.Ha ez a farkadnak nem tetszik, keress mást.
Szerinted hogy lehet megmondani egy lánynak, hogy nem tartod kívánatosnak, nem tetszik, mert felszedett 5 kilót?? SEHOGY!! Neked ez csak "hiszti"?? Mit szóljon ahhoz, hogy nem kívánod? "Jajj de jó, már féltem, hogy ma is rám akarsz mászni, te péniszsapka, úgy örülök, hogy már nem akarsz engem!" Na akkor meg te hisztiznél. :P
Hogy lehetsz ilyen paraszt? Nem értem miért van a lány veled már 3 éve!:S Szerintem a barátnõdön még így +6 kilóval sincs felesleg!:S Te biztos tökéletes vagy?!:S Hagyd el azonnal, mert õ jobbat érdemel!
A kérdező hozzászólása: "Hát már ne, haragudj de ha fordítot esetben lenne ha õ kérné hogy fógyozál neked nem esne szarul" Egyszer megemlítette hogy tetszenek neki a kockahasú palik amikor néztünk egy filmet. Azután kezdtem el kondizni. Így estt.
A kérdező hozzászólása: "ha én lennék a barátnõd, csak annyit reagálnék, hogy majd ha megnöveszted a farkad 6 centivel, én fogyok 6 kilót, addig kuss. " Erre mondanám hogy ok mondja meg hogyan növesszem meg és megmondom hogyan fogyjon le, mert van ami lehetetlen, és van aminek csak a lustaság/igénytelenség áll útjába, szóval ez egy gyengén választott példa. Semmi lehetetlent nem kértem tõle
Elég szánalmasan viselkedik itt mindenki. Legszívesebben lekevernék mindenkinek egyet. "Jajj 6-7kg 3év alatt nem a világ vége." Dehogynem! Már ne is haragudjatok, de úgy látszik ez mindenkinél természetes és erre a nagy felháborodás. Én elsüllyednék szégyenembe, ha csak ennyit is felszednék és nem a szülés vagy betegség miatt. Fõleg ha semmit sem mozog. Az a 6-7kg zsír gyönyörû meg egy kis narancsbõr...nyamiii. Igen ilyen egy átlag "normális" magyar lány. Aki pedig tényleg jól néz ki az pedig egy anorexiás pénzes lotyó. Igaz?
A kérdező hozzászólása: Akkor ne a válaszokat olvasd el hanem a kommentjeimet, mert kb a fele nem áll annak amit mondtál
ha én lennék a barátnõd, csak annyit reagálnék, hogy majd ha megnöveszted a farkad 6 centivel, én fogyok 6 kilót, addig kuss...
Nem olvastam végig a válaszokat. Elsõ benyomás: egy tapló vagy. Az oké, hogy szerinted fogyhatna, de ha szeretnéd nem számítana. Amikor párommal összejöttem 164/56 voltam. Most vagyok 75 kiló. Párom soha nem kövérezett le, pedig igencsak felszedtem magamra. Én jelenleg dolgozom rajta, le akarok fogyni, direkt kértem páromat, hogy ne mondogassa, hogy szép vagyok, mert az most visszatartó erõ. De ha 60 kilósan azt mondja rám, hogy kövér vagyok, ott rúgtam volna tökön. Sehogy nem lehet rávenni, ha õ jól érzi így magát. Majd ha már saját magát is kövérnek látja, elkezd mozogni. Te vagy szereted így, vagy nem. Ha nem a belsõ tulajdonságai tetszenek, akkor vége. Lehet, hogy jobban örülnél, ha barátnõdet megnéznék az utcán, de honnan tudod, hogy most nem ezt teszik? És nem azért vagy tapló, mert szerinted kövér, hanem hogy a saját képedre akarod õt nevelni. Minek vagy vele, ha nem olyan, mint amilyennek te szeretnéd?
Miért ne tetszhetne neki jobban, mint amilyen volt vékonyabb formájában. Nem azt mondta, hogy minden ekörül forog egyedül?! Ha õt ez nem zavarja, problémaként fel sem hozza beszélgetésekben köztetetek, nagyon nem tehetsz semmit sértõdés nélkül. Finoman és cselesen utalhatsz a dologra, úgy hogy az egésznek pozitív kicsengése legyen. Pl. ha van egy olyan eléggé csinos ruhadarabja, ami már valószínûleg nem jön fel rá (de nem tudod biztosra!), vagy feltételezhetõen már nem úgy áll rajta mint rég, akkor a hiúságára hatva felemlegeteheted neki, hogy Húú hogy az mennyire jól állt neked, mér nem hordod már, az annyira tetszett...
Ha holnap megemlíti, hogy tetszenek neki a hosszú hajú, agyontetovált és szõrös pasik mit teszel? végigborotválod magad naponta ötször, hajbeültetésed lesz és agyontetoválod magad? Nálad így mûködik a párkapcsolat? Ami teszik az van? :D de jó nektek az voltam aki leundorítózott, véleményem ezek után sem változik
Amit pedig fusztráicónak nevezel, azon baromira elkéne gondolkodni, de úgy látom nincs mivel csak a far.kaddal tudsz gondolkodni.
Én pedig most téged idézlek "bár az is igaz hogy azért hogy mozogjon) fél napig nem szólt hozzám utána mert lekövéreztem." Mert lekövéreztem... Szerintem elég egyértelmû, hogy akkor valóban lekövérezted. Vagy nem emlékszel mit írtál? És ez szó szerint van írva, mást nem gondolhat az ember...
A kérdező hozzászólása: "Jaj most jön ez a duma. Attól még lekövérezted, és szerinted ez hogy eshetett neki?:) Hm? Normálisan is lehetett volna mondani, hogy gyere menjünk el futni vagy bármit..." Ha elolvastad a teljes magyarázatot akkor értenéd hogy nem kövéreztem le csak megkérdeztem hogy nem jön e le futni. ennyi Itt jön elõ a rejtett frusztráció az emberekbõl
Én megértelek. Nagyon rossz mikor van valaki akit szeretsz, de külsõre nem kívánod már (vagy kevésbé). Bár az itt undorítónak megnevezõ, hisztis p*csákat nem értem... Kommunikáció!!! Ha valami nem jó meg kell beszélni, de az itt válaszolók többsége szerint meg hagyja el. Érdekes elgondolás, mikor majd a barátnõ ír ide, hogy felszedett pár kg-t, és elhagyta a barátja, akkor neki mit fognak javasolni az ide válaszolók többsége? Nem összejönni a nehéz, hanem a társat megtartani. Meg kell beszélni, ha valami már nem annyira tetszik a másikban és megpróbálni javítani rajta, nem egybõl a könnyebb utat választani és szakítani.
Úgy tûnik a leírásodból, te soha nem szeretted õt... "nagyon szép alakja volt... így már nem tetszik annyira õ sem" Aztán közlöd velünk, vadidegenekkel, hogy nem érted, miért hisztizik... Én azt nem értem, miért van még veled.
"Egyszer megemlítette hogy tetszenek neki a kockahasú palik amikor néztünk egy filmet. Azután kezdtem el kondizni. Így estt." Jaj most jön ez a duma. Attól még lekövérezted, és szerinted ez hogy eshetett neki?:) Hm? Normálisan is lehetett volna mondani, hogy gyere menjünk el futni vagy bármit...De nem így. A bántó szavakból szerintem senki sem ért. Na meg ez a plusz 6 kiló neked kövér? Figyelj, szerintem is fontold meg, lehet, hogy tényleg jót tenne, ha inkább keresnél egy másik lányt, olyat amilyen õ volt régen, ha az is hízik 6 kilót akkor azt is hagyd el és keress másikat.... Ha neked csak az igényeid a fontosak , meg a külsõ akkor így kéne tenni. Vagy már kiábrándultál a barátnõdbõl a 6 kiló "felesleges" miatt? Mert ugye tudod, hogy ez egy oltári nagy baromság, hogy plusz hat kiló az már kövérségnek számít. És mitõl szedett fel pár kg-t? Úgyhogy nézz magadba is, ne csak a barátnõdben keresd a hibát. És fontold meg a szakítást. Mert mi van ha egyszer összeházasodtok, és gyereket fog szülni, és szülés után is rajta lesznek a plusz kilók? Csalni fogod vagy mi? Látom manapság nem igazán létezik igaz szerelem.
Bocs, de ha hirtelen ledob 6-8 kilót (netán többet), akkor azért fogod dobni, mert elsõsorban a mellébõl fogyott, és az se olyan, mint három éve. Õ meg azon fog parázni, hogy úúúúristen, hízott fél kilót, el fogod hagyni, és gyorsan le kell adnia. Nem fog elõtted meztelenül mutatkozni, olyan lesz, mint egy darab fa, mert azon jár az esze, látod-e, hogy hízott két dekát, és ha egy este neked nem lesz kedved szexelni, akkor kiakad, mert még mindig kövérnek látod. Ezt így elõre lehet borítékolni. Csak az a kérdés, hogy most szakítotok, vagy késõbb.
Én kettõ gyereket szültem 170cm vagyok és kb 80kg.Mégsem mondja a párom hogy fogyak le ugyan úgy kíván mikor 56kg.voltam.Te akkor nem szereted a barátnõdet remélem hamar észre veszi és elhagy a b...ba!
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan kérdezem hogy mit szeretne, elégedett e velem stb. Próbálok neki tetszeni. Most akkor az a baj hogy azt várom el tõle amit magamtól is? Az meg vicces ahogyan egykét válaszoló frusztrációja feljön és engem oltanak szándékosan félremagyarázva a kérdést
Nem tudom, honnan veszed, hogy fogyhatna? 163 cm-hez 57 kg abszolút tökéletes. Az az érzésem, hogy Te nem is szereted igazán, hacsak a külsõségekkel törõdsz. Akkor próbáld "lefogyasztani", ha már az egészségét fenyegeti, például 80-90 kg-nál.

Az a fiú akibe már ötödik óta bele vagyok zúgva, nyár óta sms-eket ír a legjobb barátnőmnek. Elmondjam a barátnőmnek hogy nemcsak teszik a fiú hanem járnék is vele. Vagy ne?

A barátn?m csak azt tudja hogy bejön a pasi. Azt nem hogy járnék vele. A barátaim azt mondják hogy ne mondjam meg a barátn?mnek hogy tetszik az a fiú, mert amilyen hülye akkor nem járna vele. Viszont ha nem mondom el én leszek depis.

Legjobb válasz: és? semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinál a barátnõd meg az a fiú... ha össze akarnak jönni akkor úgyis összefognak. max ha azt mondod hogy ne, akkor majd szépen eltitkolják.... 17/L

és? semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinál a barátnõd meg az a fiú... ha össze akarnak jönni akkor úgyis összefognak. max ha azt mondod hogy ne, akkor majd szépen eltitkolják.... 17/L
Egyrészt ha ötödik óta nem értél el a fiúnál semmit akkor inkább hagynod kellene. Másrészt ha elmondanád a barátnõdnek akkor benne is felmerülne, ha az állítólagos legjobb barátnõjének tetszik valaki, akkor nem kellene "elvenni" tõle. Tudom milyen mocskosul [email protected] lenne neked hogyha összejönnének és ott sétálgatnának melletted együtt. Viszont pont ezért nem maradhatsz csöndben, mert ha igen akkor mindenféleképpen szívni fogsz.
Ha õ már régóta tudja akkor nem lepõdhet meg rajta. Azért nem érdemes szét választani õket, mert te nem tudtál semmit se tenni. Akkor mehetek én is kapcsolatokat szét rombolni, mert tetszik nekem és járnék vele:) nem így mûködik, ezért vannak sok hûtlenségek, mert másztok egymásra még ha kapcsolatban vannak is.

Most akkor ugye semmit nemakar? De a barátnőm hogy tehetett ilyet? Mit mondjak a barátnőmnek? És a srácnak?

Nemrég buliban voltam, és ott volt az a srác akir?l aztmondták bejövök neki,(de szerintem nem) és vmennyire ? is nekem, de nemszeretnék vele összejönni mert haverok vagyunk. És a buliban, hát többet ittam mint kellett volna, és a barátn?m utalást tett a srácnak hogy most leheth lenne esélye nálam, vagy vmi ilyesmi. Õ természetesen semmit nemcsinált de kedves volt velem, akkor is, és utána is, mint eddig. A barátn?mre nagyon megharagudtam hogy hogy mondhatott ilyet.

Legjobb válasz: A semmibõl csinálsz épp ügyet.

A semmibõl csinálsz épp ügyet.
A kérdező hozzászólása: Én a barátnõmre haragszok, mert ha a barátnõm lenne, nemmondana olyat egy srácnak h akkor most használjon ki, vagy vmi ilyesmi..Mert tudja h ebbõl nagyon sok gondunk volt a sráccal hogy most akkor akarunk e vmit vagy nem. És most h végre újra jóban vagyunk, jön a barátnõm és bekavar. És szerintem egy barátnõ nemtesz ilyet.
Nem lehet, h a barátnõd csak tényleg segíteni akart, h végre összejöjjetek?!
A kérdező hozzászólása: nem, mert tudja h nemakarunk összejönni egymással..amúgy is, részeg voltam...
Elõször azt mondd meg, hogy a barátnõd azt mondta a fiúnak, hogy most talán lenne esélye összejönni veled, vagy azt hogy most megtudna húzni?
legközelebb ne igyál annyit...
ezért nem kell inni és akkor nincs ilyen gond :) ám értelmes választ erre nem lehet adni mert ez tényleg ilyen jelentéktelen "gond" már bocsi
A kérdező hozzászólása: pontosan nememlékeszek rá...de vmi olyat h most bepróbálkozhat, utána meg h kihasználhat, vagy kihasználhatja a helyzetet...

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy adja nekem a kiskutyáját? A barátnőm külföldön dolgozik. Amikor elhozta a 8 hetes kiskutyáját pont hívták, hogy menjen ki, és mivel előre nem tudhatta, így a kutyust nekem adta még kint van.

Megtanítottam sok mindenre pisilni,ülni,feküdni,és imádom.Két hónapja van nálam,de ugy érzem ő is szeret.Sír hogyha elmegyek(nem gyakran szoktam) meg ilyenek.2 hét múlva jön haza a bnőm,és ugy hiányozna ha elvinné...Akkor is ha néha egy ujabb utazásnál visszakaphatnám...Szeretném ha itt maradna velem.Szerintetek megbeszélhetjük??

Legjobb válasz: Ha a barátnõd szinte azonnal ki is ment dolgozni, akkor közte meg a kutyus között nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Szerintem arra beszéld rá, hogy keressetek neki egy másik kutyust, így majd ketten mehettek sétáltatni õket. Ha meg megint elmegy dolgozni, a két kutyát te gondozod. Már nézegetheted a másik kutyust, hogy mire hazaér, tudj neki konkrét lehetõségeket mutatni!!!

Ha a barátnõd szinte azonnal ki is ment dolgozni, akkor közte meg a kutyus között nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Szerintem arra beszéld rá, hogy keressetek neki egy másik kutyust, így majd ketten mehettek sétáltatni õket. Ha meg megint elmegy dolgozni, a két kutyát te gondozod. Már nézegetheted a másik kutyust, hogy mire hazaér, tudj neki konkrét lehetõségeket mutatni!!!
Ha a barátnõd, szerintem ezt simán elmondhatod neki:) Ha õ rögtön elment dolgozni, gondolom nemcsak a kutyában, hanem benne sem alakult ki a kötõdés, ami benned igen. Szóval neki sem hiszem, hogy nagy dolog lenne. Annyit tehetsz, hogyha pénzért vette, akkor mindenképp kifizeted és ha már nem megy el dolgozni, akkor menj el vele venni egy másikat:D (vagy tanácsold neki legalább) De csak ha már nem megy el, különben annak is ez lesz a sorsa.
Fajtatiszta kutya? Azért kérdezem, mert ha vette, akkor talán ugyanazért a pénzért Neked adná... Ha viszont örökbefogadott, keverék, akkor a pénz nem dominál, akkor máshogy kell megoldanotok. Mondd el neki, hogy nagyon megszeretted, és az elmúlt 2-3 hónap alatt annyira összenõttetek, hogy fájna, ha most elveszítenéd. Mindenképp beszéljétek meg, már csak azért is, mert az semelyik kutyának nem jó, ha a gazdája idõnként több hétre/hónapra lepasszolja. Más: "Sír hogyha elmegyek" - na ez viszont nem jó jel. Ez nem annak a jele, hogy a kutya mennyire szeret, hanem hogy szeparációs szorongása van. Olvass utána, és kezdj el dolgozni azon, hogy változzon a helyzet, mert bizony lesz olyan, hogy pár órára magára kell hagyni, és akkor azt végig fogja nyüszíteni...
Az utolsó mindent leírt, itt gondolok a szeparációs sztresszre is, ezen tényleg kezd el dolgozni, mert ha mégis a barátnõdhöz visszakerül, akkor megkeseroíted a barátnõd mindennapjait. Ha vette a kutyát, tényleg illene kifizetned, viszont jobb lenne ha nálad maradhatna, mert a 8 hetes kor a legmegfelelõbb idõszak az erõs kötelék kialakulásához, amit a kutya ugye veled, nem pedig a barátnõddel alakított ki. Nyugodtan mondd el neki azt, amit ide írtál, meg lehet beszélni vele.
Itt egy hasznos link, amiben kitérnek a sírásra is : http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Gondolom törzskömyvses a kiskutya?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok a barátnõmnek sem rosszat.. :(
Ha a barátnõdnek van egy kis esze és szereti a kutyákat, akkor látja, hogy nálad jó helyen van és akkor maradhat nálad. Persze kifizeted neki.
Szerintem mond el a barátnõdnek hogy mi a helyzet. És ha szeretnéd a kutyust fizesd ki neki az árát, szerintem így a fer. Nem hiszem hogy haragudna rád.
3. vagyok. Azt akarta, hogy hívd kutyának?:D Azért hülyeség, mert a kutyának mindegy, hogy Kutya, Alice, vagy éppen amit a barátnõd választ, õ megszokja ahogy hívod. A Kutya-ról semmivel sem könnyebb rászoktatni mondjuk Böbére(:D), mint az Alicerõl.
Hát, tk-ves bolognese tuti több mint 40000 és olyan 70-80 E-nek tippelném.
A kérdező hozzászólása: De amugy sem ment volna kutyának hívni... :/
A kérdező hozzászólása: Igen törzskönyves.És még az is gáz, hogy a bnõm még nem döntött, hogy mi legyen a neve, és azt mondta hívjam addig még nem jön haza kutyának, de amikor a dokihoz mentünk kérdzte, hogy mi a neve én meg rávágtam, hogy Alice.És azóta így hívom hallgat is rá.Biztos haragudni fog-e miatt is.. :/:(( 40.000 Ft körül vette vagy több azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen ki szeretném fizetni ez nem is kérdés.Amit hagyott itt pénzt ennire, és oltásra abból sem költöttem magam vittem dokihoz, és vettem neki ennivalót.Bolognese kislányról van szó amúgy. :) A nagy melegben még kirándulni is vittem magammal, és jött mellettem póráz nélkül. :D Annyira okos. :) Akkor mostantól a sírásra odafigyelek jobban utánaolvastam köszönöm! :)
Esetleg ajánld fel a barátnõdnek, hogy veszel neki egy másik kutyát. Mivel úgysem kötõdik a mostanihoz, neki valószínûleg mindegy lesz.

Lehet hinni a jósnőnek? Azt jósolta a barátnőmnek, hogy hamarosan elválnak a férjével.

A férje külföldön van, amit a jósn? nem tudott és tényleg kezdenek távolodni egymástól érzelmileg is, pedig nemrég házasodtak össze.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de mennyi idosek vagytok? Megis mibol josolgat a josno? Kartya, uveggomb, esetleg tenyerbol? Ugyanmar! Felesleges penzkidobas, es egy jo nagy marhasag! Aki pedig elmegy hozza, es meg raadasul elhiszi amiket mondott a josno, megerdemli, hogy ne tudjon nyugodni. A baratnod meg visszamegy a josnohoz jo penzert? A josno a hazugsagbol el, az egyszeru embereket beeteti:))) Nem megy tonkre minden tavkapcsolat, csak amelyiket nem apol mindket fel, az megy tonkre.

Ne haragudj, de mennyi idosek vagytok? Megis mibol josolgat a josno? Kartya, uveggomb, esetleg tenyerbol? Ugyanmar! Felesleges penzkidobas, es egy jo nagy marhasag! Aki pedig elmegy hozza, es meg raadasul elhiszi amiket mondott a josno, megerdemli, hogy ne tudjon nyugodni. A baratnod meg visszamegy a josnohoz jo penzert? A josno a hazugsagbol el, az egyszeru embereket beeteti:) )) Nem megy tonkre minden tavkapcsolat, csak amelyiket nem apol mindket fel, az megy tonkre.
18:34 - KÖSZÖNÖM!
A jósnõknek hinni badarság. Ha "igazat mond", az vagy vakon ráhibázásból ered, vagy a semleges dolgok közlése közben az általad eljtett szavakból áll össze. Pl.: Itt látok valamit, ez ált. azt jelenti, és figyeli a reakciódat! Aki nagyon hiszékeny, mint Te, azt nehéz eltántorítani attól, hogy bizony a jósnõ mennyi igaz dolgot mondott. Ha az egészet felvetted volna, és visszajátszanád, akkor Te is rájönnél, hogy mik voltak azok a kommunikációs fogások, amiket õ alkalmazott, és a bicska kinyílna a zsebedben, amikor az elméd megnyíllik.
Utolsó: el is hiszem, hogy van abban valami, hogy a holt lelkekkel az ember tudja tartani a kapcsolatot, de amit te is leírtál, hogy olyat jósolt neked, ami abszolút nem jött be mutatja, hogy ez mennyit ér. Természetesen sok ember elmegy jósnõhöz, mert benne van az emberi természetben, hogy tudni akarjuk a jövõt. De ezen az alapon bármit jósol, csak jól jöhet õ ki belõle, ha azt mondja ezek csak lehetséges opciók. Gondolj bele...hogy látja õ a jövõt, ha az egy opció és nem úgy valósul majd meg a te életedben, ahogy õ látja? A víziónak kell, hogy legyen valami alapja, nem? Az embernek természetesen minden egyes helyzetben van kismillió döntési lehetõsége és legjobb tudásunk szerint kell a többi emberhez viszonyulni, nem kell ahhoz jósnõ, hogy ezt valaki belássa.
Ez olyan, mint a Pygmalion effektus. Ha valamit az ember eltervez vagy elgondol, az úgy fog megvalósulni. Ha valaki beleplántálja a barátnõdbe, hogy már pedig õk el fognak válni, mert ez így van elrendelve, akkor tényleg el is fognak válni. Én távkapcsolatban élek már hosszú ideje és nem ment tönkre pedig már sokszor próbára lett téve. Embere válogatja.
Mondd meg a baratnodnek, hogy ne hagyja, hogy tonkremenjen a kapcsolatuk, erre ne is gondoljon!!! Ez nem lehet. Igy kell hozzaallni. Gondolom nem unalombol hazasodtak ossze, hanem mert szeretik egymast. A ferje a jobb elet remenyeben ment ki kulfoldre, nem lehet konnyu neki kint, a feleseget itthon hagyta. Talan neki meg nehezebb, mint a baratnodnek, hiszen o maradt a megszokott kerekvagasban. A ferjenek viszont egyedul kell megbirkoznia a kinti elettel! Hidd el, nem konnyu. Ha tehetne a baratnod, menjen utana. Ne azon gondolkodjon, hogy vajon mi lesz a hazassagukkal, vajon hogy alakul az elet. Szeresse a baratnod a ferjet, es minden erejevel azon legyen, hogy szeressek egymast orokre!
èn megértem a barátnödet. Nekem is az exférjem külföldön dolgozott és szétmentünk. évekig bírtam aztán elég lett. Most olyan helyen dolgozok ahol a kollégák külföldre menenk kiküldetésbe. nap mint nap számolnak be hogy hullik szét a család. Aztán van olyan aki már van 6 éve kint van de még mindig egyben a családja. Hogy a josnö mit mondott és ök mitfognak csinálni az két külön dolog.
a jóslás becsapás. a párok háromnegyede elválok. tehát ennyi esélye van, hogy pont eltalálja.
Nekem gyanús ez a jósnõ, mert az, aki KOMOLYAN foglalkozik az okkult tudományokkal (pl. asztrológia, tarot, stb.), az nem tesz ilyen drasztikus kijelentéseket. Nem azt mondja meg, hogy mi lesz, hanem azt, hogy az õ érzékelése ill. az alapján, amit lát, mire van esély. Ezt egy wicca boszorkány mondta nekem. Meg azt is, hogy a boszorkány, asztrológus (vagy jós) célja, ha jól végzi a feladatát (!!!!), nem az, hogy a saját képességeit fitogtassa, és kész tényeket tárjon a hozzá forduló elé, hanem az, hogy SEGÍTSEN. Szerintem a barátnõd egy pénzcsalónál járt.
Biztos érzékeli a jósnõ a abarátnõdön a távolodást. Fogjon hozzá, közeledjen! Érzelmileg. Abból baj nem lehet. Van levél internet, telefon, gondolatátvitel És néha csak hazajár. Nem megy utána?
Tudod, ez úgy mûködik, hogy a jövõ képlékeny, vagyis akinek meg is van a képessége, hogy belelásson valamilyen módon (én az álmaimon keresztül, kaptam egy ilyen adományt, ami néha átok), az látja valaminek az esélyét, amin bármikor lehet változtatni, ha nem tetszik. Tehát nem tudom, mennyire hiteles az a "jósnõ" (sok a kókler, úgyhogy jobb vigyázni), de ha a barátnõd hitelt ad neki, akkor jobb, ha végiggondolja, hogy van-e valami a férjével a kapcsolatukban, ami vezethet váláshoz, és ha van, akkor javítani kell a kapcsolatukat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ilyen régi kérdést látnak-e a válaszadók, de ha valaki véletlenül rátalál, akkor elmondom, hogy most derült ki, hogy a barátnõm férje 1 éve szeretõt tart külföldön, úgyhogy ki tudja mi lesz velük. Lehet hogy mégis van valami igazság abban amit mondott a jósnõ.
Szerintem lehet.Én is jártam ilyen helyen.Hárman párban voltunk, amit õ nem tudott.Részletesen, szinte dátumra megmondta mi fog történni, amit én nem akartam elhinni, mert másra számítottam.Nem nyugodtam bele, ezért három hét alatt elmentem még két helyre.Mindegyik egyformát mondott, és az idõ õket igazolta.Elõtte nem jártam ilyen helyen soha, és többet nem is szeretnék menni.Csak az nem hiszi, aki nem próbálta....
Ebben igazad van maximálisan, viszont amit jósolt nekem az az elkövetkezõ 5 évre szólt, a válást is 4-5 év múlva látta bekövetkezni, és ebbõl a 4-5 évbõl még csak 1 telt el.Ami még nagyon lenyûgözött, az az volt, hogy 10 perc beszélgetés után megmondta a gyerekeim korát nemét hajszínét, valamint a kártyából való jósoláskor megmondta, hogy kivel van a családomban konfliktusom hajszín és családi kapcsolat alapján. Attól meg leesett az állam, amikor megmondta, hogy nagyapám hogy nézett ki és fõleg, hogy hogy halt meg.Elég ritka halála volt, nem mindennapi.Ha azt mondja szívinfartus, vagy agyvérzés abban hal meg szinte minden második férfi, de a nagyapámat a villám ütötte agyon.
Hogyne látnánk a kérdést, hisz amióta válaszoltál az elsõ helyen van a megválaszoltak közt.Szegény barátnõd gondolom, hogy ki van borulva.Hogy lehet az, hogy már 1 éve szeretõt tart, ha nemrég házasodtak össze.Miért nem tették elõbb próbára a kapcsolatukat ezzel a külföldi munkával?A barátnõd miért nem ment a férje után külföldre?Ez furi friss házasoknál olyankor még mindent együtt szoktak csinálni.
A kérdező hozzászólása: A 18:20-nak: Nem én voltam jósnõnél. Nem én vagyok a hiszékeny. Barátnõm is felvette diktafonra az egészet és már visszahallgatta. Nem mondott semmit az életérõl és a családjádról sem beszélt. Szerintem egy reakcióból nem lehet kiolvasni, hogy valakinek a férje külföldön dologzik, a szülei elválltak, a nagymamájánál lakik stb.
Szerintem menjel el egy másik jósnõhöz! Én voltam már 3-nál, az elsõ volt a jó, az nem csak a jövõt mondta, hanem vissza ment a múltba és a jelenbe, ezzel igazolta magát. A másik az nem mondott igazat, teljesen az ellenkezõjét, a harmadik meg olyasmit mondott, amit az elsõ, és be is igazolódott belõle már pár dolog, az elsõnél is... Honnan írsz? ha írsz privit, akkor megtudom adni 2 jósnõnek is a számát... Én borsod megyébõl írok
17.18-ast kár volt lepontozni, mert igaza van abban, hogy a jövõ nincs megváltoztathatatlanul megírva. Tehát egy jós nem jelentheti ki, hogy ez vagy az "lesz" - ezzel nem is segít, mert ha úgyis ez "lesz", Te mit tudsz csinálni? - hanem hogy a csillagok állása, az õ érzékelései stb. alapjén merrefelé tendálnak a dolgok. De egy, az okkult tudományokkal komolyan foglalkozó ember ezt direkt hangsúlyozta, soha nem szabad a kliensnek olyat mondani, hogy valami megváltoztathatatlan. A barátnõd vegye ezt jelzésnek, figyelmeztetésnek - de ha nem akar elválni, és a férje sem, akkor meg tudják menteni a hézasságot.
A kérdező hozzászólása: 27 évesek vagyunk és kártyából jósolt neki. Sok minden igaz volt, amit mondott a jósnõ a családjáról, biztos lehet benne valami. Nem kért sokat, 2 órát foglakozott vele, nagyon részletes volt és nem kell megint visszamennie. Barátnõmnek elég jó munkahelye van itthon, így nem akar külföldre menni, hogy mosogasson vagy takarítson valahol. Átmeneti megoldásnak gondolták, hogy tudjanak elindulni az életben valamerre.
A kérdező hozzászólása: Ja értem, mindig tanul az ember. :) Már több éve együtt éltek, a több pénz reményében ment ki egy évre, az esküvõ után, de több lett mint egy év. Azért nem ment ki a barátnõm, mert nem akartak külföldön élni, csak egy kicsit pénzt gyûjteni és a feleségnek nagyon jó állása van itthon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!