Találatok a következő kifejezésre: A 90 dietan reggelire csak (2 db)

A 90 napos dietan reggelire csak gyumolcsot szabad fogyasztani, lehet helyette salatat enni?

Gyumolcstol sok savam termelodik.

Legjobb válasz: A saláta mint zöldség szerintem a keményítõ csoportba tartozik. Második napra való. A reggeli gyümiben a lényeg a gyümölcscukor, mindenképp gyümölcsöt kell regelire fogyasztani. Esetleg gyümölcslét.

A saláta mint zöldség szerintem a keményítõ csoportba tartozik. Második napra való. A reggeli gyümiben a lényeg a gyümölcscukor, mindenképp gyümölcsöt kell regelire fogyasztani. Esetleg gyümölcslét.

A 90 napos dietában csak a 90 nap után kell reggelire gyümölcsöt enni? A fehérjén neeeem, ugye?

Legjobb válasz: Mivan??? Ha csinálok a 90 napos diétát, minden reggelire gyümölcsöt kell enni, fehérje-protein-szénhidrát napon is...

Mivan??? Ha csinálok a 90 napos diétát, minden reggelire gyümölcsöt kell enni, fehérje-protein-szénhidrát napon is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem értettem igazán, de mostmár tudom, csakis gyümölcs, reggelire fél évig ha beleszámolom a diéta utáni 90 napot is :)
Igen igen. hát kb 2 hét után meggyûlölöd a gyümölcsöt :D fõleg mivel reggelire is, meg gyümölcs napon is csak azt ehetsz. nem vágnék bele újra :(
Rengeteg féle gyümölcs van, ezért jó nyáron elkezdeni a diétát, amikor tudod õket variálni.
La Fontaine kedves kérdezõ ne kínozd maga ezzel a diétával, én is csináltam másfél hónapig, de nagyon nehéz volt és drága is. Én januártol kezdtem.ok , hogy ment is le 6 kilo, vissza is jõtt!! és más is igy járt vele.Írtóra kínozod magad és nem tart soká az eredmény. Sokkal jobbat tudok, kiprobáltam, garantált eredmény és nem éheztem ugyanakkor mindent ehettem. Írd be a googleba hogy: dinsztelt hal. Ott lersz hogy "fogyjon két hét alatt 9 kilot" Na azt csináld meg. Sokkal de sokkal könnyebb mint a 90 napos és olcsó is. Sok sikert hozzá. Majd írj az eredményrõl is. Csak 2 hét az egész.
Utolsónak: Azt ugye tudod, hogy heti 0, 5-1 kg fogyás az egészséges?
utolsónak szintén: Nekem a level diétától egy héttel hamarabb jött meg... az is csak 3x5 napos lett volna. Most 4 kilót fogytam a 90 napossal pedig csak a 41. napon járok. Anyukámnak egy 60 nap után félbehagyott 90 napos után 3 év alatt jött vissza a leadott kilók 2/3-a. Úgy, hogy: 60 napig csinálta, ebbõl 1x tartott folyadéknapot a 2. hónapban; nem reggelizett utána gyümölcsöt egy napig se; nem figyelt az étkezésre. Õ is csinálja most, õ már 60 napja. Soha nem ettünk ennyi zöldséget és gyümölcsöt azelõtt, és ez tök jó, h itt a tavasz és vitaminnal bombázzuk magunkat! Most voltam laborvizsgálaton, és teljesen jó volt minden eredményem. 25/N
3 hete csinálom a 90 napost, és én pl. MEGSZERETTEM a gyümölcsöt. Kifejezetten élvezem a körte- / banán- / szõlõreggeliket, ami mellé nem illik a kávé, úgyhogy a koffeinbevitelem is szép lassan csökken. Szerintem ha letelik a 90 nap, a reggeliket és a heti 1 gyümölcsnapot továbbra is tartani fogom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!