Találatok a következő kifejezésre: A Balatonra a (808 db)

Elengednétek 17 éves fiatokat a Balatonra a barátaival?

kb. 10-15 ember, fiúk-lányok és 4-5 napról lenne szó

Legjobb válasz: Igen, de elõtte ellenõrizném, visze-e magával elég kotont.

Igen, de elõtte ellenõrizném, visze-e magával elég kotont.
persze.
Elengedném, de azért napi egy telefont eresszen meg, neki se nagy fáradság, és én is nyugodt(abb) lennék.
17 évesen én is voltam 1 hetet Szegeden szülõk nélkül. A világon semmi sem volt, simán ment minden. 35/N
17 éves, ráadásul fiú, igen, elengedném. Persze csak ha tudnám róla, hogy tud magára vigyázni, azaz nem támad kedve részegen az autóúton rohangálni.
17 évesen már nem olyan gyerek, simán, ha meg van a bizalom:)
persze.17 éves! az enyémek mentek 16 évesen is a nyaralónkba 20 baráttal
elso.XDDDDDD KERESZTBE FOSTAM MAGAM A ROHOGESTOL.XDDDDDD
Húú, milyen orgiák lesznek ott, gumit vigyen nehogy tinimamiság legyen belõle!
Kedves 17 éves lány, te tipikusan az a szülõ leszel, aki a saját gyerekén áll bosszút azért, mert neki valamit a szülei nem engedtek meg, azon az elven, hogy "nehogy már neki jobb legyen, mint nekem". Gratulálok. Gondolom te is szívesen mennél ilyen helyre, de a szüleid nemet mondtak, ezért nyilván más se menjen.
attól is függ, milyenek a barátai. ismered a barátait? de ha el akar menni, akkor nyilván megbízik bennük õ is. 17 évesen menjen, már nem annyira gyerek!
el
nem leszek tipikus az a szülõ hanem tudom hogy hol a határ. és tudom mit szabad és mit nem. 17 évesen még ne járkáljon Balatonra inni a barátaival amúgy meg engem is elengednek, de csak bulizni és legkésõbb éjfélre haza kell érnem ja és a buli pénzt nekem kell állni nem õk fizetik. én tudom milyen szülõ leszek apumék se ellenem vannak hanem féltenek remélem hallottad már ezt a szót hogy féltés meg bíznak bennem és szeretnek de ott a szülõi féltés és örülök neki hogy megvédenek és szeretnek és elmondhatok nekik mindent bármi van na ennyi nem kell leminõsíteni senkit se engem se a szüleimet...
utolsó ahhoz képest, hogy egy 17 éves lány vagy, érthetetlen az írásod. 17 éves a srác. felnõtt. ha megbíznak benne, akkor elengedhetik nyugodtan. "17 évesen még ne járkáljon Balatonra inni a barátaival amúgy meg engem is elengednek, de csak bulizni" tehát te a bulikban szoktad s.ggrészegre inni magad. õ meg ugyanezt a Balatonon a haverjaival akarja megtenni. mi a problémád?
mondjuk hogy nem iszom alkoholt ugyanis beteg vagyok és nem szabad se cigiznem se semmi. ám meg én akkor is félteném túl messze lenne tõlem mi van ha baja esik amíg 18 év alatt van én vagyok felelõs érte senki más nekem kell megóvnom szeretnem és stb... mi van ha segg részegre le issza magát és a haverjai meg ott hagyják a fenébe. ha a 18-at betölti onnantól kezdve azt csinál amit akar és kész addig nem! téma számomra lezárva
18 évesen otthagyhatják a haverjai részegen, 17 évesen nem? Mondjuk szerintem amelyik fiatalnak van egy csepp esze (és ezt jobb esetben a szülõ tudja a gyerekérõl), az ennyi idõsen már nem egy csecsemõ szintjén van, és a szintén legalább egy csepp ésszel megáldott fiatalok olyan baráti társasággal mennek ilyen helyre, akik ezt amúgy sem tennék meg (ja, és jobb esetben a szülõ ezt úgyszintén tudja, mert ismeri a gyereke barátait).
17 éves lánynak: akkor ezentúl te se járj bulizni. mert mi van akkor, ha eltöröd a lábad, és a haverjaid poénból kidobnak az ablakon, mondván ez mekkora poén? a szüleid lesznek a felelõsek érted. hogy engedheted meg magadnak ezt a kockázatot?
nem értitek és kész. 17 évesen még k.rvára gyerek nem kell itt pattogni
én akkor sem engedném el ha tetszik neki hanem engem se engednek el és megértem õket és nem hisztizek és ordibálok velük ha meg ha menni akar akkor többet ne jöjjön vissza ennyi az a lány vagyok aki 17 éves és határozottan akkor sem!!!!
Attól függ, hogy mennyire megbízható, kikkel megy. Mert ha olyan társasággal megy, lehet bármennyire megbízható nem engedném el. És fordítva.
bocs, "csak elmegy"...
ja, de kotont vigyen
el, 17 évesen remélhetõleg már tud vigyázni magára, meg elég sokan lesznek, úgy talán nagyobb a biztonság is. engem elõször kb 16 v 15 évesen engedtek el 2 barátnõmmel, lány vagyok, és nem történt semmi gond.
Nos a fiamat elengedném ha lány akkor nem.
el, attól függetlenül nem biztos hogy szex is lessz... eehh : DDD de gumit azért vigyen.....xd
Ha néha meg csörget hogy él még akkor igen.
Nem engedném el. Gyerek még, és akárki akármit mond, tök eszetlenek a mai kölkök. Lehet lepontozni.
elengedném, ha megbíznék benne teljesen, de elõtte mondjuk megegyeznék vele, hogy ha valami baromságot tesz, akkor milyen következményei lesznek.
én sem engedném el bár én is 17 vagyok de én már most úgy gondolkodom hogy mi lesz ha valami baja történik nem lehet tudni hogy mivel kivel hol. meg persze az anyagiak is nekem biztos nem lenne annyi pénzem hogy a fiam szórakozásait finanszírozzam. én is diák melóból fizetem a szórakozásaimat szóval nem és kész
Persze, hogy el. Az egyik elõttem szólónak írnám ha nem engedi el legközelebb nem fog elkéredzkedni, csal elmegy, ennyi. :O Mindjárt 18 lesz és akkor meg oda megy ahová akar.
amugy meg basszus ne én legyek már [email protected] szemét mert ilyen a felfogásom én amúgy is csak a véleményemet fejeztem ki h nem engedném el 17 évesen a Balatonra. és kész

Hogy lehet a "Balatonban" a legymélyebb gödröt ásni?

Milyen teknikával illetve tárgyal lehet hyorsan megcsinálni?

A Balatont a vörösiszap-katasztrófa nem érinti?

Ugye nem fog oda is belefolyni a szennyez? anyag?

Legjobb válasz: Oda biztos nem

Oda biztos nem
A kérdező hozzászólása: Honnan tudjuk, hogy nem? Amúgy mit akartak csinálni azzal a szarral? Addig gyûjteni, amíg ki nem folyik? Kicsit arra emlékeztet a dolog, amikor a Simpson-családban volt az a sz*rsiló. Tényleg nem értem. Ha van egy szennyezõ anyag, akkor ez a legjobb, amit tehetünk vele, hogy gyûjtjük-gyûjtjük?
Nem fog mert onnan DN szél fuj és Kolontûrnak az inkább Délnek van mint DN re

Ha beviszem a balatonba a kisfiamat, kell rá adni úszópelust?

Csak reggel és a déli evése közben szokott kakilni, közben nem, a pisi pedig a pelusból is kifolyik. Babaúszáson sem kakilt soha

Legjobb válasz: Én mindenkin láttam, illetve adok is rá.Sohasem lehet tudni...

Én mindenkin láttam, illetve adok is rá.Sohasem lehet tudni...
Én adnék rá. De most már vannak olyan fürdõgatyák kicsiknek amik megukban tartják a pisit és a kakit. Nem csak jók hanem divatosak is:)
én még a kinti medencében is adok rá (nem úszópelust), hanem fürdõgatyát. olyan aranyos benne.(és a kakit is megtartja) 12hós
ha nem akkor vigyél magaddal zacsit :)
Én is adnék rá, sõt adtam is a lányaimra, mert sosem lehet tudni, hogy azon a napon éppen mikor találná ki, hogy most kell:) Itthon sem szoktak igazán meztelenül fürdeni, csak nagyon ritkán.
Nekünk is fürdõgatyónk van a pisit nem de a kakit felfogja és nagyon édes benne.
A kérdező hozzászólása: fürdõgatyát, persze adnék rá, én csak az úszópelusra gondoltam, hogy nem kell. Tavaly nyáron, amikor még csak megfigyeltem a pici babásokat, senkin nem láttam úszópelust, legtöbbször fürdõnacit sem.
hát nem szivesen uszkálnék babaszarban. :)

Mit tegyek? Megismertem a Balatonon a táborba köbö 2 hete egy fiút.

Tök aranyos volt meg elkérte a telószámom, bejelöltük egymást a facebookon meg ilyesmik.(meghívott jégkására) Amikor pedig a tábor után 2 nappal ráírtam nem válaszolt. A levelem óta eltelt 4 nap és még mindig nem válaszolt semmit pedig láttam hogy fent volt.

Legjobb válasz: A verfertozes tiltott Magyarországon.

A verfertozes tiltott Magyarországon.
Lehet, hogy az egyébbe tette neki.Írj rá chaten, ha látod!
Hagyd ha egy fiú nem akár semmit akkor nem ír, ha akar akkor õ írt volna rád...15/f
én is a Balatonon voltam, megismertem egy srácot.itt lakik a közelünkben és többször találkoztunk.nem csak ketten hanem 7-8-an.és mindig én írtam rá a srácra mert hiányzott.õ meg nem írt nekem soha :(úgyhogy le is mondtam a srácról :/

Puceran lehet e napozni a balatonon a szabad strandon?

Nem a nudista strandon hanem bar hol mi naturistak vagyunk

Legjobb válasz: Nem véletlen vannak külön naturista (nudista) strandok. Ti sem szeretitek, ha a nudista strandon ruhában vannak az emberek, nem?

Nem véletlen vannak külön naturista (nudista) strandok. Ti sem szeretitek, ha a nudista strandon ruhában vannak az emberek, nem?
Nem, mert közszeméremsértés, másokban megbotránkoztatást kelthet. Örülök, hogy te naturista vagy de lehet más az 5 éves gyermekének nem szeretné a strandon elmagyarázni, hogy annak a néninek-bácsinak miért nincs bugyija sem...
Lehet, ha félre tudtok vonulni, és olyan helyet találtok ahol a meztelenség másokat nem zavar.
Elvileg talán nem lehet, de mi már nem egyszer napoztunk meztelenül szabad strandon egy kicsit félrehúzódva. Eddig senki sem szolt még ránk.

Nyáron a Balatonon, a strandon, hogy szedjek fel csajokat?

Legjobb válasz: Homokozó lapáttal a kezedben.

Homokozó lapáttal a kezedben.
és ne feledd a kiskannát se!
és a túlméretezett napszemüveget se!
csak szólíts le néhány lányt, ha nem jön be, úgyis van még rengeteg

Hol van a Balatonon a legolcsóbb (olcsóbb) kempingezőhely?

Az lenne a legjobb, ha szabadstrand is lenne a közelében!

Legjobb válasz: Balatonföldváron a Hotel Jogar campingje. Van négy apartmanjuk is (három ill. négy ágyas) de sátrazhattok is.

Balatonföldváron a Hotel Jogar campingje. Van négy apartmanjuk is (három ill. négy ágyas) de sátrazhattok is.

Sátoroznánk a Balatonon a barátaimmal, de nem találunk oylan helyet ahol olcsó. Hol van ilyen?

Legjobb válasz: köszi:Dés csak egy sátrat lehet felverni 3000ért?vagy többet?

A kérdező hozzászólása: köszi:Dés csak egy sátrat lehet felverni 3000ért?vagy többet?
3000 az eszméletlen sok egy sátrazásért. Mi tavaly voltunk Badacsonyban, igaz ez északi part, de ugyanugy tudtunk fürödni és felmentünk a szõlõhegyekre borozni, nagyon jó volt. Idegenforgalmi adóval és sátorral sem fizettünk többet mint 1000-1200huf/éjszaka! Mondjuk ez nem közvetlenül a partnál volt, hanem parttól távolabb, de röhelyes volt mert valami 500huffal volt több a parti hely és mi alig 50méterre voltunk így is a rosszabb hellyel...
A kérdező hozzászólása: köszi 1000?az nagyon olcsó:) de tõled is kérdezem, egy sátorért 1000, 1200?és tudnál pontos kempinget mondani?honlap...
szia! a 3000 nagyon sok !!nézzél körbe interneten és látod van olyan hely ahol 900 ft ért lehet sátrat felverni!!
Nem süllyed el a tavon a sátratok, ha a Balatonon sátoroztok? :D
Én is most voltam a hétvégén a barátommal meg haverokkal sátorozni. Kb 3000 Ft körül van egy éjszakára a sátorhely. Mi Siófokon voltunk. Ja és csak zárójelbe megsúgom, hogy egy csomó ember vadkempingezik. Igaz, hogy tilos, de amikor mi voltunk senki nem ellenõrzött és a part tele volt ilyen sátorozókkal.
A kérdező hozzászólása: ja és a kempingbe vadsátoroztak(tatok) vagy csak zöld területen?bocsi(sok kérdés:D)
Nem tilos a vadkemping lakott területen kívül, amennyiben nem haladja meg a 24 órát egy helyen. Ha naponta odébbrakjátok a sátrat akár csak egy centivel is már nem is tilos... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!