Találatok a következő kifejezésre: A Béres B6-ból (3 db)

Stresszes, ideges és szorongó vagyok! Szedhetek napi 3*1-et a Béres Magne B6 250mg-ból idegesség, szorongás ellen?

Legjobb válasz: Igen,de nagy hatást ne várj ettõl,mert a Magne B6 nem szorongásoldó kifejezetten.Inkább valami enyhébb recept nélkül is vásárolható szerrel próbálkozz!Pl.Hova,Sedatif homeopátiás golyó.

Igen, de nagy hatást ne várj ettõl, mert a Magne B6 nem szorongásoldó kifejezetten.Inkább valami enyhébb recept nélkül is vásárolható szerrel próbálkozz!Pl.Hova, Sedatif homeopátiás golyó.
Állítólag a vitaminokat nehéz túladagolni, és szándékosan terjesztik azt, hogy ez milyen veszélyes, mert a gyógyszereket drágábban el lehet adni. Egyéblént a neuroptim elég jó, vény nélkül kapható, természetes anyagokból, fõleg B vitaminokból. Hosszú távon viszont reiki vagy agykontroll tanfolyamot ajánlanéka problémádra.

Annyira fájdogál a hasam alja. Szedhetek Béres magnézium B6-ból napi 2 db?

27 hetes kismami.Nagyon köszönöm!!

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy hónapja az orvosom napi 3 szemet írt elõ. A felesleges magnézium a vizelettel kiürül, max hasmenést okozhat, de nekem nem okozott. Nyugodtan szedd.

Szia! Nekem egy hónapja az orvosom napi 3 szemet írt elõ. A felesleges magnézium a vizelettel kiürül, max hasmenést okozhat, de nekem nem okozott. Nyugodtan szedd.
Miért a Béres magnéziumból akarsz szedni? Nincs bizonyított hatása a terhes nõkre!!! Szedd a Magne B6-ot!
Én kb. 3 hete szedek naponta 1-et, 23 hetes vagyok most. De szerintem is inkább a Magne B6-ot szedd!
A Béresben több a hatóanyag. Vagy fel kell iratni az orvossal, lehet a háziorvossal is, magnéziumot, az a legjobb.
Én olyan magnéziumot szedek amit a gyógyszertárban készítenek, kicsi fehér golyók, és abból 3*3-at. 27 hetes vok

A Béres Magne B6-ból tényleg csak egyet lehet bevenni egy nap?

Eddíg a másik fajtát szedtem, de ha egy nap többször keményedett a hasam bevettem bel?le 3-szor. A Béresre rá van írva, hogy napi 1 tabletta. Ha többször keményedne a hasam vehetek be esetleg bel?le 2-szer?

Legjobb válasz: Szia. A dokim keményedés esetén 2x1-et javasolt a béresbõl.

Szia. A dokim keményedés esetén 2x1-et javasolt a béresbõl.
Szinten 2x1-et szedek a Beresbol. Ha nagyon kemeny es nem mulik, max. 3x1.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :-)
Én úgy tudom, max 3X2 vehetõ be, de egyeztess a dokiddal. Minden magnéziumnak más az összetétele, de ebben a gyógyszerész is talán tud segíteni, hogy hogy szokták felírni. De ne akkor kapkodd be, ha fáj a hasad, hanem legyen egy adagod, amit minden nap beveszel. Ez nem kalmópiryn, hogy ha fáj a fejem beveszek egyet! Vigyázz magadra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!