Találatok a következő kifejezésre: A 9. mien fűzetek, kellékek szűkségesek (1 db)

A 9. osztályba mien fűzetek, kellékek szűkségesek?

Az iskolába azt mondták, hogy nem adnak erröl listát.

Legjobb válasz: veszel vgay 3-3 zsugor spirál füzetet, négyzetráccsosból meg vonalasból oszt csá

veszel vgay 3-3 zsugor spirál füzetet, négyzetráccsosból meg vonalasból oszt csá
1 CS vel :)
Semmi különös nem kell , itt már nem érdekli a tanárokat hogy vonalas vagy sima füzetbe irsz e , nekik olyan mind1 , a letöbb helye még gimnáziumban is , a lényeg hogy leirdd é s megtanuuldd . kellékek közül megsemmi különös szövegkiemelõt azt vegyél dögivel hogy kitudd jelölni a fontosdolgokat nekem 13 normál méretû fogyott ki tavaly mikor 9.-es voltam ! de ne izguljj semmi extra nem kell
Én spirál füzeteket használtam már gimnáziumban... sokat kellett jegyzetelni. De te döntöd el, olyat veszel, ami neked tetszik. Azárt célszerû irodalomra, nyelvtanra, törire vonalasat venni, arra azért ne vegyél simát. De ha neked az lenne a jó, akkor sem hiszem, hogy nagy baj lenne belõle :-)
Mindenképp helyesírási szabályokról szóló könyv.
Szótárfüzetnek örülnek a nyelvtanárok ha van, énekre egy kottafüzet(ha van éneked , nekem A/4es kell ), matekra spirál füzet, magyarra szintén, többi nem nagyon érdekli a taárokat, de az elsõ hét úgyis arról fog szólni, ki mit javasol.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fizika feladat?

egy kő mozgási energiája 216 J,impulzusa 72 kg*m/s. mekkora kő sebessége és tömege?
kérem valaki segítsen ,és vezessen rá!
köszönöm:)

2

Mondd valaki valami jó fordítót? Mert a google forító nem igazán megbízható vagy annál jobbra ne számítsak nyelvtanilag?

1

Média házi: kultivál a magyar média?

0

Sorolj fel olyan folyóiratokat, újságokat, napilapokat, amelyekben helyesírással kapcsolatos cikkek is megjelennek, és olyan rádió- vagy televízióműsorokat, melyekben helyesírási kérdésekkel is foglalkoznak! Mik vannak?

3

Petőfi Sándor Az év végén című versének elemzése?

Jó magyarosok kérlek segítsetek! Sürgős lenne!

4

Matek házi?

1. 5 egymást követő számot összeszoroztunk, milyen számjegyre végződik a szorzat?
2.Milyen számjegyre végződik a legkisebb 2007 jegyű szám és a legnagyobb 2008 jegyű szám összegének és különbségének szorzata?

3

Állatgondozásról fogalmazást, hogy kell írni?

Ez a hobbi lenne..Pl olyan, hogy Az állatokat szoktuk vinni állatorvoshoz vagy nem tudom...

1

A) Legyen A3x2-es, B3x1-es, C2x2-es mátrix. Melyeket lehet kiszámolni az A+A^T, AA^T, (AC+A) C és az AA^T+BB^T kifejezések közül? Pozitív, negatív válaszát indokolja! B) Számítsuk ki A^2-2A+E mátrixot, ha A=121, 212, 121 és E=100, 010, 001.

3

Mit csinálnék másként ha éva lennék? Ember tragédiájfából egy negyed oldal kéne valaki pls :- (

1

Közlekedés ismereti órára csinálnom kell egy 10 oldalas házifeladatot, amelynek arról kell szólnia hogy, pl a magyar motorok, a magyar autók?

adjatok már ötleteket hogy miről írjak, és honnan ?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!