Találatok a következő kifejezésre: A BAR nyilvános (5 db)

A BAR lista nyilvános? Meg tudom nézni valahol, hogy egy bizonyos illető rajta van-e? Ha igen, hol?

Legjobb válasz: Nem nyilvános. Csak a saját minõsítésedet kérdezheted le a számlavezetõ bankodnál, azt is évente egyszer.

Nem nyilvános. Csak a saját minõsítésedet kérdezheted le a számlavezetõ bankodnál, azt is évente egyszer.
Én is csatlakozom az elöttem szólóhoz. Nem nyilvános, csak személyesen adnak ki erre utaló információt. Ha konkrétan tudni akarsz ezzel kapcsolatban adatokat akkor azt Bpestrõl kérdezik le és a választ borítékban kapod meg, és csak személyesen veheted át. Tehát nem publikus.
Akkor, ha nyilvánossá teszed.
A kérdező hozzászólása: Nyilvánossá van téve az album, más akkor sem látja :( csak, ha bejelentkezem..
Tesco, sajt pultnál
Moziban, vagy orvosi rendelõben. Vagy törj be az RTL stúdiójába és adás alatt keféljetek egyet a kamerák elõtt. :'D
én kriptába is voltam:D 21/l
Bokorban? Amúgy ha meg lát titeket egy kis korú, nem kell abba hagyni, mivel ez nem egy pornó film hanem "utcaiszeretetkinyílvánítás" xD
Hõsök tere?
A kérdező hozzászólása: öhm.. nem! nem nyíregyi vagyok :D Zihan 123 jok az ötletek :) Mókusgyilkos ez tetszik nagyon jo :D öhm... ilyen 5. kéz? :D
A kérdező hozzászólása: bocs Zohan123 rosszul irtam :D
5. kéz? bocs én az 1v1 mûfajban vagyok szóval ha ezzel arra utaltál h csak szimplán le tapiz a megtaláló akkor.. nem :D gondolj bele 1 házban kerget miközben hegyezi a cerkát mennyi az esélye h csak le tapiz ?:D na jó van ha mondjuk lábfetisiszta v ilyesmi. de abba meg mi a poén :) de mondjuk 1 domina jellegû lány a keresõ csapatba már tudna érdekes dolgokat produkálni a võlegényeddel :D hát még ha bi.. :P
A kérdező hozzászólása: nem az 5. kezet valaki más tette fel :D én is tudok érdekes dolgokat csinálni az én szerelmemmel ehhez nem kell nekünk más .... :D
A kérdező hozzászólása: a 3.ba nem mennénk bele vagy legalábbis én nem
Tényleg csináltad már más emberek elõtt? Pl:Utca, Margit sziget, erdõ... Azt akarod, hogy több ember is lássa?
ennyi állatot, és még azt hiszik, poénosak
Mókusgyilkos ez nagyon nagy ötlet, meg kellene valósítani :D
van 1 ötletem: a válaszolók közt csak van vkinek 1 nagyobb netalántán két szintes háza. na el megyünk oda páran + ti. 2 csapatra bomlunk. mind 2 csapat 2 emberrel kezd [értelem szerûen a pároddal vagytok 1 csapatba :D] a ti feladatotok úgy elkerülni a másik csapatot h közbe szórakoztatjátok 1mást. a másik csapat feladata megtalálni titeket [nem muszáj 1ütt menni SÕT!] h közbe szórakoztatja magát. ha a 2 csapat contact történik [megtalálnak titeket] akkor bizony bünti van :D [ez már a megtaláló perverziójára és nemére van bízva] mind eközben 1 adóvevõ segítségével mind 2 csapat hallja a másikat [a keresõ csapat is lõjön ne csak ti legyen vmire dolgozniuk] ha a keresõ csapatból idõ elõtt elmegy vki v megtalált titeket akkor a helyére be áll a következõ ha ti mentek el elõbb akkor újra kezdõdik a játék és a teljes keresõ csapat cserélõdik. elég extrém?:D most nem azért de ahhoz képest h most találtam ki bakker ez nem is rossz XD
Csinálhatod áruház közepében is. :)
Hé te nem nyíregyi vagy?
TEMETÕBEN? és ha megfogja a puncid 1 5. kéz?
Áruházi próbafülke, temetõ.Nekem ezek voltak talán a legextrémebb helyek.
Az anyum neve is Georgina, de te nem rá ütöttél. Õk a szobában szeretik csinálni, szerencsére nem elõttem. -.-
A szobám ablaka elég extrém?
Buszon
Én már csináltam egy kilátó tetején, de a Mount Everesten ti lehetnétek az elsõk.

Facebook-on ha felteszek egy borítóképet az egyből nyilvános lesz, mindenki láthatja, így bárki aki nem ismerősöm, az hozzászólhat a képhez?

mivel nyilvános. de én azt akarom, hogy csak az ismer?seim szólhassanak hozzá a borítóképhez. ez lehetséges?

Legjobb válasz: profilodon a kis fogaskerék bejelölöd hogy csak az ismerõsõk láthassanak akor ez vonatkozik a képekre és üzenetekre is de miért nem a fészbukkon kérded??

profilodon a kis fogaskerék bejelölöd hogy csak az ismerõsõk láthassanak akor ez vonatkozik a képekre és üzenetekre is de miért nem a fészbukkon kérded??
A kérdező hozzászólása: néztem, és nem lehet a borítóképet , hogy csak ismerõsök láthassák. mert az automatikusan nyilvános lesz. az nem is baj, hogy látják, csak akik nem az ismerõseim , õk ne szólhassank hozzá a képhez.
pont ezért kell ugy kijelölni
A kérdező hozzászólása: hogy és mit? a profilképet azt tudom hogy kell, és a bejegyzéseket is, de a borítóképeknél nem látok semmit sem, hogy csak ismerõsök szólhatnak hozzá a képhez. nekem ez lenne a lényeg. nem érdekel ha nyilvános látják, csak hozzászólást ne tudjanak írni olyanok, akik nem ismerõsök.
Inkább válts jelszót, az a biztos! (legközelebb pedig ne engedd, hogy megjegyezze a jelszavad)
A kérdező hozzászólása: koszonom a gyors segitseget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!