Találatok a következő kifejezésre: A BB csak a (88 db)

Utolsó menstruációm Május 28 kán volt . Junius 1 töl próbálkozunk a párommal. Csak ha késik akkor teszteljek? Mert gondolom elõbb nem mutat semmit .

Legjobb válasz: Ha kési 1 hetet, akkor tesztelj. Csak gazdagítod a tesztet gyártó cégeket. Nem is érdemes elõbb, mert lehet, hogy kimutatja a teszt, de meg is fog jönni pár napra rá. Sok ilyen terhességünk van életünk során,csak nem tudunk róla. Minek stresszeled magad? Csak lazán.

Ha kési 1 hetet, akkor tesztelj. Csak gazdagítod a tesztet gyártó cégeket. Nem is érdemes elõbb, mert lehet, hogy kimutatja a teszt, de meg is fog jönni pár napra rá. Sok ilyen terhességünk van életünk során, csak nem tudunk róla. Minek stresszeled magad? Csak lazán.
28 kán????

Kisunokám aki 1 éves, mindennbõl 1-2 falatot eszik, de leginkább csak szopizni akar, de sajnos ez már a testsúly növekedéséhez nem elég, mi tegyünk?

Legjobb válasz: Én elõbb adnám az ételt és utána a szopit. Nem baj, ha anya nincs jelen etetésnél, ha megoldható. Lehet, hogy ha csak nagyi eteti, többet enne??? Próbálkozni kell mindenféle variációval.

Én elõbb adnám az ételt és utána a szopit. Nem baj, ha anya nincs jelen etetésnél, ha megoldható. Lehet, hogy ha csak nagyi eteti, többet enne??? Próbálkozni kell mindenféle variációval.
Ilyen korban már amúgy is lassabban nõnek a babák.

Melyik a bb torrentoldam amihez csak regisztrálni kell?

vagyis nem kell mobillal regizni meg nem kell meghivó hovvá

Legjobb válasz: az a bb csak véletlenöl van ott

A kérdező hozzászólása: az a bb csak véletlenöl van ott

Az baj, ha a kreatint csak berakom a számba és úgy vízzel lenyelem? Egyszerûbb és amúgy sem oldódik olyan jól vízben.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz. Max késõbb szívódik fel egy picit, mert ugye nem feloldva iszod meg.

Szerintem nem gáz. Max késõbb szívódik fel egy picit, mert ugye nem feloldva iszod meg.
nem gond.

Csak nekem lesz a BB krémektõl fényes, zsíros a bõröm?

Mondjuk annyiban jó, hogy ahol száraz a bõröm, ott hidratálja, de a homlokomon nincs ilyen problémám, ott meg pattanásos leszek... Az alapozóval nincs ilyen gondom, eddig 2 BB krémet próbáltam, mindkettõnél megjelent ez a probléma...

Legjobb válasz: Nem a BB hibája, csak rosszul választasz közülük. Más meg a (nem megfelelõ) alapozótól szenved ugyanettõl a problémától.

Nem a BB hibája, csak rosszul választasz közülük. Más meg a (nem megfelelõ) alapozótól szenved ugyanettõl a problémától.
Rosszul választasz. Nagyon sokféle van belõlük és azt is vedd figyelembe hogy az ázsiai BB krémek ázsiai bõrhöz lettek tervezve, ami teljesen más, mint az európai.
A kérdező hozzászólása: Eddig Garniert és La Rochay Posay-t használtam, nem ázsiait. Mondjuk próbáltam Missha-t is, volt mintám belõle, ott ilyen gondom nem volt, nem fénylett, csak attól is kipattogtam már egy használat után... Az a gondom, hogy kevert bõröm van, a homlokomon és orromon rendben van a bõröm, viszont máshol már száraz. Ilyenre milyet ajánlotok Ti?
A kérdező hozzászólása: A Missha meg ázsiai, tudom. :)
en elõször a bb kremet felrakom aztan egy kis alapozo es rá egy kis puder (nekem is kevert bõrtipusom van)
Nekem is kevert bõröm van, egy idõ után minden fénylik, és mindentõl zsíros a bõröm, BB-tõl, alapozóktól is ugyanúgy. Nem tudok rá megoldást, egy krém nem tartja vissza a bõr izzadását.
nekem helia-d-s bb-m van, az mattít rendesen... abban van gyulladáscsökkentõ is. én ezt magamon is tapasztaltam- a homlokommon lévõ gyulladások szépen eltûntek tõle (kb három hónapja használom). nekem is kombinált a bõrtípusom, reggel smink (és bb) elõtt egy fél órával nagyon könnyû állagú hidratálót kenek a száraz részekre. avonos kõpúderrel a T-vonalamon nekem szinte egész nap kitart.
Skin 79 és rá DODO púder

Mik a tapasztalataitok? Elõbb jön a szex és csak utána a szerelem? Vagy fordítva?

Legjobb válasz: elõbb volt szerelem. legalábbis nálam

elõbb volt szerelem. legalábbis nálam
Ha élénk a fantáziád, akkor elõbb a szerelem. Fiatal korban ez a jellemzõ. Késõbb fordítva. F27
Szerelem és szex. A gyenge jellemek eszköze a a fordított eset.
A kérdező hozzászólása: Kort és nemet is írjatok légyszíves. Ez kimaradt.
Szex nélkül nincs szerelem, de szerelem nélkül van szex. Szerintem elõször szerelem, azután a szex!!! :)
Nálam elõször a szex jön. Aztán az érzelmek kialakulnak.
Volt már ilyen is olyan is.
Ezt azért cáfolnám... Fiatal vagyok és nem tudnám szerelem nélkül csinálni.
Nálam: érzelem - szex A legtöbb fiatalnál (tisztelet a kivételnek!!!) szex - szex - szex...még több szex, és érzelem
Ha egy kapcsolat szexen alapul akkor annak nagyon flottul kell mûködni....ott nem lehet hibázni!!! Igények vannak aminek meg kell felelni és kész. Ez a magabiztos, céltudatos emberekre jellemzõ...a célhoz keresnek embert. A "6" voltam és 37F.

Aki terhesen menstruált, annak mikor lett pozitív a tesztje, csak hónapokkal késõbb?

Legjobb válasz: Terhesség idején elõfordulhat vérzés, de az nem menstruáció!

Terhesség idején elõfordulhat vérzés, de az nem menstruáció!
Elsõ ez így van ahogy írtad, csak éppen a kérdésre nem válaszoltál! A HCG úgyanugy termelõdik, így ugyanolyan hamar kimutatja, mint normál esetben!
Nekem az elsõ hónapban szinte ugyanolyan vérzésem volt, egy nappal volt rövidebb csupán. A következõ hónapban már nem volt, akkor csináltam tesztet, pozitív lett. Még a héten megjártam a dokit, ott kiderült, bõ 8 hetes, hoppá! Késõbb is voltak pecsételõ vérzések, pedig gyógyszert kaptam rá, meg ágynyugalomra ítéltek (sajnos ezt a nagyobbik miatt nem tudtam annyira tartani).
Nekem az volt gyanús, h kb 10. napja menstruáltam. Vettem egy tesztet, pozitív volt. Nem tudom, h az elsõ nap is az lett volna-e, mert hét elején csináltam a tesztet, hét végén mutatott az UH 5 hetes terhességet. 20 hkm
Utolso! Ezt h erted? Tiz napig mesiztel? Pont hogy tovabb tartott terhesen mint amugy?

A BB Tv-t csak a Body Builder oldalon lehet nézni? Tv-ben nem adják?

Legjobb válasz: Ja! És már nem is lehet ingyé letölteni, csak streamelve megnézni.

Ja! És már nem is lehet ingyé letölteni, csak streamelve megnézni.
Ha betöltött a stream, a Temporary Internet Files-ból kimásolod a .flv kiterjesztésû file-t és már le is töltötted!
Soha nem fogják leadni! Helyette megy hétvégén a két testõr. azok jobbak...:D
Semmi tünetem nem volt, csak azért csináltam a tesztet mert nem jött meg. Pozitív lett, csodálkoztam is:)
Nekem a 3gyermekkel sem volt semmi tunetem teszteléskor.7/8het korul jottek(almossag, emelyges, gyakori pisilesek), es mellfeszulesem sem volt soha!
Ln azért teszteltem, mert késett. az elsõ tünetem a mellfeszülés volt, bõven egy héttel már a kimardt menzi után. az émelygés is kb akkor kezdõdött. menzi kimaradása elõtt semmi tünetem nem volt.
A kérdező hozzászólása: hmm akkor ebbõl teszt lesz pénteken ha addig nem jönne meg. mindenhol azt olvasom, h azt veszik észre mielõtt tesztelnének, h nagyon feszül a mellük. nekem csak kicsit érzékeny a bimbóm. dehát ez bármi lehet ezekszerint.
A tünetekre nem szabad alapozni, van akinek hamar, van akinek csak 7-8hetesen és van akinek egyáltalán nem jelentkezik. Ha késik és esély lehet a terhességre tesztelj. Elsõ fiammal csak a mensim maradt ki, teszteltem pozi lett, majd a 9-10 hét körül kezdett fajni a mellem. Most a másodikkal kezdettõl fogva pisilni jártam, álomkóros voltam, a melleim fájtak. Most 32 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: és ez kb hány napos késésnél volt?
Elsõ vagyok mellem csak szülés után feszült...addig nem is nõtt talán annyi tünet volt, hogy nem kívántam a cigarettát...nem voltam rosszul tõle, csak valahogy én nem szívtam...de ez is teszt környékén volt már
Nekem minden tünetem akkor kezdõdött, amikor pozitív lett a teszt. Én csak azért teszteltem, mert soha nem menstruáltam, így ezzel ellenõriztem, hogy biztos nem vagyok-e terhes, habár védekeztünk (egy alkalmat leszámítva), így meglepõdtem, hogy pozitív lett. Onnantól kezdve volt hányingerem, émelyegtem, elõjött a refluxom, fáradt voltam, állandóan pisilhetnékem volt, minden tünetet felmutattam, amit egy terhes nõnek fel "kell" mutatni. Teszt elõtt semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: tehát semmi mellfeszülés-érzékenység stb? mert nálam nincs
A kérdező hozzászólása: hát igen mindenkinél más úgy tûnik.köszi mindenkinek a tapasztalatok megosztását! (sajna) nem baba miatt késett megjött ma :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!