Találatok a következő kifejezésre: A 90 akkor is fogyunk ha (2 db)

A 90 napostól akkor is fogyunk ha nem tartunk víznapot? Ilyenkor mennyit fogyhatunk?

Legjobb válasz: Ha betartjuk a víznapot,akár 1 kg-ot is fogyhatunk ezalatt.Tényleg sokat kell inni,mert a szervezet így kimossa a lerakódásokat,ami könnyíti a fogyást.Ha nem tartod be,akkor is fogsz fogyni,de kisebb ütemben.

Ha betartjuk a víznapot, akár 1 kg-ot is fogyhatunk ezalatt.Tényleg sokat kell inni, mert a szervezet így kimossa a lerakódásokat, ami könnyíti a fogyást.Ha nem tartod be, akkor is fogsz fogyni, de kisebb ütemben.

Aki csak ócsárolni tudja a 90 napos fogyókúrát, az miért olvasgatja? Nem nyitnátok magatoknak egy másik fórumot " miért ne csináld a 90 napos fogyit" címmel? . Ha valki elhatározta magát már az is egy lépés előre. Tartsuk ezt tiszteletben.

Legjobb válasz: Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.

Jól mondták az elõttem szólók. Ment a zöld pacsi nekik! Ez a 90 napos idiótaság ez fogyatékosoknak lett kitalálva, hogy testmozogni ne kelljen még véletlenül se, és rá lehessen kenni a szart a genetikára, hogy õk amiatt kövérek, nem a több tonna gyorskajától amit bezabálnak... Nevetséges ostobaság, akinek van esze, elkerüli a 90 napos baromságot.
Egyetértek az elõttem szólókkal, a 90 napos kreténség egy mûködésképtelen szar. És az is marad, vitának helye nincs.
Kedves utolsó válaszadó! Te nem tudod megemészteni mondjuk, a csirkét a rizzsel?
Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.
Jogod van ahhoz is, hogy a sínekre hajtsd a fejedet, meg hogy belenyúlj a fortyogó ónkádba, meg leléphetsz az autó elé a busz mögül, meg beleugorhatsz a Dunába is, de a társadalom azért jött létre, mert az emberek együttélésébõl az a nyilvánvaló elõnyöd származik, hogy nem kell mindent újra megtanulnod, végigbukdácsolva a kudarcokat, hanem embertársad MEGKÉRDEZÉSÉVEL esetleg rájöhetsz arra, hogy ha ezt csinálom, az jó, ha azt csinálom, az NEM jó, és nem azért mondja a másik, hogy megszivasson, hanem mert nem akarja, hogy a sikertelenségét a másik újraélje! Mivel a 90 napos diéta bizonyítottan NEM JÓ, ezért nem értem mit is kéne benne tiszteletben tartani?
Az öngyilkossághoz is erõ és elhatározás kell mégsem ajánlják mert nem egészséges...
Azért olvasagtja, mert mindenki azt olvas és tesz amit akar, és olyan dologgal kapcsolatban is amit utál. VAgy ellene van. Kiváncsi is joga is van hozzá. Ezért.
Azért, mert nagyon ráérnek. Én nem töltöm olyannal az idõm, ami nem érdekel. Szerintem meg akarják mondani a frankót. Ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: Kedves szaktanácsadók! Azt kellene tiszteletben tartani, hogy valaki elhatározásra jutott és belefogott valamibe amihez akarat és kitartás kell.Nem kevés! Érthetõ?
Én is minden nap eszek mindent: csirke - fehérje, rizs- ch, lenmagolaj-zsír, multivitamin - vitamin.. lazán meg lehet emésztei sõt.. 1000szer könnyebben mint a "nóórmális" kaját. Errõl ennyit.
Jogosan ócsárolják a 90 napos diétát - az egész egy kalap szart nem ér.
Miért fáj az neked, ha egy nyilvánvaló baromságról kijelentjük, hogy nyilvánvaló baromság? Nem bírod a kritikát??
A kérdező hozzászólása: Joga az van, csak kár fikázni másokat akiknek jogukban áll 90 naposozni.
.nekem ne mondja senki, hogy egy nap alatt minden täpanyagot bevisz a szervezetébe....minden nap ugynugy esztek feherjet, szénhidrätot...és igy toväbb....mert ez hazugsäg....mondjuk sosem zabältam egész nap mindent ami a közelemben volt... a cukor elhagyäsa meg csak pozitiv....azonban abban biztos vagyok, hogy a gyomor nem ugy van kialakulva minden kajät egyidejüleg beletuszkoljunk, es meg sem birjuk emeszteni... én pär napja csinälom ezt a diétät, na nem mintha sélybéli gondjaim lennének, de emésztésbeliek azok vannak...és ha hiszitek ha nem a gyomrom egyszer sem égett, egyszer sem fäjt, és nyugodtan alszok minden éjjel...nem mondom hogy mindent naprol napra betartok, de egyszerre csak egyféle kajät eszem, nem keverem , és megvärom amég az elözö dozis megemésztödik.... semmi gondom nincsen...semmi nem hiänyzik....fogyni még nem fogytam , de nincs is nagyon miböl....söt talän többet eszem mint azelött, és igen, rendszert hozott az életembe. és nem hiszem , hogy a szervezetnek käros lenne, az ha egy nap nem eszik mindenböl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!