Találatok a következő kifejezésre: A 90 diéta után ugy lehet (1 db)

A 90 napos diéta után ugy lehet csinálni, illetve ha már nem kompletten a fogyokurát csinálom, a sulyom meg tartása érdekében, hogy ugyanugy nem keverem a kajákat, csak a napokat cserélem meg esetleg?

Mert nekem nem az a célom hogy egyszerre sokat fogyjak,mert nagyon sok a súlyfeleslegem.nekem az sem baj,ha csak 1-2-3 év alatt megy le a kell? mennyiség.Ezért szeretném ugy megoldani,hogy tudjam erre a hosszú id?re gond nélkül csinálni.

Legjobb válasz: Szerintem igen,merthogy ugyanazokat a kajakat eszed sak mas sorrendbe szerintem csinalhatod nyugottan!Sok szerencset!

Szerintem igen, merthogy ugyanazokat a kajakat eszed sak mas sorrendbe szerintem csinalhatod nyugottan!Sok szerencset!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kezdjem? Nyár alatt 20 kiló?

Szeretnék a nyár alatt leadni minimum 20 kilót. Hogy kezdjek hozzá?? Mit csináljak h lemenjen ennyi?? Eddig fogytam 4 kilót úgy hogy csak egy nap egyszer ettem. Ki bírom mert nem vagyok éhes nyáron. Szerintetek mit csináljak h biztos lemenjen 20 kiló?? Segítsetek léccives :)

3

Nagy baaj? ( kérdésed túl rövid, . )

keményít? napon b?nözteem reggeel :SSS

4

Hogyan tudnák lefogyni?

14 éves 62kg lány vagyok és szeretnék lefogyni legalább 10kg !! valaki segíttene ? minden nap biciklizek 1 órát de nem nagyon segít !!

7

Szerintetek azért majd megehetek néha egy-egy tábla csokit?

6

Ez jó menü fehérje napra?

eggeli: egy kisadag gyümölcssaláta

6

28 nap alatt 4 kiló az normális? .

valaki már ennyi nap alatt töbet lefogyott én meg csak 4et...félek h nem fog lemenni az a felesleg amit elterveztem,68ról 55re...156cm vagyok..mindig küzdök a kilókkal..de mindig alul maradok:(

6

Mondanátok tapasztalatokat, véleményeket a 90 napos diétáról?

14

17 éves fiu vagyok, 176 cm és 73 kg. Le szereték adni pár kilót, de nem tudom hogy kezdjem el. Segitenétek?

2

30 kg nyár alatt?

Sziasztok..

6

13 éves vagyok 73 kg. nyár végére lefogyhatok 13 kg? és hogyan? Rendes étkezéssel szeretnék lefogyni . Heti egyszer 1 orát zumbázok heti egyszer fél órát biciklizek . és jóidőben mindíg sétálok

Ezt hogyan tudnám elérni ?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!