Találatok a következő kifejezésre: A Bake mennyire (24 db)

Mi a véleményetek a skorpiókról? Esetleg skorpió (F) bak (N) van esély? A Bakok a rákokkal mennyire jönnek ki?

Legjobb válasz: A skorpióknál minél kisebb az olló annál halálosabb a méreg. A skorpió ettõl függetlenül sem hinném, hogy természetes ellensége lenne a bakoknak. A rákoknál az olló méreténél nem figyelhetõ meg olyan összefüggés, mint a skorpióknál, mivel a rákok ritkán mérgezõek. Ellenben ismert, hogy a rákok elõszeretettel vágják le bakok heréit, hogy abból készítsenek maguknak házat. Ennélfogva a bak természetes ellensége a rák.

A skorpióknál minél kisebb az olló annál halálosabb a méreg. A skorpió ettõl függetlenül sem hinném, hogy természetes ellensége lenne a bakoknak. A rákoknál az olló méreténél nem figyelhetõ meg olyan összefüggés, mint a skorpióknál, mivel a rákok ritkán mérgezõek. Ellenben ismert, hogy a rákok elõszeretettel vágják le bakok heréit, hogy abból készítsenek maguknak házat. Ennélfogva a bak természetes ellensége a rák.
Hogy kapjál értelmes bválaszt is.A skorpió az egyik legérdekesebb jegy szerintem.Titokzatos kiismerhetetlen, hatalmas szívûk van, nagyon tudnak szeretni, imádják a szexet, szeretnek uralkodni a másikon és játszani velük, ha kiszimatólja hogy gyengébb vagy mint õ, akkor jaj neked, szeretik ha erõsebb a párjuk náluk, amit általában neház megtalálniuk mert nagyon szívossak.Bosszúálóak tudnak lenni és soha nem felejtenek, ha egyszer megbántod vagy keresztbe teszel neki akkor nincs bocsánat, nem egybõl támadnak, kivárják a megfelelõ pillanatot.Az egyik legjobban kiismerhetetlen jegy az összes közûl, nagyon összetett a személyíségük, kívûlról halál nyugodtnak látszanak, de belûl igazából egy láva fortyog, nagyon szenvedélyesek és imádják a szexet, fõleg azzal akit szeretnek.Nagyon féltékenyek és szeretik birtokolni a párjukat, ha megcsalod õket, akkor a bosszúra készülj fel, és arra is hogy igaz õk féltékenyek, de viszont õk azt hiszik hogy õk félre kacsintgathatnak.Nekem volt egy barátnõm, skorpió volt, ilyen jó és élvezetes senkivel nem volt a szex.
A kérdező hozzászólása: Nem kifejezetten ilyen témára gondoltam, mint a nemiség...
Utolsó te kis hamis Én pont ilyen vagyok :D Bár az én jegyem nyilas és az ascendensem skorpió meg a bolygóim is majdnem mind skorpióba állnak. Amúgy tényleg ...
óó de jó Neked, utolsó válaszoló ..én Iker vagyok, ikrek napjeggyel, szûz holdjeggyel, és több bolygó, Rákban áll nálam, (aszcendens, merkúr, mars, ) (lilith) szval a skorpiókrol az a véleményem h irtó akaratosak, és birtoklóak, sõt érzelmi zsarolók tudnak lenni, (van idõsebb férfi skorpio ismerõsöm is, 54 éves) de a legtöbb skorpió embernek tényleg erõs kisugárzása van, vagy akinek az aszcendense az...általában erõs vonásokat takrnak személyiségben.. én skorpió gyereket akarok majd(2 skorpio kisfiút) 24 l

Mennyire illik ossze a rak no es a bak ferfi?

Legjobb válasz: Ez nagyon sokmindentõl függ. Aszcendens, a horoszkóp többi része. Alapból a rák érzelemközpotú, hangulatember, míg a bak nem nagyon tudja kimutatni az érzelmeit. De ha egyszer döntött, az akkor fix hogy döntött. A bakot zavarhatja a rák hisztije, esetleges füllentései, mert a rák füllentõs. A bak pedig merec, makacs. Ettõl függetlenül ha két ember szereti egymást, minden problémán felül tudnak kerekedni, ha ezért mindkét ember tesz is.

Ebben az összeillõs dologban én se hiszek nagyon, pedig érdekel az ezotéria.Nálunk fordítva van, én bak vagyok anyám rák, nagyon jól kijövünk, mondhatni barátok vagyunk, anyám néha idegbeteg, néha én is, de elvagyunk, az biztos, hogy együtt sosem unatkozunk :D
Rák vagyok, de nem szoktam füllenteni, valójában hazudni sem tudok jól. Ezt megcáfolnám, és ez is alátámasztja, hogy a sima horoszkóp, nem a napi, annak van alapja, egy alaptípust ad. De hogy ezek után az ember milyen neveltetést kapott, milyen társaságban van, és az ehhez hasonló dolgok sokat változtatnak a jellemén.
Hogy lehet ezt egyáltalán komolyan venni?
Ez nagyon sokmindentõl függ. Aszcendens, a horoszkóp többi része. Alapból a rák érzelemközpotú, hangulatember, míg a bak nem nagyon tudja kimutatni az érzelmeit. De ha egyszer döntött, az akkor fix hogy döntött. A bakot zavarhatja a rák hisztije, esetleges füllentései, mert a rák füllentõs. A bak pedig merec, makacs. Ettõl függetlenül ha két ember szereti egymást, minden problémán felül tudnak kerekedni, ha ezért mindkét ember tesz is.
jólvan akkor miért tetted fel a kérdést?ha valaki azt mondja, hogy nem illetek össze, akkor szakítanotok kéne, de nem fogsz, csak lehordod az iletõt, miért ír ilyet...ha meg azt mondja, hogy összeilletek, akkor megköszönöd...csak erre a válaszra válrsz, hogy mennyire összeilletek, mást nem fogsz elfogadni
2 Bakot is ismertem, mindkettõ nagy hatással volt rám. De amikor jött a hirtelen "stop tábla" és semmilyen érzelmet nem tudtak közvetíteni, leblokkoltam. szóval személyes tapasztalataim szerint: beszélgetni, meg futó kapcsinak oké, de egyébként borzalmas ....:S De nem minden Bak egyforma persze, csak én kifogtam.....:S
Kedves elõzõ, mire alapozod, hogy egy Rák füllentõs?;)
A kérdező hozzászólása: Mi meg a kapcsolatunk elejen tartunk, nagyon szeretjuk egymast es jol kijovunk es szeretnem ha ez igy is maradna. Nem szeretnem ha a kesobbiekben kiderulne h nem illunk ossze. Koszonom vallaszodat.
Hát ezt nem tudom, de remélem tökéletesen ^^ Nem hiszek ebben az egészben, de nekem is most van alakulóban egy kapcsolatom, én rák vagyok, a srác bak. Mi eddig barátok voltunk, iszonyú jól megvoltunk, nagyon kedveljük egymást. Vagyis én igen õt, és bízom benne, hogy õ is engem. És ha ilyen marad a kapcsolatunk miután összejövünk is, akkor nagyon jól meg fogunk lenni:)
Semennyire. Állandóan veszekedni fognak a horoszkópjukon. :)

Ikrek nő és a Bak férfi mennyire illenek össze? Mennyire jönnek ki? saját tapasztalatot írjatok

Legjobb válasz: Mi a párommal nagyon jól kijövünk, én ikrek vagyok (nõ) és õ bak (férfi). Egyébként szerintem ezt horoszkóp alapján nem lehet meghatározni... Legalábbis én nem hiszek ebben.

Mi a párommal nagyon jól kijövünk, én ikrek vagyok (nõ) és õ bak (férfi). Egyébként szerintem ezt horoszkóp alapján nem lehet meghatározni... Legalábbis én nem hiszek ebben.
Újabb strigula az hülyéknél!
A Jupiter az Uránusznál áll, úgyhogy a bakkecske gyermekei ikrek lesznek, ez a te párkapcsolatodra is hatással van, mert tõlünk 150 millió fényévre épp egy szupernóva robbanás történik és ez megváltoztatja az égen a képet, mert egy fényes pont eltûnik róla.


Mennyire illik össze a rák nő a bak férfival?

Legjobb válasz: Masodik valaszolo: te rak vagy? Olvastam, hogy par osszeillenek es mindketten csaladcentrikusak, a rak aki sok szeretetre vagyik, nagyon huvosnek talalhatja a bakot.

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)
Masodik valaszolo: te rak vagy? Olvastam, hogy par osszeillenek es mindketten csaladcentrikusak, a rak aki sok szeretetre vagyik, nagyon huvosnek talalhatja a bakot.
Igen. Az aszcendensem meg Kos. Szép párosítás: Rák napjegy-Kos aszcendens, Vízöntõ holdjegy.... Éveket tudnék azzal eltölteni, hogy mi mindent megtettem egy bizonyos Bakért. Semmi, szó szerint értsd, SEMMI nem volt jó neki. 2. válaszoló voltam
Én (nõ) rák jegyû vagyok, párom bak jegyû! Nagyon jól megvagyunk már 3 éve, jól kijövök vele, mint ember, mint társ, mint szerelem! Asztrológiában jártas kolléganõm szerint jól összeillik ez a két jegy (víz-föld, szembenálló jegyek, de hasonló a céljuk). Ugyanakkor én sem vonnék le messzemenõ következtetéseket csupán a horoszkópok alapján!
A horoszkóp szerint ideális. A valóságban se veled, se nélküled.
Ez csak tõlük függ, nehogy már a csillagokra fogjuk az elcseszett kapcsolatokat...
lesz egy jó idõszak ami egyre romlik, majd nagyon nehezen elváltok, majd a rák megpróbálja helyrehozni a családját, a bak meg rengeteget fog elmélkedni depressziójába süllyedve. Még tartják a kapcsolatot, de lehet, hogy jobb lesz mint valaha. Még nem tartanak ott. Anyukám-rák élettársa(nem apám)bak húgom kos, én pedig skorpió vagyok. DE csak õk ketten állításuk szerint remekül kijönnének, ha csak ketten lennének!
Egyetértek az 1. válaszolóval. Én kerülöm õket, mert már a megjelenésük is irritál.
tökéletes :) a nõvérem bak a párja rák és lassan 5 éve együtt vannak és nem sokára esküvõ lesz :) bár a beállítottságtól is függ meg a szerelem erõségétõl :)
A Bak férfiak általában nagyon makacs, önfejû, haragtartó emberek.A családjukat szeretik, de nem tudják igazából kimutatni az érzelmeiket.Eléggé munka mániásak ás mogorvák.Az én férjem is Bak, én Ikrek vagyok és sokat szenvedtem a természete miatt.A Rák nõhöz szerintem egy halak vagy más romantikusabb jegy illik.Sok függ a tolerancián és az alkalmazkodáson szerintem.
Nincs postakolcseg, free = ingyenes.
A kérdező hozzászólása: ès ha az vab odaírva hogy bankkártyával és paypallal fizetni, akkor ezekszerint nem lehet kèszpènzel fizetni??? mert énnekem se bankkàrtyám se paypalom
Nem lehet!!!
mégis hogy fizetnél készpénzzel, ha a táska Kínába, te meg Szlovákiába vagy? csináltass bankkártyát, neten regizz paypal oldalon és kész is! lehet rendelni!

A bak házinyulat általában mennyi idôs kortól lehet használni pároztatásra?

Legjobb válasz: Hát szerintem hat hónapos kortól már biztos, elõtte is lehet próbálkozni, de mi nem szoktunk.

Hát szerintem hat hónapos kortól már biztos, elõtte is lehet próbálkozni, de mi nem szoktunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Egy nőstény törpenyulat mennyiben változtat meg az ivartalanítás? Ti a bakot vagy a nőstényt ajánlanátok?

Sziasztok!Most lesz egy törpenyuszim,lógófülű.Még picikék,csak 6 hetes mind a 2,az egyik bak a másik nőstény és nem tudom melyiket válasszam.Ti melyiket ajánlanátok?:) És egy nőstény törpenyulat(mert az egy picit cukibb,de nem tudom melyiket válasszam,a bakot vagy a nőstényt) mennyiben vagy miben változtat meg az ivartalanítás?-mert kis nyuszikat nem szeretnénk,de nem tudom hogy ártok neki vagy segítek rajta,ha ivartalaníttatom:)

Legjobb válasz: Mindegyik ugyanolyan nyugodt-kedves lesz ivartalanítás után. Azt válaszd, amelyik jobban tetszik. Ha van elég helyed, és mindkettõt ivartalanítod, együtt is tarthatod õket, ha már jól ismerik egymást.

Mindegyik ugyanolyan nyugodt-kedves lesz ivartalanítás után. Azt válaszd, amelyik jobban tetszik. Ha van elég helyed, és mindkettõt ivartalanítod, együtt is tarthatod õket, ha már jól ismerik egymást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Már meg is van a nyuszkó, a bakot választottam:) )

A Bake rolls mennyire hizlal?

Legjobb válasz: fehér kenyérbõl készül és magas a zsírtartalma, mert másodszor is zsírral piritják...tehát jól hízlal, ha sokat eszel. Ha fogyózol, inkább teljes kiõrlésû kenyereket egyél, még pirítósnak is..ha nem fogyózol akkor is, mert sokkal egészségesebb.

fehér kenyérbõl készül és magas a zsírtartalma, mert másodszor is zsírral piritják...tehát jól hízlal, ha sokat eszel. Ha fogyózol, inkább teljes kiõrlésû kenyereket egyél, még pirítósnak is..ha nem fogyózol akkor is, mert sokkal egészségesebb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
hat vegulis 2x sult, de mivel sok benne a muanyag ami alig bomlik le benned, nem taplalo, de hizlal mint a fene, persze ahogy mondta a masik ember, sok kell belole.
NAGYON!!!!! fehér kenyér, egy rakás só, és mindenféle ízesítõ...felejtsd el nagyon gyorsan, ugyanaz majdnem mint a chips

Pároztatásnál mennyi ideig kell együtt hagyni a nõstényt és a bakot?

Körülbelül fél órát voltak eddig együtt, most különválasztottam õket, de legalább 10x akciózott a bak. Legyenek még együtt ma vagy felesleges?

Legjobb válasz: Fél óra alatt bõven vemhesülhetett a nõstény. Házinyulak amúgy?

Fél óra alatt bõven vemhesülhetett a nõstény. Házinyulak amúgy?
A kérdező hozzászólása: Törpenyulak.
Persze, szaporíts csak vakvilágnak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!