Találatok a következő kifejezésre: A 90 akkor (298 db)

Rámpáknál a 8%-os lejtés mit jelent? A 100% lenne a 90°, akkor a 8% az kb 9°?

Vagyis egy 10 cm magas emelkedőnél 63 cm lesz a hosszúság?

Megbüntettek a MÁV-on mert elaludtam és nem tudtam jegyet venni a vonatra. És én rendelkezem utazási kedvezménnyel ami nem volt nállam, egyéb okok miatt, de 15 napon belül bemutatom, akkor a 90%-os kedvezmény miatt elengedik a büntetés 90%-át? !

Legjobb válasz: Ha jegy nélkül szálltál fel a vonatra és ott ahol felszálltál amúgy vehettél volna akkor az a jegy ára+2000 ft pótdíjjal megy alap hangon ezzel nincs mit tenni. Ha volt jegyed, de kedvezményes és nem tudtad igazolni akkor az több, de ha 15 napon belül bemutatod egy pénztárban a kedvezményre jogosító iratot ( pl. diákigazolvány) akkor 1000 ft-ra mérséklõdik a pótdíj, de ezt ki kell fizetni. Jegy nélkül 2000 ft a pótdíj azt ki kell fizetned. Ha jól értem akkor jegy nélkül szálltál fel a kaller elkapott és megpótdíjazott, de te 90%-osat kértél tõle, de nem tudtad igazolni ,h jár neked? Ez esetben gondolom fizetted a 90%-os jegy árát+2000 ft pótdíjat, ill. a kallertõl kaptál egy utasleadási lapot amin az van ,h kedvezményre jogosító igazolvány hiánya? Ez esetben ha bemutatod idõben ezt a hiányzó iratot 1000 ft-al megúszod, különben ezt is ki kell fizetned.

Ha jegy nélkül szálltál fel a vonatra és ott ahol felszálltál amúgy vehettél volna akkor az a jegy ára+2000 ft pótdíjjal megy alap hangon ezzel nincs mit tenni. Ha volt jegyed, de kedvezményes és nem tudtad igazolni akkor az több, de ha 15 napon belül bemutatod egy pénztárban a kedvezményre jogosító iratot ( pl. diákigazolvány) akkor 1000 ft-ra mérséklõdik a pótdíj, de ezt ki kell fizetni. Jegy nélkül 2000 ft a pótdíj azt ki kell fizetned. Ha jól értem akkor jegy nélkül szálltál fel a kaller elkapott és megpótdíjazott, de te 90%-osat kértél tõle, de nem tudtad igazolni , h jár neked? Ez esetben gondolom fizetted a 90%-os jegy árát+2000 ft pótdíjat, ill. a kallertõl kaptál egy utasleadási lapot amin az van , h kedvezményre jogosító igazolvány hiánya? Ez esetben ha bemutatod idõben ezt a hiányzó iratot 1000 ft-al megúszod, különben ezt is ki kell fizetned.
meg kellett volna dumálni a kallerral hogy veszel nála jegyet, mert nem tudtál mert lekésted volna, meg jaj jaj, akllerek nem szemetek, azok is emberek
Ezt én sem értem, 2000 normál esetben akkor 6000 ha nem akarsz önként leszállni felszólításra és rendõrt kell hívni, vagy ha jogosulatlanul veszel igénybe kedvezményt ( ez viszont feltételezi, h van jegyed csak mondjuk diákjegy és nem vagy diák vagy nem tudod ezt ott helyben igazolni a diákigazolványod felmutatásával).
A kérdező hozzászólása: Úgy volt, hogy elaludtam délibe, felkeltem fehérváron, addig nem volt para, aztán pedig felszálltam egy délibe menõ vonatra és ott szintugy elaludtam és a kaller pedig megbüntetett mert nem volt jegyem. Azt írta erre a lapja hogy menetjegy nélkül utazott. De nem értem hogy nekem akkor miért lett 6000 a pótdíj, ha egyszer 2000 kéne legyen?! :| A menetdíjat is felírta, ami 525Ft és még pótdíj, amit 6000 forintra állapított meg. :| Akkor most? lehet reklamálni vagy nem?! 2525Ft-ot kifizetek, de ennyit nem :S
A kérdező hozzászólása: Tény h emberek, de ez az illetõ nem volt vmi kedves... :S Hogy nekem ennyi idõsen legyen ennyi felelõsségtudatom meg blablabla... :S És én is 2000 forintról tudtam ezért csodálkozom, mert 6000 forintot nem fogok kifizetni, azé mert õ annyit írt fel :S
A kérdező hozzászólása: De mert ráadásul mondtam neki hogy diák vagyok és oda adtam neki a diákomat is és nem értem... :S nem mondta h szálljak le... rendõrségre meg nem emlékszem, de olyan mélyen nem aludtam... :S Most akkor szerintetek reklamálhatok?! 6000 kicsit sok számomra, válság van :)
A kérdező hozzászólása: Akkor most szerintetek van okom reklamálni vagy sem?!

Ha elérem a kívánt testsúlyt még a 90 nap letelte előtt, akkor abbahagyhatom a diétát úgy, h utána még 90 napig délelőtt csak gyümit eszek és havi egyszer víznapot tartok?

Legjobb válasz: Hát ha vissza akarod hízni amit leadtál, akkor abbahagyhatod. Ahogy a leírás is szól, 90 nap kell, hogy a szervezeted mûködése átálljon, és ha következõ 90 napban nem hízol vissza 2-3 kilónál többet, akkor volt igazán eredményes a diéta. Máskülönben ripsz ropsz visszajön. Valószínûleg ez történne veled is.

Hát ha vissza akarod hízni amit leadtál, akkor abbahagyhatod. Ahogy a leírás is szól, 90 nap kell, hogy a szervezeted mûködése átálljon, és ha következõ 90 napban nem hízol vissza 2-3 kilónál többet, akkor volt igazán eredményes a diéta. Máskülönben ripsz ropsz visszajön. Valószínûleg ez történne veled is.
Ne haragudj a hangnemért, de ha elolvasnátok a 90 napos leírását, akkor egy csomó felesleges kérdéstõl megmenekülnénk.
én úgy csináltam mindent, ahogy a nagykönyvben meg van írva, mégis egy év alatt a lefogyott kilók dupláját híztam vissza.azóta rendszeresen mozgok, ehetek amennyit akarok, és egy hónap alatt fogytam annyit, mint az egész kilencven napos alatt.
Szerintem ezt az életformát (szétválasztás) folytatni kell ahhoz, h a siker maradandó legyen. Én legalábbis nem kockáztattam. nagyon ritkán, egy-két havonta megengedett egy kis kihágás. nem hiszem, h átáll a szervezet vagy ilyesmi. én kétszer csináltam. elõször 90 nap után abbahagytam, akkor szép lassan elkezdtek visszajönni. Aztán mielõtt felszaladt volna több kg, elkezdtem, és a szétválasztással (leggyakrabban a fehérjenapot tartom) több, mint egy éve tartom a súlyom.

12 napja kezdtem a 90 napost. Van aki csatlakozik?

2 éve már csináltam,és 17 kilót fogytam. Sajna visszajött 10, amit most fogok leadni. Valaki velem tart?

Legjobb válasz: De szeretem, hogy a 90 naposat annyian fikázzák. Akik meg kibírnak 90 napot becsülettel, azok pedig elégedettek..nos, akkor hogy is van ez? Szerintem itt sok az irígy. Én is 90 naposozok. Szeretem, nem éhezek, nem megterhelõ. Egyébként nem zabálok egész nap szénhidrátot, reggel gyümi, ebédre finomság (csak éppen egy fajta), délután pedig már csak gyümi vagy folyadék. Tehát a napi kalóriám 1200 körül sincs. Nah okosok, hogy is van ez? S mivel megszoktam délig a gyümi evést, a gyomrom is kisebb lett, nem kívánom az édességet, és nem akarok állandóan zabálni..Az ebédem pedig mindig finomság :) nagyon sok klassz receptem van. Sokak szerint elzsírosodik a szervezet így. De könyörgöm! Fele annyit eszek mint máskor, ez baj? Sok diétát végignéztem, számomra ez volt vállalható, és láss csodát, fogyok vele...Ha nem fogyóznék, a mekis kajától jobban elzsírosodna a szervezetem... huuupppszzz bocsi :)

De szeretem, hogy a 90 naposat annyian fikázzák. Akik meg kibírnak 90 napot becsülettel, azok pedig elégedettek..nos, akkor hogy is van ez? Szerintem itt sok az irígy. Én is 90 naposozok. Szeretem, nem éhezek, nem megterhelõ. Egyébként nem zabálok egész nap szénhidrátot, reggel gyümi, ebédre finomság (csak éppen egy fajta), délután pedig már csak gyümi vagy folyadék. Tehát a napi kalóriám 1200 körül sincs. Nah okosok, hogy is van ez? S mivel megszoktam délig a gyümi evést, a gyomrom is kisebb lett, nem kívánom az édességet, és nem akarok állandóan zabálni..Az ebédem pedig mindig finomság :) nagyon sok klassz receptem van. Sokak szerint elzsírosodik a szervezet így. De könyörgöm! Fele annyit eszek mint máskor, ez baj? Sok diétát végignéztem, számomra ez volt vállalható, és láss csodát, fogyok vele...Ha nem fogyóznék, a mekis kajától jobban elzsírosodna a szervezetem... huuupppszzz bocsi :)
"Tényleg nem kötekedésbõl írom, de ha ezzel a módszerrel 10 kg visszajött, akkor miért ezt alkalmazod újra?" Mert annyiszor fogyózhat egy ember, amennyiszer szükségét érzi. Most 90 nap, lefogy, aztán ha odafigyel, nem lesz baj. Ha meg visszahízik, az azért van mert nem figyel oda, de sebaj, 90 nap és újra csinos. Ennyi! Amúgy ha nem fogyózott volna, most nem plusz tíz lenne, hanem 27..És elmondta, hogy számára ez a diéta teljesíthetõ. Ne akarjátok 20 dkg natur csirkemellen meg pár szál salátán "tartani", fõleg ha aktív fizikai munkát végez (3 fiú)..
A kérdező hozzászólása: Ja, és 2 kg minusz!
Tényleg nem kötekedésbõl írom, de ha ezzel a módszerrel 10 kg visszajött, akkor miért ezt alkalmazod újra?
Nem vagyok önmagam ellensége, uh inkább nem élek a lehetõséggel köszi. Azért csak érdekességképpen mérhetnél egy induló testzsír%ot, meg egyet a 90nap végén. Igen tanulságos lenne az adat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkét választ! Várom az ötleteteket, hogy mi a jó módszer a fogyásra!? Tudom, ne egyél, és sportolj!! Ok, ez így igaz, de nekem vmi olyat kellett keresnem amit össze is tudok egyeztetni a munkámmal. 2 munkahelyen dolgozom. 3 fiúgyermeket nevelek. Na és nem beszélve az otthoni mûszakról. Este mikor hazaérek, szinte beesek az ágyba. Vasárnap délután van idõm egy kicsi kikapcsolódásra. Szóval, nem egyszerû. A kettõ válaszolónak: Nektek van súlyfeleslegetek? Fogyóztatók már valamikor?
"Ne egyél????" Ezt nagyon rosszul tudod, ne haragudj. Diéta alatt pont, hogy gyakran 3 óránként enni kell, csak ugye a lényeg, hogy mit. Na mindegy nem szaporítom a szót arról, hogy számolj kalóriát, egyél fehérjedúsan, hozd létre a kalóriadeficitet, mert amit vázoltál életvitelt, abba tényleg nem sok minden fér bele és mert aranyos vagy:) . Ezért itt egy étrend- http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=189&act=mutat&min.. Nem túl bonyolult, de egy konyhamérleg azért kell hozzá. Ezt nyugodtan csinálhatod 90 napig a nélkül, hogy ártanál a szervezetednek. Egy multivitamint azért vegyél még hozzá.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Köszi!!!!!! Nagyon aranyos vagy, ezt mindenképp ki fogom próbálni! Mégegyszer köszi!
Szia én csinálom és nagyon szeretem!!!!Terhesség elõtt csináltam, tök jó volt az összes akkor nadrágomat kifogytam.Most szülés után újra alkalmazom.

Aki csak ócsárolni tudja a 90 napos fogyókúrát, az miért olvasgatja? Nem nyitnátok magatoknak egy másik fórumot " miért ne csináld a 90 napos fogyit" címmel? . Ha valki elhatározta magát már az is egy lépés előre. Tartsuk ezt tiszteletben.

Legjobb válasz: Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.

Jól mondták az elõttem szólók. Ment a zöld pacsi nekik! Ez a 90 napos idiótaság ez fogyatékosoknak lett kitalálva, hogy testmozogni ne kelljen még véletlenül se, és rá lehessen kenni a szart a genetikára, hogy õk amiatt kövérek, nem a több tonna gyorskajától amit bezabálnak... Nevetséges ostobaság, akinek van esze, elkerüli a 90 napos baromságot.
Egyetértek az elõttem szólókkal, a 90 napos kreténség egy mûködésképtelen szar. És az is marad, vitának helye nincs.
Kedves utolsó válaszadó! Te nem tudod megemészteni mondjuk, a csirkét a rizzsel?
Egyébként amibõl a 90 napos kiindult az nem olyan nagy hülyeség, és azt tényleg orvosok találták ki. Ez úgy nézett ki hogy EGY NAPON BELÜL kell szétválogatni a kajákat nem egy héten belül. Abban a formában jó is meg egészséges is, de ebben a "90 napos"-nak nevezett formában minden csak nem egészséges. Így már érthetõ mi a kifogása ellene sokaknak? Nem azért fikázzák mert jólesik, hanem mert úgy rossz ahogy van és csak titeket próbálnak megkímélni tõle. Tegyük fel, hogy füvezel. Ha azt mondom, hogy ne füvezz akkor is meg fogsz sértõdni, mert mondjuk szerinted jó én meg tudom, hogy nem és le akarlak beszélni? Ilyen ez is. Te azt hiszed jó, én meg tudom, hogy nem és ezért szólok, nem fikázás képpen.
Jogod van ahhoz is, hogy a sínekre hajtsd a fejedet, meg hogy belenyúlj a fortyogó ónkádba, meg leléphetsz az autó elé a busz mögül, meg beleugorhatsz a Dunába is, de a társadalom azért jött létre, mert az emberek együttélésébõl az a nyilvánvaló elõnyöd származik, hogy nem kell mindent újra megtanulnod, végigbukdácsolva a kudarcokat, hanem embertársad MEGKÉRDEZÉSÉVEL esetleg rájöhetsz arra, hogy ha ezt csinálom, az jó, ha azt csinálom, az NEM jó, és nem azért mondja a másik, hogy megszivasson, hanem mert nem akarja, hogy a sikertelenségét a másik újraélje! Mivel a 90 napos diéta bizonyítottan NEM JÓ, ezért nem értem mit is kéne benne tiszteletben tartani?
Az öngyilkossághoz is erõ és elhatározás kell mégsem ajánlják mert nem egészséges...
Azért olvasagtja, mert mindenki azt olvas és tesz amit akar, és olyan dologgal kapcsolatban is amit utál. VAgy ellene van. Kiváncsi is joga is van hozzá. Ezért.
Azért, mert nagyon ráérnek. Én nem töltöm olyannal az idõm, ami nem érdekel. Szerintem meg akarják mondani a frankót. Ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: Kedves szaktanácsadók! Azt kellene tiszteletben tartani, hogy valaki elhatározásra jutott és belefogott valamibe amihez akarat és kitartás kell.Nem kevés! Érthetõ?
Én is minden nap eszek mindent: csirke - fehérje, rizs- ch, lenmagolaj-zsír, multivitamin - vitamin.. lazán meg lehet emésztei sõt.. 1000szer könnyebben mint a "nóórmális" kaját. Errõl ennyit.
Jogosan ócsárolják a 90 napos diétát - az egész egy kalap szart nem ér.
Miért fáj az neked, ha egy nyilvánvaló baromságról kijelentjük, hogy nyilvánvaló baromság? Nem bírod a kritikát??
A kérdező hozzászólása: Joga az van, csak kár fikázni másokat akiknek jogukban áll 90 naposozni.
.nekem ne mondja senki, hogy egy nap alatt minden täpanyagot bevisz a szervezetébe....minden nap ugynugy esztek feherjet, szénhidrätot...és igy toväbb....mert ez hazugsäg....mondjuk sosem zabältam egész nap mindent ami a közelemben volt... a cukor elhagyäsa meg csak pozitiv....azonban abban biztos vagyok, hogy a gyomor nem ugy van kialakulva minden kajät egyidejüleg beletuszkoljunk, es meg sem birjuk emeszteni... én pär napja csinälom ezt a diétät, na nem mintha sélybéli gondjaim lennének, de emésztésbeliek azok vannak...és ha hiszitek ha nem a gyomrom egyszer sem égett, egyszer sem fäjt, és nyugodtan alszok minden éjjel...nem mondom hogy mindent naprol napra betartok, de egyszerre csak egyféle kajät eszem, nem keverem , és megvärom amég az elözö dozis megemésztödik.... semmi gondom nincsen...semmi nem hiänyzik....fogyni még nem fogytam , de nincs is nagyon miböl....söt talän többet eszem mint azelött, és igen, rendszert hozott az életembe. és nem hiszem , hogy a szervezetnek käros lenne, az ha egy nap nem eszik mindenböl...

Mi az igazság? Kinek higyjek? Annak a sok száz, ezer embernek, akik azt mondják, hogy 12, 15, 20 kilót vagy még többet fogytak a 90 napos diétával, vagy a dietetikusnak, aki szerint "átverés" az egész?

Olyan válaszokat szeretnék,ami nem kigúnyol,hanem segit!!!

Legjobb válasz: Szia Nekem si ajánlották sokan a 90 naposat. Vannak akik fogytak tõle. De õk elõtte édességet ettek nagyrészt, szóval szerintem azért. Nekem fogyni kéne legalább 40 kg-t, nekem nem tudom mennyire lenne elég ez a 90 napos dolog. Mármint így is ilyen kajákat eszek, tehát nagy változás nem lenne. És néztem recepteket, hát én nem értem azzal hogy tudsz fogyni. Ugyanúgy eszel végül is... na mindegy. Lehet egyénfüggõ, és van akinek bejön. Pl. anyukámnak van több barátnõje aki ezzel fogyott sokat. De neten sok embertõl hallottam, hogy alig fogyott vagy abba is hagyta. Mindenki másra esküszik.

Szia Nekem si ajánlották sokan a 90 naposat. Vannak akik fogytak tõle. De õk elõtte édességet ettek nagyrészt, szóval szerintem azért. Nekem fogyni kéne legalább 40 kg-t, nekem nem tudom mennyire lenne elég ez a 90 napos dolog. Mármint így is ilyen kajákat eszek, tehát nagy változás nem lenne. És néztem recepteket, hát én nem értem azzal hogy tudsz fogyni. Ugyanúgy eszel végül is... na mindegy. Lehet egyénfüggõ, és van akinek bejön. Pl. anyukámnak van több barátnõje aki ezzel fogyott sokat. De neten sok embertõl hallottam, hogy alig fogyott vagy abba is hagyta. Mindenki másra esküszik.
a 90 napos is egyénfüggõ. van aki birja, van aki nem ezért más fajtát csinál. mindel lehet fogyni de a 90 napos sok embernek azért nem sikerül mert vagy abba hagyja hogy nem birja vagy ha lefogyott ugyanúgy elkezd eni mint elõtte és jóhogy vissza jön minden. olyankor kéne figyelni, kevesebbet enni, vagy életmódot váltani.
Meg, ha valaki 90naposozik azért a mértékre is ügyelni kell, azért mert szénhidrát nap van nem kell enni egy nagy tányér pörköltet vagy mákostésztát, mert úgy sztem nem ér semmit se az egész, fõleg akinek kevés fölöslege van :P. Jah és persze a mozgás. Én sajnos csoki függõ vagyok :S csinálom a 90naposat, de 3napot végig bûnöztem :S. Én még messze vagyok a céltól, majd meglátjuk! mindegy mit fogsz csinálni, én szurkolok neked :)
a dieta alatt 20 kilót fogytam, utana meg huszat az elkovetkezendõ 2 evben, ugy, hogy nem dietaztam, csak mindenbol 1 tanyert ettem, es mozogtam, mert a lement kilók utan mar tudtam. most terhes vagyok (pont mára vagyok kiirva, de meg semmi), és mivel nem mozogtam, es tömtem magamba az édességet, persze feljött egy csomó, de szepen egyenletesen hiztam, a pocimra ment sok, meg legalabb 5 liter vizet is "felszedtem" (vizesedek nagyon), a 20 kilóból azt mondta a doki, 10 lemegy a szulesnel, utana 5 a szoptatasnal, a maradék 5 ejnye :) ) szoptatas utan megint elkezdem a 90 naposat amugy a diatetikusom tamogatott, bar en kicsit atirtam, es kikertem a velemenyet, es nemhogy rosszallotta, de meg is dicsert.
Ja és a lényeg, hogy nem szabad abbahagyni és sportolni kell mellette. Nekem ez a 8 kiló nagyon számít, még egy tizest szeretnék, remélem menni fog. Sok szerencsét, ha úgy érzed nem bírod, akkor próbálkozhatsz másfajta diétákkal is.
Én 90 napozok, 28.napnál tartok, eddig -8 kiló. Most akár hazudhatok is, de pl. hoxán vagy bárhol máshol megnézed a 90 naposok fórumozók képét, hát igazán látszik a különbség... Hatni hat, de pl. át kell alakítani, hogy egészségesebb legyen.
Annak higgyél aki azt mondja, hogy ladott havi max 2 kilót és utána 5 évig nem hízta vissza. Szerintem a dietetikusod is ezt fogja mondani. Lehet ilyen látványos fogyásokat is produkálni, de az minden csak nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok és ilyen válaszokra vágytam!Én is a 22.napnál tartok, -3kg-val eddig!mikor elkezdtem, igazán nem néztem utána, csak belevágtam!Azóta itt olvasgatok kérdéseket, s abból meritek ötlteket.S itt találtam egy dietetikus véleményét, aki nem tartja jónak ezt az egészet! igazándiból én is "magamnak" hiszek, s azoknak, akik eredményt értek már el vele!Nem a "tudománynak", amit leirtak, megtanitanak és ennyi?!

Ha, lejárt a 90 nap, akkor csinálhatom még 90 napig a diétát, vagy szünetet kell tartani?

Legjobb válasz: Nem veletlenul hivjak 90 napos dietanak... Nagy ellenzoje vagyok a 90 napos dietanak viszont azert erdekelne, hogy mit sikerult vele elerni. (Tigi)

Nem veletlenul hivjak 90 napos dietanak... Nagy ellenzoje vagyok a 90 napos dietanak viszont azert erdekelne, hogy mit sikerult vele elerni. (Tigi)
Tarts par het szunetet, aztan kezdd ujra ha ennyire birod! Gondolom fogytal is, es ha tetszik, miert ne? De 2-nel tobbszor azert mar ne csinald, az ugyis mar 6 honap lesz, fel ev.
ha észrevetted, te vagy egyedül megsértve :D
Szia! Én két hónapja hagytam abba és azóta csinálom azt, hogy reggelire csak gyümölcsöt eszem, azóta egy deka nem jött vissza rám, pedig rendesen eszem.( Jó mondjun nem zabálok és este 6 után semmit nem eszem.) De lehet, hogy tavasszal megint elkezdem mert még 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni. Nekem ez volt az egyetlen egy diéta amitõl sikerült fogynom, pedig már sok mindent kiprópáltam.
Miert lett lepontozva az elso hozzaszolasom? Azert mert azt mondtam hogy a 90 napos dietat nem veletlenul neveztek el 90 naposnak? (ami meg realis is) Vagy azert mert nem ertek vele egyet de erdekel, hogy mire jo? Mindenkit lepontoztok, aki nem ugyanazt mondja mint ti? Visszaterunk az vovodaba? Megsertodunk es lepontozgatjuk a masikat? Szanalmas... Vagy az a baj, hogy nem hasznalok ekezeteket? (Tigi)
Szija én nemtudom a választ de azt akarom megkérdezni, h hány kilót adtál le??? én hétfotol kezdem a 90napossat és érdekelne a válaszod

Van olyan aki a 90 napossal úgy fogyott le hogy alakított rajta? Ha igen akkor hogyan és sikeres volt e?

Legjobb válasz: A 90 napos úgy is hülyeség, hogy ha kicsit változtatunk rajta. Az egészségedet is tönkre teheted a 90 napos "diétával".

A 90 napos úgy is hülyeség, hogy ha kicsit változtatunk rajta. Az egészségedet is tönkre teheted a 90 napos "diétával".
gáspár evelin
A 90 napos diéta az egyik legkímélõbb, mert változatos étrendet biztosít, nem kell egyoldalúan táplálkoznod. Módosításként olyat lehet csinálni, hogy a folyadéknapot "dúsítod" zöldségekkel vagy gyümölccsel. De (!), ha szénhidrát nap van, akkor egyél csak tisztán szénhidrátokat, fehérjenapon ne egyél gyümölcsöt stb., mert ez a fogyókúra lényege: ne keverd napi szinten a tápláléktípusokat.

Ma nagyon rosszul lettem, hazjöttem és megkértem a vérnyomásom: akkor 157/102/105, egy óra múlva 144/89/90 lett, ez nagyon rossz?

Már régóta nem mértem sajnos, de szerintem ennyi szokott lenni körülbelül mindig, viszont látszik, hogy ingadozik. ez a 2. is magas(megnéztem, elvileg ez a 4 stádiumból az els?ben van a systolés érték alapján). nagyon szapora a pulzusom, 70 körül kéne lenni, és 90. fogamzásgátlót szedek és sajnos dohányzom. mindkett? emeli, f?leg együtt, viszont a gyógyszert nem hagyom abba, a dohányzást szeretném. erre ha gyógyszert iratok fel(kell egyáltalán?), akkor az nagyon káros? az ingadozó vérnyomással mit lehet kezdeni? régen is az volt. köszönöm

Legjobb válasz: Nem értettél meg.Valami olyat kéne inni,amiben vízhajtó van.Most ,és nem holnap.Valamiért szerintem benned maradt a megivott víz.Azt kéne kipisilni.Veseköved sosem volt??Nem fáj az oldalad? A vérnyomás természetesen minden pillanatban változik. Tehát ahányszor megméred,annyiszor mást fog mutatni.Én ezt kerekítve 140/90-nek látom,90-es pulzussal.És nem nevezném ingadozónak,hanem emelkedettnek.Az okára kéne rájönni,ezért el kéne menni holnap a dokihoz,aki megmondja,hogy tovább.

Nem értettél meg.Valami olyat kéne inni, amiben vízhajtó van.Most , és nem holnap.Valamiért szerintem benned maradt a megivott víz.Azt kéne kipisilni.Veseköved sosem volt??Nem fáj az oldalad? A vérnyomás természetesen minden pillanatban változik. Tehát ahányszor megméred, annyiszor mást fog mutatni.Én ezt kerekítve 140/90-nek látom, 90-es pulzussal.És nem nevezném ingadozónak, hanem emelkedettnek.Az okára kéne rájönni, ezért el kéne menni holnap a dokihoz, aki megmondja, hogy tovább.
A kérdező hozzászólása: megmértem, bocsánat
az elsõ eléggé magas, a második már jobb 1 fokkal de azért az sem a legjobb.. szoktál kávét/egyéb koffeines dolgot inni?? azt is hanyagolni kéne.
ja és fog.gátló elõtt milyen volt a vérnyomásod?? mert akinek magas annak eleve nem is kéne szednie..
Igyál valami vízhajtós dolgot, pl: csalántea.Rendbe fog jönni.Többet ittál, mint, amit pisiltél. De egy kivizsgálás nem ártana.
A kérdező hozzászólása: újra megmértem, és 2 percen belül 6-8 értékeket ingadozik, ez rettenetes. a pulzus 90körül van mindig, a többi 138-142/88-92/90pulzus kávét már nem iszom körülbelül 3 hóünapõja csak mondjuk 2 hétente egy kicsit, de ma nem ittam. a fogamzásgátlót 1 éve szedem kb és nem volt magas, megmérte az orvos, azt mondta, h rendben van.
A kérdező hozzászólása: a csalánteát nagyon szertem, az utbbi héten ittam belõle sokat. az jó erre? szoktam fokhagymát is enni elég sokat, de akkor csináljak vmi spéci fokhagymás cuccot, amit lehúzok naponta 1-2x? az elég erõs vérnyomáscsökkentõ és természetes
Lemaradt: a csalántea vízhajtó hatású. Ennek köze nincs sem a fogamzásgátlóhoz, sem a cigihez.
A kérdező hozzászólása: jó, köszi, ittam csalánteát meg aludtam. dehogynem, elvileg nekem ennyi, emelkedett és kb azóta, mióta fogamzásgátpót szedek(azóta nem, de lassan ettõl alakult ki)

Van olyan aki le is fogyott a 90 napos dietaval?

En most akarom/tam kiprobalni.... de ahogy szetneztem itt itt szinte mindenki csak ellene van.....+ ahogy lattam az etrendet, h pl estere kalacs, suti.. :o ezzel hogy lehet fogyni? azok akik fogynak azok miert?

Legjobb válasz: Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte,hogy meggyógyultam már,mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni,mert totál tönkre teszi az embert,így bár továbbra is figyeltem mit eszek,és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom,de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..

Én fogytam vele 17 kilót.De a végeredménye nem ez.Úgy néztem ki mint aki súlyos rákbetegségbõl gyógyult volna fel.Volt aki meg is kérdezte, hogy meggyógyultam már, mert elég pocsékul nézek ki..Mivel a 90 napos diétát nem lehet végtelenségig csinálni, mert totál tönkre teszi az embert, így bár továbbra is figyeltem mit eszek, és nem zabáljak a kilók visszajöttek.Most újra 17 kilóval vagyok több mint voltam..Most újra fogyózom, de semmiképpen nem a 90 napossal..Nekem nem jött be..
A kérdező hozzászólása: kosz a alaszodat, es elarulod most mivel probalkozol? mert nekem is eleg sok sulyfeleslegem van... 82 vagyok /65-70 a cel/ ....de foggalmam sincs mibe fogjak bele :S
Én két szülés után fogytam 14 kilót, majdnem arra amennyi voltam.Nekem egy deka sem jött vissza, és nagyon jól érzem magam a bõrömben.Mondjuk én majdnem mindennap sportolok is mellé, heti háromszor aerobic-torna, egyszer kosár mi tiszta futás, másfél órás séta, és néha még az úszás is belefér. Szerintem kell a sport is, kinek mi válik be...nekem ez a módszer nagyon bevált, és örülök neki:) ::) Sok sikert neked is, vagy ezzel a módszerrel vagy mással!Üdv
Nem valami egészséges dolog, visszajön minden leadott deka, plussz a kálcium kiürül a szervezetböl, saját tapasztalatbol mondom, hogy nem hatékony!
Utolsó elõtt vagyok, nekem nem jött vissza semmi, és kálcium hiányom sincs, csak fantasztikusan érzem magam a bõrömben, és sokkal kiegyensúlyozottabb is vagyok:) . ha odafigyel az ember és sokat sportol nem jön vissza.Ez nem azt jelenti, hogy ajánlom, csak nekem bevált és örülök. Mással is lehet próbálkozni persze illetve csak a mozgással.
Szia. Én 1 hónapig csináltam, sikerült vele leadnom 8 kilót, amibõl 1 sem jött vissza. :) Nem tornáztam, nem sportoltam mellette semmit, csak a munkába menet gyalog mentem (kb 10 perc séta). Én ma kezdtem újra, mivel a szülés után még maradt rajtam pár kiló felesleg. :(
Szia. Én egyszer végig csináltam, fogytam 13 kg-ot, és nem is jött vissza, aztán megszületett a kisfiam, és fogyóznom sem kellett magamtól lefogytam, most a második fiam születése után nem sikerült az elmút két évben így most újra belefogtam, azt nem tudom mennyit fogytam mert nem álltam mérlegen még, 3 hete csinálom.Most késik a menstruációm már lassan egy hete és azt mondják ez a fogyókúra miatt lehet, de úgy tudom más fogyókúrák is hatással lehetnek a hormonháztartásra.Mikor legutóbb csináltam nem volt semmi problémám vele, sõt amikor befejeztem még utánna is fogytam 2 kg-ot.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat :) ) en marcius 9diken kezdtem el, es azota lement 2 kg.. szal orulok :) ) tudom nem sok..de akkor is orommel tolt el.., de hol van meg a maradek 15kg...:S
Én 13 kg-t fogytam tõle, nem jött vissza semmi, pedig 3 éve csináltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!