Találatok a következő kifejezésre: A Bajcsy szülészete (6 db)

Ismeri valaki a Bajcsy kórház szülészetén dolgozó fekete hajú, kis körszakállas nőgyógyászt?

Nemrég szültem a kórházban, és szeretnék orvost váltani. Többször összetalálkoztam ezzel a bizonyos doktorral, de nem tudom hogy hívják, így nem találom meg a magánrendelőjét. Tudna segíteni valaki? Vékony, fekete hajú, kis körszakállas. Köszönöm

Legjobb válasz: szia. szerintem Dr Sulyok Csabára gondolsz. Én nála szültem 2010-ben. Kicsit nyers de jó. A XVII-ben van a magánrendelõje.Ferihegyi út 76. egy 10 emeletes alja. Teefon:256-2557. Mobil 0620-928-3961

szia. szerintem Dr Sulyok Csabára gondolsz. Én nála szültem 2010-ben. Kicsit nyers de jó. A XVII-ben van a magánrendelõje.Ferihegyi út 76. egy 10 emeletes alja. Teefon:256-2557. Mobil 0620-928-3961
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...:-) Küldtem privit.
Igen, õ a Sulyok Csaba dr. Nagyon jó orvosnak mondják, én is szeretem, csak nekem drága lett volna.
A kérdező hozzászólása: Megírnád nekem priviben mennyi az a drága? ;-)

A 10. kerületi Bajcsy-zsilinszky kórház szülészetén az ultrahang gép nagyon jó, jó, vagy normál "minőségűnek" számít?

Az érdekelne, hogy mennyire jó az Uh gép. A 12.heti kötelező ultrahangon mondott valakinek valamit a baba neméről a szonográfus? Ha esetleg rékérdezek,hogy látszik e valami, akkor megmondja, vagy "hülyének" fog nézni, hogy mit akarok még ilyen korán? Fényképet kérni kell majd vagy maguktól adnak? Ott nincsen 3d-s ultrahang? Ha jól emlékszem, régen ha vittek a kismamák ujrairható dvd-t meg talán 2500 ft-ot, akkor felrakták a képeket dvd-re.

Legjobb válasz: Engem oda küldtek genetikai uh-ra. Még ezután megyek. Csak jó a gép, ha genetikai uh-ot végeznek. Egyébként a Janh Ferenchez tartozok, de oda nem kell mennem, mert az nem az igazi genetikai uh és gépük sem a legjobb-ezt mondta az sztk-s doki.

Engem oda küldtek genetikai uh-ra. Még ezután megyek. Csak jó a gép, ha genetikai uh-ot végeznek. Egyébként a Janh Ferenchez tartozok, de oda nem kell mennem, mert az nem az igazi genetikai uh és gépük sem a legjobb-ezt mondta az sztk-s doki.
A kérdező hozzászólása: mikor mész a bajcsyba? én 1 hét múlva, ha te elöbb, ird meg légyszi a tapasztalatodat, akár privátban is. Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Ettõl tartottam, hogy ilyen morcos lesz a nõ. Akkor inkább meg sem kérdezem majd. Veled apa is bent volt ugye? A fizetõs kombi tesztre nekem azt mondták, hogy azt vérbõl csinálják, UH-ról szó sem esett....
Igen, apa is bent lehet, sõt, nekem még anyukám is bent volt. Ki van írva az ajtóra, hogy csak egy kísérõ mehet be, de ha normálisan megkérdezi az ember, szerintem simán bemehet két kísérõ is. A kombinált teszt pedig papírforma szerint ultrahang és vérvizsgálat alapján "mûködik"... Mondjuk hála istennek, nem vagyunk benne a rizikófaktorban, szóval szerintem jó volt ez így :) Hadd kérdezzelek meg: a Bajcsy választott kórház neked, vagy oda tartozol? :)
A kérdező hozzászólása: Velem csak apa fog jönni. Majd rábizom a feladatot, hogy kérdezze meg, látják e a baba nemét. :) Nekem a Bajcsy a körzeti kórházam, 10.kerülwti lakos vagyok. Te nem? :)
Én nekem is örzeti, én 17. kerületi vagyok:) Csak kíváncsi voltam :)
körzeti* Voltál már azóta?


Bajcsy Kórház szülészetén aki szült, miben volt a szülőszobán és amikor a kórházba érkeztetek, pontosan hova jelentkeztetek be?

Mikor értesítettétek a fogadott orvosotokat?

Legjobb válasz: Én saját hálóingben voltam. Lent kell bejelentkezni, ahol mindig-én mentem párommal, nem volt sietõs :D - néztek is rám furán, hajnalok - hajnalán. Én a szülésznõmet hívtam, Õ jött be szinte velem egy idõben - a dokit Õ hívta.

Én saját hálóingben voltam. Lent kell bejelentkezni, ahol mindig-én mentem párommal, nem volt sietõs :D - néztek is rám furán, hajnalok - hajnalán. Én a szülésznõmet hívtam, Õ jött be szinte velem egy idõben - a dokit Õ hívta.
szia Én szombati napon szültem.Akkor nem kellett bejelentkezni.Felmentem a nõgyógyászatra, ott megvizsgált az ügyeletes és õk értesítették a dokimat, (megkérdezték ki az , és õk hívták) h hogy állunk.A szülésznõ vette fel az adatokat a gépre. Mivel már 3újjnyira nyitva voltam, az orvos 30 perc alatt ott volt. Addig a férjem haza ment a kórházi cuccokért, mert nem volt nálunk semmi, nagyon gyorsan történt minden. Kaptam bent kórházi hálóinget, abban szültem, és mikor kellett csere akkor kértem.A sajátomat nem nagyon használtam, ha meg folyosóra kellett kimenni akkor vettem magamra köntöst. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A szülõszobán adtak kórházi hálóinget. Bejelentkezni elküldtem a férjemet, én meg addig átöltöztem. Ott kell bejelentkezni, ahol a vizsgálatokra is bejelentkeztél, lent a földszinten, a betegfelvételen. A dokit a szülésznõ hívta be.
Elsõ vagyok, én vasárnap este 7-kor érkeztem meg szülni, és leküldték a férjemet a betegfelvételre bejelentkezni:)
ismeritek ott Nagy László Dokit?

A X. kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetén melyik orvost ajánlanátok?

Legjobb válasz: Nekem a Palczert dr. bejött, nagyon emberséges, jófej, én felfogadtam szülésre is. Viszont a Sulyok dr. nem ajánlom, nála nagyon sok a "beteg".

Nekem a Palczert dr. bejött, nagyon emberséges, jófej, én felfogadtam szülésre is. Viszont a Sulyok dr. nem ajánlom, nála nagyon sok a "beteg".
Szia!Több mint 1hónapja szültem a Sulyok dr-nál!Én nagyon megvoltam vele elégedve, neki köszönhetõen szép emlékek maradtak a szülésrõl!Csak ajánlani tudom!Az elõzõ válaszolónak viszont igaza van, sok a betege így sokat kell várni hogy bekerülj hozzá!Ha nem vagy idõpontos akkor akár 2-3órát is kell várni!!

Bajcsyba a szülészeten ezek valósak?

Megnéztem a honlapjukat, mindenképp ott fogok szülni, oda tartozom, és a fogadott orvosom is ott van.A honlapjukon,berendezett szobák vannak a szül? n?knek, és a lapon írják ,hogy vajúdásnál ha akarom bármelyik család tagom bent lehet, s?t szülés után baba mama szobába leszek, és nem kórterembe.Ezekre szerintetek mindenki aki szül jogosult? Vagy ezekért fizetni kell?Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha bababarát kórház, akkor ez az alap ellátás. Azért kell fizetni, ha egyágyas szobát szeretnél, nálunk a szent imrében legalábbis így van. A többi meg jár amúgy is, a baba-mama szobák minden bababarát kórházban ilyenek.

Ha bababarát kórház, akkor ez az alap ellátás. Azért kell fizetni, ha egyágyas szobát szeretnél, nálunk a szent imrében legalábbis így van. A többi meg jár amúgy is, a baba-mama szobák minden bababarát kórházban ilyenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!