Találatok a következő kifejezésre: A BB csak a (59 db)

Kisunokám aki 1 éves, mindennbõl 1-2 falatot eszik, de leginkább csak szopizni akar, de sajnos ez már a testsúly növekedéséhez nem elég, mi tegyünk?

Legjobb válasz: Én elõbb adnám az ételt és utána a szopit. Nem baj, ha anya nincs jelen etetésnél, ha megoldható. Lehet, hogy ha csak nagyi eteti, többet enne??? Próbálkozni kell mindenféle variációval.

Én elõbb adnám az ételt és utána a szopit. Nem baj, ha anya nincs jelen etetésnél, ha megoldható. Lehet, hogy ha csak nagyi eteti, többet enne??? Próbálkozni kell mindenféle variációval.
Ilyen korban már amúgy is lassabban nõnek a babák.

Melyik a bb torrentoldam amihez csak regisztrálni kell?

vagyis nem kell mobillal regizni meg nem kell meghivó hovvá

Legjobb válasz: az a bb csak véletlenöl van ott

A kérdező hozzászólása: az a bb csak véletlenöl van ott

Csak nekem lesz a BB krémektõl fényes, zsíros a bõröm?

Mondjuk annyiban jó, hogy ahol száraz a bõröm, ott hidratálja, de a homlokomon nincs ilyen problémám, ott meg pattanásos leszek... Az alapozóval nincs ilyen gondom, eddig 2 BB krémet próbáltam, mindkettõnél megjelent ez a probléma...

Legjobb válasz: Nem a BB hibája, csak rosszul választasz közülük. Más meg a (nem megfelelõ) alapozótól szenved ugyanettõl a problémától.

Nem a BB hibája, csak rosszul választasz közülük. Más meg a (nem megfelelõ) alapozótól szenved ugyanettõl a problémától.
Rosszul választasz. Nagyon sokféle van belõlük és azt is vedd figyelembe hogy az ázsiai BB krémek ázsiai bõrhöz lettek tervezve, ami teljesen más, mint az európai.
A kérdező hozzászólása: Eddig Garniert és La Rochay Posay-t használtam, nem ázsiait. Mondjuk próbáltam Missha-t is, volt mintám belõle, ott ilyen gondom nem volt, nem fénylett, csak attól is kipattogtam már egy használat után... Az a gondom, hogy kevert bõröm van, a homlokomon és orromon rendben van a bõröm, viszont máshol már száraz. Ilyenre milyet ajánlotok Ti?
A kérdező hozzászólása: A Missha meg ázsiai, tudom. :)
en elõször a bb kremet felrakom aztan egy kis alapozo es rá egy kis puder (nekem is kevert bõrtipusom van)
Nekem is kevert bõröm van, egy idõ után minden fénylik, és mindentõl zsíros a bõröm, BB-tõl, alapozóktól is ugyanúgy. Nem tudok rá megoldást, egy krém nem tartja vissza a bõr izzadását.
nekem helia-d-s bb-m van, az mattít rendesen... abban van gyulladáscsökkentõ is. én ezt magamon is tapasztaltam- a homlokommon lévõ gyulladások szépen eltûntek tõle (kb három hónapja használom). nekem is kombinált a bõrtípusom, reggel smink (és bb) elõtt egy fél órával nagyon könnyû állagú hidratálót kenek a száraz részekre. avonos kõpúderrel a T-vonalamon nekem szinte egész nap kitart.
Skin 79 és rá DODO púder

Mik a tapasztalataitok? Elõbb jön a szex és csak utána a szerelem? Vagy fordítva?

Legjobb válasz: elõbb volt szerelem. legalábbis nálam

elõbb volt szerelem. legalábbis nálam
Ha élénk a fantáziád, akkor elõbb a szerelem. Fiatal korban ez a jellemzõ. Késõbb fordítva. F27
Szerelem és szex. A gyenge jellemek eszköze a a fordított eset.
A kérdező hozzászólása: Kort és nemet is írjatok légyszíves. Ez kimaradt.
Szex nélkül nincs szerelem, de szerelem nélkül van szex. Szerintem elõször szerelem, azután a szex!!! :)
Nálam elõször a szex jön. Aztán az érzelmek kialakulnak.
Volt már ilyen is olyan is.
Ezt azért cáfolnám... Fiatal vagyok és nem tudnám szerelem nélkül csinálni.
Nálam: érzelem - szex A legtöbb fiatalnál (tisztelet a kivételnek!!!) szex - szex - szex...még több szex, és érzelem
Ha egy kapcsolat szexen alapul akkor annak nagyon flottul kell mûködni....ott nem lehet hibázni!!! Igények vannak aminek meg kell felelni és kész. Ez a magabiztos, céltudatos emberekre jellemzõ...a célhoz keresnek embert. A "6" voltam és 37F.

Aki terhesen menstruált, annak mikor lett pozitív a tesztje, csak hónapokkal késõbb?

Legjobb válasz: Terhesség idején elõfordulhat vérzés, de az nem menstruáció!

Terhesség idején elõfordulhat vérzés, de az nem menstruáció!
Elsõ ez így van ahogy írtad, csak éppen a kérdésre nem válaszoltál! A HCG úgyanugy termelõdik, így ugyanolyan hamar kimutatja, mint normál esetben!
Nekem az elsõ hónapban szinte ugyanolyan vérzésem volt, egy nappal volt rövidebb csupán. A következõ hónapban már nem volt, akkor csináltam tesztet, pozitív lett. Még a héten megjártam a dokit, ott kiderült, bõ 8 hetes, hoppá! Késõbb is voltak pecsételõ vérzések, pedig gyógyszert kaptam rá, meg ágynyugalomra ítéltek (sajnos ezt a nagyobbik miatt nem tudtam annyira tartani).
Nekem az volt gyanús, h kb 10. napja menstruáltam. Vettem egy tesztet, pozitív volt. Nem tudom, h az elsõ nap is az lett volna-e, mert hét elején csináltam a tesztet, hét végén mutatott az UH 5 hetes terhességet. 20 hkm
Utolso! Ezt h erted? Tiz napig mesiztel? Pont hogy tovabb tartott terhesen mint amugy?

A BB Tv-t csak a Body Builder oldalon lehet nézni? Tv-ben nem adják?

Legjobb válasz: Ja! És már nem is lehet ingyé letölteni, csak streamelve megnézni.

Ja! És már nem is lehet ingyé letölteni, csak streamelve megnézni.
Ha betöltött a stream, a Temporary Internet Files-ból kimásolod a .flv kiterjesztésû file-t és már le is töltötted!
Soha nem fogják leadni! Helyette megy hétvégén a két testõr. azok jobbak...:D

Dropboxnál az 500MB bónuszt visszaveszik, ha a mrghívott ismerõsöm telepítés után meggondolja magát, és késõbb törli a Dropboxát, , vagy csak a telepített alkalmazást?

Legjobb válasz: Tõlem azt a 16 gigát sem vették még vissza amit a samsung telefonommal regisztráltam be, pedig csak fél év a határidõ(elvileg) de amugy nem veszik vissza azt soha

Tõlem azt a 16 gigát sem vették még vissza amit a samsung telefonommal regisztráltam be, pedig csak fél év a határidõ(elvileg) de amugy nem veszik vissza azt soha
A kérdező hozzászólása: ez nagyon érdekes történek, köszönöm, hogy megosztottad, de a kérdésre várnám a választ olyasvalakitõl, aki tud rá érdemben válaszolni, elõre is köszönettel!
Nem, a lényeg az hogy 1x telepítse fel...

Ha jelentkezek ECL komplex vizsgára, de csak a szóbeli része sikerülés késõbb megismételem az írásbeli részt, akkor én hogy kapok bizonyítványt?

Legjobb válasz: Kapsz egy szóbelit majd ha átmész írásbelin arról is kapsz külön bizonyítványt. Egyesíteni nem lehet a kettõt mert teljesen egyenértékû azzal mintha egy komplex vizsgád lenne.

Kapsz egy szóbelit majd ha átmész írásbelin arról is kapsz külön bizonyítványt. Egyesíteni nem lehet a kettõt mert teljesen egyenértékû azzal mintha egy komplex vizsgád lenne.

Egy 15 fõbõl álló társaság tagjai között a legnépszerûbb filmek közül az elsõ ötöt sorsolják ki DVD-n . Hányféleképpen végzõdhet a sorsolás, ha a, egy személy csak egy DVD-t nyerhet? B, egy személy több DVD-t is nyerhet?

Lécci ,ha lehetne magyarázatot is írnátok. Köszi

Legjobb válasz: Bizonyára a DVD-k különbözõek, ha az 5 legnépszerûbbrõl van szó. Ez azért fontos, mert külön esetnek számít, hogy XY az elsõ DVD-t kapja vagy a másodikat. Ha 5 egyforma DVD-t sorsolnának ki, akkor ez mindegy lenne, akkor máshogy kellene számolni. a) Az elsõ DVD-t 15 féle ember nyerheti. A másodikat már csak 14 (mert aki elõször nyert, az nem nyerhet még egyszer), stb. Vagyis 15·14·13·12·11 lehetõség van. b) Az elsõ DVD-t 15 féle ember nyerheti. A másodikat is, harmadikat is, stb. Ez 15⁵ lehetõség.

Bizonyára a DVD-k különbözõek, ha az 5 legnépszerûbbrõl van szó. Ez azért fontos, mert külön esetnek számít, hogy XY az elsõ DVD-t kapja vagy a másodikat. Ha 5 egyforma DVD-t sorsolnának ki, akkor ez mindegy lenne, akkor máshogy kellene számolni. a) Az elsõ DVD-t 15 féle ember nyerheti. A másodikat már csak 14 (mert aki elõször nyert, az nem nyerhet még egyszer), stb. Vagyis 15·14·13·12·11 lehetõség van. b) Az elsõ DVD-t 15 féle ember nyerheti. A másodikat is, harmadikat is, stb. Ez 15⁵ lehetõség.

Az igaz, hogy a huawei y300 nem boldogul túl jól a 32 gigás memóriakártyával és célszerûbb csak 16-osat beletenni?

Legjobb válasz: Hello! Nekem is ilyen telóm van, arról írok. Nekem 8 giga van betéve. Szerinzem elég ennyi mert megy rajta 3 koncert ráadásul sok app. Ha több minden lenne rajta, már nagyon akadozna szerintem. Mit szeretnél rátenni?

Hello! Nekem is ilyen telóm van, arról írok. Nekem 8 giga van betéve. Szerinzem elég ennyi mert megy rajta 3 koncert ráadásul sok app. Ha több minden lenne rajta, már nagyon akadozna szerintem. Mit szeretnél rátenni?
Egyébként jó teló csak a wifi néha akadozik. Neked is?
A kérdező hozzászólása: a 8 giga szerintem kevés lenne nekem rárakok annyi zenét hogy ne kelljen utána 2 naponta cserélgetni a számokat - 4 giga alapból leszedek még pár nagyobb játékot, darabja 1 giga fölött van, már ott vagyok hogy ki is fogyott a 8 giga pár film, meg legyen hely a saját fotóknak, pdf könyvek, ilyesmi. Lehet hgoy sose használnám ki, de ne kelljen 15 gigánál görcsölni hogy jaj mit töröljek le, ha valami kellene még
A kérdező hozzászólása: a wifi nekem teljesen jó, inkább olyan hibát vettem észre nemrég hogy nem találta meg a telóra feltett számokat. Egyszer még hallgattam, utána mikor be akartam megint kapcsolni azt irta hogy nincs semmi a kártyán (nincs benne kártya). 2x újrainditottam és semmi, aztán egyszer magától megjavult
Gond nélkül kezeli a 32est is : http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!