Találatok a következő kifejezésre: A 90 fogyókúra (19 db)

Cukormentes energiaitalt lehet inni a 90 napos fogyókúra alatt, bármelyik nap?

Megnéztem a többi topikban, de egyértelm? választ nem kaptam, csak oltogatták egymást úgyhogy én is szeretném feltenni a kérdést. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Mivel a 90 napos tényleg a vicc kategória,ezért itt se várj nagy csodát. Tök mindegy hogy iszod-e,vagy sem. Ez a 90 napost nem befolyásolja,mert így is-úgy is nem normális és logikátlan dolog úgy ahogy van.

Mivel a 90 napos tényleg a vicc kategória, ezért itt se várj nagy csodát. Tök mindegy hogy iszod-e, vagy sem. Ez a 90 napost nem befolyásolja, mert így is-úgy is nem normális és logikátlan dolog úgy ahogy van.
Én 90 naposoztam/ozok, csinos lettem :) (nah nagyszájú irigyesek, erre mit léptek?! másnak sikerül, csak nektek nem?!) Kérdezõnek: én még rendes energia italt is ittam, persze csak akkor, amikor tudtam, hogy kell az energia (kondizás elõtt). Amúgy ha nem diétáznál, normál esetben vacsira biztos megennél egy nagy adag tésztás marhapörköltet, vagy egy zsák mekiskaját, most ahhoz képest az a kis engeriaital (vacsi nélkül) semmi.. Hajrá, és ne hagyd hogy bárki (fõleg ismeretlen nagyszájúak) eltántorítson a célodtól! Legalább te megpróbáltad!:)
"röhögök rajtatok" Ennyi örömöd legyen az életben, és ennyi sikerélményed legyen, mint most, hogy "jól helyretettél" minket! Önzõ dög vagy, mert elveszed mások lelkesedését a diéta iránt. Emberségbõl egy nulla vagy. Remélem a gyerekeid is ezt a nevelést kapják, és akkor nagy korúkban majd visszakapod tõlük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az Aczél elõtt szóló 3 legutóbbi emberke hozzászólását, maradjatok is meg ilyennek, fikázónak, stb. Lehet az én hibám, ki kellett volna írni hogy fikázók kíméljenek és nem is tudom hogy jön egy ember ahhoz hogy konkrétan rákiáltson egy másikra hogy normális e... mar ha rosszul esett de kit érdekel, igaz? csak egy zsírgombóc vagyok egyik hozzászóló szerint... Aczélnak küldtem egy privátot, remélem majd válaszol. De ezt a kérdést asszem törlöm is, ilyen rosszindulatú hozzászólásokra nincs szükségem...
"miért a számítógép elõtt diétáztok" tudod az ember úgy lesz jártas valamiben, ha utána olvas. jót is, rosszat is. ide pedig azért írt, mert érdekelte egy kérdés..te is neteztél mikor válaszoltál, nem? Képzeld én is fogyózom, de napközben szoktam netezni, ma pedig 6tól megyek edzésre. Nah hogy is van ez akkor? Örülj annak, hogy 3 kölök után (egy az apjuk? vagy roma vagy? ott divat a sok kölök) számodra tûrhetõ maradt az alakod..A stílusod felháborító, a végén az a pimasz kacsintós jel pedig felháborító..(jól beszóltál amúgy...)
ez baromi konstruktív volt. a fogyózás kedv kérdése?
Te is bizonyára valami zsírdémon vagy, aki csak ugatni tud, de mozogni lusta. :) )
Ja, és kedves kérdezõ, Aczélra pediglen jó lenne hallgatni. Nem kell fejjel menni a falnak, mert a többi zsíros valagú azt mondta. Egyáltalán azt sem értem, miért a számítógép elõtt diétáztok. Én szültem 3 gyereket, aztán mikor vége volt a baba projektnek, elhúztam kondizni és fél év alatt rendbetettem magam. Mindent eszem, ami jól esik, és röhögök rajtatok. Bocs. ;)
Diéta+energiaital? Te normális vagy? A diéta eleve lerobbantja a szervezetedet, az energiaital pedig nem olyan káros, ha megfelelõ testmozgást végzel a fogyasztása után. Na most a kettõt hogy fogod összehozni? Ha meg akarsz dögleni, csináld.
Az egyik lehetõ legrosszabb módszert nézted ki magadnak. Mind hatásilag, mind az egészség szempontjából. De amíg nem látod be, hogy mi a különbség a fogyás és a testzsír százalék csökkentés között, addig a sikerben ne reménykedj.
*megemlítenem*
A kérdező hozzászólása: Még azt szeretném hozzátenni hogy az elmúlt 2 évben mióta külföldön vagyok, egy percig nem figyeltem oda az étkezésemre és szégyellem is de volt hogy napi több hamburgert megettem mert nem álltam neki fõzni. Ezzel a diétával legalább eszem fõtt ételt és gyûmölcsöt. Lehet hogy nem a legjobb diéta, de 3 hónapot kibír az ember.
A kérdező hozzászólása: Világos hogy vissza lehet hízni... ezt akartam írni...
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm az oltásokat, hogy így hülyeség meg úgy, ha erre lettem volna kíváncsi, akkor megnézem a többi topikot. Kedves Aczél, akármelyik topikba belementem a 90 napos fogyókúrával kapcsolatban, mindig ott volt a neve. Azt is láttam hogy senki nem hallgat magára. Lehet hogy igaza van, és lehet hogy hülyeség a 90 napos de hagy maradjunk hülyék, hagy rontsuk el folyamatos kioktatás nélkül, jó? Világos hogy vissza lehet fogyni, de én ezzel a diétával "életmódváltást" próbálok kezdeni, tehát amint letelik, csak egészségesen, zöldség, csirke, stb fogok étkezni. Elhiszem az elzsírosodást de úgy gondolom, hogy ha edzeni is járok mellette heti 4szer, lehet hogy nem lesz olyan gáz.
Persze hogy lehet, de ne sokat, mert nem egészséges...
cukormentes italokat lehet fogyasztani bármilyen diétával. Amúgy igaza van az elsõnek. A 90 napos diéta csak arra jó, h lefogyd, amit késõbb visszahízol.
ha megjön a levél megnézem, persze. olvasok és fórumozok, úgyhogy.. semmi akadálya.

A fogamzásgátló és a 90 napos fogyókúra megy együtt?

Szeretnék kicsit lefogyni, pár kilót és a 90 napos diétát választottam,sokat híztam a fogamzásgátló miatt amit szedek ezért szeretnék lefogyni.

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben járok / jártam, és próbélkoztam a 90 napos diétával. Sikerült fogynom, igaz annyira nem fogytam vissza mint amennyire a fogamzásgátló szedése elõtt vékony voltam :(. De azért azt mondhatom, hogy sikeres volt. (10 kilót szedtem fel a tabletta szedése óta, és lement kb. 6-7 a 90 napos alatt ebbõl). Persze szervezete válogatja nekem a tabletta szedése elõtt is nehezen ment a fogyás ha felszettem pár kilót, tehát lehet, hogy a Te esetedben még hatékonyabb lesz mint nekem volt. Szóval szerintem nyugodtan megpróbálhatod. Sok sikert!

Szia! Én is hasonló cipõben járok / jártam, és próbélkoztam a 90 napos diétával. Sikerült fogynom, igaz annyira nem fogytam vissza mint amennyire a fogamzásgátló szedése elõtt vékony voltam :(. De azért azt mondhatom, hogy sikeres volt. (10 kilót szedtem fel a tabletta szedése óta, és lement kb. 6-7 a 90 napos alatt ebbõl). Persze szervezete válogatja nekem a tabletta szedése elõtt is nehezen ment a fogyás ha felszettem pár kilót, tehát lehet, hogy a Te esetedben még hatékonyabb lesz mint nekem volt. Szóval szerintem nyugodtan megpróbálhatod. Sok sikert!
Én kétszer csináltam meg a diétát, mindkétszer fogamzásgátló mellett, nem volt gond a fogyással. Tény, hogy az én súlyomat a fogamzásgátló szedése nem befolyásolta, nem híztam, amikor elkezdtem szedni. Ha mindenképpen a fogamzásgátlóra vezeted vissza a hízást és nem annak köszönhetõ, hogy változott az életmódod (kevesebb mozgás, megváltozott táplálkozás), akkor menj el nõgyógyászhoz és mondd el neki a problémát, szinte biztos, hogy tud ajánlani olyan készítményt, ami nincs kihatással a súlyodra, a legtöbb modern fogamzásgátló már ilyen. Illetve próbáld meg bevezetni a rendszeres testmozgást, ha eddig nem tetted volna meg, nem csak a diéta idejére, mert ha valóban a fogamzásgátlótól hízol, akkor most hiába fogysz diétával, amint visszatérsz a régi kerékvágásba ismét gyarapodni fog a súlyod.

Hol tudok meg többet a 90 napos fogyokura receptekröl hogy miket lehet enni?

A napokban nincs semmi ötletem?!

Legjobb válasz: Néhány mintaétrend: http://www.90naposdieta.hu/90-napos-mintaetrendek--cikk

A 90 napos fogyokura alat, lehet 6 ora utan, tejet inni? (Házi tejet)

Gunyolodok kimeljenek...!!:D

Legjobb válasz: Ja hát cukor éppen van benne, és kb. 10-szer annyi zsír, mint a bolti vizes tejben :) 60-70 kcal/dl Fehérje nap... anyám... na a tej fehérjetartalma 3-5%... ez semmi... A 90 napos meg... na de nem gúnyolódok... inkább sírok. Edzõ

Ja hát cukor éppen van benne, és kb. 10-szer annyi zsír, mint a bolti vizes tejben :) 60-70 kcal/dl Fehérje nap... anyám... na a tej fehérjetartalma 3-5%... ez semmi... A 90 napos meg... na de nem gúnyolódok... inkább sírok. Edzõ
szerintem egy pohár tejjel nem ártasz a diétádnak, fõleg, hogy házi ami nincs tele cukorral és tartósítószerrel.
A kérdező hozzászólása: Ja és ma fehérje napom van:)

Elkezdhetem a 90 napos diétát, ha most kezdtem fogamzásgátlót szedni, ami súlynövekedést okoz? Sikeres lesz a fogyókúra így is?

Legjobb válasz: A 90 napos diétáról nem sokat tudok,de az biztos,hogy nem minden esetben okoz a fogamzásgátló hízást.van aki még jobban is érzi magát töle.Èn egy grammot sem híztam töle,pedig 7 évig szedtem.

A 90 napos diétáról nem sokat tudok, de az biztos, hogy nem minden esetben okoz a fogamzásgátló hízást.van aki még jobban is érzi magát töle.Èn egy grammot sem híztam töle, pedig 7 évig szedtem.
Ma már nagyon kevés fogamzásgátló okoz elhízást!Ne akarj ennek háta mögé bújni, nyugodtan kezd el a diétát és próbáld meg betartani.Ha igazán akarod akkor sikeres lesz! Üdv:G
Én 2 évig szedtem fogamzásgátlót, és cseppet sem híztam amiatt. Amikor férjhezmentem, akkor kezdtem el hízni, 55-rõl 65-re. Amikor abbahagytam, teherbe estem, és a szülés után rajtam maradt 10 kg. (75 voltam) Elkezdtem a 90 napos diétát, és 12 kg-t leadtam. Úgy, hogy néha azért vétkezetem is. Szerintem ne aggódj, le fognak menni a kilók a diétával. És nem is megerõltetõ.

A 90 napos fogyokura mennyire sikeres erdemes elkezdeni? Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Legjobb válasz: "anyukám immáron 4. alkalommal csinálja végig a 90 napot" én egyszer csináltam diétát. lefogytam, tartom a súlyom. 4edszerre? LOL. ez aztán a sikerélmény. "a barátnõm inkább hízott tõle" Kérdezõ van még kérdés?

"anyukám immáron 4. alkalommal csinálja végig a 90 napot" én egyszer csináltam diétát. lefogytam, tartom a súlyom. 4edszerre? LOL. ez aztán a sikerélmény. "a barátnõm inkább hízott tõle" Kérdezõ van még kérdés?
00:50-es vagyok :) ) gondolkodtam en is ezen, hogy vegul is a vitamin nap is egyfajta szenhidrat :/ mindenesetre en a 90naposat nem ajanlanam..
Nekem tetszett! A kedvencem a szénhidrát nap volt, mert rengeteg jó receptet találtam hozzá. Viszont a gyümölcs nap utáni víz-nap az kegyetlen! :> Mindent egybevéve sokkal kellemesebb a 90 napos diéta mint sok más fogyókúra. A hatékonysága az személy-függõ. Függ attól, hány kilóról indulsz, hány éves vagy, sportolsz-e mellette, stb. (Nálam kb. 3 kiló ment le, ami nem sok; De az is igaz, hogy 54 voltam amikor elkezdtem. :>)
Nekem két példa is van a környezetemben. :) Az anyukám immáron 4. alkalommal csinálja végig a 90 napot, õ ezidáig 13 kilót fogyott tõle, úgy, hogy mellette tornázott és biciklizett. Volt, hogy napokig nem fogyott, nem karcsúsodott egy dekát sem. A barátnõm, na õ inkább hízott tõle, de nála nem tudom mennyire tartotta be. Szóval ha rám hallgatsz és nem óckodsz tõle, akkor vágj bele. Nem zabálni kell, hanem normálisnál kicsit kissebb kajákat enni, mozogni. Úgy sikerül!
a másik csoda meg hogy nem híztál O_o
szerintem a 90napos dieta nem megfelelo, az hogy szetszdik naokra feherje szenhidrat kemenyito vitamin vagy mik vannak ott, eleve szamomra a szenhidrat kemenyito az ugyanaz, tehat ket napod van amikor hizol, mert szenhidrattol fogyni nem nagyon fogsz, ami ebbol a dietabol valamit is ér aza feherje nap és a vitamin nap, de az se normalis hogy egesz nap valaki csak gyumolcsoket/zoldsegeket eszik aztan a szervezetbol kimarad a feherje és az izombol fogysz HA fogsz..ez az en velemenyem..lehet hulyeseget irtam de kétlem
00:50 nem írtál hülyeséget, de 3 szénhidrát nap van. a zöldség-gyümölcs is ugyan úgy szénhidrát forrás, ha a makrotápanyagokat nézüzzük.
00:50 nem írtál hülyeséget, de 3 szénhidrát nap van. a zöldség-gyümölcs is ugyan úgy szénhidrát forrás, ha a makrotápanyagokat nézzük.
http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=.. vannak sokan akik rosszul lettek, beteg lettek tõle, csak hogy ilyen gyakorlatias válasz is legyen.
"Az emberi faj hanyatlik." vicces, vagy nem, de így van O_O
hát ha 90 kura-s ra foglalod akkor igen érdemes mert még 50Kg felszedsz csak ge'' bõl!
Miért "kúrákban" hisznek az emberek? Ez hihetetlen számomra. Végigcsinálnak általában valami nagyon egészségtelent, amit fogyókúrának hívnak, majd visszatérnek azokhoz a szokásaikhoz, amiktõl kövérek lettek, ez nem normális. Életmódot kell váltani, egyszer és mindenkorra felhagyni a hízlaló, egészségtelen szokásokkal és kajákkal! Kiszámolni mennyi energiára van szükség, mennyi fehérjére, szénhidrátra, rostra, vízre, vitaminra, zsírra, azt bevinni, minden nap sportolni és ennyi. Ezt pedig tartani 80-100 évig. Aczélnak igaza van. És HIHETETLEN, hogy orvosok ilyesmibe belevágnak...
hát, orvosok sok mindenbe beleVÁGNAK (hahaha) :D
annyi kur.a okos ember van itt... aczél és társai... ezt nem egy életen át kell csinálni, hanem egyszer valamire nekivágni és utána lehet tartani. Ettõl senki nem lesz halálos beteg, más is étkezik húst és fõzeléket felváltva, én sem eszem minden nap húst, igyekszem változatosan... mert ha évekrõl lenne szó, megérteném a pattogást, de 90 nap alatt nem fognak elsorvadni az izmaim, nem leszek zombi és nem is leszek idiótább tõle... kíváncsi lennék, te mivel fogysz, mert hogy nem vagy tökéletes, az is tuti. Sportolás? ok, de mondjuk aki túlsúllyal rendelkezik, elõbb fogyni kell, hogy tudjon sportolni. És ez mondjuk arra tökéletes. Tapasztalatokat várt a kérdezõ, és úgy látom, neked az nincs, max. egy orvosi lexikon... Köszönjük hasznos válaszod.... :)
vitatkoznom kell. 3 hónap alatt igen is komoly problémák alakulhatnak ki, amelyek késõbb rend szerint vissza köszönnek majd. továbbá: 3 hónapnál rövidebb idõ alatt is lehetnek problémák (írtak nekem beszámolókat, itt ezen az oldalon) ájulás, gyengeség, levertség simán elõfordul. az egy dolog, hogy nem eszel minden nap húst (bár miért kell megvonni 1 napig az esszenciális aminosavakat, ennek semmi értelme, ez nincs korrelációban a fogyással!) hanem hogy 1 nap húsevés után 3 napig szénhidrátot eszel! netán tévednék? nem (szokásom). össze vissza minden cukros, fehér lisztes sz.art meg lehet enni, mert ez a "diéta". nem is érzed ezzel a problémát? azzal a móddal akarsz lefogyni, amivel elhíztál? hát ez abszurd! nem kell elfogadni, hogy értek a témához, nem kell elfogadni, hogy a szervezetünknek szüksége van minden nap az állati fehérjére, de akkor ilyen idiótaságot (a fogyó.) miért fogadsz meg? akkor kételkedj mindenben, ne csak a józan észben, táplálkozástudományban! a hülyeségekkel szemben is légy elutasító, következetesen. kérdezted én hogy fogyok. na hogy? milyen alapismeretekkel is rendelkezünk? mikor tud elhízni az ember? mikor fogy? kevesebbet kell enni, ez a 20 milliós válasz! nem direkt megvonni a tápanyagokat, hátha még jobban kiéhezik a szervezet (sok kövér ember éhezik, ezért esznek annyit mint 2 disznó, persze hogy elhíznak). hát ez teljesen.. áhh, nem is tudom. ha legalább esélyt látnék rá, hogy elgondolkodsz azon amit írok. de hányszor le lett már írva, nem itt, tucat más helyen! edzõk, szakemberek, mindenki aki tényleg foglalkozik hasonló témákkal. ez komolyan mondom hogy lehangoló :(
Nem sportolhat, akinek túlsúlya van...? Ekkora butaságot! Ha nem ágyhoz kötött, akkor igenis sportolhat! Nem maratonnal kell kezdeni, kezdetben az is elég, ha naponta sétál egyet például.
csak hogy okkal idiótázhassak (Kedves kira1) fel lettem világosítva egy egyébként biztos "hülye" orvos által, aki ilyen klinikán dolgozik, nap mint nap segít intenzív mozgásra képtelen zsírhurkákon, azzal hogy normális, tápanyagdús és 1200kcal (férfiaknak ezeöccá') energiabevitelû étrendet állít össze nekik. és ennyi, itt az összes varázslat, így megy ez NEM-AGYHALOTT helyeken. mondjuk szerintem az 1200kcal kur.vakevés, de a gyakorlat szerint nem, bõven jó amíg el nem tudnak kezdeni rendesen mozogni.
Nem érdemes. A 90 napos diéta egy óriási nagy melléfogás, egy kreténség. Arra jó egyedül hogy áltasd magad, és a genetikára tudd fogni hogy miért nem tudsz lefogyni, hiába próbáltál fogyózni. Akaratgyenge, saját magukat becsapó embereknek tökéletes a 90 napos baromság, ha másra nem, hát ürügynek. A normális ember bele sem fog.
Minden diétának akkor van értelme, ha az elért eredmény fenntartására a diétázó a kúra után is tervet készít. Saját tapasztalatom szerint, a 90 nap után elért 12 kg-os súlycsökkenés megtartása a délelõtti kizárólagos gyümölcsfogyasztással sokáig sikerült. A "víznapok" heti beiktatása az étrendbe, továbbra is megmaradt. A diétát egy igen fontos lépésnek kell tekinteni a táplálkozás, az életmód megváltoztatásának irányában. A diéta csak egy kezdõ eszköz a tartós súlycsökkentés felé. A 90 napos diétát azért tartom értékesebbnek több más fogyókúránál, mert a szokásosnál hosszabb idõtartama alatt tartós hatást gyakorol a szervezetre, másrészt mentálisan is megalapozza a tartós testsúlycsökkentést.
Kedves Zoli! de igen lehet, tõle fogyni, meg is lehet tartani, magamon kívül több ilyen embert is ismerek. Én 16 kilót fogytam vele.
akit ledöftem csórit (még az agresszívabb életemben, ez sem ma volt már) 5 kilót fogyott mire kivérzett. és megtartotta a súlyát. jó fogyókúra volt? jobb mint a 90 napos fos? hasonlítsátok már össze a kettõt, én sokkal gyorsabb megoldást kínálok, és sokkal véglegesebbet.
Nem lehet tõle, valószínûleg te se attól fogytál... A 90 napos kreténség egy orbitális nagy ostobaság.
18 kilót fogytam tõle :)
Úristen mennyi elmebeteg egyetlen topikban. Nekem általában nincsenek elõitéleteim de ti elég erõsen pedáloztok hogy bebizonyítsátok hogy a kövér emberek buták.Az emberi faj hanyatlik. (ezt most senki ne vegye magára hiszen a 90napostól nyilván lefogytatok és most egyetlen kövér sincs köztetek :D )
3 nap alatt két kiló, no comment... azt ugye tudod, hogy ha elhagyod a szemét kajákat, akkor az a pár kg víz, bélsár és glikogénraktár távozik a szervezetedbõl, ami le volt rakódva? ez egyéntõl függõen 2-5 kg is lehet. ezért nem kéne meglepõdni a pár nap alatt leugró kilóktól, pláne nem azt levonni belõle, hogy akkor hatásos a diéta. nyilván hatásosabb, mintha hambit ennél csokitortával, de az, hogy valóban jó lesz-e neked, majd az idõ fogja eldönteni.
A kérdező hozzászólása: koszonom a kommenteket!eleg vegyes de hat ez nem baj!
Jó diéta és érdemes csinálni. Értelme csak akkor van, ha az az életmódot is megváltoztatod a 3 hónap alatt. Hozzá kell szokni, hogy délelõtt csak gyümölcs a diéta után is és tartani a "tisztító" napokar utána is. Ha ezt nem teszed a leadott kilók hamarosan "kamatosan" visszatérnek.
ehhez kíváncsi lennék mit szólna mondjuk a Corvinus egyetem élelmezés tudományi karának egy tanára, kutatója vagy oktatója.
En nyolc evvel ezelott fogytam 18 kilot a 90 napossal, eddig 2 kg jott vissza, pedig minden nap eszem keserucsokit is :) Amit nem hagytam abba a 90 nap utan sem, az a gyumolcseves es a biciklizes. Minden fogyokuranak van hatranya, es egyetlen biztos tipp van a fogyasra: ha kevesebb kaloriat viszel be, mint amennyit elhasznalsz. Amugy szerintem a 90 napos meg a kimeletesebbek koze tartozik, mert par nap leforgasa alatt mindenhez hozzajut(hat) a szervezeted, ha okosan csinalod, nem ugy, mint pl. a drasztikus dietaknal, ahol napokig nem eszel semmilyen feherjet, vagy napi 4 pohar eros feketekavet kell innod es enni semmit. Szerintem a 90 napos kevesbe rossz, mint a tobbi - es nekem segitett.
írtak látszólag pozitív dolgokat, de tudni annyit kell tudni errõl, hogy egy ideálistól elrugaszkodott állapot az egész. 3 napon át fehérjeéhezésnek teszi ki a testet, utána a legsz.arabb szénhidrátokat eteti az emberrel. ez bõven elég nehézség a testnek hogy elzsírosodjon (takarékosságból és reagálásként a kihívásokra zsírt raktározzon) és izom vesztés történjen. véletlenszerûen lehet tömeg vesztés, ha a delikvens nem zabálja tele magát szénhidrátokkal 3 napon át. persze ez csak véletlen kérdése, mert semmi mennyiségi iránymutatás nincs, ami személyre lenne szabva. tehát betegséghez jó, aki pedig azt írta hogy vannak rosszabbak, az igazat írt. és valóban, pl. annál mint hogy én torkon/nyakon vágok valakit, annál leírhatatlanul jobb egy ilyen étkezési anomália, mert sokkal kevésbé halálos. de ez legalább egy optimista (és végtelenül primitív) életfelfogás, miszerint mindég van rosszabb is.. persze, és egészséges ember ezt megpróbálja elkerülni, és egybõl a jobbra törekedik.
én is csináltam, én 6 kg-t fogytam 3 hét alatt, de utána abbahagytam, mert sok banánt ettem, abban sok a kálium és rosszul lettem tõle, ettõl függetlenül szerintem jó, a barátnõm is fogyott tõle 16 kg-t. Szerintem érdemes belevágni, egy hónapon belül én is elkezdem megint, az esküvõmre szeretnék fogyni legalább 15 kg-t. sok sikert! :)
Kíváncsi lennék Acél te folyton minden nap csak húst eszel a fehérje miatt?Ez a diéta alkalmazkodik a szokásos étrendhez, ha húst fözök, másnap tuti fözelék vagy tészta van, tehát az egyetlen a diétában a gyümölcs nap ami nem álltalános, de nálam pl volt olyan nyáron, hogy nem voltam éhes a hõség miatt és csak gyümölcsöt ettem, tehát hol a hiba??????Abszolút változatos étrendre tanít és természetesen nem csak banán van, mint gyümölcs...
A vegák sem esznek húst, mégis visznek be fehérjét... Nekem nagyon bevált. Azt szeretem benne, hogy tudom, nem fél évnek kell eltelnie ahhoz, hogy ehessek csokit :) A vegyes cuccokon(pl rakott krumpli) kívül mindent lehet enni. Közel 20 kilót fogytam vele, igaz az elsõ hónap után minden gyüminap után lénapot tartottam. De nagyon jól éreztem magam, nem voltam beteg, se vitamin hiányos. Csak ajánlani tudom.
megint csak élelmezéstudományi alapokra hivatkoznék: igen, a szervezetednek minden nap, lehetõleg egyenletesen, minimum 0, 8g/ttkg teljes értékû fehérjére lenne szüksége. a vegákkal az egyetlen probléma, hogy élbõl sohasem lehetnek olyan erõsek vagy egészségesek mint én. és miért? mert idióták hozzá, hogy elfogadják hogy húsevõk.. de hát ez kit érdekel, persze hogy engem nem. ugyan ez vonatkozik erre a 90 napos szennyre is. 3 napon át nem eszel vele húst. 3 napon át hiányos aminosavprofil mellett kell élned. élni fogsz? bizonyára. fogyni fogsz? lehet, ha kevesebbet eszel mint amennyi a kalóriaigényed. egészséges lesz? 3 napon át szénhidrátot tömni, tésztát pizzát és sütiket valamelyiken? egyenes út hosszútávon különbözõ betegségekhez, még ironikusan sem tudom azt írni, hogy "egészségetekre", mert ez annyira nem vicces.
Kedves Móricka! A 90 NAPOS FOGYÓKÚRÁT orvos lányom és orvostan hallgató lány unokám is végig csinálta 2x is. Mindketten lefogytak kb, 13-14 kilót, de pár hét alatt vissza is szedték. Nekem legszÍnpatikusabb a ZAF - MOGALOM, magyrúl:Z A B Á L D A F E L É T. Nagyon szeretem a finom ízeket, hiszen az életben az egyik élvezet a jó ízek érzete. Egy év alatt szépen le is fogytam 17 kilót. Tovább nem megy, de ezzel a súllyal már nagyon jól érzem magamat a bõrömben. Ne vonjátok meg magatoktól a jót, egyetek mindent, csak az eddiginek a felét. V....X.
na ezért nem járunk orvoshoz :D köszönjük az írást! és remélem a humorom nem okoz félreértést :)
Én sokféle diétát kipróbáltam már, de egyik sem vált be, kivéve 1-et. 3 óránként étkezem, 1x csitke mellet roston, uborkával, 2x almát, 3x 10dkg felvágottat uborkával, 3 nap alatt leadtam 2 kilót, még csak tornázni sem volt idõm, és éheznem sem kell, nekem nagyon jól bevált, ajánlom minden fogyókúrázónak :)
Shaya, azért azzal tisztában vagy, hogy ha te tök jó étrenddel fogytál le, egy másik embernek ez mennyiség tekintetében még lehet sok (hízni fog vele) vagy akár túl kevés is (és éhezik közben).
Hanem mégis mitõl fogytam akkor ennyit??? Te próbáltad esetleg? Ha igen, valószínüleg annyit csaltál, hogy azért nem ment.... Kedves Aczél! Lehet, hogy az oldalnak jobbat tett volna, és az egész világnak, ha nem mást döfsz le... Most a sittrõl írogatsz? Nem is tudtam, hogy ott is van net...

Mi történik, ha a 90 nap alatt víznapot nem tartok? Lehet-e így is hatásos a fogyókúra, vagy a víznap elengedhetetlen?

Legjobb válasz: Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád,vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz,nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.

Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád, vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz, nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.
Én most tartok az elsõ víznapnál. Nagyon szerettem volna ha sikerül, de kicsit elcsábultam napközben. Nem igazán az éhség miatt, hanem a szédülés és a hányinger miatt kellett egy kis gyümölcsöt ennem. Úgy gondolom, hogy a gyümölccsel csináltam a kisebb bajt, mintha kenyeret ettem volna. Én azért szurkolok neked, hogy sikerüljön.
Atkins!
Nem tudom ezek milyenek, mert én sportolni kezdtem.

Mennyit lehet egy nap enni a 90 napos fogyokura alatt?

Legjobb válasz: Én azért próbálom magam kordában tartani, lehetõség szerint csak reggeli, ebéd,vacsora, de ha mégis megéhezek,mert szerintem éhezni nem szabad, akkor azt eszem, amit éppen az adott nap lehet,de csak, hogy éppen elvegye az éhségemet!

Én azért próbálom magam kordában tartani, lehetõség szerint csak reggeli, ebéd, vacsora, de ha mégis megéhezek, mert szerintem éhezni nem szabad, akkor azt eszem, amit éppen az adott nap lehet, de csak, hogy éppen elvegye az éhségemet!
Mindenbõl annyit amennyi jól esik de azért csak mértékkel. A 90 naposban az a jó hogy az ember maga választja meg mibõl mennyit és hogy mikor eszik. A fõ hogy jól érezd magad miközben a kilók olvadnak le rólad. János
János: Ugye ezt a hülyeséget te sem hiszed el? Ha egy diétában eszel amennyit jól esik akkor igen csak kamugynús az egész, és még nevetséges is...
Hivatalosan 12, 5 dkg-ot lehetne:) de én is annyit eszek amennyi jól esik:)

Mi a véleményetek a 90 napod diétáról? Nehéz? és hasznos egy fogyókúra? Ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam ma fehérje napom van és csak tojást ettem

ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam-e?! vagy folytassam és ne adjam fel!!

Legjobb válasz: gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...

gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...
Fogytok tõle.3 hónap után abbahagyjátok, és visszaszedtek többet mint ami le ment.Felejtsétek el ezt a szar diétát.Nekem le ment 15 , és fél év alatt visszajött 25. Ne csináljátok, csak 3 hónapos, egyáltalán nem jó.Pillanatnyilag hatásos, és ösztönöz hogy folytasd, de hülyeség az egész.
Érdemes csinálni, elég hatékony.
Én január 1-tõl csinálom. Nekem hasznos, mert fogyok tõle. Ráadásul, hogy ennyire megválogatom, hogy mit egyek, így felhagytam a nasizásokkal is és kezdem észrevenni, hogy kevesebb adag kajával is jól lakom. Ha elfogadsz, egy tanácsot, akkor egy kicsit alakítsd át a diétát. Azt írod, hogy ma még csak tojást ettél. Nos, nekem úgy néz ki a fehérjenapom: reggeli 3 narancs, ebéd: sült csirke, természetesen kenyér nélkül. Vacsorára tej + tojás. Ebéd meg vacsora közt meg ettem egy kevés sajtot. Dolgozom és tanulok is, nem bírnám a koplalást :) A diéta lényege, hogy mivel egyfajta élelmiszert eszel, azt könnyebben emészti meg a szervezet. Víznapot még nem tartottam, azt majd egy lustulós hétvégére tervezem :) Ha kérdésed van, akkor írj nyugodtan privátot :)
Nekem is...:S 1 és fél hónap alatt ment le 15 kiló 54 kiló voltam... most 78...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!