Találatok a következő kifejezésre: A BB csak (59 db)

Kisunokám aki 1 éves, mindennbõl 1-2 falatot eszik, de leginkább csak szopizni akar, de sajnos ez már a testsúly növekedéséhez nem elég, mi tegyünk?

Legjobb válasz: Én elõbb adnám az ételt és utána a szopit. Nem baj, ha anya nincs jelen etetésnél, ha megoldható. Lehet, hogy ha csak nagyi eteti, többet enne??? Próbálkozni kell mindenféle variációval.

Én elõbb adnám az ételt és utána a szopit. Nem baj, ha anya nincs jelen etetésnél, ha megoldható. Lehet, hogy ha csak nagyi eteti, többet enne??? Próbálkozni kell mindenféle variációval.
Ilyen korban már amúgy is lassabban nõnek a babák.

Melyik a bb torrentoldam amihez csak regisztrálni kell?

vagyis nem kell mobillal regizni meg nem kell meghivó hovvá

Legjobb válasz: az a bb csak véletlenöl van ott

A kérdező hozzászólása: az a bb csak véletlenöl van ott

Csak nekem lesz a BB krémektõl fényes, zsíros a bõröm?

Mondjuk annyiban jó, hogy ahol száraz a bõröm, ott hidratálja, de a homlokomon nincs ilyen problémám, ott meg pattanásos leszek... Az alapozóval nincs ilyen gondom, eddig 2 BB krémet próbáltam, mindkettõnél megjelent ez a probléma...

Legjobb válasz: Nem a BB hibája, csak rosszul választasz közülük. Más meg a (nem megfelelõ) alapozótól szenved ugyanettõl a problémától.

Nem a BB hibája, csak rosszul választasz közülük. Más meg a (nem megfelelõ) alapozótól szenved ugyanettõl a problémától.
Rosszul választasz. Nagyon sokféle van belõlük és azt is vedd figyelembe hogy az ázsiai BB krémek ázsiai bõrhöz lettek tervezve, ami teljesen más, mint az európai.
A kérdező hozzászólása: Eddig Garniert és La Rochay Posay-t használtam, nem ázsiait. Mondjuk próbáltam Missha-t is, volt mintám belõle, ott ilyen gondom nem volt, nem fénylett, csak attól is kipattogtam már egy használat után... Az a gondom, hogy kevert bõröm van, a homlokomon és orromon rendben van a bõröm, viszont máshol már száraz. Ilyenre milyet ajánlotok Ti?
A kérdező hozzászólása: A Missha meg ázsiai, tudom. :)
en elõször a bb kremet felrakom aztan egy kis alapozo es rá egy kis puder (nekem is kevert bõrtipusom van)
Nekem is kevert bõröm van, egy idõ után minden fénylik, és mindentõl zsíros a bõröm, BB-tõl, alapozóktól is ugyanúgy. Nem tudok rá megoldást, egy krém nem tartja vissza a bõr izzadását.
nekem helia-d-s bb-m van, az mattít rendesen... abban van gyulladáscsökkentõ is. én ezt magamon is tapasztaltam- a homlokommon lévõ gyulladások szépen eltûntek tõle (kb három hónapja használom). nekem is kombinált a bõrtípusom, reggel smink (és bb) elõtt egy fél órával nagyon könnyû állagú hidratálót kenek a száraz részekre. avonos kõpúderrel a T-vonalamon nekem szinte egész nap kitart.
Skin 79 és rá DODO púder

Aki terhesen menstruált, annak mikor lett pozitív a tesztje, csak hónapokkal késõbb?

Legjobb válasz: Terhesség idején elõfordulhat vérzés, de az nem menstruáció!

Terhesség idején elõfordulhat vérzés, de az nem menstruáció!
Elsõ ez így van ahogy írtad, csak éppen a kérdésre nem válaszoltál! A HCG úgyanugy termelõdik, így ugyanolyan hamar kimutatja, mint normál esetben!
Nekem az elsõ hónapban szinte ugyanolyan vérzésem volt, egy nappal volt rövidebb csupán. A következõ hónapban már nem volt, akkor csináltam tesztet, pozitív lett. Még a héten megjártam a dokit, ott kiderült, bõ 8 hetes, hoppá! Késõbb is voltak pecsételõ vérzések, pedig gyógyszert kaptam rá, meg ágynyugalomra ítéltek (sajnos ezt a nagyobbik miatt nem tudtam annyira tartani).
Nekem az volt gyanús, h kb 10. napja menstruáltam. Vettem egy tesztet, pozitív volt. Nem tudom, h az elsõ nap is az lett volna-e, mert hét elején csináltam a tesztet, hét végén mutatott az UH 5 hetes terhességet. 20 hkm
Utolso! Ezt h erted? Tiz napig mesiztel? Pont hogy tovabb tartott terhesen mint amugy?

A BB Tv-t csak a Body Builder oldalon lehet nézni? Tv-ben nem adják?

Legjobb válasz: Ja! És már nem is lehet ingyé letölteni, csak streamelve megnézni.

Ja! És már nem is lehet ingyé letölteni, csak streamelve megnézni.
Ha betöltött a stream, a Temporary Internet Files-ból kimásolod a .flv kiterjesztésû file-t és már le is töltötted!
Soha nem fogják leadni! Helyette megy hétvégén a két testõr. azok jobbak...:D

Az igaz, hogy a huawei y300 nem boldogul túl jól a 32 gigás memóriakártyával és célszerûbb csak 16-osat beletenni?

Legjobb válasz: Hello! Nekem is ilyen telóm van, arról írok. Nekem 8 giga van betéve. Szerinzem elég ennyi mert megy rajta 3 koncert ráadásul sok app. Ha több minden lenne rajta, már nagyon akadozna szerintem. Mit szeretnél rátenni?

Hello! Nekem is ilyen telóm van, arról írok. Nekem 8 giga van betéve. Szerinzem elég ennyi mert megy rajta 3 koncert ráadásul sok app. Ha több minden lenne rajta, már nagyon akadozna szerintem. Mit szeretnél rátenni?
Egyébként jó teló csak a wifi néha akadozik. Neked is?
A kérdező hozzászólása: a 8 giga szerintem kevés lenne nekem rárakok annyi zenét hogy ne kelljen utána 2 naponta cserélgetni a számokat - 4 giga alapból leszedek még pár nagyobb játékot, darabja 1 giga fölött van, már ott vagyok hogy ki is fogyott a 8 giga pár film, meg legyen hely a saját fotóknak, pdf könyvek, ilyesmi. Lehet hgoy sose használnám ki, de ne kelljen 15 gigánál görcsölni hogy jaj mit töröljek le, ha valami kellene még
A kérdező hozzászólása: a wifi nekem teljesen jó, inkább olyan hibát vettem észre nemrég hogy nem találta meg a telóra feltett számokat. Egyszer még hallgattam, utána mikor be akartam megint kapcsolni azt irta hogy nincs semmi a kártyán (nincs benne kártya). 2x újrainditottam és semmi, aztán egyszer magától megjavult
Gond nélkül kezeli a 32est is : http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y300-5386.php
Legijesztobb es a legizgulosabb az. Eden Lake! Szerintem!
a feketeruhás nõ. az szerintem eléggé ijesztõ, nekem az egyik kedvencem
A kérdező hozzászólása: aha. Köszike

Van itt valaki, akinek fogászati probléma miatt hullott a haja, DE felvtelek alapján azt mondták az orvosok, hogy nem ott van a góc? Csak késõbb mégis megcsináltatta/kihúzatta a rossz fogat?

Több, mint két évve ezelõtt kb. 4 hónappal a gyökérkezelés után kezdett hullani a hajam. Az a fogam sokáig fájt, mostanában már nem. Több fogorvos is azt mondta, hogy nem lát gyulladást a röntgenen, de nem tudom... az összes többi vizsgálat negatív lett. Minden. Többet újra is ismételtem a két év alatt, se semmi.
Nekem õsszel járt le. Kérés nélkül, magától küldte a bank az újat.
Természetesen. Azért válaszoltam:)
A kérdező hozzászólása: Értem köszi. És Budapest Bankos volt a kártya?
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, nagyon köszi a választ! Hasznos volt!

Már most megkapom sok embertõl, hogy õk ezt nem tennék a helyemben és ez késõbb csak rosszabb lesz. Szerintetek jogosan mondják? (többi lent)

Hamarosan el fogok költözni itthonról munka miatt külföldre, 700-kmre kb. Édesanyámmal és nagyapámmal élek itthon. Apukám a munka miatt csak ritkán van itthon. Nagymamám is a közelünkben lakik. Testvérem már évekkel ezelõtt elköltözött, igaz csak 20kmre, mégis keveset jönnek haza. A nagyszüleimnek és anyukámnak én segítek nagyon sok dologban (el tudják látni magukat, amiben én segítek az inkább ügyek intézése minden tekintetben), szóval eléggé rám vannak utalva, de szerintem máshogy is meg tudnák oldani, csak így egyszerûbb hogy én csinálom. Persze már szinte itthon mindenkinek természetes ez (beleértve testvéremet is, aki éli nyugodt, önálló életét 20kmre) hogy én intézik sok mindent, de én nem érzem annak, inkább csak amíg itthon lakom, addig ez nyilvánvaló, de csak addig. Most ezt hallom, hogy xy emberek (nem családtagok) nem hagynák itt a helyemben õket és hogy én hogy csinálhatok ilyet. A családom úgy gondolja, hogy ez nekik rossz lesz, de mégis támogatnak, mert megértik a helyzetem. Nekem ez a külföldi munka az egyetlen lehetõségem, mert itt egyébként semmi nincs. Nem érezném jogosnak, hogy csak azért, mert én vagyok a legfiatalabb "gyerek" itthon, akkor már egyértelmû, hogy nekem kell itt maradnom és élni ezt a munkanélküli, kilátástalan életet, ami ugyan a szüleimnek, nagyszüleimnek kényelmes helyzet, de nekem csak tengõdés és semmi reményem az önálló életre, vagy családalapításra. Skypon fogok tudni beszélni az itthoniakkal és azért úgyis sok dologban tudok segíteni majd, amiben tudok, segítek onnan is. Van párom, vele képzelem el a jövõt, õ is jönne velem külföldre, persze náluk sem rajongnak az ötletért, hasonló okokból, de ez már egy másik történet...

Legjobb válasz: Neked van igazad és a helyedben én is mennék. A gyerekeknek el kell kezdeniük az önálló életüket, ez így van rendjén. Egyébként az írásodból úgy tûnik, ezt a családod is megérti, idegenek véleményével pedig ne foglalkozz.

Neked van igazad és a helyedben én is mennék. A gyerekeknek el kell kezdeniük az önálló életüket, ez így van rendjén. Egyébként az írásodból úgy tûnik, ezt a családod is megérti, idegenek véleményével pedig ne foglalkozz.
Azzal foglalkozz, hogy a családod támogat és te is mennél. Innetõl kezdve idegeneknek mi köze hozzá? Milyen hatással lesz az életükre? Nekik kell anyukádnak segíteni? Õk intézik majd az ügyes-bajos ügyeiket? Gondolom nem... Könnyû a pálya szélérõl más életébe úgy belepofázni, hogy utána az illetõ életére se pozitív se negatív hatással nem lesz a döntésed.
La kell tojni idegenek véleményét, akik mint mondtad is baromira nem látnak bele az életedbe, sem máséba. Anyukádék nem maradnak magukra, ha segítség kell nekik még mindig ott lesz a környéken a tesód, aki tud ugrani, ha kell. Te most ezt a lehetõséget találod életed lehetõségének és menni szeretnél, hát menjél. A családod támogat, mi kell még? Ne idegenektõl várj megértést és támogatást, mert ha így éled az életedet sosem leszel boldog!
Teljesen igazad van. Most van lehetõsége lépni, tedd meg, 10 év múlva nem biztos hogy ismét lenne, és beleragadnál ebbe a munkanélküli tengõdõ helyzetbe. Ahogy írtad, a családod ezt megérti, és mivel jót akarnak neked, nem tartanak vissza. Õk is tudják, hogy a jelen állapotban nincs jövõd. Amennyire tudod, kintrõl is támogasd õket, és beszéld meg a tesóddal, hogy ideje egy kicsit neki is besegíteni. XY-ok véleményére soha nem szabad hallgatni. Egyrészt senki sem lát bele teljesen a másik életébe, így reálisan nem tud tanácsot adni, mégis milyen alapon tenné? Másrészt nagyon sok irigy ember van, akinek nincs lehetõsége vagy bátorsága lépni, ezért inkább téged szólnak meg. Mindenképpen menj, ez nem is kérdés.
Teljesen igazad van! Neked most kell boldogulnod, most kell megalapoznod a jövõdet. Gondolom azért mész el ilyen messze, mert ott kaptál olyan munkalehetõséget, amilyet szeretnél. Ha nem szorulnak ápolásra, csak kényelmes volt, hogy te intézkedsz, akkor ebben semmi rossz nincs! Ezentúl pedig a testvéred is kiveheti a részét a segítésbõl!
Ne foglalkozz semmilyen idegen ember velemenyevel! Egyik se ad neked havi 100ezret hogy itthon maradj, es intezd a csalad dolgait tehat nincs kozuk hozza! Jol gondolkozol, ha van lehetoseged menj! Csaladodnak itt lesz a masik gyerek is, kiveheti a reszet O is a csaladi dolgokbol nyugodtan! Vagy megtanulnak onallosodni a rokonok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jól esnek ezek a szavak, ezek szerint nem én látom rosszul a helyzetet.
XY emberek véleményével soha ne törõdjél! Elég, ha ebben pároddal egyetértetek. Családod reakciója normális, sajnos kicsit rád telepedtek, de azért helyén van még az értékrendjük, és tudják, hogy nem várhatják el Tõled, hogy életedet rájuk áldozzad. 36F
Menjél, ha van lehetõséged. Ha 25 vagy, a szüleid nem lehetnek olyan idõsek, hogy neked kelljen ügyeket intézni helyettük. Majd õk segítenek a nagyszüleidnek.
Ne foglalkozz xy emberek véleményével. Egyrészt anyukádék bajd belejönnek az ügyintézésbe, ha nem lesz más lehetõségük, másrészt a testvéred is valószínûleg beszáll, csak most neki kényelmesebb, hogy te mindig kéznél vagy. Próbálj szerencsét, ha bejön, akkor onnan is tudod õket támogatni. Sok sikert!
igazad van.. menned kell... örülj hogy van ilyen lehetõségetek, nem szabad az ilyet kihagyni... minden szülõnek nehéz elengedni a gyermekét (persze hogy mondják másoknak hogy féltenek meg sajnálják, de tudják õk is hogy ez a helyes) akik ellened beszélnek, õk féltékenyek, hogy neked adatik egy ilyen lehetõség és a lelkiismeretedre akarnak hatni, hogy ne menj... ott a testvéred a közelben, aki tud majd nekik segíteni ügyet intézni (20km -10 perc kocsival) késõbbiekben meg ha anyagilag kell támogatni õket, azt te kintrõl is tudod... mint mondtad jó egészségnek örvendnek, tehát nincs ilyen probléma hogy betegen hagyod itt õket... menj! és alapozd meg a jövõdet! nem a legkisebbik gyermek feladata otthon maradni... igazából egyik gyermeknek sem ez a feladata... csak az ha szükség lesz rá támogassa majd a szülõket, ki ahogy tudja.. ez a te életed... éld! Sok szerencsét! :)
Mindenki a saját életéért, és életviteléért felelõs. A szülõ is, miután felnõtt a gyereke, és a gyerek is, miután nem nevezheti gyereknek magát többé. Így hát szerintem éld a saját életed. Nem vagy rossz ember ettõl. A szüleidnek is inkább költözni kellene olyan helyre, ahol van munka, mint lebeszélni téged errõl, vagy a környezetbe olyan dolgokat elhinteni, ami által te elitélendõ helyzetbe kerülsz. Menj a pároddal, éljétek az életeteket. Azonban ha rám hallgatsz, anyagilag nem kezded el õket kintrõl támogatni, mert átvált elvárásba, és sose lesz vége csak haraggal.
Teljesen igazad van, egészséges gondolkodásod van. Sok sikert kívánok, és kitartást a nehezebb idõkre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!