Találatok a következő kifejezésre: A 90 akkor is (64 db)

90 napos fogyokuránál ha kihagyom a gyümölcsnapot akkor is is hat a fogyokura?

Legjobb válasz: Egy barátnõm úgy csinálta, hogy havonta csak 1 gyüminapot tartott. Így is fogyott. Lehet, ha betartja rendesen akkor többet fogy, de mûködni így is mûködött.

Egy barátnõm úgy csinálta, hogy havonta csak 1 gyüminapot tartott. Így is fogyott. Lehet, ha betartja rendesen akkor többet fogy, de mûködni így is mûködött.
miért hagyod ki a gyüminapot??? az a lejobb!:)
Lehet, hogy nem bírja a gyomra az egész napos gyümöls evést, mint pl: nekem is.
Szeritem akkor nem jó....

Van egy 90/4-es simsonom. Gyári karburátorral gyenge (kevés neki a kaja) Hallottam olyat is hogy ha átfúvókázom akkor se lesz jobb. Mert a levegő akkor is kevés lesz neki? !

Azt tudtam meg eddig hogy Amal karbit tegyek rá. Utána is néztem és 2 fajta van belőle, 19-es és a 21-es. Ti melyiket ajánlanátok ?

Legjobb válasz: ha kevés neki a levegõ akkor 21 mert ezek a számok az átmérõt jelentik vagyis nagyob a beáramló levegõ mennyisége

ha kevés neki a levegõ akkor 21 mert ezek a számok az átmérõt jelentik vagyis nagyob a beáramló levegõ mennyisége
A kérdező hozzászólása: Azt tudom. A gyári azt hiszem 16-os, a hengeremmel annyit csináltak hogy a beömlõt megkúpolták(nincs végig felmarva 19mm-re)
akkor amal 19 elég lesz mert a régi azért kevés mert csaak 16 os
A kérdező hozzászólása: Nem 19-re van marva, hanem 23mm-re megmértem ma. Csak 19mm-re emlékeztem.
Akkor egyertelmü mi kell ra :D
vidd be a szelvényed is megtudod
ha a második félidõ ráadásában volt akkor igen;)
nem tudom mit nem lehet ezen érteni... ha a 2x15 perc hosszabbításában rúgnak gólt akkor nem számít. ha a normál hosszabbításban tehát 90+3 perc alatt akkor számít... tehát vesztettél.
a rendes játékidõ addig tart, amíg a bíró nem fújja le a meccset. alapvetõ játékszabályokat ismerhetnéd, ha már fogadni tudsz rá!
szerintem a végeredmény számít
Továbbjutásra tettél vagy rendes játékidõ végeredményére, attól függ.
A kérdező hozzászólása: csak egyszerûen arra, hogy nyer a vendégcsapat. Düsseldorf - Borussia Dortmund meccs egyébként és most van hosszabbításban 0-0
0-0 számít a 90perc mindig kivéve a továbbjutásnál..még a gólnál is csak a 90 perc számít..az akkor elment ha nem kobi
A kérdező hozzászólása: hát arra nem lehetett külön tenni, hogy ki lesz a továbbjutó, csak hogy 1, X, 2 vagy ugyebár az 1X, X2 szóval nem tudom, majd holnap kiderül...

Aki csak ócsárolni tudja a 90 napos fogyókúrát, az miért olvasgatja? Nem nyitnátok magatoknak egy másik fórumot " miért ne csináld a 90 napos fogyit" címmel? . Ha valki elhatározta magát már az is egy lépés előre. Tartsuk ezt tiszteletben.

Legjobb válasz: Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.

Jól mondták az elõttem szólók. Ment a zöld pacsi nekik! Ez a 90 napos idiótaság ez fogyatékosoknak lett kitalálva, hogy testmozogni ne kelljen még véletlenül se, és rá lehessen kenni a szart a genetikára, hogy õk amiatt kövérek, nem a több tonna gyorskajától amit bezabálnak... Nevetséges ostobaság, akinek van esze, elkerüli a 90 napos baromságot.
Egyetértek az elõttem szólókkal, a 90 napos kreténség egy mûködésképtelen szar. És az is marad, vitának helye nincs.
Kedves utolsó válaszadó! Te nem tudod megemészteni mondjuk, a csirkét a rizzsel?
Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.
Jogod van ahhoz is, hogy a sínekre hajtsd a fejedet, meg hogy belenyúlj a fortyogó ónkádba, meg leléphetsz az autó elé a busz mögül, meg beleugorhatsz a Dunába is, de a társadalom azért jött létre, mert az emberek együttélésébõl az a nyilvánvaló elõnyöd származik, hogy nem kell mindent újra megtanulnod, végigbukdácsolva a kudarcokat, hanem embertársad MEGKÉRDEZÉSÉVEL esetleg rájöhetsz arra, hogy ha ezt csinálom, az jó, ha azt csinálom, az NEM jó, és nem azért mondja a másik, hogy megszivasson, hanem mert nem akarja, hogy a sikertelenségét a másik újraélje! Mivel a 90 napos diéta bizonyítottan NEM JÓ, ezért nem értem mit is kéne benne tiszteletben tartani?
Az öngyilkossághoz is erõ és elhatározás kell mégsem ajánlják mert nem egészséges...
Azért olvasagtja, mert mindenki azt olvas és tesz amit akar, és olyan dologgal kapcsolatban is amit utál. VAgy ellene van. Kiváncsi is joga is van hozzá. Ezért.
Azért, mert nagyon ráérnek. Én nem töltöm olyannal az idõm, ami nem érdekel. Szerintem meg akarják mondani a frankót. Ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: Kedves szaktanácsadók! Azt kellene tiszteletben tartani, hogy valaki elhatározásra jutott és belefogott valamibe amihez akarat és kitartás kell.Nem kevés! Érthetõ?
Én is minden nap eszek mindent: csirke - fehérje, rizs- ch, lenmagolaj-zsír, multivitamin - vitamin.. lazán meg lehet emésztei sõt.. 1000szer könnyebben mint a "nóórmális" kaját. Errõl ennyit.
Jogosan ócsárolják a 90 napos diétát - az egész egy kalap szart nem ér.
Miért fáj az neked, ha egy nyilvánvaló baromságról kijelentjük, hogy nyilvánvaló baromság? Nem bírod a kritikát??
A kérdező hozzászólása: Joga az van, csak kár fikázni másokat akiknek jogukban áll 90 naposozni.
.nekem ne mondja senki, hogy egy nap alatt minden täpanyagot bevisz a szervezetébe....minden nap ugynugy esztek feherjet, szénhidrätot...és igy toväbb....mert ez hazugsäg....mondjuk sosem zabältam egész nap mindent ami a közelemben volt... a cukor elhagyäsa meg csak pozitiv....azonban abban biztos vagyok, hogy a gyomor nem ugy van kialakulva minden kajät egyidejüleg beletuszkoljunk, es meg sem birjuk emeszteni... én pär napja csinälom ezt a diétät, na nem mintha sélybéli gondjaim lennének, de emésztésbeliek azok vannak...és ha hiszitek ha nem a gyomrom egyszer sem égett, egyszer sem fäjt, és nyugodtan alszok minden éjjel...nem mondom hogy mindent naprol napra betartok, de egyszerre csak egyféle kajät eszem, nem keverem , és megvärom amég az elözö dozis megemésztödik.... semmi gondom nincsen...semmi nem hiänyzik....fogyni még nem fogytam , de nincs is nagyon miböl....söt talän többet eszem mint azelött, és igen, rendszert hozott az életembe. és nem hiszem , hogy a szervezetnek käros lenne, az ha egy nap nem eszik mindenböl...

Van olyan aki le is fogyott a 90 napos dietaval?

En most akarom/tam kiprobalni.... de ahogy szetneztem itt itt szinte mindenki csak ellene van.....+ ahogy lattam az etrendet, h pl estere kalacs, suti.. :o ezzel hogy lehet fogyni? azok akik fogynak azok miert?

Legjobb válasz: Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte,hogy meggyógyultam már,mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni,mert totál tönkre teszi az embert,így bár továbbra is figyeltem mit eszek,és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom,de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..

Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte, hogy meggyógyultam már, mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni, mert totál tönkre teszi az embert, így bár továbbra is figyeltem mit eszek, és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom, de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..
A kérdező hozzászólása: kosz a alaszodat, es elarulod most mivel probalkozol? mert nekem is eleg sok sulyfeleslegem van... 82 vagyok /65-70 a cel/ ....de foggalmam sincs mibe fogjak bele :S
Én két szülés után fogytam 14 kilót, majdnem arra amennyi voltam.Nekem egy deka sem jött vissza, és nagyon jól érzem magam a bõrömben.Mondjuk én majdnem mindennap sportolok is mellé, heti háromszor aerobic-torna, egyszer kosár mi tiszta futás, másfél órás séta, és néha még az úszás is belefér. Szerintem kell a sport is, kinek mi válik be...nekem ez a módszer nagyon bevált, és örülök neki:) ::) Sok sikert neked is, vagy ezzel a módszerrel vagy mással!Üdv
Nem valami egészséges dolog, visszajön minden leadott deka, plussz a kálcium kiürül a szervezetböl, saját tapasztalatbol mondom, hogy nem hatékony!
Utolsó elõtt vagyok, nekem nem jött vissza semmi, és kálcium hiányom sincs, csak fantasztikusan érzem magam a bõrömben, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok:) . ha odafigyel az ember és sokat sportol nem jön vissza.Ez nem azt jelenti, hogy ajánlom, csak nekem bevált és örülök. Mással is lehet próbálkozni persze illetve csak a mozgással.
Szia. Én 1 hónapig csináltam, sikerült vele leadnom 8 kilót, amibõl 1 sem jött vissza. :) Nem tornáztam, nem sportoltam mellette semmit, csak a munkába menet gyalog mentem (kb 10 perc séta). Én ma kezdtem újra, mivel a szülés után még maradt rajtam pár kiló felesleg. :(
Szia. Én egyszer végig csináltam, fogytam 13 kg-ot, és nem is jött vissza, aztán megszületett a kisfiam, és fogyóznom sem kellett magamtól lefogytam, most a második fiam születése után nem sikerült az elmút két évben így most újra belefogtam, azt nem tudom mennyit fogytam mert nem álltam mérlegen még, 3 hete csinálom.Most késik a menstruációm már lassan egy hete és azt mondják ez a fogyókúra miatt lehet, de úgy tudom más fogyókúrák is hatással lehetnek a hormonháztartásra.Mikor legutóbb csináltam nem volt semmi problémám vele, sõt amikor befejeztem még utánna is fogytam 2 kg-ot.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat :) ) en marcius 9diken kezdtem el, es azota lement 2 kg.. szal orulok :) ) tudom nem sok..de akkor is orommel tolt el.., de hol van meg a maradek 15kg...:S
Én 13 kg-t fogytam tõle, nem jött vissza semmi, pedig 3 éve csináltam.

Windows 7-nél 80-90°-ot eszik a RAM és akad is a gép közben, mitől lehet?

Intel Core i3-370M NVIDIA GeForce GT 520M 1GB 4GB DDR3 Memomry 500GB HDD

Legjobb válasz: 80-90 fokot eszik a RAM? Ez elég érdekes. Ha viszont arra gondoltál hogy 80-90 % foglalt a 4 GB Ram-ból akkor én vírusra gyanakszok, fõleg akkor ha folyamatosan ennyire van leterhelve a RAM.

80-90 fokot eszik a RAM? Ez elég érdekes. Ha viszont arra gondoltál hogy 80-90 % foglalt a 4 GB Ram-ból akkor én vírusra gyanakszok, fõleg akkor ha folyamatosan ennyire van leterhelve a RAM.
A kérdező hozzászólása: hány %-ig megy??
Tálca, egér, jobb gomb, feladatkezelõ>teljesítmény>erõforrás figyelõ>memória.
100% ig mérd a terhelést.
A kérdező hozzászólása: 95% on volt a ram, gondolt egyet és leált a gép
Feladatkezelõben nézd meg, milyen program hány MB RAM-ot használ fel. Nem indíts el semmi extra programot, mint például böngészõ. Csak úgy simán nézd meg. Lent legyen bepipálva az "Összes felhasználó folyamatainak megjelenítése". A Memória oszlopra kattintva pedig sorba tudod rendezni a programokat memória használat szerint. Talán az segítene a probléma orvoslásában, ha a legtöbb RAM-ot használó programokat leírnád ide nekünk. Hátha valami olyan fut, ami felesleges.
Olvasd el a mem test mappában lévõ manual html fájlt, nyisd meg ott minden le van írva
Ha nem lesz jobb rakd újra a rendszert, ha akkor is magas a memória használat akkor a memória modulokkal lesz a baj.
A kérdező hozzászólása: most 30-40%-on van, de ha majd ugrálni fog nagyon akkor ujra lesz rakva. Köszönök mindent
"11-es.Használtad már? Még a nevét sem tudod sem az erõsségét úgy hogy ne fikázd a fizetõs vírusírtók mellett is fogtam már vele fertõzés" Volt szerencsém hozzá köszi.Nem kötekedni akartam vele, de tény, hogy nem sokat ér.Prohardveren van róla tesztek (mint hivatalos, mint otthoni tesztek) és ott látszik mennyire nem szerepel jól rég.Az, hogy eddig neked nem volt problémád vele az más dolog, örülj neki! Attól még harmat gyenge.
A kérdező hozzászólása: mivel vagy hogy tudom megnézni a RAM használatot??
11-es.Használtad már? Még a nevét sem tudod sem az erõsségét úgy hogy ne fikázd a fizetõs vírusírtók mellett is fogtam már vele fertõzést.
A kérdező hozzászólása: Igen el irtam % akart lenni. És amúgy általában ennyit eszik, még akkor is ha nincs használva rajta semmi
Nézd meg a feladatkezelõben mi eszik ennyit és ha nincs rá szükséged tiltsd le, vagy a programoknál nézd meg nincs ismeretlen alkalmazás és töröld és egy vírusírtást is csinálhatsz.
A kérdező hozzászólása: ilyen vírusirtó lehet a leghasznosabb?? Most avast van rajta
En virusra gyanakszok vagy egy probram sokat eszik. Az avast virusirto az egybol leszed mindent ami virusos de elobb szerintem virusirtozzd ki az avastal mindent pl. Hdd stb. Ha ez se segit rakd ujra a windws persze ha tudod. Ha viszont essem akkor ram csere vagy ismerostol kerj kolcson egy tesztre
Ez egy on line vírusírtó futtasd le ezt, gondolom az AVAST ingyenes az mellett nem árt néha ezt is lefuttatni de ezt minden használat elõtt le kell tölteni az újabb vírusadatbázis miatt. http://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/ Keresd ki a legfrissebb dátumot és mindíg azt töltsd le, használat elött állítsd magyarra, jobb felsõ sarok beállítások.
Szerintem a 7-tõl :) Amúgy az Avast nem valami jó.. Avira és mellé MAlwarebytes Antimalware, tûzfalnak meg Comodo és mindig tiszta lesz a géped.
Ne hogy memóriát cserélj mert az elõzõ azt írta, ha nem használ semmi amit elõzõekben leírtam akkor is csak egy memória tesztet csinálj de nem azzal lesz a hiba.
Nem az a probléma milyen vírusírtója van hanem a túlzott memória használat, ha ez megoldódik akkor lehet vitatkozni mi a jó vírusírtó, egy ingyenes olyan mint a szita akármit használsz mellé.
A kérdező hozzászólása: Memória csere semmiképp nem lesz, laptopról van szó. A vírusirtó semmit nem talált, úgyhogy most letörlök pár olyat ami fölöslegesnek tûnik, aztán ha akkor se lesz jobb akkor újra lesz rakva. De köszönöm az eddigi segítségeket.
Malwarebytest futasd le ne azt a web akarmit..Az nem sokat er.Vagy hitman pro-t..
A kérdező hozzászólása: Futtattam azt a netes vírus irtót, találta 7 vírust, köztük egy trojait, míg az avast semmit nem talált. A RAM fogyasztás egyböl leugrott átlag 30%-ra, sõt még a CPU fogyasztása is csökkent 30-40% helyett 6-15%-ra. Eddig ugyvan hogy megoldódott a probléma. Köszönöm a segítségeket. :)

A 90%-os tanulóbérletet akkor is lehet igényelni, ha nappali, iskolarendszerű okj képzésre jelentkezek?

Vagy él még ez a 90%-os lehet?ség egyáltalán?

Legjobb válasz: Van diákod? Akkor a lakóhelyed és az iskola közötti útvonalra nyugodtan vásárolhatsz 90%-os bérletet.

Van diákod? Akkor a lakóhelyed és az iskola közötti útvonalra nyugodtan vásárolhatsz 90%-os bérletet.
Lehet a suli és a lakóhely között 90%-os bérletet vásárolni diákkal? :O Nem csak félárút?
Mármint vonatra. A BKV-nél 50%-os a tanulóbérlet.
A kérdező hozzászólása: Elvileg, mivel iskolarendszerû nappalis képzésre jelentkezek, így van tanulói jogviszonyom, ami pedig a diákigazolványt vonná maga után nem?
igen
Diákjegy 50% kedvezmény, Kedvezményes bérlet 90%-os kedvezmény
http://www.volan.hu/dijszab2.html#dsz2 Itt pontosan le van írva minden.
Nem létezik 50%-os tanulóbérlet. Csak 90%-os.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget :)

Van, aki úgy csinálta a 90 napos diétát, hogy nem tartott közben gyümölcsnapot, és így is hatásos volt?

Legjobb válasz: az nem 90 napos...de tök mindegy, mert ígyis-úgyis szar

az nem 90 napos...de tök mindegy, mert ígyis-úgyis szar
A kérdező hozzászólása: Sejtettem, h lesznek ellenzõk, de tök mindegy. Hívhatjuk szétválasztó diétának is, ha úgy jobban tetszik.
Mindegy, hogy hívod, így is, úgy is baromság. A sikeres diéta alapja a szénhidrátbevitel ésszerû csökkentése. Szénhidrátnap Keményítõnap (keményítõ = szénhidrát) Gyümölcsnap (gyüm.cukor = szénhidrát) Az egyetlen normális nap a fehérjenap. Szerinted miért a 90 napos alatt derül ki egy csomó emberrõl, hogy cukorbeteg?
Utolsó: Basszus, én ebbe még így bele sem gondoltam, de tök igaz. Világossssáág!!!!!! Amúgy én nem is voltam soha ennek a módszernek a híve, nem is csináltam soha.
Szia! Több féle 90 napos diéta divatos manapság. A gyümölcsök, zöldségfélék mint tudjuk számos dolog miatt segíthetik a diéta sikerét. (rostok, szénhidrátok, vitaminok, stb.) Én szerintem a napi ötszöri étkezésben rejlik a sikeres diéta, a könnyed fogyókúra és a biztos fogyás titka. Mindemellett nem éhezik az agyunk sem. Részleteket írok neked e-mail-ben, ha érdekel ez a megközelítés. Vidám és könnyed diéta sikeredért: István
Én a másik táborhoz tartozom, Én végig csináltam 3éve, akkor 122kg helyett lettem 93kg. Azóta 2-3kg jött vissza. Azóta a reggelire gyümölcsöt eszek. A gyümölcsnap a rostbevitel miatt is fontos szerintem.
Én csináltam már ezt a diétát többször is, szerintem egyáltalán nem megterhelõ, viszont a gyümölcsöt semmiképpen nem lehet kihagyni, én a csak víznapot hagytam ki, mert azt nem tudtam végig csinálni.nagyon sokféle és sokrétû táplálkozásra ad lehetõséget, csak tisztában kell lenni azzal, hogy mely alapanyagok mely csoportba tartoznak, ez szerintem elõtte hosszas és körültekintõ kutatómunkát igényel.én ajánlom!sok sikert!
hogy micsoda?
biztos ilyen racsnis :D
Nem kell vele geometriázni!
100 fokkal próbálkozz, az szõrtelenítésre is jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!