Találatok a következő kifejezésre: A 90 után (97 db)

Hogyan lesz a 90 + 90 nap után?

A 64. napon tartok. Nekem az ismer?s és baráti köröm még tavaj kezdték ezt a diétát. A 90 nap után 3 hónapig mindenki betartotta a csak csümölcs reggelire, de most mindenki (11-en egyt?l-egyig!!!)visszahízta amit leadott, több mint a fele társaság többet is. Ez lesz az életformám, vagy én is visszahízok? Kollégan?im is mind kezdik viszzaszedni a kilóikat. Csupa negatív példa, egy pozitív sem.

Legjobb válasz: Én is a 90 napos diétát csináltam. Visszahíztam, de terhes lettem azért. Most is végigcsináltam egy 90 napot, odafigyelek az étrendre, és nem híztam vissza egy dekát sem. Természetesen a kúra befejezése után oda kell figyelni, a mennyiségekre, a nassolást el kell hagyni. Ha ismét elkezdesz enni, figyelj a fokozatosságra. Én nem eszem kenyeret, este 6 után már semmit. Lehet ezért maradt a súlyom meg.

Én is a 90 napos diétát csináltam. Visszahíztam, de terhes lettem azért. Most is végigcsináltam egy 90 napot, odafigyelek az étrendre, és nem híztam vissza egy dekát sem. Természetesen a kúra befejezése után oda kell figyelni, a mennyiségekre, a nassolást el kell hagyni. Ha ismét elkezdesz enni, figyelj a fokozatosságra. Én nem eszem kenyeret, este 6 után már semmit. Lehet ezért maradt a súlyom meg.
Akinek sok kilótól kell megszabadulnia, az örökké emlékezni fog arra, hogy milyen volt elefántként élni és oda fog figyelni a súlyára. Nincs az a diéta, ami után zabálva nem fog felhízni az ember. Aki hajlamos az elhízásra, annak igenis oda kell figyelni. Ez nem nagy ár, mikor megkaptad az esélyt a 90 napostól. Tapasztalatból mondom. Soha többé nem akarok annyira visszahízni. Hajlamos vagyok rá, ezért figyelnem kell. Ennyi. Arra gondolj, hogy kaptál egy lehetõséget, amitõl lefogytál. Utána csak annyi a dolgod, hogy ne kezdd újra tömni magad.
A mennyiségre mindneképp figyelj oda, bármit ehetsz, de ne egyél többet, mint a 90, illetve 180 nap alatt! S persze azért az a bármi sem bármi, hisz ha pl eddig nem ettél kenyeret, aztán a diéta után újra elkezdted enni, akkor nem csoda ha visszajönnek a kilók! Másik példa: diéta alatt mozog az ember, utána meg nem - ez nagy hiba! Az ilyen emberek ne lepõdjenek meg azon, ha visszahíznak! Az elõttem szólóval teljesen egyetértek!
ha enterprise windowsod van akkor nem hiszem tovabb megy 90 napnal hiaba crackelted
A kérdező hozzászólása: köszi
30szor 140 + 70szer 90 / 100 = 105 km/h Nem tudom tudományosan mi a menete, de én így csinálnám
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben rájöttem. Elõször ki kell számolni az egyes szakaszokon a t1 és t2 idõt, ezek összegét el kell osztani az összes út hosszával és kijön a 101 km/h


A 90 napos dietában csak a 90 nap után kell reggelire gyümölcsöt enni? A fehérjén neeeem, ugye?

Legjobb válasz: Mivan??? Ha csinálok a 90 napos diétát, minden reggelire gyümölcsöt kell enni, fehérje-protein-szénhidrát napon is...

Mivan??? Ha csinálok a 90 napos diétát, minden reggelire gyümölcsöt kell enni, fehérje-protein-szénhidrát napon is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem értettem igazán, de mostmár tudom, csakis gyümölcs, reggelire fél évig ha beleszámolom a diéta utáni 90 napot is :)
Igen igen. hát kb 2 hét után meggyûlölöd a gyümölcsöt :D fõleg mivel reggelire is, meg gyümölcs napon is csak azt ehetsz. nem vágnék bele újra :(
Rengeteg féle gyümölcs van, ezért jó nyáron elkezdeni a diétát, amikor tudod õket variálni.
La Fontaine kedves kérdezõ ne kínozd maga ezzel a diétával, én is csináltam másfél hónapig, de nagyon nehéz volt és drága is. Én januártol kezdtem.ok , hogy ment is le 6 kilo, vissza is jõtt!! és más is igy járt vele.Írtóra kínozod magad és nem tart soká az eredmény. Sokkal jobbat tudok, kiprobáltam, garantált eredmény és nem éheztem ugyanakkor mindent ehettem. Írd be a googleba hogy: dinsztelt hal. Ott lersz hogy "fogyjon két hét alatt 9 kilot" Na azt csináld meg. Sokkal de sokkal könnyebb mint a 90 napos és olcsó is. Sok sikert hozzá. Majd írj az eredményrõl is. Csak 2 hét az egész.
Utolsónak: Azt ugye tudod, hogy heti 0, 5-1 kg fogyás az egészséges?
utolsónak szintén: Nekem a level diétától egy héttel hamarabb jött meg... az is csak 3x5 napos lett volna. Most 4 kilót fogytam a 90 napossal pedig csak a 41. napon járok. Anyukámnak egy 60 nap után félbehagyott 90 napos után 3 év alatt jött vissza a leadott kilók 2/3-a. Úgy, hogy: 60 napig csinálta, ebbõl 1x tartott folyadéknapot a 2. hónapban; nem reggelizett utána gyümölcsöt egy napig se; nem figyelt az étkezésre. Õ is csinálja most, õ már 60 napja. Soha nem ettünk ennyi zöldséget és gyümölcsöt azelõtt, és ez tök jó, h itt a tavasz és vitaminnal bombázzuk magunkat! Most voltam laborvizsgálaton, és teljesen jó volt minden eredményem. 25/N
3 hete csinálom a 90 napost, és én pl. MEGSZERETTEM a gyümölcsöt. Kifejezetten élvezem a körte- / banán- / szõlõreggeliket, ami mellé nem illik a kávé, úgyhogy a koffeinbevitelem is szép lassan csökken. Szerintem ha letelik a 90 nap, a reggeliket és a heti 1 gyümölcsnapot továbbra is tartani fogom.

Tippmixen ha a 90. perc után a hoszabításban szerez vezetést a csapat és úgy nyer az is számít vagy csak az első 90. perc?

Legjobb válasz: Csak az elsõ 90 perc, de ahhoz hozzászámolják a kis pár perces hosszabbítást, amely a sérülések, bedobások stb. miatt van. A 2x15 perces hosszabbítás nem számít bele.

Csak az elsõ 90 perc, de ahhoz hozzászámolják a kis pár perces hosszabbítást, amely a sérülések, bedobások stb. miatt van. A 2x15 perces hosszabbítás nem számít bele.
csak az elsõ 90
A kérdező hozzászólása: de rosz.

A 90 napos fogyokura alat, lehet 6 ora utan, tejet inni? (Házi tejet)

Gunyolodok kimeljenek...!!:D

Legjobb válasz: Ja hát cukor éppen van benne, és kb. 10-szer annyi zsír, mint a bolti vizes tejben :) 60-70 kcal/dl Fehérje nap... anyám... na a tej fehérjetartalma 3-5%... ez semmi... A 90 napos meg... na de nem gúnyolódok... inkább sírok. Edzõ

Ja hát cukor éppen van benne, és kb. 10-szer annyi zsír, mint a bolti vizes tejben :) 60-70 kcal/dl Fehérje nap... anyám... na a tej fehérjetartalma 3-5%... ez semmi... A 90 napos meg... na de nem gúnyolódok... inkább sírok. Edzõ
szerintem egy pohár tejjel nem ártasz a diétádnak, fõleg, hogy házi ami nincs tele cukorral és tartósítószerrel.
A kérdező hozzászólása: Ja és ma fehérje napom van:)

A kontaktlencse folyadékok tényleg megromlik a felbontás után 90 nappal, vagy csak a biznisz miatt mondják a gyártók?

Mi a különbség, hogy fel van e bontva, vagy nincs felbontva? Mitől romlik meg attól? Több lesz a levegő a palackban? Dehát egyik sincs hermetikusan lezárva...

Legjobb válasz: Amíg nincs felbontva, nem kerülhetnek bele kórokozók. a 90 napot nem kell olyan szigorúan venni, én is fel szoktam használni, ha még marad benne (de általában nem szokott), de azért 1-2 hétnél tovább ne lépd túl.

Amíg nincs felbontva, nem kerülhetnek bele kórokozók. a 90 napot nem kell olyan szigorúan venni, én is fel szoktam használni, ha még marad benne (de általában nem szokott), de azért 1-2 hétnél tovább ne lépd túl.
Ha megromlik, akkor zavaros lesz, esetleg darabos. AZ úgyis látszik. Nekem a 360 ml-es elég 5 hónapig.
Ha zavaros lesz és darabos, az már a legdurvább állapot. Már bõven elõtte lehetnek benne baktériumok, mielõtt bármi látszana rajta. Én nem kockáztatnék (és amíg kontaktlencsét viseltem, nem is tettem), a szemem fontosabb.

Bűnözés nélkül végigcsináltam a 90 napot, sőt a víznapokkal együtt 94-et.15 kg-ot fogytam, amiből az ünnepek alatt /3 nap/ hm.4 kg vissza is jött. Délelőtt gyümi, a napi adag sem volt túlzottan nagy. Ezek után mire számítsak?

Legjobb válasz: Én már egy ideje mondom h hulyeség ez a 90 napos pont emiatt, hogy semmire nem jó csak a szervezetet teszi tönkre... Mindig le vagyok ugatva meg pontozva aztán itt az eredménye...

Én már egy ideje mondom h hulyeség ez a 90 napos pont emiatt, hogy semmire nem jó csak a szervezetet teszi tönkre... Mindig le vagyok ugatva meg pontozva aztán itt az eredménye...
anya 10 kgt fogyok tõle 90 nap alatt.eleinte neki is visszajött 3kg, de azóta tartja ezt a súlyt.
Arra, hogy visszajön az egész, sõt még lehet hogy több is. Életmód váltás nélkül nem lehet fogyni.
megkérdezhetem, h hány kg-ról indultál? csak azért kérdem, h tudjam, én mire számítsak.k.a felénél vagyok.
A kérdező hozzászólása: 99-rõl indultam, a vége 84 lett, közben 6x tartottam víznapot. Ma már tudom, hol hibáztam, kevés volt a torna, ill. a folyadékfogyasztás. Sebaj, tanultam belõle, legközelebb másként lesz.
koszi, h megírtad.lehet, ha tobbet tornázol, tobbet is fogysz.de ez nem biztos, h így lett volna. a magasságodat nem tudom, de ez is szép eredmény.gratulálok hozzá.

Tippmixen mi a szabály foci fogadásnál arra a kimenetelre, amikor a 90. perc után a 2x15 ben dõl el a meccs?

Legjobb válasz: A rendes játékidõ eredménye számít, tehát mint pl most az FA Cup, 2-2 lett a 90. percben, ergo az X a nyerõ. A hosszabbítás ilyenkor nem számít. Go Gunners! :)

A rendes játékidõ eredménye számít, tehát mint pl most az FA Cup, 2-2 lett a 90. percben, ergo az X a nyerõ. A hosszabbítás ilyenkor nem számít. Go Gunners! :)
A kérdező hozzászólása: Háát ettõl tartottam, igen pont ez a meccs buktatta meg a mixem ájj :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!