Találatok a következő kifejezésre: A 90 diéta alatt lehet-e (6 db)

90 napos diéta alatt lehet-e tejet tenni a kávéba nem fehérje-napon?

Legjobb válasz: A szabályok szerint nem szabaD! Ha nagyon nem birod lehet! DE! Idd meg a reggeli tejeskávét és csak 2 órával utána edd meg a reggelire szánt gyümölcsöt!

A szabályok szerint nem szabaD! Ha nagyon nem birod lehet! DE! Idd meg a reggeli tejeskávét és csak 2 órával utána edd meg a reggelire szánt gyümölcsöt!
Fehérje-napon lehet tejjel. Más napokon üresen. :-( Bár... A diéta lényege, hogy a gyomorban egyszerre csak egyféle tápanyag kerül. Azért a reggeli kávé csak akkor fogyasztható tejjel, ha a reggeli gyümölcsöt legalább 2 óra elteltével esszük csak. Ez elfogadható kompromisszum lehet...
Nyugodtan lehet bele tenni minden reggel. A lényeg hogy egy óra legalább elteljen a gyümölcsevés és a kávézás között!
tegyél nyugodtan, én is csak tejjel tudom meginni a kávémat, és mégis fogyok.

A 90 napos diéta alatt lehet-e inni diétás light kólát?

Legjobb válasz: Én nem olvastam, de annyit tudok, hogy az aszpartam rákkeltõ, több országban már betiltották vagy korlátozzák a használatát. Sajnos a nagy multicégeknek (Koca, Popsi)akkora befolyása -és pénze, van a politikára, hogy nekik mindent szabad. Akár tisztítatlan szennyvizet is palackozhatnának, lényeg hogy egy "nagy sztár" reklámozza, vennék mint a cukrot.

Én nem olvastam, de annyit tudok, hogy az aszpartam rákkeltõ, több országban már betiltották vagy korlátozzák a használatát. Sajnos a nagy multicégeknek (Koca, Popsi)akkora befolyása -és pénze, van a politikára, hogy nekik mindent szabad. Akár tisztítatlan szennyvizet is palackozhatnának, lényeg hogy egy "nagy sztár" reklámozza, vennék mint a cukrot.
én néha szoktam inni egy nagyon keveset
A light italok sem egészségesebb, mint a cukrosabb rokonaik! Errõl itt olvashatsz egy rövidke cikket: wwww.gportal.hu/gindex.php?pg=22615728 tanulságos
Ebben igazad van, de ha megnézed mamár mindenben aszpartam(pl rágó) és arról nem is beszlve hogy mi lehetne annál rákkeltõbb minthogy kimész szívod azt , , friss, , levegõt. Jó persze iylen alapon bármit ihatnánk mérget is ...de azért nem

Szoptatás alatt lehet-e a 90 napos diétát csinálni, úgy hogy a gyerekem közel 1 éves és csak nosztalgiából szopik (reggel-este)?

Legjobb válasz: Az én kicsim is egy év körül volt, szopizott még, de én elkezdtem a 90 naposat. Próbálj lassan fogyni, akkor nem lesz gond, én pl 8 naponta fogytam egy kilót, így jó volt. A lassú fogyás alatt azt értem, hogy a mennyiségbõl ami elõ van írva attól ehetsz nyugodtan többet. Nem is tartottam 100%-san, de így is mentek le szépen a kilók. De ha aggódsz, kérdezd meg nyugodtan a védõnõdet. Én is azt tettem!

Az én kicsim is egy év körül volt, szopizott még, de én elkezdtem a 90 naposat. Próbálj lassan fogyni, akkor nem lesz gond, én pl 8 naponta fogytam egy kilót, így jó volt. A lassú fogyás alatt azt értem, hogy a mennyiségbõl ami elõ van írva attól ehetsz nyugodtan többet. Nem is tartottam 100%-san, de így is mentek le szépen a kilók. De ha aggódsz, kérdezd meg nyugodtan a védõnõdet. Én is azt tettem!
Hát tudja a fene. Sajna nekem nem adatott meg hogy szoptassak, de fogyókúrában tapasztalt vén róka vagyok. Mintha valahol azt olvastam volna, hogy azért kell méregtelenítést csinálni idõnként hosszabb fogyókúra alatt, mert az addig a zsírban elraktározódott salakanyagok a fogyás miatt felszabadulnak. Én bizti megvárnám míg babóka abbahagyja a szopást. Ha már 1 éves, akkor nem lehet az olyan messze.
:-D Kedvet kaptam a nosztalgiához!
az a helyzet, hogy ez a diéta méregtelenít is, fõleg víznapon jelentõs, így a tejbe bekerülnek a méreganyagok, úgyhogy várj míg teljesen leszokik a cicirõl, gondolom már nem sokára elkezded leválasztani


Abba se kell hagynod, ha nem akarod.
Nem igaz! 90 nap után 90 nap szünetet kell tartani, csak ezután kezdhetõ újra a diéta!
a 90 nap letelte után továbbra is tartsd be még 90 napig, hogy délig csak gyümölcsöt eszel, utána elkezdheted újra

Szoptatás alatt lehet-e a 90 napos diétát alkalmazni?

Legjobb válasz: A szoptatás nem segíti a fogyást. Tévedés.

A szoptatás nem segíti a fogyást. Tévedés.
Elõzõvagyok...de inkább szoptass ameddig lehet, a súlyoddal ráérsz utána is foglalkozni. VAgy egyél inkább minõségibb kaját és igyál sokat. Attól is lehet fogyni és próbálj tornázni. Én is ezt csinálom.
A szoptatás is segíti a fogyást, de szerintem inkább próbálj mozogni ( attól függõen, hogy mennyi idõ telt már el a szülés óta, és hogy vagy). Ilyenkor, szoptatás alatt egyél változatosan, egészségesen. Hosszútávú eredményt a fogyásban amúgy is a lassabb diéták adnak, de szoptatás alatt ne fogyókúrázzál inkább most. Késõbb pedig napi 5x-i étkezés, arányosan elosztva, reggel délben picit több, vacsorára kevesebb, ami 18.. elött, vagy akkor legyen. Igyál majd sok tiszta vizet is, segíti a fogyást, és a méreganyagok kiürülését. Mondjuk folyadék az most is nagyon kell, fõleg e vitaminos folyadékok, tehéntejbõl nem túl sok, mert kiválasztódhat esetleg az anyatejjbe, de napi 3dl az okés még. A tiszta víz is jó, és a szoptatós teák is. A szoptatáskor oxitocin keletkezik, ami segíti az összehúzódását a méhednek, illetve a belsõ rendszer visszaalakulását segíti, a szoptatáskor a kicsinek is juttatsz a felvett tápanyagokból, folyadékot veszítessz, a fogyást is segíti. ..és nem utolsó sorban az anya-gyermek kapcsolatot erõsíti. Ha most fogyózni kezdenél diétával, esetleg nem lenne elegendõ tejed, ezért is késõbb diétázz majd.
Dehogyis, a diéta lényege a méregtelenítés is(lásd gyümölcsnap) A testben felszabadult méreg anyagok, árhatnak a picinek! Majd ha már nem szoptatsz, akkor kezz bele :)
Semmilyen fogyókúrát nem szabad szoptatáskor alkalmazni!!! Most az a feladatod, hogy a babádat a testedbõl tápláld, minden tápanyaggal ellásd. A fogyás majd késõbb jön.
Szerintem is várj egy kicsit még a fogyival szoptatás alatt, gondolj csak a keményítõ napra, ilyeneket pont nem lehet enni szoptatás alatt.

3 az 1-ben nescafé kávét lehet e fogyasztani néha a 90 napos diéta alatt?

Legjobb válasz: Igen. Csak arra ügyelj, hogy a kávé és a gyümölcs között legyen legalább 2 óra szünet. Pl. reggel 6-kor egy kávé és 8-kor a reggeli gyümölcs.

Igen. Csak arra ügyelj, hogy a kávé és a gyümölcs között legyen legalább 2 óra szünet. Pl. reggel 6-kor egy kávé és 8-kor a reggeli gyümölcs.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ és napközben is lehet, ha ügyelek erre e 2 órára? ebéd után mondjuk?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!