Találatok a következő kifejezésre: A 90 után nem tartottam (2 db)

A 90 nap után nem tartottam be a reggeli gyümölcsevést, hanem rendesen reggeliztem. Újrakezdhetem a diétát?

Akkor 65kg voltam, most 68kg vagyok.

Legjobb válasz: Sajnálatos, hogy nem tartottad be, de újra kezdheted, amennyiben már eltelt pár hónap a diéta befejezése óta. Amennyiben csak 1-2 hétrõl van szó, akkor meg nyugodtan váltsd át mostani reggelidet a gyümire. S persze azt se gfeledd, hogy a fogyókúráknak nem csak az a lényegük, hogy leadjuk a kilóinkat, hanem, hogy ráébresszenek nem ehetünk emg bármit, tehát diéta után is kell figyelni az étkezésre, nem szabad annyit enni, mint diéta elõtt. Bármilyen csoda diétát is csinált az ember, ha a késõbbiekben nem figyel az étkezésre ugyanúgy visszajöhetnek a kilók.

Sajnálatos, hogy nem tartottad be, de újra kezdheted, amennyiben már eltelt pár hónap a diéta befejezése óta. Amennyiben csak 1-2 hétrõl van szó, akkor meg nyugodtan váltsd át mostani reggelidet a gyümire. S persze azt se gfeledd, hogy a fogyókúráknak nem csak az a lényegük, hogy leadjuk a kilóinkat, hanem, hogy ráébresszenek nem ehetünk emg bármit, tehát diéta után is kell figyelni az étkezésre, nem szabad annyit enni, mint diéta elõtt. Bármilyen csoda diétát is csinált az ember, ha a késõbbiekben nem figyel az étkezésre ugyanúgy visszajöhetnek a kilók.
En sem tartottam be a gyumolcs a maradek 3 honapra szabalyt.En is visszahiztam par kg-t. Junius kozepen fejeztem be a dietat es kb. 1 honapig voltam kepes gyumolcsot enni reggelire. Nagyon nehez barmennyire is nagyon egeszseges allandoan gyumolcsot enni. En eljutottam arra a gondolatra, hogy inkabb kover maradok. Nem tudok tobb gyumolcsot megenni. Most azt tervezem, hogy igy kozel 3 honap tavlataban kepes vagyok ujra beallni es enni a normalis reggeli helyett gyumolcsot. Sok sikert, kitartast kivanok!

Nem tudom ez e a megfelelő kateg. Egy volt katonatársam után kutatok. Sajnos úgy tudom nevet változtatott csak a 2. keresztnevét tartotta meg. Az Robi volt. Csak úgy van esélyem megtalálni ha magánnyomozót fogadok? Az meg sokba kerül. (80-90 ezer)

Debrecenben lakik és építési vállakozó románban. Tudom hogy az üzlettársa egy bizonyos Tibi (sajna ennyi)Jahhh esetleh ha ez segít nagyon sokat focizik ha jól tudom még most is...

Legjobb válasz: Esetleg életkor, személyleírás, bármi más? Tudod te, hány Robi lakik Debrecenben? (már ha még mindig ott lakik)

Esetleg életkor, személyleírás, bármi más? Tudod te, hány Robi lakik Debrecenben? (már ha még mindig ott lakik)
Mi volt a régi neve? Az is segítene, hátha ráismer valaki.
közösségi oldalak??? iwiw , face , hasonló vezetéknevû embert próbálj nézni, ugyanabban a városban (unokatesója, tesója stb) hátha az õ ismerõsei között rálelsz
Esetleg van kép amin mindnyájan rajta vagytok? Úgy is könnyebb lenne.
Szia! Ahogy már mondta valaki, próbáld közösségi oldalon megkeresni valami rokonát. Gondolom a régi vezetéknevét tudod, tehát vagy tesóját, vagy a szüleit, esetleg unokatestvéreit megtalálhatod. bár nem biztos, hogy a rokonok Debreceniek, ezért hely alapján sem tudsz sajnos keresni, de fogalmazz meg egy levelet, amiben megfogalmazod, amit ide is leirtál és küldd el az összes embernek körlevélben, aki nem az a vezetékneve, mint ami régen a katona társadnak. A végén kérj elnézést az "alkalmatlankodásért", ha esetleg nem ismerik õt, de mondd el, hogy csak igy tudod megtalálni, hiszen ez az összes információd róla. Szerintem senki nem fogja leharapni a fejed egy kéretlen levélért, de nagy eséllyel megtalálhatod õt. Sok sikert! L/24
*akinek az a vezetékneve L/24
Mikor szolgáltál? Nem a 90-esévekben véletlenül? Sima sor katona voltál te is?
hát így sok esély nincs. még ha rokonokat találsz is, nem hiszem, hogy kiadják az adatokat, mert valószínûleg nem viccbõl változtatott nevet.
A kérdező hozzászólása: sajna próbáltam a közösségi oldalakat! semmi siker!!! esetleg ha volna itt valaki debrecenbõl...ha jól tudom jól áll anyagilag a srác (nem ezért keresem:D)...ha valami debreceni segítene aki olyan körökben mozog neki tudnék még némi infót adni....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!