Találatok a következő kifejezésre: A Bűbájos c. sorozatban hanyadik évad (1 db)

A 3. évad 22. részében
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A supernatural hányadik évad hányadik részébe volt amikor Dean kimentett valakit a vízbôl?

Supernatural,dean

2

Tudnátok animét ajánlani?

Amiket nagyon szeretek: Darker Than Black (egyik nagyonkedvenc), Highscool of the dead (másik nagyonkedvenc) , Gantz, Hellsing, ONE PIECE.
Egyenlőre ennyi ugrik így be konkrétan, de amit díjazok: Sexi csajok (lásd pl.:HOTD), véres, brutális, öldöklős (Hellsing OVA). Most néztem végig harmadjára a Darker than Black-et (mind a két "évadod") és valami újításra vágyok.Annak kiváltképp tudok örülni, ha egy picit elmegy a hentai irányába de közbe tele van véres akciójelenetekkel.
Az előforduló helyesírási hibákért elnézést kérek, és előre is köszönöm a válaszaitokat!

5

Mi a címe ennek a Sliders-szerű, párhuzamos világokkal foglalkozó 90-es évekbeli filmnek?

Egyszer láttam 97 körül. Az van benne, hogy egy másik világból egy értelmi fogyatékos szolgává vagy valami ilyesmivé tett nő ellop egy olyan GPS-szerű gépet, ami jelzi egy világtérképen, hogy mikor és hol fognak megjelenni ilyen kapuk másik világokba, és elkezd menekülni. Az ő világából követi őt valami lebegő számítógép és ilyen futurisztikus ruhában lévő nő meg férfi.

Megjelenik a mi világunkban és összejön egy helyi férfival, aki nem igazán fogja fel, hogy a nő mit csinál és honnan jött, mert a nő értelmi fogyatékos és nehezen tud elmagyarázni dolgokat, pláne ilyen bonyolult dolgokat.

Együtt vannak egy ideig, kb 1 hét múlva jelez a nő gépe, hogy talált 3 kaput, az egyiket valahol Afrikában, a másikat Európában, a harmadik viszont valami közeli benzinkúton fog megjelenni pár nap múlva.

Elmennek a csávóval kocsival a benzinkúthoz, ami azóta már bezárt, be van deszkázva, ilyenek. A férfi végül kezdi kapisgálni, hogy honnan jött a nő és úgy dönt, hogy vele megy. Valami olyasmit mond, hogy az apja bűvész volt és kis korában azt hitte, hogy igazi varázsló, mint Merlin és hátha talál egy olyan világot, ahol az apja tényleg egy varázsló.

Hirtelen megjelenik a lebegő számítógép meg a nő két üldözője, viszont a benzinkút épületében is kék fény gyullad és megjelenik a dimenziókapu. Gyorsan átmenekül a csávó és a nő a kapun. A következő világban látszólag minden olyan, mint nálunk csak sehol sincs a benzinkút.

Felsétálnak az országúthoz és észreveszik, hogy minden nagyon lerobbant, elhagyatott és nincs forgalom az úton. Hirtelen jön egy kocsi, amit lovak húznak, és beviszik őket a közeli kisvárosba.

Kiderül, hogy ebben a világban pár éve kialakult valami olajevő bogár és megette a világ összes olaját, ezért minden visszafejlődött ilyen Westernfilm-szerűre.

A kisváros fogadójában kivesznek egy szobát, de megjelennek a nő üldözői és menekülni kell.

Elkötnek két lovat és elmennek valami másik városba. Sikerül ellógni az üldözők elől, viszont mivel ebben a világban annyira fontosak a lovak, lótolvajlásért ki akarják végezni őket a helyiek, ezért tőlük is menekülniük kell. Végül a nő gépe jelez és találnak egy közeli dimenziókaput, átmennek rajta és a Rushmore-hegynél jelennek meg, de más emberek vannak kifaragva a hegy oldalába, mint nálunk.

Nem tudjátok mi a címe ennek a filmnek?

1

Mi annak a karácsonyi rajzfilmnek a címe, amiben szerepel 1 cipész, Hans, 1 varjú, Aldo, a polgármester és a lánya?

0

Megtudnátok mondani, hogy mi ennek a meesének a címe magyarul?

Angol címe: Toonsylvania;
Itt a kezdődése (remélem segít!): www(pont)youtube(pont)com/watch?v=1wDesUbFyeg

2

Melyik az a film?

Egy olyan filmet keresek, ami egy tinédzserről szól, akinek a szobájában vhogy lesz pár pici-mini dinó. Többre nem emlékszem sajnos.90s évekbeli. Mi a címe? Nagyon régóta keresem.

1

Mi a film címe (tovább lent)?

Úgy kezdödik hogy egy nyomozó kerül egy szigetre ahol egy elmegyógyintézet van, és ott vizsgálja a bent folyó ügyeket. Végül kiderül hogy maga a nyomozó is egy ottlakó akin igy akartak segiteni hogy eljátszották ezt vele. Régen láttam és nagyon nem ugrik be be nagyon tetszett és szeretném ujra megnézni. Segitsetek légyszi,

2

Mikor jelenik meg a Castle c. sorozat szinkronizáltan?

Castle

3

El tudnátok nekem mondani azokat a részeket a Vámpírnaplókból amikben visszatekintés van?

A Vámpírnaplókból keresem azokat a részeket amikor Katharina visszatekintések vannak(szülés, Klaus stb) és amikor az 1800as évekbe mennek vissza.

5

Olyan animét tudtok mondani nekem, amiben a főszereplő srác helyes?

A romantika és a humor nagyon fontos nekem,hogy legyen benne,azt sem bánom ha harcolnak is benne,de azért a romantika legyen előnyben.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!