Találatok a következő kifejezésre: A 90 diéta alatt (58 db)

Abba se kell hagynod, ha nem akarod.
Nem igaz! 90 nap után 90 nap szünetet kell tartani, csak ezután kezdhetõ újra a diéta!
a 90 nap letelte után továbbra is tartsd be még 90 napig, hogy délig csak gyümölcsöt eszel, utána elkezdheted újra

Kezdte valaki a diétát kb 15 kg felesleggel? És mennyit lehet ebből lefogyni a 90 nap alatt?

Már a felénél vagyok, és 5-6kilót fogytam eddig. Mennyit tudnék még fogyni a még fennmaradó 6hétben? Els?sorban azokat kérdezem akik hasonló súlyfelesleggel vágtak bele a 90 naposba. Mennyit edzetek mellette?

Legjobb válasz: Norbi kickbox fitness 1-et csináltam elõször, majd ez már önmagában nem mozgatott meg, így váltogattam a szintén Norbis Kiképzéssel. Heti háromszor egyik, heti háromszor a másik. Azután már Rubint R. Add önmagad 2-t is csinálom. Még mindig ez a három fut. Rubint R. inkább alakformálásra jó, az elsõ kettõ zsírégetésre.

Norbi kickbox fitness 1-et csináltam elõször, majd ez már önmagában nem mozgatott meg, így váltogattam a szintén Norbis Kiképzéssel. Heti háromszor egyik, heti háromszor a másik. Azután már Rubint R. Add önmagad 2-t is csinálom. Még mindig ez a három fut. Rubint R. inkább alakformálásra jó, az elsõ kettõ zsírégetésre.
Sziasztok! Én kb. 20 kiló felesleggel indultam, most tartok (82 nap) 7-8 kilónál, csak sajna a súlyom + - ossat játszik :( de nem hagyom abba áprilisban, de júniusban :)
Szia! Én 20 kg-t szeretnék fogyni.még kicsit az elején tartok, de eddig 3 hét alatt 8kg-t sikerult fogynom.ha ez így fog folytatódni, nagyon boldog leszek.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, nagyon kitartó vagy. Én nem akarom elhagyni a szénhidrátot, mert nem birnám ki életem végéig, hogy ne egyem, ha meg visszatérnék a lisztes dolgokra, akkor visszahiznék(tapasztalat) És mit tornáztál? Most kezdenék komolyabban mozogni a fogyi mellett, mert már lassabban megy le a felesleg, és be kéne keményíteni:D Szal megköszönném, ha leirnád hogy mire, mit tornászol, meg ilyesmi. Elõre is köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: Hallottam már ezekrõl, hogy nagyon hatásosak, majd beszerzem, és ki is próbálom:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Majd lemegy az a pár kiló, még ami hátra van, nem kell siettetni:) Én is addig csinálom, még meg nem szabadulok az összes plussz kilómtól...Már kb másfél hete nem fogytam. Ingadozni nem nagyon ingadozik a súlyom, max fél kilót. Kitartást kivánok neked!Meg lesz az a 20:)

Szoptatás alatt csinálta valaki a 90 napos diétát? Volt valami hatása a tejcsire?

6 hónapos a kislányom, és van rajtam 25 kiló plusz. Nagyon zavar!!!

Legjobb válasz: A 90 napos diéta nem ajánlott szopi alatt. Van egy barátibb verziója, úgy hívják hogy "szétválasztó diéta". Az a lényege röviden, hogy nem lehet egyazon étkezéskor egyszerre szénhidrátot és fehérjét enni, valamint, hogy az étkezések között minimum 3 órának el kell telnie. TEhát pl ehetsz húst zöldségkörettel ebédre, aztán meg vacsira tésztaételt hús nélkül stb. Anyukám 22 kilót fogyott így egy év alatt, de nem tornázott mellette semmit (ezt neked is csk nagyon óvatosan lehetne szopi alatt nehogy a tej rovására menjen). Szerintem olvass utána, ez nem olyan drasztikus mit a 90 napos

A 90 napos diéta nem ajánlott szopi alatt. Van egy barátibb verziója, úgy hívják hogy "szétválasztó diéta". Az a lényege röviden, hogy nem lehet egyazon étkezéskor egyszerre szénhidrátot és fehérjét enni, valamint, hogy az étkezések között minimum 3 órának el kell telnie. TEhát pl ehetsz húst zöldségkörettel ebédre, aztán meg vacsira tésztaételt hús nélkül stb. Anyukám 22 kilót fogyott így egy év alatt, de nem tornázott mellette semmit (ezt neked is csk nagyon óvatosan lehetne szopi alatt nehogy a tej rovására menjen). Szerintem olvass utána, ez nem olyan drasztikus mit a 90 napos
ne akarj fogyni! nekem elapadt a tejem, vagyis 3 naponta 10-20 ml-t fejek le, ami (mivel elkezdtem diétázni) ZÖLDES!!! árnyalatú. nem hittem én sem ebben a méreganyag a tejben sztoriban, de ezek szerint mégis átmegy...
TORNÁZZ!!!!
Írták már többen, hogy ha szoptatás alatt fogysz, akkor a zsírodból felszabaduló (addig zsírban oldott) mérgek nagyon ártanak a babának! Nem hiszem, hogy ezt akarnád...
Szió! Én a 90 napos diétát már háromszor csináltam, de egyszer sem szoptatás alatt. Azért a gyümölcsnapok és a folyadék napok koplalása nálam olyan idegességet okoztak, amivel el sem tudom képzelni, hogy hogyan kûzdenék meg a kislányom mellett. Nem is beszélve arról, hogy a tejtermeléshez szükséges szénhidrátot bizonyos napokon megvonod a szervezetedtõl. Nem ér annyit az egész. Próbáld ki inkább azt az enyhébb változatot, ami elõttem említettek. Mellesleg én mind a három alkalommal visszaszedtem a leadott kilókat. :((( Bár igaz, hogy viszonylag rövid idõ alatt lehet drasztikus súlycsökkenést elérni. Ha végiggondolod, ez biztos, hogy nem használ a tejednek.


20 éves 160 cm magas 70kg súlyú lány vagyok. A kérdés az lenne alkalmas e nekem a 90 napos diéta és kb. mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :). Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!

Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :) . Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!
Hát nem tudom! sokaknak nem birja a gyomra és sokak szerint nem lehet fogyni vele nem tom hogy olvastam de neki 1, 5 hónap alatt 3-4 g ment le! gondold végig a 90napost!
bocs a k kimaradt kg akart lenni
Milyen az alkatod?? Mert én pontosan ugyan ezekkel a paramáterekkel rendelkezem, és én is 20 vagyok. Most kezdem én is a fogyókúrát, nekem általában az segít, ha az ételadagokat leveszem a felére, és nem eszem édességet, és mozgok, fõleg kardio edzés

90 napos dieta alatt szabad kenyeret enni a protein, keményitő és szénhidrát napon?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kéne kenyeret enni semmilyen diéta alatt. Amiben azt írják hogy lehet, az elég szar diéta...

Egyáltalán nem kéne kenyeret enni semmilyen diéta alatt. Amiben azt írják hogy lehet, az elég szar diéta...
elvileg egy szeletet lehet, de sokkal eredményesebb leszel ha nem eszed, ha mégis akkor talán a szénhidrát napon a legszerencsésebb.
A legutóbbi beírás óta még egy hónap sem telt el és újabb 10 kilóval vagyok lejjebb. Nem diétázom! A mennyiség magától beáll, mikor a szervezet energia egyensúlya végre helyreáll, és újra megtanulja "jelezni", hogy ennyi elég volt. Eleinte szinte semmivel se ettem kevesebbet. Késõbb magamtól rájöttem, hogy jóllaktam, mert jelzett a bélrendszerem. Azóta minden ételféleségbõl csak annyit eszek, amennyire szükségem van.
Az elõttem lévõ választ érdemes mindenkinek megfontolnia. Nagyon fontosa a fehérjebevitel magasan tartása, és a szénhidrát alacsonyan tartása, mivel így tudod rávenni a szervezetedet, hogy ne az izmaidat bontsa le. Itt jegyezném meg, hogy pont ezért nem mindegy, hogy mibõl visszük be az adott kalóriát, ebbõl pedig az következik, hogy tulajdonképpen a kalóriamennyiség figyelése helyett sokkal értelmesebb a tápanyagmennyiségeket figyelgetni. Mivel a 90 napos diéta pont a szénhidrátbevitelt tartja magasan, és a fehérjét csökkenti, nem nehéz kilogikázni, hogy a leadott kilók nagy része mibõl áll...
Egy régebbi válaszom: A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned, ha fogyni akarsz. Így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell... Ne mondd, hogy nem szóltam idõben.
Egyébként kis variálással lehet azért ez is egy jó diéta. Ki kell venni belõle a három szénhidrát napot (keményítõ, gyümölcs, "szénhidrát"), a megmaradt fehérjenapon pedig több húst és tojást, kell enni zöldséggel, a tejterméket meg kerülni kell ekkor is. Meg úgy alapjáraton többször kéne enni egy nap. Ja, és a 90 napos idõlimitet is mellõzni kell. Magyarul: ne egyél gabonát és tejterméket, feldolgozott kajákat, illetve nem feltétlenül 90 napig kell csinálni. Így elég korrekt 90 napos diétát kapunk...
A 90 napos diéta, és bármelyik szétválasztós étrend nélkülöz minden biológiai megalapozottságot. Lehet hogy fogyni fogsz tõle, de ettõl még nem egy jó étrend, és végképp nem egészséges. Ha érdekel normális étrend, akkor írj, szívesen válaszolok, de nem fogom itt egy oldalban kifejteni, ha úgyis süket fülekre találok.
ha szénhidrát napon föt tésztázom, akor aba nem fér bele a kenyér, magam készitet paradicsomszoszal, dusitom, igy a vastartalom is megvan, a pizaszosz fris füszer hozávaloit használom.
sziasztok én is csinálom a kilecvennapos diétát, de ugy hogy délelöt gyümölcs, minden nap, zöldségnapon a keményitö fözve sütve, párolva , levesböl, ebédre s vacsira, közbe élöcitromos viz, fehérje napon, hal, csirke tej tejföl konbinálva, és zöldfüszereket, sso hejet kakukfü, s kerti élö bazsalikomot, teszek bele, tárkony rozmaring, zsája, citromfü, ezeket a füszerekell, ja szénhidrát napon, péksüti, zsemle vagy, teljeskiörlésü, föt tészát, ja persze napi2-3 kocka 75 százalékos kakaotartalmu csokit, s csak anyit ami jol esik, ha töbet etem mint ami jol eset, hát a közérzetem se volt jo.ja sutána ugy meg szokta aszervezetem, hogy már nást nem is nagyon kér.A lábam se jéghideg érzésü, gyümölcsnap, az kicsit nehezeb de jol esik melé 1 kifacsart citrom másfél liter vizel higitva.csap s ásványviz, mikor meik.sok sikert.
Elõttem szólónak van igaza... nem kéne. Akkor egyél kenyeret amikor belehalsz ha nem ehetsz. Ha diétázol ne kibúvókat keress hanem tartsd be a szabályokat. Amúgy ha már itt tartunk: a 90 napos diéta amennyire divatos annyira sz.ar megoldás. szénhidrát meg keményítõ nap? ezt a kettõt úgy ahogy van kerülni kéne eleve...!!
A fehérje-napra és a keményítõs napra úgy fogalmaz: ha szükségét érezzük. A ch-s napra szerintem kár "beütemezni", egyébként is akár sült, akár fõtt tésztát készíted, abban már ott van a ch, szerintem külön még a kenyeret nem is fogod kívánni hozzá.
Képzed el, ha a fehér lisztes cuccokat kihagynád, mennyivel több lemehetett volna... :D

68kg és 165 cm vagyok, most vágok bele a 90napos diétába, de kezdődik a suli és félek, hogy nem tudok majd gondolkozni a fogyókúra miatt. Legalább 10kg-t szeretnék fogyni, 90 nap alatt sikerülhet?

Legjobb válasz: nekem a 90 napos dieta egyaltalan nem valt be, pedig betartottam. igaz, leadtam 3 honap alatt 5-6 kilót, de majdhogynem a duplaja jott vissza, miutan abbahagytam. ha fogyni szeretnel, tartosan, akkor inkabb fogadd meg az elozo kommentelo tanacsait, azok hosszutavu eredmenyekhez tudnak hozzasegiteni. + hagyd el az osszes uditot, ilyesmit, helyette igyal meg napi 2,5-3 liter vizet! a legfontosabb pedig az akarat es a kitartas. sok sikert hozza!

nekem a 90 napos dieta egyaltalan nem valt be, pedig betartottam. igaz, leadtam 3 honap alatt 5-6 kilót, de majdhogynem a duplaja jott vissza, miutan abbahagytam. ha fogyni szeretnel, tartosan, akkor inkabb fogadd meg az elozo kommentelo tanacsait, azok hosszutavu eredmenyekhez tudnak hozzasegiteni. + hagyd el az osszes uditot, ilyesmit, helyette igyal meg napi 2, 5-3 liter vizet! a legfontosabb pedig az akarat es a kitartas. sok sikert hozza!
Az elõttem szóló ott szúrta el, hogy nem csinálta végig a 90+90 napot. Nem volt ideje átállni a szervezetének. Ha megszakítod a folyamatot, visszajön a súly!
Én is csináltam mindent szabályszerüen , de egy másfél hét után rettenetesen fájt tõle a gyomrom, és miután visszatértem a normális étkezéshez minden rendbe lett... Szerintem inkább mozogj sokat, és valami más diétát csinálj!

Terhesség ideje alatt lehet a 90 napos diétát csinálni?

Legjobb válasz: Miutan en vegigcsinaltam a 90 napos dietat nem gondolom, hogy magadat es vele egyutt babadat ki kellene tenned mondjuk a szamomra nagyonis megterhelo gyumolcs vagy viznapnak. Itt nem arrol van szo, hogy zabalni kell DE igenis tudomasul kell venni, hogy kalcium es tarsai nagyon szuksegeltetnek a szervezetedben nemcsak babanak, hanem neked is. Sajna ez mondjuk kemenyitonapon vagy gyumolcsnapon nem adatik meg. En azt javaslom, egeszsegesen taplalkozzunk, mozogjunk. Mondom en, aki ha levegot vesz is felszedett 2 kg.-t. En is azert dietazom ezt az evet vegig mert nem szeretnek nagyon tulsulyos kismama lenni es nagyon nehez. S tudom amit leadok egy ev alatt lassan, az mind visszajon miutan babuka bekoltozott 9 honapra. S kezdhetem elolrol, ha nem akarok dagi anyuka lenni. Legy jo magadhoz es Babukadhoz: NE CSINALD!!!!

Miutan en vegigcsinaltam a 90 napos dietat nem gondolom, hogy magadat es vele egyutt babadat ki kellene tenned mondjuk a szamomra nagyonis megterhelo gyumolcs vagy viznapnak. Itt nem arrol van szo, hogy zabalni kell DE igenis tudomasul kell venni, hogy kalcium es tarsai nagyon szuksegeltetnek a szervezetedben nemcsak babanak, hanem neked is. Sajna ez mondjuk kemenyitonapon vagy gyumolcsnapon nem adatik meg. En azt javaslom, egeszsegesen taplalkozzunk, mozogjunk. Mondom en, aki ha levegot vesz is felszedett 2 kg.-t. En is azert dietazom ezt az evet vegig mert nem szeretnek nagyon tulsulyos kismama lenni es nagyon nehez. S tudom amit leadok egy ev alatt lassan, az mind visszajon miutan babuka bekoltozott 9 honapra. S kezdhetem elolrol, ha nem akarok dagi anyuka lenni. Legy jo magadhoz es Babukadhoz: NE CSINALD!!!!
Semmiképpen nem javasolnám!!! Sõt semmilyen diétát!!!!! Figyelj pesrze arra oda, hogy mit és mennyit eszel, próbálj vitaminokban, kálciumban gazdagon táplálkozni, de a magzat megfelelõ fejlõdéséhez egyenletes tápanyagbevitekre van szükség!!! Azt hiszem a baba egészsége mindennél fontosabb, ledolgozni a kilókat meg majd a szülés utánra tervezd, és ne félj egy izgõ-mozgó, rohangáló csöppség mellett nem lesz olyan nehéz :) ....
Terhesen semmilyen fogyást célzó diétát nem szabad alkalmazni, de másmilyet se nagyon
TILOS!!!!!! MEG NE PRÓBÁLD!!!!

Miért fájhat a gyomrom a 90 napos diéta alatt?

Mar tul vagyok egy sikeres 90 napon amit tavasszal vegig csinaltam. Ket hete ujra nekialltam es nagyon elszantan el is kezdem a kurat. Azonban a gyomrom az 4-5. napra annyira megfajdult, hogy abba kellett hagynom. Azota rendes fott etelt eszem es a fajdalom szepen lassan elmult. Ez a kura bevalt, szeretnek ennel maradni, de igazabol nem tudom a fott etel hianya, vagy valami mas problema lehet-e?

Legjobb válasz: A fõtt étel hiánya is okozhat gyomorfájást, de azt igazából nem értem, hogy miért nem eszel fõtt ételt, hiszen gyümölcsnap és víznap kivételével bármely napon elkészíthetõ olyan fõtt étel (pl. fehérjanap: sült/fõtt husi,keményítõnap: párolt zöldség, rizs, fõtt krumlp, stb., szénhidrátnap fõtt tészta párolt zöldséggel stb. stb.) , ami passzol a diéta rendjébe... 90 napig nem is igen lehetne kibírni fõtt étel nélkül.... amúgy tényleg lehet attól is, hogy savas gyümiket fogyasztasz és ha melléjük még rendes fõtt ételt sem eszel, akkor nem csoda, hogy fáj a gyomrod... Próbálj meg délelõttre mondjuk banánt enni, az leköti a gyomorsavat, utána pedig ebédre és vacsorára a diéta napjának megfelelõ fõtt ételt!!!

A fõtt étel hiánya is okozhat gyomorfájást, de azt igazából nem értem, hogy miért nem eszel fõtt ételt, hiszen gyümölcsnap és víznap kivételével bármely napon elkészíthetõ olyan fõtt étel (pl. fehérjanap: sült/fõtt husi, keményítõnap: párolt zöldség, rizs, fõtt krumlp, stb., szénhidrátnap fõtt tészta párolt zöldséggel stb. stb.) , ami passzol a diéta rendjébe... 90 napig nem is igen lehetne kibírni fõtt étel nélkül.... amúgy tényleg lehet attól is, hogy savas gyümiket fogyasztasz és ha melléjük még rendes fõtt ételt sem eszel, akkor nem csoda, hogy fáj a gyomrod... Próbálj meg délelõttre mondjuk banánt enni, az leköti a gyomorsavat, utána pedig ebédre és vacsorára a diéta napjának megfelelõ fõtt ételt!!!
nem lehet, hogy túl sok savas gyümölcsöt fogyasztottál? ettõl sok gyomorsav termelõdhet, s fájhat a gyomrod.. más tippem nincs, hisz ugyanazt eszed szinte, csak más mennyiségben és szétválasztva, ráadásul egyszer már megcsináltad, s nem volt problémád..

Terhesség alatt a 90 napos diétát lehet csinálni, mondjuk kicsit enyhébb változatban pl nincs víznap?

Legjobb válasz: Terhesség alatt semmilyen diétát nem szabad tartani, csak ha terhességi cukrod van, azt is csak az elõírtak szerint. Ha félsz, ne egyél édességet.

Terhesség alatt semmilyen diétát nem szabad tartani, csak ha terhességi cukrod van, azt is csak az elõírtak szerint. Ha félsz, ne egyél édességet.
Diéta helyett SÉTA! Napi 1 óra csodákat tesz. A 20. héttõl a 33.-ig egy gramm se jött fel, vizsont nem fáj a hátam és nem vizesedem, jól alszom. Amikor meg nem tudok menni valamiért, estére rendesen "megvastagszik" a bokám. Boldog babavárást! 33 hetes kismama
90 naposat nem szabad.
szerintem is inkább csak kevesebb édességet fogyassz. a fogyás egyébként azért veszélyes ilyenkor, mert a testedben a zsírszövetben lerakódott, majd a fogyással felszabaduló méreganyagok bekerülhetnek a Babád szervezetébe is! én nem diétáznék, kivéve ha terhességi cukorbetegségem lenne, azt is orvosi elõírásra!
15:54-es válaszolónak!!! Tudnál küldeni nekem privát mail errõl??? Kiváncsi lennék rá. És valószínû ki is próbálnám. Jön a nyár és hátha lelassíthatom az utóbbi idõbe a súlygyarapodást.
sztem azért odafigyelhetsz... én nem vagyok cukros.. mégis a doki is és a védõnõ is mondta h csinálhatom a cukorbetegeknek való szénhidrát diétát... csak nem olyan szigorúan... és ez nekem jó is... mert így most kb 3, 5kg plussz van rajtam és most lépek a 28. hétbe :) ... és makk egészséges a babóm.. jól érzem magam.. és még édességet is eszem idõnként :) ha gondolod küldhetek pár anyagot hozzá... 27+5km :)
Vagy terhesség, vagy diéte, kivéve a terhességi cukorbetegséget. Nem ez a megfelelõ idõszak, hogy az alakoddal törõdj.
A terhesség nem a diétázások ideje, szerintem felejtsd el. Ráérsz utána diétázni.
Szia! A terhességi cukor diétáját nyugodtan csinálhatod, szívesen leírom a lényegét, ha gondolod! Elõzõ terhességnél cukros voltam, szívesen segítek. Minden más diétát felejts el, mert káros, a 90 napos különösen!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! ez a cukorbetegeknek való diéta engem is érdekelne ha leírnátok, akár itt akár priviben az jó lenne, elõre is köszi

A 90 napos diéta alatt valóban csak izom bomlik le?

Legjobb válasz: http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=.. Ezt ajánlom elolvasni az összes kérdésre választ ad a 90 napos diétával kapcsolatban.

http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=.. Ezt ajánlom elolvasni az összes kérdésre választ ad a 90 napos diétával kapcsolatban.
A 90 napos diéta egy marhaság. Egyszerûbb ha sportolsz és hanyagolod az étrendbõl a cukrot és a szénhidrátot, és sok rostot (zöldség, gyümölcs) eszel helyette.
de azok mozognak is :)
Na az a helyzet, hogy sportolás közben az izmaid sérülnek, megszakadnak, pusztulnak, illetve sportolás után ezt regenerálják, illetve további izomrostok képzõdnek. Ehhez pedig fehérje kell. Te ezt a 90 napos diéta alatt nem fogod neki megadni. Sport nélkül lelassul a fenébe a metabolizmusod és sokkal makacsabbak lesznek a kilók, fáradékonyabb, kedvtelenebb leszel. Az izmok meg nyugalmi állapotban is felemésztenek némi energiát, mozgás közben meg minél töb izom dolgozik annál több energiát éget, tehát minél több van rajtad, annál könnyebb fogyni.
ez a diéta a lustáké akik nem képesek egy kicsit mozogni
A munkatáborokban is fogynak az emberek, mégis marhaság.
És ha én mellette mozgok is, akk mi van?:) Ha sportolsz a 90napos mellett(heti 2szer is elég), akk karban tartod az izmaidat is, szóhval nem hiszem, h elemésztené a szervezeted.De arra figyelj oda, h egyes napokon a fontos tápanyagokat tartalmazó kajákat ne hanyagold.Fehérjanapon havonta legalább egyszer egyél halat is meg tejtermékeket minden alkalommal.E mellett plusz kálciumot és rengeteg gyümölcsöt zöldséget.A lennmag is nagyon sok vitamint tartalmaz.
szerintem nem marhaság, én már fogytam vele, és többek is
"...illetve további izomrostok képzõdnek." en ugy tanultam, hogy az emberben fix mennyisegu izomrost van. ezeknek a rostoknak a terfogat gyarapodasa az, ami noveli az izmod meretet/tomeget. persze tudni kellene ehhez, hogy mit nevezunk izomrostnak, szarkomernek, aktinnak, miozinnak. de ezeket mar ratok bizom, irany vissza biologia orara! annyit elarulok, hogy a sejtekben talalhato aktin es miozin filamentumok mennyisege az, ami gyarapodik.
szerintem minden "szuperdiéta" csak jó üzlet valakinek. egy ismerõsöm orvosi segítséggel fél év alatt bõ 30 kilót fogyott és nem volt más a titok, mint hogy a kalóriabevitel ne legyen több, mint amennyit a szervezet felhasznál. de semmi furfang, még csak sport se, egyszerûen este 6 után nem evett semmit (max. gyümölcsöt ha nagyon nem bírta). ezen felbuzdulva a férjem 4 hónap alatt leadott 19 kilót. ma már este 7-8 után nem eszik és tartja a súlyát. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!