Találatok a következő kifejezésre: A Balatonra a belépo díj a (1 db)

A Balatonra mennyi a belépo díj a kempingezoknek ha van sátrunk?

Legjobb válasz: belépõ a Balatonra?:D most, hogy mondod, lehet megveszem az egészet és utána csak az jöhet aki fizet:D

belépõ a Balatonra?:D most, hogy mondod, lehet megveszem az egészet és utána csak az jöhet aki fizet:D
valamiért mégsem fejtette ki... meg hát egyszerû veszi a fáradságot és felhívja a kempingezõ helyet és megkérdezi:D azt õ sem gondolhatja, hogy fejbõl vágjuk az össze balatoni kempingezõ belõdíját :D
Úgy értette szerintem, hogy a kempingben mennyit kell fizetniük...
sztem ingyen is belemehetsz a vízbe


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lemaradtam a reklámjukról de akarok a fürdőbe kupont. Mi a Hagymatikum jelszó a facebook játékukon?

1

Nyugati pályaudvarról metróval mennék a Keleti pályaudvarra. Milyen jegyet kell vennem és kell lyukasztani az átszálláskor? Sima vonaljegy jó vagy van külön átszálló jegy?

4

A kis családommal szeretnénk elmenni egy hosszú hétvégére, kicsit kikapcsolódni. Olyan helyre szeretnénk menni, ahol lehet pici babával is fürdeni, és teljesen bababarát. Tudtok ilyet ajánlani?

4

Hol van Nyékládházán belül a Birsalmás dűlő?

0

Mondtok pár szórakozó helyet hajdúszoboszlón?

1

Megéri váltani?

Jelenleg Szlovákában dolgozok és szuleimnél élek, átszámitva havi 150 ezret keresek nagyábbol de picit unalmas a munka. Barátnom munkanélkuli és a szuleivel lakik de azon gondolkodunk h elkellene koltoznunk Budapestre albérletbe. Mámint h mi kettecskén. Kozépsulis végzettségunk van csak és az lenne a kérdés h érdemes lenne e elkoltoznunk innen, milyen ott a munka piac és h meg e tudnánk élni esetleg jobb munkát tudnánk e találni. Minden választ nagyon szépen koszonok elore is.

2

Hajóval érkezünk Visegrádra. A váron kívül mi lehet még látványosság?

2

A Budavári Sörfesztiválra szeretnék felutazni. Érdekelne, hogy kb. milyen árban mozognak ott a sörök? Milyen a hangulat? Sok ember van? Volt már valaki?

2

Budapest déli - Balatonfüred az hány megálló?

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/uf Gyorsitottal mennék

4

Mit vigyek egy osztálykirándulásra? Június 9-12- Tata, Öreg-tó. Ha tudtok jó szivatásokat akkor azt is várom.12-13 évesek vagyunk.6. -osok. Normális válaszokat adjatok kérlek.12/F.

Tudom rengeteg ilyen kérdés van a neten, de semelyik se olyan ami nekem is hasznos lehet.Bocsi a helyesírási hibákert ha voltak!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!